2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün nasılsın canım seni merak ettim nasıl oldun?

GODOFMERCY,

doğum günün kutlu olsuuuunnn,tüm sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olursun inş canım....

öğrtmn canım aklından geçmiş olmak beni çok mutlu etti öncelikle onu söylemek isterim..hala ağrım devam ediyo dr.umu aradım o kadar da ilgilenmedi ama bir diğer yandan da bu belirtilerin önemli olduğunu söyledi.İyice kötü hissettim kendimi.Eşimi bekliyorum şimdi gelince hemen bebeği görmeye gidicez inş. iyidir kuzucuğum...

Godofmercy sana da mutlu yıllar dilerim tüm sevdiklerinle...

Ben de öyleyim canım işe konsantre sıfır neredeyse bu ay muhasebeye faturaları vermeyi unutmuşum sabah arayıp söylediler çok utandım :26:
Canım bu konuda seyyah'tan tavsiye alabilirsin. Kendisinde süper bir irade var sürekli Hatay'da oturup üstelik de diyet yapıyor :)
Ahh ahh Arasta gel sen ne çektiğimi bir de bana sor

Hiii öyle bir şey varsa bizimki de 2 hafta önden gidiyor o zaman Neyse yarın randevum var bunu da not alıp sorayım bari

arkadaşın ne yemiş ne içmiş banada söylese benimkinin kilosu az da...
canım arkadaşımın durumu yanılmıyorsam genetik,eşi de 4600 doğmuş zaten 5 aylık hamileyken 7 aylık gibi görünüyordu yüzü aşırı lekelendi çok karardı. bilmiyorum yani ,ama bi rahatsızlığı yoktu diye biliyorum.
tatlım inan dün gece sırt ağrım nedeniyle resmen inliyordum ki sırt kaslarım güçlüdür.iş başa düşünce terzi kendi söküğünü dikemiyor. ben pilatese geçtiğimiz hafta itibariyle veda ettim. 7. dk.dan sonra sırt kaslarıyla ilgili hareketlere geçiyor zorlayıcı değiller denemende fayda var tabi ama dizlerinin üstünde yaptığı hareketin ismi kedi kamburu,fizyoterapide bel ve boyun fıtığı tedavisinde de kullanıyor ama ben geçenlerde denedim yapamadım. bu çok basit bir hareket ancak karnım çok geriliyorhakkını veremiyorum dolayısıyla sırtımda da bir işe yaramıyor. şu dönemde akşamları uykudan önce duş alıp yapılacak güzel bir masaj en mantıklısı bence. zaten 30 haftalık olduk nerdeyse,geçti bizden pilatese yüklenmeler falan
Videodaki kadın göbeğini nasıl o kadar içeri çekebiliyor
diyafram kullanıyor ancak bu özel bir teknik,eğitmen olduğu için rahat yapıyor. normal doğum yapacak olan arkadaşlar için özellikle çok faydalı.

haber ver canım bize de merak ederiz.

kızlarrr sgklı çalışanlar özelde veya sgkda doğum yapacaklarr toplaşınn helee...
****37. haftaya kadar çalışacaksanız eğer 32. haftada mutlaka sgk anlaşmalı bir hastaneden ÇALIŞABİLİR RAPORU alıyorsunuz.
****37. haftaya geldiğinizde veya artık nezaman isterseniz 33-34-35-36 tekrar hastaneye gidip bu sefer de İŞGÖREMEZ RAPORU alıyorsunuz.(geriye kalanlar doğum sonrasına aktarılıyor)
****ve geldik doğuma eğer sgkda yaparsanız sıkıntı yok ama eğer sgk anlaşması olmayan özel hastanede yaparsanız özel hastaneden aldığınız raporu sgk hastanesine gidip onaylatmamız gerekiyor.sgk anlaşmalı hastane ise mutlaka sgk formatında hazırlamalarını söyleyin.
****bu aldığımız 32-37 haftalık raporlar ve doğum raporunun aslını kimseye vermeyin şirketinize fotokopi verin onlar sgkya bildiriyor. asıllarını da bağlı bulunduğunuz sgkya doğumdan sonra veriyorsunuz ve 3 ay sonra size doğum parası yatırılıyor.

bunlar çok boktan püsürükten işlerr aman dikkatttt

kızlar arkadaşımın bebeğinin neden erken alındığının diğer bir sebebi ise,gelişimi ve kilosu önde gittiği için su yetersiz gelmeye başlamış.

