- 4 Ocak 2012
- 234
- 35
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.761
bugün nasılsın canım seni merak ettim nasıl oldun?
GODOFMERCY,
doğum günün kutlu olsuuuunnn,tüm sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olursun inş canım....
Ben de öyleyim canım işe konsantre sıfır neredeyse bu ay muhasebeye faturaları vermeyi unutmuşum sabah arayıp söylediler çok utandım :26:kızlar bana bi akıl verin işinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz ben bu hafta hepten pelte gibiyim konsantrasyonum sıfır herşey yarım yamalak tamam işler tıkırında ama ben biliyorum yaa nerde ne eksik içim acayip huzursuz ne yapsamda biraz enerjik olsam bi akıl verin lütfen
Ahh ahh Arasta gel sen ne çektiğimi bir de bana sorCanım bu konuda seyyah'tan tavsiye alabilirsin. Kendisinde süper bir irade var sürekli Hatay'da oturup üstelik de diyet yapıyor :)
kızlar geçmişe şöyle hızlıca baktım umarım kaçırdığım bişey yoktur. GÜNEBAKAN geçmiş olsun tatlım.
doğumgünü olan arkadaşlara Allah uzun ömürler versin mutlu yıllarınız olsun ailenizle birlikte inşallah.
doktora gittik kızımızı gördük 1500 olmuş küçük balığım. 27+5 günlüğüz normalde ama gelişimi için 30+2 dedi doktorum. doğum zamanını da 28 temmuza çekti.ne kadar yaklaştı zaman böyle.
canım arkadaşımın durumu yanılmıyorsam genetik,eşi de 4600 doğmuş zaten 5 aylık hamileyken 7 aylık gibi görünüyordu yüzü aşırı lekelendi çok karardı. bilmiyorum yani ,ama bi rahatsızlığı yoktu diye biliyorum.arkadaşın ne yemiş ne içmiş banada söylese benimkinin kilosu az da...
tatlım inan dün gece sırt ağrım nedeniyle resmen inliyordum ki sırt kaslarım güçlüdür.iş başa düşünce terzi kendi söküğünü dikemiyor. ben pilatese geçtiğimiz hafta itibariyle veda ettim. 7. dk.dan sonra sırt kaslarıyla ilgili hareketlere geçiyor zorlayıcı değiller denemende fayda var tabi ama dizlerinin üstünde yaptığı hareketin ismi kedi kamburu,fizyoterapide bel ve boyun fıtığı tedavisinde de kullanıyor ama ben geçenlerde denedim yapamadım. bu çok basit bir hareket ancak karnım çok geriliyorhakkını veremiyorum dolayısıyla sırtımda da bir işe yaramıyor. şu dönemde akşamları uykudan önce duş alıp yapılacak güzel bir masaj en mantıklısı bence. zaten 30 haftalık olduk nerdeyse,geçti bizden pilatese yüklenmeler falanBen varım canım sgk lıyım özel hastanede doğum yapacağım ama benim özel sağlık sigortamda var.
Ne oldu ki ? Rapo için erken değil mi canım ?
Kızlar şu video ya bir bakın akşam evde denemeye başlayacağım, belki ağrılara faydası olur. Çok zor görünmüyor.
RED sen ne dersin canım konunun uzmanı olarak, bunlar işe yarar mı, mahvetti bu ağrılar ya
Hamileler için 10 dakika Çalışma ~ Spor Sağlık Güzellik - YouTube
diyafram kullanıyor ancak bu özel bir teknik,eğitmen olduğu için rahat yapıyor. normal doğum yapacak olan arkadaşlar için özellikle çok faydalı.Videodaki kadın göbeğini nasıl o kadar içeri çekebiliyor
öğrtmn canım aklından geçmiş olmak beni çok mutlu etti öncelikle onu söylemek isterim..hala ağrım devam ediyo dr.umu aradım o kadar da ilgilenmedi ama bir diğer yandan da bu belirtilerin önemli olduğunu söyledi.İyice kötü hissettim kendimi.Eşimi bekliyorum şimdi gelince hemen bebeği görmeye gidicez inş. iyidir kuzucuğum...
Godofmercy sana da mutlu yıllar dilerim tüm sevdiklerinle...
Evet canım benim hastane sgk ile anlaşmalı, dr. tarihleri ayarladı en son gittiğimde, 30 mayıs tam 32. haftaya girmiş oluyorum o güne randevu vedi, raporunu yazacağım diye. Onlar biliyor diye fazla üstüne düşmedim bende.
