- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.821
Tamam canım haber veririm de senin ne tahlili sen de haber ver mutlaka
cnm kan idrar bde hormon testi istemisti doktorum rutin bsi tmm cnm hber veririm sende ver mutlaka sen nerde yasiosun suanda
benmde hala karın ağrım war ara ara özellikle akşamları ağrıo..bende uzanıyorum dinleniyorum...çrş dr randewum war..kan tetsleri yapılcak bebişimi göreceğim için çok heyecanlıyımm büyümüştür benm bebiş :)
Kızlar merhaba dün akşam ve bugün sabahtan beri sanki göbeğime iğne batıyor gibi hissediyorum özelliklede göbek deliğimin yanına.ağrıyı içeride değil ama etimde hissediyorum.karıncalanıyor gibi oluyor ara ara sanki kaşınıyor gibi.birazda belim ağrıyor.korkuyorum açıkçası yarın 11ci haftam kısmetse sizdede oluyormu böle şeyler acaba???
hamilelikte kaşıntı oluyor diye duymuştum canım. Bi baktım google a, bak şöyle şeyler çıktı genel itibariyle:
[ı]gebelik ve kaşıntılar
özellikle hızla büyüyen karın ve memeler etrafında kaşıntının olması son derece normaldir. Bu bölgeler etrafında oluşan çatlakların ilk belirtisi kaşıntıdır. Hormonal değişimler de ciltte hassasiyeti arttırarak kaşıntıya yol açabilir. [/ı]
genel olarak kilo alımı başladığından deride gerilme oluyormuş. Gerçi daha erken mi bilmiyorum bunun için ama böyle söyleniyor
çok saol canım ilgin için bende biraz araştırdım.aslında hep bebişin büyüdüğüyle alakalı şeyler yazıyor ama 2 kere kanaması olmuş biri olarak maalesefki korkuyorum.hayırlısı artık..
hamilelikte kaşıntı oluyor diye duymuştum canım. bi baktım google a, bak şöyle şeyler çıktı genel itibariyle:
Gebelik ve Kaşıntılar
Özellikle hızla büyüyen karın ve memeler etrafında kaşıntının olması son derece normaldir. Bu bölgeler etrafında oluşan çatlakların ilk belirtisi kaşıntıdır. Hormonal değişimler de ciltte hassasiyeti arttırarak kaşıntıya yol açabilir.
genel olarak kilo alımı başladığından deride gerilme oluyormuş. gerçi daha erken mi bilmiyorum bunun için ama böyle söyleniyor
biliyorsun ki stres onları her şeyden çok etkiliyor canım. bizler zor da olsa hep iyi şeyler düşünücez.
kendini rahatlatacak müzikler dinle, kitaplar-dergiler oku, arkadaşlarınla görüş.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
arkadaşlar kasık arınız oluyormu ben 2 gündür cok kötüyüm
arkadaşlar kasık arınız oluyormu ben 2 gündür cok kötüyüm
Arkadaslar doktora gittim ana maalesef bebeğim 2,1 mm de kalmış kalbi atmıyor(
Arkadaslar doktora gittim ana maalesef bebeğim 2,1 mm de kalmış kalbi atmıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?