2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahımın imtihanı iste nasıl birsey bu anlamadım şimdi kızkardeşim aradı hamileymis ve benimle aynı haftada ve aldıracak acayip canım sıkıldı onu ikna etmeye çalıştım ama kararlı aldıracak ben istiyorum olmuyor o istemiyor oluyor

Kızlar merhaba dün akşam ve bugün sabahtan beri sanki göbeğime iğne batıyor gibi hissediyorum özelliklede göbek deliğimin yanına.ağrıyı içeride değil ama etimde hissediyorum.karıncalanıyor gibi oluyor ara ara sanki kaşınıyor gibi.birazda belim ağrıyor.korkuyorum açıkçası yarın 11ci haftam kısmetse sizdede oluyormu böle şeyler acaba???

benmde hala karın ağrım war ara ara özellikle akşamları ağrıo..bende uzanıyorum dinleniyorum...çrş dr randewum war..kan tetsleri yapılcak bebişimi göreceğim için çok heyecanlıyımm büyümüştür benm bebiş :)

benim de çarşamba kontrolüm var. günler geçmiyor di mi? neyse ki az kaldı artık :81: bakalım büyümüşler mi?

allahım hayırlı haberlerle karşılaştır hepimizi...

hamilelikte kaşıntı oluyor diye duymuştum canım. bi baktım google a, bak şöyle şeyler çıktı genel itibariyle:

Gebelik ve Kaşıntılar
Özellikle hızla büyüyen karın ve memeler etrafında kaşıntının olması son derece normaldir. Bu bölgeler etrafında oluşan çatlakların ilk belirtisi kaşıntıdır. Hormonal değişimler de ciltte hassasiyeti arttırarak kaşıntıya yol açabilir.

genel olarak kilo alımı başladığından deride gerilme oluyormuş. gerçi daha erken mi bilmiyorum bunun için ama böyle söyleniyor

çok saol canım ilgin için bende biraz araştırdım.aslında hep bebişin büyüdüğüyle alakalı şeyler yazıyor ama 2 kere kanaması olmuş biri olarak maalesefki korkuyorum.hayırlısı artık..

çok saol canım ilgin için bende biraz araştırdım.aslında hep bebişin büyüdüğüyle alakalı şeyler yazıyor ama 2 kere kanaması olmuş biri olarak maalesefki korkuyorum.hayırlısı artık..

biliyorsun ki stres onları her şeyden çok etkiliyor canım. bizler zor da olsa hep iyi şeyler düşünücez.

kendini rahatlatacak müzikler dinle, kitaplar-dergiler oku, arkadaşlarınla görüş.

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Evet ya arada bir benimde kaşınıyor. Korkuyorum çatlayacak diye kızıma hamileyken, öğrenir öğrenmez karnıma bebe yağı, kakao yağı , bepanthol krem, çatlak kremi gibi bir çok karışım yapıp sürüyordum ve hiç çatlağım olmamıştı. Bu sefer sürmedim henüz . Kokuları midemi bulandırıyor. Umarım çatlamayız .

Son düzenleme:

maalesef hiç vaktim yok çalışıyorum. bebeğe o kadar odaklanmışım ki başka birşey düşünemez haldeyim.işime bile konsantre olamıyorum.4 senedir bekliyorum bu bebeği allah ömür verir sağlık verir inş cümlemizinkine..

arkadaşlar bu kasık ağrısı ile bu miğde yanması beni bitirecek yaaa..bir de ben de bir göbek oluştu 4-5 aylık çok erken şiştim bu sefer sizin de öyle mi

arkadaşlar kasık arınız oluyormu ben 2 gündür cok kötüyüm

benim regl ağrısı gibi oldu zaman zaman ancak meraklanacak bir şey yokmuş rahmin büyümesi ile alakalıymış.ağrılarına allah korusun kanama eşlik ediyorsa yada çok şiddetliyse mutlaka doktora görün.onun dışında çok stres edeceğin bir durum yok yani.

Arkadaslar doktora gittim ana maalesef bebeğim 2,1 mm de kalmış kalbi atmıyor (

Allah Sabır Versin Sana İnş.7 Haftada 2,10 boyut iyi ama kalbinin atmadığına eminmisiniz.başka bir doktorada göstererek teyit et bence.Allah Yardımcın Olsun Arkadaşım Çok Çok Çok Üzüldüm İnan.Rabbim Tez Zamanda Tekrar Nasip Etsin İNş.Senin İçin Hayırlısının Bu Olduğunu Düşün Neolur.Allah İsteyen Kimsenin Kucağını Boş Bırakmasın.En Kısa Zamanda Sana Sağlıklı Bir Evlat Bağışlasın..

Merhaba arkadaşlar, kasık ağrınız şiddetli olursa mutlaka doktora görünün ihmal etmeyin. Cumartesi kasık ağrılarım vardı pazar da devam etti ama dayandım normal diye. Akşam 8 gibi kanamam oldu acile gittik düşük tehlikesi var progestana başladım.

Arkadaslar doktora gittim ana maalesef bebeğim 2,1 mm de kalmış kalbi atmıyor (

Çok üzüldüm Allah sabır versin size. Şu an ne söylesek fayda etmeyecek biliyorum ama canınızı sıkmayın en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…