2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım benim de 3 saat açlık şekerim 109 çıktı henüz doktora gösteremedim. Senin doktorun bunu nasıl yorumladı düşük çıkması ne demekmiş

herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi
benden başka tahlillerde istemişti
sağlık ocağında yaptırdığım son tahlilimde idrarda bakteri çıkmıştı
onları tekrarlattı özellikle o tahlilimin sonuçuna baktı
tahlillerinin sonucu temiz çıkmış gayet iyi dedi...

Selaammmm güzel annelerrr

ben bugün imç duvar kağıtçılarını gezdim uygun olanlar berbattı pahalı olanlarıda ablam aldırtmadı çokta bişey beğenemedim açıkçası..

Pazartesi yani şeker yüklemem yapıldığı günden beri oğlum az hareket ediyor kızlar hızlanacağına hareketleri hafifledi endişelenmekte işstemiyorum ama.. :44:

şuan canım sıkılıyorr hava sıcak içim daralıyoo

canım sırtı dönüktür belki karın tarafına, ondan hissedemiyor olabilirsin. Bazen çok bazen az hissediliyor bu dönemde canını sıkma hiç :)

yaa öyle birşeyde varmıymışki öyledir o zaman iyi düşüneyim ben o halde çok teşekkürler cnm yaa rahatladım sanki ilk olduğu için heyecan endişe oluyor bendede işte..

Rahat oooooool, bişi olmaz :) Vücudumuz mükemmel bir yapıda, ona da uyum sağlayacak programı yüklüdür mutlaka :)

Okuya okuya bitiremedim kızlar :) ben de anlatayım bari : bugün evimdeyim sonunda , hafta içi annemde kalıyorum çünkü annem memlekete gitti ve kardeşlerim var onlarında okulu.. Ben de yardımcı anne olarak evde kalıyorum sağolsun eşim de benimle kalıyo yalnız bırakmamak için ve bugün de okuldan sonra kardeşimi de alıp herzamanki gbi kendi evimize geldik :)) ben yokken çocuk odası pembeye boyandı açık bi pembe Lilaya da benzettim ama olsun farketmiyor. Bebiş odası da yakında gelir herhalde . Sonra halısı fon perdesi avizesi yani süslemesi kalır:) bebeğimin kıyafetlerini henüz almadım birkaç badi patikli pantolon ve çoraptan ibaret çeyizi şuan he bir de annemin hazırladığı pazen battaniyesi ağız mendilleri ve kayınvalidemin ördüğü hırka patik ve gene ağız mendilleri :)))
Siz nasıl odalar hazırlıyorsunuz resimlerle paylaşalım tamamladıkçaa
Bir de kızımıza hala isim bulamadık napçaz bilmiyorum eşim çok kolay karar veriyo ama ben sevemiyorum , son olarak Zeynep olsun istedi ve Zeynep naz yaptık ama şimdilik öyle karar henüz verilmedi. Kızı olacak hamîşler siz neye karar verdiniz ))

İyi canım sevindim senin adına benim doktorum da benzer şeyler söyler umarım

Kizlar bende surekli takip ediyorum sizi ama artik bende yaziyim dedim..kismet olursa 28 agustos da bebis gelicek.Allah herkesin bebisine saglikla kavusmasini nasip etsin insallah..herkese iyi geceler diliyorum..

ben en son ağda yaptırdığımda(geçen ay) etim kalktı kaç gün sünnetli çocuklar gibi gezdim kendim zaten hiç yapamıyorum kanıyor ve tarifsiz bi acı......derim çok inceymiş benim . napcam ben ya??? ama ağdaya tövbe hele oraya aslaaaaaaaa

Kizlar artık benim icin duş almak ciddi mesele nefes nefese kalıyorum ayakta durmak çok yoruyo oturmaya alışkın değilim sanırım esim olmadan artık duş almiycam. Sizde oylemisiniz ?

ayy sesli güldümm valla, Allahtan odada yalnızım şuan işyerinde

Koptum valla gulmekten canim bu erkekleri anlamak zor :))

benim kocişte atar çorapkları yerlere ben bi ara çorabından çıkan bi böcek gördüğümü söyledim bıraktı atmayı sonra baktım yatağın yanına komidinin üstüne yani tam burnumun ucuna koyuyo.şimdi yine yere atıyo sağolsun

Kizlar artık benim icin duş almak ciddi mesele nefes nefese kalıyorum ayakta durmak çok yoruyo oturmaya alışkın değilim sanırım esim olmadan artık duş almiycam. Sizde oylemisiniz ?

cnm ben ilk aydan berı eşim olmadan duş almıyorum hıc yoktan o evdeyken alıyorum dusu kendım bayılıp mayılırsam ırı evde olsun dıee sakın sızde tek basınıza dus almayın butun dus vıcuttakı suyu alıyor ztn allh korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…