Ultrasonda femur kemiğinin kac cm olduğu yazar onu 7 ile çarpıyoruz canım ama boyu icin kilosu kadar net konuşmuyor doktorlar çok tahmini imiş bu degerler

bi önceki mesajımı oku canım seni de ilgilendiriyo biliyosundur belki ama bilmeyenler için yazdım.senin daha varmış 32. haftana:)

okudum canım ben 32. haftamda iş göremez raporumu alacağım doğumdan sonrada ücretsiz izin kullanacağım :) haziranın 10 da gidince doktorumla bunu konuşacağım hastanenin Sgk ile anlaşması var çok şükür :)

Videodaki kadın göbeğini nasıl o kadar içeri çekebiliyor

Valla ona bende şaştım kaldım Ama RED açıklamış canım özel bir teknikmiş bizi aşar

Çok faydalı değilse kendimi kasmayayım o zaman canım, birde ters birşey yaparsam daha kötü olur sanki. Ben masaj koltuğuna devam o zaman

Saol canım bizi aydınlattığın için... SGK doğum parasını niye 3 ay sonra veriyor şekerim?

kızlar bugun dra gittik oğluşumu gördüm herşey çok yolundaymış sıpa'm 1 kilo olmuş boyuda 36 cmmiş normal doğum pozisyonundaymış bize resmen poz verdi gözleri o küçük burnu dudakları nasılda belliydi küçük bacağınıda kıvırmış altına almış bacağını yediğimm off doyamadm ultrason çabucak bitti sanki bi daha 23 hazirana görücem teeee ( bide kızlar sol bacağımdaki kasılmayı söyledim magvital verdi dr günde bi şase suya karıştırıp iç dedi reçetede magnezyum ilavesi yazıyo sizinde kasılmalarınız olduğunu duydum benim gibi sizede drnuz verdi mi böyle bi ilaç ?? yada kullanan var mı her gün mü içmeliyim yoksa ağrım olduğunda mı bilemedim

şerefsiizzzz :) işe başlamaya yakın veriyo bazı işyerleri her ay maaş veriyolar bazıları da vermiyo benimki gibi mesela sgkan toplu alıcam paramı napcann mecbuurrr:)

Kızlar doğum korkularıyla ilgili şu videoyu izlemenizi öneririm. Özellikle 10-20dk arasını...

[video=youtube_share;uacES6-ZyFo]http://youtu.be/uacES6-ZyFo[/video]

Son düzenleme:

sgk ile anlaşmalı olması iyi sonradan uğraşmazsın.ozaman sadece 32 haftalık ve doğum raporunla alabilirsin paranı doğumdan sonra

Kızlar nihayet gün bittiiii yarın bebeğimi görecem hepinizi öptük kocaman kendinize iyi bakın fazla yorulmayın bol bol dinlenin keyfinize bakın bugünler geri gelmeyecek kıymetini bilelim

Kızlar doğum korkularıyla ilgili şu videoyu izlemenizi öneririm. Özellikle 10-20dk arasını...

[video=youtube_share;uacES6-ZyFo]http://youtu.be/uacES6-ZyFo[/video]

Ne yani şimdi insanlık oldu olalı söylenen bilmem kac sekilde olculebulen sanci sadece korkularımız. Fazla iyimser bir bakış acısı değil mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…