- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.841
Arkadaslar doktora gittim ana maalesef bebeğim 2,1 mm de kalmış kalbi atmıyor(
bende buldum sonunda grubuyuhhu facebookta buldum sonunda sizi davet yolladım kabul ederseniz ben de katılacagım arama yerine 2013annem yazınca buluyorsunuz
çok çok geçmiş olsun arkadaşımbenim bebeğim 3 gün önce kürtajla alındı.gelişimi durmuş kalbi durmuş.çok üzgünüm.beni listeden kaldırmısın arkadaşım.Allah hiçbirinize bu üzüntüyü yaşatmasın.kendiize iyi bakın kızlar.hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim size.
kızlar ya doktor bana neden folik asit vitamin bişeler vermedi ... yazdım bana kimse cevap vermiyor
Henüz kimse yok hamilelerden ama yine de hayırlı olsun şimdiden...Uzun ve zorlu bir süreç sizleri bekliyor olsa da meleklerinizi kucağınıza alınca herşeyi unutuyosunuz...Biz kıdemli hamileler ve taze anneler her türlü sorularınızda yanınızdayız...
kızlar aranızda aşeren varmı??varsa nelere aserdınız
ben limonlu herşeye aşeriyorum.ayıptır söylemesi demin canım çiğ köfte istedi sağolsun eşim kar kış demedi aldı geldi .sen de var mı?
arkadaşım sakınj yeme ne yapıyosun çiğ et yasak
yok canım ben öyle etli olandandan değil koma....ne diye bir marka var ya etsiz çiğköfete ondan yiyorum ,canım çekiyor çekiyor yiyebildiğim 1 lokma zaten ben de aşırı miğde yanması olduğundan hiçbirşeyi rahat rahat yiyemiyorum
amann valla canım ben yedim salam normalde yemem canım çekti sonra okudum ki çok fena oldum valla bir anda yeme diye çabuk çabuk yazdımm korktum yersin de yetişemem diye bu vesileyle de kızlar temkinli olsunlar inşallah benim de bebeişe etki etmemiştir
cnm kac hftalik hamilesin hemen umutsuzluga kapilma bska bi doktorada git veya bisure snra ayni doktora tekrar git
etmemiştir canım merak etme bir seferlik yemeden zarar görmez bebeğin.Mevlam hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.ilk hamileliğin mi?
evet canım belli pinpirikliğimden değil mi?:)))
kizlar bsi sorucam acil cvp kasiklarim agridi ben hemen dogum hstanesine gttm nobetci doktor bana rahminde perdemi var dedi hangi doktora gdiosn hamile kalmadan once kntrol oldunmu dedi..benm asil doktorum bole bsi olsa bana solemeZmiydi dahaonce bebegimi kybettmde kurtaj da yapmisti kac kere vajinal dahil ultrasona girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?