- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.081
Kızlar bugün kendime bir liste yaptım.
bebek için alınacaklar / bebek hastahane çantası / Anne hastahane çantası altında tüm gereken şeyleri yazdım ve halihazırda aldıklarımı işaretledim.
Listemin yarısından çoğu hala alınacak :) Bu ay sonunda izne ayrılıyorum, önce yıllık iznimi kullanacak ve sonrasında da annelik iznimin başlaması nedeniyle işe gerid onmeyeceğim... O süreçte alışverişlerimi yaparım Allah nasip ederse...
Sorum ise şu: bebek bakım ürünlerini ne zaman almalıyız? Şampuan, vücüt yağı, pişik kremi v.s. gibi şeyleri erken alırsak bozulurlar mı? Hangi markaları tercih etmeliyiz?
Bakım/Temizlik başlığında çıkardığım eksikler şunlar, eğer birşeyleri atladıysam veya gereksiz şey alıyorsam lütfen uyarın :)
- Küvet
- Maşrapa
- Şampuan (saç-vucut)
- Pişik Kremi
- Pudra
- Vucut Nemlendiricisi
- Saç Fırçası
- Tırnak makası
- Yeni Doğan Bez
- Gazlı bez / Saf Alkol
- Fizyolojik Solusyon
- Çamaşır yıkama filesi
- Nem ölçer
- Ateş Ölçer
- Buhar makinesi
- Organik pamuk
- Organik bebek havlusu
- Büyük tülbent (eski usul) havlu içlerine
gazlı bez ve saf alkolu ne için kullanıcaksın?? diğerleri tamam bence. biberon ve emzik ekleyebilirsin listene yedek olarak kullanmasan da ihtiyaç olabilir. birde senin ve bebeğin için kıyafetler..
Onlari hastaneden veriyorlar. Serum fizyilojigi de receteye yaziyor dr
Bende Bu konuda meraktayım cam daha iyi diyebilirim ama marka konusunda çok kararsızım galiba chicconun kauçuk başlıklısını Alcam, eğimlilere ben birtürlü ısınmadım nedense :)
geçmiş olsun canım. ben aranıza yeni katıldım.
Kızlar selammm herkese,
Benim bu sıcaklarla aram hiç iyi değil. Dün gece klimayı açıp uyuyabildim. Haziran, Temmuz da ne yapacağız Allah bilir.
Bu arada yarın İstanbul için bu haftanın en sıcak günü olacakmış.
Hamile mayosu ve/veya bikinisi diye birşey var mı arkadaşlar? Varsa bikini/mayo satılan yerlerde bulunur mu? yoksa hamile kıyafeti satan yerlerde mi vardır?
Cok gecmis olsun cnm, maalesef konu hakkinda bilgim yok ama sana saglikla atlatmani dilerim. Az kaldi cnm dogumlarimiza, sen yedigine ictigine dikkat et icin rahat olsun. Zeynep cok guzel isim, Naz lar cok nazli olurlar ama babasi hazir olsun kaprislere :))
Bu arada bende cogu zaman sorularima yanit alamiyorum, sanirim cok sikiciyim :)) mesaj sayimmi cok dusukde beni dikkate almiyor kimse acaba :)
Cok tesekkur ederim ilgin icin, hic bilmiyordum hemen listemden cikarayim canim...
Ben yurt disindayim canim, o nedenle burada herkes kendisi aliyor olabilir ki banada listeme yazdirmislardi. Hatta biz ultrason jel imizide kendimiz goturuyoruz :))))
gunaydınnn.ben bugun ıyıce erkencıyım 6dan berı ayaktayım....hepımız ıcın 3.trımesterın vurmadığı gayet huzurlu bı gun olsun ınss :)yasamcım kendını bu kdr yorma be cnm ....daha zman var agrılarn oluyo bak kendıne dıkkat et cnmmm
bende saat 6dan beri ayaktayım canım yaaa eşim gitti yine kaldım evde tek vallahi artık evde tek kaldım yazmaya elim gitmez olduuyku bastırıyor bir yandan ama uyuyamıyorum. sırt ağrıları uykusuz geceler olmasıııııın.
dün gerçekten bir ara çok korktum ama bebeğim yorulmuş ki dün eskisi kadar içeride kıpırdanmadı bir bitsede şu işler bizde kurtulsak eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?