2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu topikte çok fazla kayıp yasadık sanırım . Bir çok üzücü haber aldık. Allah sabır versin arkadaslarım , ve bir dahaki sefere sağlıklı bebekler versin . İnşallah daha fazla kayıp yasamayız bundan sonra emeklerimizin karşılığını bebeklerimizi kucaklayacak alırız.

yuhhu facebookta buldum sonunda sizi davet yolladım kabul ederseniz ben de katılacagım arama yerine 2013annem yazınca buluyorsunuz
bende buldum sonunda grubu
çok çok geçmiş olsun arkadaşım
kızlar ya doktor bana neden folik asit vitamin bişeler vermedi ... yazdım bana kimse cevap vermiyor

dr vermese bile sen 3 aylık hamile olana kadar kullabilrsin

merhabalar ben yeniyim burada hamileliğimin 10. haftasındayım ama midem çok kötü çevremdeki herkes normal olduğunu söylüyor ama ben hiç birşey yiyemiyorum.4 kilo verdim midem ağrıyor bulanıyor yanıyor daha ne diyim işte...belki bir tavsiyeniz olabilir bana

Uzun zamandir icinizden biri olarak bu basligi okumaktayim, en sonunda yazmak istedim. Ben se 8+3'üm suanda, beklenmedikti aslinda ama simdi oyle kiymetli ki. Allah herkesi saglikla evladina kavustursun insallah.

bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allahtan sabır diliyorum.inşallah en kısa zamana sağlıkla bebişlerine kavuşurlar

kizlar bsi sorucam acil cvp kasiklarim agridi ben hemen dogum hstanesine gttm nobetci doktor bana rahminde perdemi var dedi hangi doktora gdiosn hamile kalmadan once kntrol oldunmu dedi..benm asil doktorum bole bsi olsa bana solemeZmiydi dahaonce bebegimi kybettmde kurtaj da yapmisti kac kere vajinal dahil ultrasona girdim

arkadaşlar çiğ et salam sosis çiğ köfte az pişmiş yumurta mayonez(çiğ yumurta olduğu için) yani et ve et ürünleri çiğken kesinlikle yasak hatta çiğ ete dokunduktan sonra ellerinizi iyice yıkayın evde kedi köpek besleyen hayvan severler çok dikkat etmeli kesinlikle 9 ay boyunca yakınınıza verin çok tehlikeli aman deyim internette araştırın ltfen göreceksiniz

Son düzenleme:
arkadaşım sakınj yeme ne yapıyosun çiğ et yasak

yok canım ben öyle etli olandandan değil koma....ne diye bir marka var ya etsiz çiğköfete ondan yiyorum ,canım çekiyor çekiyor yiyebildiğim 1 lokma zaten ben de aşırı miğde yanması olduğundan hiçbirşeyi rahat rahat yiyemiyorum

amann valla canım ben yedim salam normalde yemem canım çekti sonra okudum ki çok fena oldum valla bir anda yeme diye çabuk çabuk yazdımm korktum yersin de yetişemem diye bu vesileyle de kızlar temkinli olsunlar inşallah benim de bebeişe etki etmemiştir

etmemiştir canım merak etme bir seferlik yemeden zarar görmez bebeğin.Mevlam hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.ilk hamileliğin mi?

Ben bundan sonra hicbisi yazmicm arkdslar acil bi destek bkliorm kimse cvp vrmio bazi arkadslarn disinda ben bu knuda cok hssas davrandim kndi adima herkesn hamileligi hayirli gecer hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alirz ins hoscakalin

arkadaşım kusura bakma bilmediğim bir konu olduğu için(aslında kadın doğum uzmanı gibiyimdir)birşey yazmadım.yoksa niye yazmayalım yanlış birşey yazıp seni yanıltmak istemem.rahim perdesi ne demekmiş ki bir de neden sana bunu söyledi gebelik kontrolünde mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…