2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EFSUN ismini bekarken ben de severdim ve kızım olursa koyabilirim derdim ama sonradan aynı nedenden dolayı yani büyü anlamına geldiği için vazgeçtim...

yine BADE de düşündüğüm isimlerdendi ama o da içki anlamına geldiği için ve badem i çağrıştırdığı için dalga geçilir vs diye vagzeçtim :)

çok eskiden bekarken düşündüğüm isimlerden biri de VUSLAT dı :) hala severim bu ismi...ama çok içime sinmediği için ondan da vazgeçtim :)

benim eşimde 2 isim istemiyor işte
bense Yağmur Ada olsun istiyorum...bu arada kimse fikir söylememiş...nasıl sizce Yağmur Ada ??

aa ne güzel
eskiden yani bekarken annemle konuşurduk o da eylül ismini söylerdi o zamanlarda modaydı baya..güzel isimdir :)

iyi akşamlar kızlarr ben kaçarrr bugün ağdaya gidecemmmm :18::18::18::18:
kuaförün kapısından geri dönmezsemmmm ooofff offfff

ben dün kendim yaptım ağdaa oraya :))
acı olarak hamilelik öncesindeki kadar aynı yani çok acımıyor ama yapması zor oldu tabi bu karınla :))

ben kuaföre yaptıramam çok düşündüm yaptırsam mı diye ama ııh cıkss

bu arada kızlar bugün çekmecede bi kağıt buldum eşim not almış
bazı dualar vs...eşinizle aranızda ayrılmanıza sebep olacak büyü,insan etkisi,cin etkisi vs varsa diye okunacak şeyler...

bir de eşiniz sizi daha çok sevip bağlansın diye....

bi tanesinde de eşimin gönlünü bana çevir,1 dediğimi 2 etmemesini sağla yazıyor....

çok tuhaf hissettim görünce...belli ki kötü niyetli değil tabiki...o da üzülüyor bişeylere ve düzelmesi için uğraşıyor,zaten son zamanlarda iyiyiz eskiye göre...benim onu sevmediğimi de düşünüyor demek ki bunları okuyor...

içim sızladı...garip oldum....kendi hataları da çok fazla ama bizim böyle olmamıza sebep olan her kim ya da kimler olduysa Allah bildiği gibi yapsın...

"yalnız şu 1 dediğimi 2 etmemesini sağla" kısmına takıldım...bu büyü gibi bişey olmuyor mu? sonra neden öyle olsun ben onun kölesi miyim?

Canım ben duaya çok inanırım hatta dünya duaya dönüyor lafını da çok severim ama bir dediğini iki etmesin die duamınolur yanpazarlık mı bu duayı doğru etmek çok önemli bence. Nişanlıyken kayınvalidem eşime mektupla musak göndermiş tamamen tesadüf bi şekilde elime geçti şok oldum kayınvalidem de kayınpederimde üniversite mezunu sözde kültürlü insanlar okunuşun cahili ya benim koca kafalı kocama ne demeli almış birini cüzdanına sokmuş işleri rast gitsin die göndermiş anneciği aldım elinden yok ettim belki senin durumunda da annesinin bi rolü olabilir

Kızlar selammm herkese,

Benim bu sıcaklarla aram hiç iyi değil. Dün gece klimayı açıp uyuyabildim. Haziran, Temmuz da ne yapacağız Allah bilir.

Bu arada yarın İstanbul için bu haftanın en sıcak günü olacakmış.

Hamile mayosu ve/veya bikinisi diye birşey var mı arkadaşlar? Varsa bikini/mayo satılan yerlerde bulunur mu? yoksa hamile kıyafeti satan yerlerde mi vardır?

bende kızımın ismini ADA koydum bu arada senin eşin o duaları kayınv. gazıyla okuyr olmasın. çok mu şeytanca oldu ne? ama insan kıllanıyor yani

kızlar şükür ağrım geçti dinlenip karnımı doyurunca yorulmak iyi gelmiyor hemen kötü oluyor insan. eşime beni lojmanın kantinide görenler yengenin rengi gitmişti diye söylemişler telefonda tonla azar yedim sen evde iş falan mı yaptın diye kızdı.

keşke evden eve nakliyat olsa burda ama yok ki aradıklarımız güya evden eve nakliyat söyledikleri tek şey evi siz paketlersiniz biz anca hamalla geliriz diyorlar.

kızımı hep nisa diye seven bir babası var çekirgecim inş senin yeğenin kadar tatlı bir bıdığım olur benimde

Merhaba melek anneler , umarım herkes iyidir .. Ben şekerimin çıktığından bahsetmiştim ama kimse bana cvp bile vermemiş . Korkmuştum baya ama diyet uygulamaya başladım umarım düşer :/
Buarada isim konusunda herkes bişeyler söylemiş biz de , daha doğrusu eşim Zeynep Naz olmasını istiyo . Ben henüz net değilim sizce nasıl

geçmiş olsun canım sayfalar çok hızlı ilerlediği için gözden kaçıyor buraa çok iyi diyet uygulayan arkadaşlarımız var sende inş sorunsuz geçirirsin. hayet güzel bir isim bence ismiyle yaşasın bıdıklarımız inş

iyi akşamlar herkeseeee. yaa biz daha oğlumuza isim bulamadık. ben ömer kayra istiyordum ama babamız istemedi. can olsun dedik etraftan pek iyi tepkiler almadık. her isme herkes bir bahane buluyo malesef. isim hem anlamı güzel olsun hem söylenişi kolay olsun istiyoruz. bu arada biz daha yatak falan almadık. bebek odası istiyoruz beğendiğim bir model var marangoza mı yaptırsak yoksa çilek baby safari mi alsak bilemedik. burda çilek bebek odası alana büyük+ küçük yatak ve uyku seti hediye. marangoza yaptırsak haziran sonuna hazır olur diyorlar bi de yatak uyku seti de almamız gerekecek ama marangoza yaptıracağımız model daha sade ve güzel sanki offff karar veremedimm

Bizim sıpanın ismi babadan dolayı hem türkceye hem de ingilizceye uymak durumda. Böyle oluncada cok kısıtlı isim bulabildik. Suan Deniz olacak gibi gözüküyor

meraba güzel göbişliler
bakalım kızım nasılmışşşşşşş
isimler konusulmuşşş cok zor karar vermek ya bizde derin istiyoduk ama sanırım vazgectik simdilerde aylin ismi hoşumuza gdiyor hem anlamlı hem kulağa hoş geliyor sizce nasılllll kızlar

canım bende de seker var ilk üç gun cok agladm üzüldüm sonra alıstım diyete uyarsan insülüne gerek kalmaz benm ikiyuzlu birseydi simdi seksen doksan arası cıkıyor allahın izniyle bebişlerimize birsey olmadan alırz kucamıza rabbim yardmcımız olsun inşallah naz ismini koyanlar kızlarnn cok nazlı oldugunu soyluyrlar ?

deneyimli anneler, ya da bu konuyu araştırmış arkadaşlar,
biberon olarak en iyi hangisi ne almak lazım,
bir sürü çeşiti var,
kauçuk biberon, silikon biberon, farkı ne,
birde cammı daha iyi plastik mi,
eğimlilerde var hem avent hem chicco da, onlar nasılki acaba,
biberonu kaç tane almak lazım kaç mm olanlardan?

Selam Ivytheme, bildiğim kadarı ile bebeklerde pudra kullanımını gözenekleri kapaması nedeni ile tavsiye etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…