2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmm nasılsınız kızlar:)) bugün bebğimi görmeye gittim. bir bucuk kilo olmuşuzzz.:)

Teşekkür ederm cnm :) ben diyet konusunda korkuyorum biraz , zaten zayıfım gerçi 10 kg aldım ama nerde belli değil.. İnş düşer iğne istemiyorum zaten hergün iğnem var kan sulandırıcı kullanıyorum.. Hayırlısı bakalım. :))

Ömer kayra bence çok hoş, oğlum olsaydı kayrayı düşünecektim ::) buarada çilekte safariyi görmüştüm ve eşim çok beğenmişti (oğlan bekliyo gibiydik de::)) araba modellerini de çok sevmiştik yani güzeller. Ama marangoza da tam istediğin şeyi yaptırabilirsin hayal ettiğin neyse onu yap , yatak uyku seti alınır bişekilde

Geçmiş olsun sana da cnm :/ ikinci yüklemeyi yaptırdın mı? O düşük çıkarsa gene diyet yapmak gerekiyorum merak ediyorum.. Diyet listesi vermedi Dr um sadece yememem gerekenleri söyledi ama kafam çok karıştı hala konduramıuorum kendime , iğnelerle geçen bi hamilelik yıprattı zaten ama bebiş iyi olsun da napalım...

Bende Bu konuda meraktayım cam daha iyi diyebilirim ama marka konusunda çok kararsızım galiba chicconun kauçuk başlıklısını Alcam, eğimlilere ben birtürlü ısınmadım nedense :)

slm kızlar herkes isim konusuna sarmış bugün ama ben nedense okurken bi sıkıldım bu konudan.e 20 syfa okuyunca normaldir aslında :)

video güzelmiş gerçekten.ne bi uyuşturucu ne bişiy kadın doğurdu işte takır takır :) darısı başımıza kolay doğumların inş

Cok gecmis olsun cnm, maalesef konu hakkinda bilgim yok ama sana saglikla atlatmani dilerim. Az kaldi cnm dogumlarimiza, sen yedigine ictigine dikkat et icin rahat olsun. Zeynep cok guzel isim, Naz lar cok nazli olurlar ama babasi hazir olsun kaprislere :))

Bu arada bende cogu zaman sorularima yanit alamiyorum, sanirim cok sikiciyim :)) mesaj sayimmi cok dusukde beni dikkate almiyor kimse acaba :)

Selam Ivytheme, bildiğim kadarı ile bebeklerde pudra kullanımını gözenekleri kapaması nedeni ile tavsiye etmiyorlar

Cok tesekkur ederim ilgin icin, hic bilmiyordum hemen listemden cikarayim canim...

Cok gecmis olsun cnm, maalesef konu hakkinda bilgim yok ama sana saglikla atlatmani dilerim. Az kaldi cnm dogumlarimiza, sen yedigine ictigine dikkat et icin rahat olsun. Zeynep cok guzel isim, Naz lar cok nazli olurlar ama babasi hazir olsun kaprislere :))

Bu arada bende cogu zaman sorularima yanit alamiyorum, sanirim cok sikiciyim :)) mesaj sayimmi cok dusukde beni dikkate almiyor kimse acaba :)

Selam Ivytheme, bildiğim kadarı ile bebeklerde pudra kullanımını gözenekleri kapaması nedeni ile tavsiye etmiyorlar

Cok tesekkur ederim ilgin icin, hic bilmiyordum hemen listemden cikarayim canim...

canları mbenim sizii çok özlüyoruzzz... evde olmak ii ama sizden ayrı kalmak çok kötüü nasıl alışmışız size her dakika ne konuştuğunuzu görmeyınce ınsanın aklı sizlerde kalıyor.. inşallah heğiniz iyisinizdir ve sorununuz yoktur..

ben sırt göğüs sancısı devamm anlaşılan doğuma kdar çekeceğim bunu.. napalım artık kızım sağlıklı olsun da hepinizi öpüyoruz teyzeleri

Kızlar bugün kendime bir liste yaptım.

bebek için alınacaklar / bebek hastahane çantası / Anne hastahane çantası altında tüm gereken şeyleri yazdım ve halihazırda aldıklarımı işaretledim.

Listemin yarısından çoğu hala alınacak :) Bu ay sonunda izne ayrılıyorum, önce yıllık iznimi kullanacak ve sonrasında da annelik iznimin başlaması nedeniyle işe gerid onmeyeceğim... O süreçte alışverişlerimi yaparım Allah nasip ederse...

Sorum ise şu: bebek bakım ürünlerini ne zaman almalıyız? Şampuan, vücüt yağı, pişik kremi v.s. gibi şeyleri erken alırsak bozulurlar mı? Hangi markaları tercih etmeliyiz?

Bakım/Temizlik başlığında çıkardığım eksikler şunlar, eğer birşeyleri atladıysam veya gereksiz şey alıyorsam lütfen uyarın :)

- Küvet
- Maşrapa
- Şampuan (saç-vucut)
- Pişik Kremi
- Pudra
- Vucut Nemlendiricisi
- Saç Fırçası
- Tırnak makası
- Yeni Doğan Bez
- Gazlı bez / Saf Alkol
- Fizyolojik Solusyon
- Çamaşır yıkama filesi
- Nem ölçer
- Ateş Ölçer
- Buhar makinesi
- Organik pamuk
- Organik bebek havlusu
- Büyük tülbent (eski usul) havlu içlerine

gazlı bez ve saf alkolu ne için kullanıcaksın?? diğerleri tamam bence. biberon ve emzik ekleyebilirsin listene yedek olarak kullanmasan da ihtiyaç olabilir. birde senin ve bebeğin için kıyafetler..

Merhabalarrrrrrrrr herkese
nerdeyse bir aydir uzaktim ama siz dokturmussunuz sayfalarca
Bnmm hamileligim iyi gidyr cok sukur
Ama birbucuk yasindaki kizim cook yoruyr artkkk
Surekli pesindeyim kosuyrm durmadan
Bn toplam 5 kilo aldm ama bebegimin kilosu iyi cok sukur
Kizlar sie ekmez yemenizi oneririm, su zile pekmezi varya ondan
Alabilenler alsnn derim bebege faydasi coookkkk

Bn bebegime hic bisey almdm
Cunku minik kizimdan kalan bir suru sey var
Sadece yatak alicam birde bi kac parca kiyafettt

Biberon soran arkadaslar bn cam da kullandm pilastik de
Kaucuk tercih etmedm
Cam biberonlar surekli kirilinca pilastk aldm en sonunda
Suluk olarak da nukk cook iyi
Sut pompasi olarak da medela kullandm memnun kaldm arkdslar
Herzan lazim olmasada arada bi gerekiyr pompa, cocuk hasta olunca emmiyr veya sutun cok fazla geliyr, boyle durumlara sagip buzluga kaldirabilirsinizz

Bnde mide yanmasi cook oluyr aksamlari
Erik ve leblebi ile bastrmaya calisyrm
Tavsye edilir

Simdilik aklima gelnler bunlarr
Kendinize iyi bakiiinn

hayatımsın canım bende de bu akşam sağ kaburgama batma oluyor. doktoruma sordum hamilelikten olur dedi :)

canım benim yaaa sen iyi ol da....bir an önce geçse keşke inş bebeğin pozisyon değiştirirde geçer ağrıların bizde seni öpüyoruz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…