- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.201
Eşinin hareketi çok tatlıymış. Allah daim etsin mutluluğunuzu canım.
Ben bu arada bir yandan kendime öğle yemeği ve salata hazırlıyorum, bir yandan akşam için yemek yapıyorum. Sohbete katılamıyorum ama takipteyim kızlar)
Kızlar ben esimi çok seviyorum. O kadar destek oluyor ki bana her zaman öyleydi ben duygularımı anlık ve yogun yasarım üzüntümüze sevincimi hep aynı . O benim dengem sanki. Duyarlı hisli temkinli . Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri.
Biliyorsunuz bugün benim doğumunun ve sabahtan beri diyete rağmen sekerim düşmediği icin ağlıyorum . Canım ağzına balık sürmez aksama Boğaz'da çok guzel bir restorantta yer ayırmış. Diyetine ozel menü hazırlatmis . Saatini haber veriyor hazırlanmam icin .
Allahım sen beni ondan ve bebeğimden ayırma
ay ne biliyim eşi haberlerde duymuşmuşş dedim öyle bişey olsa bizim kk çalkalanır mutlaka biri duyar dedim.
parmaklarını çıtlatıyo olmasınn annesii
Eşinin hareketi çok tatlıymış. Allah daim etsin mutluluğunuzu canım.
Ben bu arada bir yandan kendime öğle yemeği ve salata hazırlıyorum, bir yandan akşam için yemek yapıyorum. Sohbete katılamıyorum ama takipteyim kızlar)
Kızlar dün biraz iş yerinde yoruldum sonra eve gittim yemek yap sofrayı hazırlarken eşimi aradım ellerinde boyalar diğer ufak tefek malzemeler haftasonu bi kaç aodayı boyacak içim rahat etmedi karşılayayım dedim biraz da hızlı yürüdm galiba birden karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi birden yavaşladım korktumda neyse elinden ufakda olsa poşeti aldım eve geldim yine aynı ağrıyı hissettim unuttuğum adet ağrısını hatırladımyorgunluktandır demi
Demi yaaa keşke çıksada şu yasa rahatlasak yaaBen çalışmak istemiyorum artık, çok yoruluyorum
Birde yasa çıkarsa doğumöncesi izin durumu da değişecek, mesela benim haftaya 32. hafta oluyor rapor almam lazım ama yasa değişince belki de doğum öncesi son 3 hafta zorunluluğu daha fazla haftaya cıkacak ve de biz magdur olacağız belkide bu konuda. Hatta kullanamadıklarımızı sonraya bile eklemez bunlar
Çıkacaksa çıksın artık yaaa neyi bekliyorlar anlamıyorum, kendilerine jet hızıyla zam yapıp yasa çıkarıyorlar, biz neredeyse doğuracağız hala tık yok
IvyTheMe :
Evet kesinlikle sebamed seti doğru seçim canım.Ben oğlumda da 1 yaşına dek sebamed sonrasında burda bulamadığım için johnson's baby ürünlerini kullandım. Şu an 2,5 yaşında ve aynen devam ediyorum. Sebamed o kadar iyi ki oğlum yakın zamanda besim kaynaklı alerji oldu nasıl sardı vücudunu görsen.. Hemen Türkiye den bir arkadaşla sebamed ürünlerini getirttim. Banyosunda kullandım ve sonrasında özel bir kremle kremledim. 2 Günde geçti. :=) yazık yavrum 1 hafta çekti o kaşıntıyı...
IvyTheMe :
Evet kesinlikle sebamed seti doğru seçim canım.Ben oğlumda da 1 yaşına dek sebamed sonrasında burda bulamadığım için johnson's baby ürünlerini kullandım. Şu an 2,5 yaşında ve aynen devam ediyorum. Sebamed o kadar iyi ki oğlum yakın zamanda besim kaynaklı alerji oldu nasıl sardı vücudunu görsen.. Hemen Türkiye den bir arkadaşla sebamed ürünlerini getirttim. Banyosunda kullandım ve sonrasında özel bir kremle kremledim. 2 Günde geçti. :=) yazık yavrum 1 hafta çekti o kaşıntıyı...
Kızlar akşam eşime dün burda uzun uzun isim muhabbeti yaptığımızdan bahsettim. Oda merakla dinledi.....
Ben ilk başlarda kızımın adını DURU ve RÜYA olsun istiyordum ama eşim ısrarla Yağmur deyince onu kırmamak için ve de bunuda beğendiğim için YAĞMUR a karar vermiştik.
Dün akşam RÜYA da güzel aslında dedişaşırdım, istersen RÜYA olsun dedi.... Ayyyy kafam karışıverdi hemen
Sonra kızımız sorduk, Yağmur diye seslendik tık yok, bi daha bidaha seslendik hala tık yok... Sonra RÜYA dedik babasının avcuna tekmeler atmaya başladı. Eşimde rüya yı daha çok sevdi heralde Rüya olsun dedi....
Ayyy ne yapsam şimdi kızlar :18: ikisi de hoşuma gidiyor aslında hangisi olsun kızımın adı
Kızlar akşam eşime dün burda uzun uzun isim muhabbeti yaptığımızdan bahsettim. Oda merakla dinledi.....
Ben ilk başlarda kızımın adını DURU ve RÜYA olsun istiyordum ama eşim ısrarla Yağmur deyince onu kırmamak için ve de bunuda beğendiğim için YAĞMUR a karar vermiştik.
Dün akşam RÜYA da güzel aslında dedişaşırdım, istersen RÜYA olsun dedi.... Ayyyy kafam karışıverdi hemen
Sonra kızımız sorduk, Yağmur diye seslendik tık yok, bi daha bidaha seslendik hala tık yok... Sonra RÜYA dedik babasının avcuna tekmeler atmaya başladı. Eşimde rüya yı daha çok sevdi heralde Rüya olsun dedi....
Ayyy ne yapsam şimdi kızlar :18: ikisi de hoşuma gidiyor aslında hangisi olsun kızımın adı
Canım yazdıklarından sizinkinin geçici bir süreç olduğu çok belli :) Siniyorsunuz ikinizde birbirinizi . Soğukkanlı ve duyarlı olunca ikinizde kesin geçecek merak etme :)
Okuduğum forumlarda sebamedin şampuanının göz yaktığı yazıyordu. Ben de iki marka arasındayım mustela Yada abcderm biodermanın bebek markası ama bu tarz kozmetikleri Temmuz'da alırım diorum çok beklemesini istemiyorum. Kıyafetlerini de amway'in bebek deterjanı ile yıkamayı düşünüyorum . Dalininde yumuşatıcısını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?