- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.061
Yunus balığı canım ingilizce ismin okunuşundan isim yapmışlar bildiğimiz delphin işte:) İsim ararken görmüştüm.
slmm nasılsınız kızlar:)) bugün bebğimi görmeye gittim. bir bucuk kilo olmuşuzzz.:)
geçmiş olsun canım sayfalar çok hızlı ilerlediği için gözden kaçıyor buraa çok iyi diyet uygulayan arkadaşlarımız var sende inş sorunsuz geçirirsin. hayet güzel bir isim bence ismiyle yaşasın bıdıklarımız inş
iyi akşamlar herkeseeee. yaa biz daha oğlumuza isim bulamadık. ben ömer kayra istiyordum ama babamız istemedi. can olsun dedik etraftan pek iyi tepkiler almadık. her isme herkes bir bahane buluyo malesef. isim hem anlamı güzel olsun hem söylenişi kolay olsun istiyoruz. bu arada biz daha yatak falan almadık. bebek odası istiyoruz beğendiğim bir model var marangoza mı yaptırsak yoksa çilek baby safari mi alsak bilemedik. burda çilek bebek odası alana büyük+ küçük yatak ve uyku seti hediye. marangoza yaptırsak haziran sonuna hazır olur diyorlar bi de yatak uyku seti de almamız gerekecek ama marangoza yaptıracağımız model daha sade ve güzel sanki offff karar veremedimm
slmm nasılsınız kızlar:)) bugün bebğimi görmeye gittim. bir bucuk kilo olmuşuzzz.:)
canım bende de seker var ilk üç gun cok agladm üzüldüm sonra alıstım diyete uyarsan insülüne gerek kalmaz benm ikiyuzlu birseydi simdi seksen doksan arası cıkıyor allahın izniyle bebişlerimize birsey olmadan alırz kucamıza rabbim yardmcımız olsun inşallah naz ismini koyanlar kızlarnn cok nazlı oldugunu soyluyrlar ?
deneyimli anneler, ya da bu konuyu araştırmış arkadaşlar,
biberon olarak en iyi hangisi ne almak lazım,
bir sürü çeşiti var,
kauçuk biberon, silikon biberon, farkı ne,
birde cammı daha iyi plastik mi,
eğimlilerde var hem avent hem chicco da, onlar nasılki acaba,
biberonu kaç tane almak lazım kaç mm olanlardan?
melek kaynanamın ismi
Merhaba melek anneler , umarım herkes iyidir .. Ben şekerimin çıktığından bahsetmiştim ama kimse bana cvp bile vermemiş . Korkmuştum baya ama diyet uygulamaya başladım umarım düşer :/
Buarada isim konusunda herkes bişeyler söylemiş biz de , daha doğrusu eşim Zeynep Naz olmasını istiyo . Ben henüz net değilim sizce nasıl
Selam Ivytheme, bildiğim kadarı ile bebeklerde pudra kullanımını gözenekleri kapaması nedeni ile tavsiye etmiyorlar
Fenomen Tv - İzlediğim en muhteşem video! İzlerken gözleriniz dolacak.. | Mynet Dizi
muhteşem bi videogözlerimden yaşlar indiiiiiiii
Merhaba melek anneler , umarım herkes iyidir .. Ben şekerimin çıktığından bahsetmiştim ama kimse bana cvp bile vermemiş . Korkmuştum baya ama diyet uygulamaya başladım umarım düşer :/
Buarada isim konusunda herkes bişeyler söylemiş biz de , daha doğrusu eşim Zeynep Naz olmasını istiyo . Ben henüz net değilim sizce nasıl
Selam Ivytheme, bildiğim kadarı ile bebeklerde pudra kullanımını gözenekleri kapaması nedeni ile tavsiye etmiyorlar
canları mbenim sizii çok özlüyoruzzz... evde olmak ii ama sizden ayrı kalmak çok kötüünasıl alışmışız size her dakika ne konuştuğunuzu görmeyınce ınsanın aklı sizlerde kalıyor.. inşallah heğiniz iyisinizdir ve sorununuz yoktur..
ben sırt göğüs sancısı devamm anlaşılan doğuma kdar çekeceğim bunu.. napalım artık kızım sağlıklı olsun da hepinizi öpüyoruz teyzeleri
canları mbenim sizii çok özlüyoruzzz... evde olmak ii ama sizden ayrı kalmak çok kötüünasıl alışmışız size her dakika ne konuştuğunuzu görmeyınce ınsanın aklı sizlerde kalıyor.. inşallah heğiniz iyisinizdir ve sorununuz yoktur..
ben sırt göğüs sancısı devamm anlaşılan doğuma kdar çekeceğim bunu.. napalım artık kızım sağlıklı olsun da hepinizi öpüyoruz teyzeleri
Minnosh cum, gobeginin ustune kapatmak icin gazli bez, etrafini temizlemek icinde alkol onermislerdi, o yuzden koydum listeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?