- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.181
Tatlım benim de 3 saat açlık şekerim 109 çıktı henüz doktora gösteremedim. Senin doktorun bunu nasıl yorumladı düşük çıkması ne demekmiş
canım sırtı dönüktür belki karın tarafına, ondan hissedemiyor olabilirsin. Bazen çok bazen az hissediliyor bu dönemde canını sıkma hiç :)
Yaaa oda lazımmış nasıl birşey olduğunu da bilmiyorum, ablamda ilk 2-3 gün ihtiyaç olabilir bazen çok aşırı geliyor normal pedler yetmiyor, hastanede rahat edersin dedi. Arkadaşımda öyle dedi oda bir hafta kullanmış normal pedle yetişemedim diyor :18:
Herkesin ki farklı tabi ama ben o kadar kan kaybına gelemem yaaa... Bayılırım heralde...
Annecim yaaa ben çok korkuyorummmmm
Hiç yoktan iyidir :)))
Benim kociş korkuyor yanaşamıyor,çok afedersiniz kendini veremiyormuş :))))
herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi
benden başka tahlillerde istemişti
sağlık ocağında yaptırdığım son tahlilimde idrarda bakteri çıkmıştı
onları tekrarlattı özellikle o tahlilimin sonuçuna baktı
tahlillerinin sonucu temiz çıkmış gayet iyi dedi...
ayy sesli güldümm valla, Allahtan odada yalnızım şuan işyerinde
kızlar inanmıycaksınız ama geçen gün kocamın çekmesinde tek çorap vardı eşi yok diye attım o çorabı
neyse günler geçti arabanın torpido gözünde diğer eşini buldummm şokk oldummm çorabı değiştirmiş ama tekini eve getirmeyi unutmuş hahahaha gülermisin ağlarmısın :)
Kizlar artık benim icin duş almak ciddi mesele nefes nefese kalıyorum ayakta durmak çok yoruyo oturmaya alışkın değilim sanırım esim olmadan artık duş almiycam. Sizde oylemisiniz ?
Kizlar artık benim icin duş almak ciddi mesele nefes nefese kalıyorum ayakta durmak çok yoruyo oturmaya alışkın değilim sanırım esim olmadan artık duş almiycam. Sizde oylemisiniz ?[/QUOTE
Ben haftada 3 kez düzenli Türk hamamına gidiyorum buhar banyosuna da giriyorum hiçbir rahatsızlığım olmadı şu ana kadar hem suyu hem de sıcağı çok seviyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?