2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bebek odası bakıyorum bu aralar surekli maskodayım ama genelde hep aynı şeyler, farklı bişey istiyorum duyan bilen ya da alan var mı acaba?

Hihihii benimki de bu kilo konusunda deli ediyo beni ya, şaka yollu da olsa seni aldığımda böylemiydin şu haline bak :)) demesine uyuz oluyorummm

Aynen yaa diyet yapıyo, ben gözünün önünde mantılar pideler yiyorum o 1 dilim ekmek bile yemiyo. 5 kilo verdi 1 ayda tamam guzel de sırası mı ya şimdii :/

günaydın güzel anneler dün kontroldeydik bebğimiz büyümüş biraz az kaldı insan bir an önce kucağına almak istiyor ama doğunca bu günleri çok arıyacaz

böylede yarım adam gibi olduk bu halimizdende kurtulmak istiyoruz tabi hamilelik zor iş

Herkese günaydın kızlar,çok güzel bir gün hepimizin olsun.bebişlerimiz tepikleyip Dursun bizi.bu aralar evdeki tadilatlarla uğraşıyorum ve işler hep ters gitti.ev 2.'ye badana oluyor.1 haftadır evde kalamıyoruz o da ayrı geriyor.aman kızlar sakın şu evim şahane programındaki gibi isteğiniz renge göre yapılan boyalardan yaptırmayın.boya hem tam istediğiniz renk gibi çıkmıyor,hemde renk kapatmıyor.benim daha önce duvarlar buz mavisiydi çok açık Gül kurusu rengine çevirtelim dedik hem sinirlerimiz,hem huzurumuz hem düzenimiz hem de bir badana için dünya kadar para gitti.bugün başka bir usta gelecek ve dün akşam tekrardan aldık boyaları.ha bir de daha evin temizliği var.kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz ve onlarda kalıyoruz o da ayrı bir hikaye.145 metrekare dairenin badanası boya ve usta parasıyla şu an itibariyle 1738 Tl'ye gelmiş durumda.biliyorum hepsi şu dolunayın suçu.gökte dolunayda yok ama.....bu haftanın tek güzel şeyi dün yaptırdığım şeker yüklemesi,tahlillerin ve kızımın iyi olmasıydı.tabi birde benim ve sevdiklerimin sağlıklı ve iyi olmaları.diyet yapan arkadaşlarım azıcık sabır,evet her yediğinize içtiğinizde dikkat etmek eminim zordur,dışardan konuşmakta kolaydır ama ilerde sizin ve bebeğinizin diyabet hastası olup ömür boyu diyet ve ilaçla uğraşmaktan iyidir.Allah yardımcınız olsun ve herzaman hep mutlu olun sevdiklerinizle

canım benim ki kramp değil,belimin sol tarafından kalçama ve bacağıma inen bıçak saplanması gibi bişey...adım atmakta zorlanıyorum,durduğum yerde dönüş yapmakta zorlanıyorum,ayakta da aynı otururken yatarken de aynı..korkunç bir acı...bana siyatik gibi geliyor bir an önce dr.a gidip göstermek istiyorum...ay bir de kime söylesem,e olur öyle hamilelerde olur diyor tamam biliyoruz bizde olur tabi,ama benimki öyle bişey değil daha farklı zaten dr.a gidince çıkacak...aynı kansızlıktan halsiz oluşuma kimsenin inanmaması gibi...
olur öyle,normal diyodu herkes bi baktırdık kan düşmüş 9,5 lara....

aynennn..ben zaten kansızım bir de öyle kan kaybı olursa ölürüm herhalde direk töbe töbeee

oyyyy yerim yaa,ele baakkk :))) maşallah onaa:)))

Acımıyor acımıyor korkma :) Ben de hamilelikte daha çok acırmı diye korkmuştum korktuğum kadar olmadı. Benim tüylerin çıkması çok yavaşladı kızlar sizin de öyle mi?

bende yeni fark ettim benim de uzamıyor eskisi gibi...bacaklarımda falan çıkmıyor öyle eskisi gibi...
orayada en son 2 ay önce kendim zar zor ağda yapmıştım şimdi şimdi çıktı işte biraz...yine yapıcam kendim ama nası yapıcam onu düşünüyorum kara kara...acımasından değil benim acımıyor öyle çok ama göremiyorum orayı haliyle...
karşıma ayna koyup duvara yaslanıp fln deniycem şekilden şekile girerim artık

hiç sorma,her türlü şey oluyor insanda ama insanlar anlamıyor işte...
millet kızacak diye de şikayetlerimi yutamam hiç...ayıplayanın küçümseyenin başına gelsin...
ben şuram şöyle buram böyle diyince de sanki bir tek bende oluyomuş gibi düşünüyo millet,şurda yazılanları bi okusalar keşke :) özellikle de eşim...:)

benim şimdi şu belimdeki kalçamdaki olay çok fena mesela...hergün kötüye gidiyor en sonunda hiç yürüyemez olucam diye korkuyorum...hayr başka bişey varsa belki epidural sezeryanda yapamayız fln derler Allah korusun