Doğum parası falan ne oluyor canım, çok cahilim bu konularda nerden neyin parası alınıyor bir anlatıversen sana zahmet
Videodaki kadın göbeğini nasıl o kadar içeri çekebiliyor
oofff sabahtan beri bu sgk doğum parası özel sigorta işgöremez raporuu allak bullak oldumm yaaa var mı aranızda sgklı olup özel hastanede doğum yapacak
ben canım sgk lıyım özele gidiyorum ve özelde doğum yapacağım ?
bi önceki mesajımı oku canım seni de ilgilendiriyo biliyosundur belki ama bilmeyenler için yazdım.senin daha varmış 32. haftana:)
Videodaki kadın göbeğini nasıl o kadar içeri çekebiliyor
canım arkadaşımın durumu yanılmıyorsam genetik,eşi de 4600 doğmuş zaten 5 aylık hamileyken 7 aylık gibi görünüyordu yüzü aşırı lekelendi çok karardı. bilmiyorum yani ,ama bi rahatsızlığı yoktu diye biliyorum.
tatlım inan dün gece sırt ağrım nedeniyle resmen inliyordum ki sırt kaslarım güçlüdür.iş başa düşünce terzi kendi söküğünü dikemiyor. ben pilatese geçtiğimiz hafta itibariyle veda ettim. 7. dk.dan sonra sırt kaslarıyla ilgili hareketlere geçiyor zorlayıcı değiller denemende fayda var tabi ama dizlerinin üstünde yaptığı hareketin ismi kedi kamburu,fizyoterapide bel ve boyun fıtığı tedavisinde de kullanıyor ama ben geçenlerde denedim yapamadım. bu çok basit bir hareket ancak karnım çok geriliyorhakkını veremiyorum dolayısıyla sırtımda da bir işe yaramıyor. şu dönemde akşamları uykudan önce duş alıp yapılacak güzel bir masaj en mantıklısı bence. zaten 30 haftalık olduk nerdeyse,geçti bizden pilatese yüklenmeler falan
diyafram kullanıyor ancak bu özel bir teknik,eğitmen olduğu için rahat yapıyor. normal doğum yapacak olan arkadaşlar için özellikle çok faydalı.
kızlarrr sgklı çalışanlar özelde veya sgkda doğum yapacaklarr toplaşınn helee...
****37. haftaya kadar çalışacaksanız eğer 32. haftada mutlaka sgk anlaşmalı bir hastaneden ÇALIŞABİLİR RAPORU alıyorsunuz.
****37. haftaya geldiğinizde veya artık nezaman isterseniz 33-34-35-36 tekrar hastaneye gidip bu sefer de İŞGÖREMEZ RAPORU alıyorsunuz.(geriye kalanlar doğum sonrasına aktarılıyor)
****ve geldik doğuma eğer sgkda yaparsanız sıkıntı yok ama eğer sgk anlaşması olmayan özel hastanede yaparsanız özel hastaneden aldığınız raporu sgk hastanesine gidip onaylatmamız gerekiyor.sgk anlaşmalı hastane ise mutlaka sgk formatında hazırlamalarını söyleyin.
****bu aldığımız 32-37 haftalık raporlar ve doğum raporunun aslını kimseye vermeyin şirketinize fotokopi verin onlar sgkya bildiriyor. asıllarını da bağlı bulunduğunuz sgkya doğumdan sonra veriyorsunuz ve 3 ay sonra size doğum parası yatırılıyor.
bunlar çok boktan püsürükten işlerr aman dikkatttt
Valla ona bende şaştım kaldımAma RED açıklamış canım özel bir teknikmiş bizi aşar
Çok faydalı değilse kendimi kasmayayım o zaman canım, birde ters birşey yaparsam daha kötü olur sanki. Ben masaj koltuğuna devam o zaman
Saol canım bizi aydınlattığın için... SGK doğum parasını niye 3 ay sonra veriyor şekerim?
okudum canım ben 32. haftamda iş göremez raporumu alacağım doğumdan sonrada ücretsiz izin kullanacağım :) haziranın 10 da gidince doktorumla bunu konuşacağım hastanenin Sgk ile anlaşması var çok şükür :)
Kızlar doğum korkularıyla ilgili şu videoyu izlemenizi öneririm. Özellikle 10-20dk arasını...
[video=youtube_share;uacES6-ZyFo]http://youtu.be/uacES6-ZyFo[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?