2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım alkol göbek temizliği için,ama yüzde 70 lik özel yapılıyor,eczaneler tarafından..doktorlar yazıyor zaten..

Bende Bu konuda meraktayım cam daha iyi diyebilirim ama marka konusunda çok kararsızım galiba chicconun kauçuk başlıklısını Alcam, eğimlilere ben birtürlü ısınmadım nedense :)

Bende nuk marka biberonlarin ozellikle yenidogan icin cok iyi oldugunu okuyorum hep netten .aklinizda olsun kizlar bide siz arastirin..

Simdi doktordan geldik karnimdaki acayip agri nedeniyle gittik
Pazar gunu gobek deligimin sag tarafinda acayip bir agri oldu gun icinde hafifledi paxartesi gunu saga sola donsem aciyordu neyse sali gunu gecti bugun de 3 ten sonra yine oldu yattigim yerden kalkarken aiyor dokunamiyorum bile oyle bi agri artik dayanamadik dr gittik psikolojikmi bilmiyorum dr giderken aci gecti ne diyecem doktra diye endise ettim ama napim
Allaha cok sukur bebegin esinde problem vardi rahim agzina cok yakin erken doguma sebep olabilir demisti drum simdi yukariya cikmis 1 haziranda kendi druma muayene oacagim ozamna kadar bi nebze. Olsada rahatlaim
Minik kizim 1200 gr omus 36 cm boyu olmus hamdolsun

canım hamile mayosu diye bişey var.bu ara çok araştırdım bikini mayo satan yerlerde bulamadım.en sonunda " gebe " diye bi magaza var orda buldum.sende ordan alabilirsinn.

Teşekkür ederm Ivy:) dikkat etmeye çalışıyorum artık.. Tek başına NAZ istiyo gibiydim ama sanırım Zeynep naz daha iyi olacak.. Doğuma kadar değişmesse tabi:) hepimiz sağlıkla alalım da kucağımıza inş..

Ben yurt disindayim canim, o nedenle burada herkes kendisi aliyor olabilir ki banada listeme yazdirmislardi. Hatta biz ultrason jel imizide kendimiz goturuyoruz :))))

Canım bende biberon konusunda çok kararsız kaldım avent çok iyi diyorlar ama plastik olduğu için emin olamıyorum bisfenol a içermiyor yazıyor ama benim içim rahat etmiyor cam daha sağlıklı geliyor gerçi bu plastiklerde kaynatılabiliyor ama net karar vermedim hala aventin anti kolik olması da avantaj ama işte konu meleklerimiz olunca incik boncuk hassas oluyoruz. Ama küçük boy alacağım buna karar verebildim en azından :))))

anneler aramizda 7 saat farki oldugundan siz önden gidiyorsunuz ben anc yazdiklarinizi okuyabiliyorum :)) mesela simdi siz derin uykulardasiniz ben daha aksami yasiyorum ... Opuyorum hepinizi ve kuzucuklarimizi

gunaydınnn.ben bugun ıyıce erkencıyım 6dan berı ayaktayım....hepımız ıcın 3.trımesterın vurmadığı gayet huzurlu bı gun olsun ınss :)yasamcım kendını bu kdr yorma be cnm ....daha zman var agrılarn oluyo bak kendıne dıkkat et cnmmm

bende saat 6dan beri ayaktayım canım yaaa eşim gitti yine kaldım evde tek vallahi artık evde tek kaldım yazmaya elim gitmez oldu uyku bastırıyor bir yandan ama uyuyamıyorum. sırt ağrıları uykusuz geceler olmasıııııın.
dün gerçekten bir ara çok korktum ama bebeğim yorulmuş ki dün eskisi kadar içeride kıpırdanmadı bir bitsede şu işler bizde kurtulsak eşimle

Cok tesekkur ederim ilgin icin, hic bilmiyordum hemen listemden cikarayim canim...[/QUOTE]

Bence al yine de evinde bulunsun canım.. Pişik olursa bebişin farzet ki kremi bitti ya da dışarı çıkamayacak durumdasın, hakiki zeytinyağı ile pudrayı krem haline getirip sürersen epey faydasını görürsün.. Denenmiştir

cnm yorulmustr tbıkı...senn hareketlı olman yorgun olman onuda yoruyo....hayrlısıyla taşınma ısınız hallosun cnm sende stresnden kurtull.ama kendını cok yormamaya calıss

günaydınn bgn herkes erkenci....bende ilk üç ay gibi uykucu oldum 10da uyuyakalmışım :))

bel bacak ağrım dewamm ( geçmicek sanırım...

ben biberon awent set aldm emzikte war bakalımm.....

bide berkayıma bakıyımmm nasıl büyüyooo

herkese günaydın cici anneler. bende geceleri pek uyuyamıyorum gündüzleride uyukluyorum sürekli.. evin hiç bi işini tamamlayamıyorum.. hep yarım yarım eşim yakında isyan ederse şaşırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…