Kizlar artık benim icin duş almak ciddi mesele nefes nefese kalıyorum ayakta durmak çok yoruyo oturmaya alışkın değilim sanırım esim olmadan artık duş almiycam. Sizde oylemisiniz ?

ben de yavaş yavaş zorlanmaya başladım banyoda ama şimdilik idare ediyorum..sanırım son aylarda çok zor olacak...
yav ne çektik bee

Günaydın kuzular ve kuzuların guzel anneleri,

Biz bu gece uyuyamadik. Mayıs annelerinin dogum hikayelerini okudum sinirim bozuldu herkes erken dogum yapmış sonra düşündüm zamanında yapanlar daha yazmaya fırsat bulamadı o yüzden daha ayın kaçı ki ? Eşimde kızdı okuyorum diye. Sabahın köründe uyandık kizimla kahvaltı yaptık esimin sınavı varmış okula gönderdik öğlen gelecek Gebze'ye bir arkadas toplantısına gideceğiz. Eminim bana iyi gelecek hemde orada bir tane kuzu olacak çok Tatli bir erkek bebe.

Bu arada Yalova bazen oluyor öyle saçma sapan para gidiyor bişeye saglık olsun diyip soğuk su içiceksin napcan :)
Bu arada benim sınırımı bozan diyet yapmak değil zorlanmiyorum hic diyete rağmen sekerim düşmüyor ona bozuluyorum pazartesi diyetisyen kontrolum var bakalım ne diyecek .

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaarrr... Simdiden oglusum uyandiriyor beni ya! dogunca da aynen dewam etcek galiba. kotu yazilar yada haberlerden uzak durun. kesinlikle psikoloji bozuyor. bana bisey olmaz deyip erken dogum topigini okudum. cok uzuldum yavrucaklara. allah anneciklerine sabir versin. o minik bebeklerimize de sifalar nasip etsin.

Canimcim benim sag tarafimda ayni sancidan var. yere halinin ustune sirtustu dumduz yat. ve agrimayan tarafina dogru donmeye calis. donemeyeceksin muhtemelen. buda bel fitigi demek malesef :-( :-(

Gunumuz aydin boltepikli olsun insallah hava guzel olunca insan mutlu uyaniyor
Bakalim takvimde guzel seyler soyluoyormu bugun

cnm daha net bişe yok diğer kanunlarda çıkmadıki sadece ek olarak 3. çocuğa para verebilirler hala görüşülüyor karara bağlanmadı inşallah çıkar yaa bu kadar hamilenin ahını alacaklar

Aldılar bile. Ben hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. 7 ayda bir iş bitirilmez mi ya? 19.10.2012'de komisyona geldi teklif. İnsaf. Kendi çıkarları söz konusu olunca jet hızıyla bir gecede kanunlaşıveriyor.

Canimcim benim sag tarafimda ayni sancidan var. yere halinin ustune sirtustu dumduz yat. ve agrimayan tarafina dogru donmeye calis. donemeyeceksin muhtemelen. buda bel fitigi demek malesef :-( :-(

aynen öylee,yatakta da ağrımayan tarafa dönerken yani sağıma dönerken acıdan ölüyorum ve bağırıyorum ( fıtık mı bu şimdi (

bana siyatik gibi geldi daha çok...bir an önce dr.a gitmem lazım...dün oturma odasında yattım ordaki kanepe daha sert diye ama nafile daha beter oldu hatta...kalkarken öyle canım yanıyo ki...off ((

bu arada şu 2 cümleyi yazarken tam 10 kere üst üste hapşırdım...yine nezle fln olmak istemiyorummm ( yahu hamilelikten önce doğru dürüst hasta olmayan ben şimdi ne ararsan var mübarek...

Canım bebişten sonra lazere gidersin. Ben 4-5 seans gitmiştim iyi ki de gitmişim. Epey azaldı, kalanları da jiletle hallediyorum. Çıkması 4-5 gün sürüyor baya zayıflamışlar. Bebişten sonra yine düşünüyorum. Kalanlar daha da azalsın :)

Bizim görüş günümüz bugüüüüüünnnn Ayyy keşke yüzünü de görebilseydim çok merak ediyorum

yere atmayan adam yok galiba
Benimki sağolsun yemekti temizlikti her iş elinden gelir ama o çoraplar illa yere atılır arkadaş

Kedicik sen Bakırköy'de oturuyorsun dımı hangi hastaneye gidiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…