2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım maşallah oğluşuna :)

Birçoğumuz magnezyum kullanıyoruz artık canım... Ama henüz çokta faydasını göremedim ben kendi adıma, yada faydalı hali belki bu oda olmaza yerimizden kalkamayacağız heralde bilmiyorum Ağrın olunca değil canım hergün kullanıyorsun.

şerefsiizzzz :) işe başlamaya yakın veriyo bazı işyerleri her ay maaş veriyolar bazıları da vermiyo benimki gibi mesela sgkan toplu alıcam paramı napcann mecbuurrr:)

Eeee doğum izni 6 aya çıkarsa 6 ay sonra mı verecek yani Benim şirketim doğum izniydeyken de maaşımı aynen yatırıyor, onda bir sıkıntı yok ta, galiba bu aldığımız toplu parayı sı-onra şirkete ödeyeceğiz Almasalar ne olur yavvv

Canım bu sözde doğum parası sadece çalışanlar için değilmi yoksa herkes mi alabiliyor

Kızlar doğum korkularıyla ilgili şu videoyu izlemenizi öneririm. Özellikle 10-20dk arasını...

[video=youtube_share;uacES6-ZyFo]http://youtu.be/uacES6-ZyFo[/video]

Kediciğim video nerede

ay bide bu çıktı ilaç içmeyi oldum olası sevmem artık bebişlerimiz için nabcazz içcez elevitte kullanıyorum aynı zamanda o yüzden bi çelişki oldu teşekkür ederim bilgi için :)

Evet onu biliyorum canım. sadece sana özelden de sorduğum şeyi bilmiyorum kendim mi götüreceğim yoksa muhasebeci mi ?
muhasebecine veriyosun özelinede yazdım canımmm

evtt canım yaaa şirketine geri ödüyosun ama benim bi arkadaşımın şirketi çok iyiydi hem maaş vermiş hemde geri almamış :)
evt sadece çalışanlar için ev hanımları sadece süt parası alıyor

Son düzenleme:

merhaba bende size bir kaç birşey sormak istiyorum...ben öğretmenim eğitim sandığına bağlıyım....dr um özel doğumumda özel hastanede olacak...bizim ssk lılar ile aynı mı?

Canım ama orda durum farklı heralde , 4200 doğmuş bebek , daha anne karnında kalsa ne olacakki, annenin şekeri var belki, yada cocuk daha büyürse doğumdan sonra solunum sıkıntısı filan olur diye korkmuşlardir , belki de kadın son adet tarihini bilmiyordu tam , maşallah bebis tosun olmus baksana

başımı nerelere vursam bilemiyorum bugün yüz kere gitti herhalde lojmanda elektrik eşimde nöbetçi zaten sıkıntıdan ölmüşüm. bende elektrik yokken perdeleri çıkardım evde camları gazeteledim şimdi yıkamaya attım koli yaptım bir kaç tane ve şu anda pertim yarına randevu aldım yarın gidip soracağım adam benden bıktı ama sürekli gidiyorum diye napalım artık

Üzülme canım ya insallah annen konuşur da halledersiniz , Allah yardımcın olsun , uzme bebisini

Cok cok gecmis olsun insallah geçer canım bi an önce , Allah kolaylık versin Dis ağrısı zordur

Ne yani şimdi insanlık oldu olalı söylenen bilmem kac sekilde olculebulen sanci sadece korkularımız. Fazla iyimser bir bakış acısı değil mı?

Öyle ama stres ve korkunun acı hissini arttırdığı da doğru. Bişeyler çekicez elbet ama mümkün olsuğunca rahat olmaya çalışlırsak daha kolay atlatırız sanırım. Yani umarım

Canım mesajın içine youtube'dan ekli durumda, çalışıyor. Youtube videolarını izleyebiliyosan görebilirsin.

kızlar yaa bu belimin ağrısı bacağıma wuruo sağ bacağıma we resmen acı çekiyorumm yürüyemiyorum basamıyorumm normal mi bu ? süt içtm kalsiyum magnezyum içtim geçmio (( cnm çok sıkılıo

İyi akşamlar hanımlar;
Geçmiş almış başını gitmiş.Dün bütün gün toplantıdaydım. Hiç bakamadım. Bugün de şeker yüklemem vardı. Sabahın 9undan akşamın 7sine kadar hastanedeydim. Sabah hemogram için alınan kan pıhtılaşmış akşam yeniden kan verdim. 75gr'lık yükleme yapıldı. açlık 65 1. saat 152 2. saat 134 çıktı. doktor hadi yırttın dedi bugün 3 boyutlu ultrason için randevu almıştık.130 lira para ödedik. Bizim sıpa hareket etmediği için çekilmedi 40 dakika öncesinde çikolata yemiştim doktor bi tane daha ye gel dedi. hala hareket yok. 10 dak yürü gel diyor. Yürüyorum gidiyoruz yine yok. 10 dak dik otur gel diyor yine yok. 10 dak burda yat dedi adamcağız yine olmadı. En sonunda haftaya yine gelin dediler. İnşallah haftaya olur.

<umarım herkes iyidir. Hepinizi öpüyorum

Canım detaylı usg için mi gittiniz yoksa benim gibi yüzünü göreyim sevdasına mı? 130 lira çok pahalı değilmiş hangi şehirde nereye gitmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…