2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşinin hareketi çok tatlıymış. Allah daim etsin mutluluğunuzu canım.

Ben bu arada bir yandan kendime öğle yemeği ve salata hazırlıyorum, bir yandan akşam için yemek yapıyorum. Sohbete katılamıyorum ama takipteyim kızlar )

ayy bende böyle becerıklı olabılecekmıyım yaa bi üşengeçimbu konuda sormayın gıtsınn mutfaktan nefret edıyorum

Maaşallah size cnm :) Allah bozmasın.. Eşlerimiz en güçlü dayanağımız Allah onlardan razı olsun ben de ona her baktığımda içimden şükrediyorum :)

Kızlar dün biraz iş yerinde yoruldum sonra eve gittim yemek yap sofrayı hazırlarken eşimi aradım ellerinde boyalar diğer ufak tefek malzemeler haftasonu bi kaç aodayı boyacak içim rahat etmedi karşılayayım dedim biraz da hızlı yürüdm galiba birden karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi birden yavaşladım korktumda neyse elinden ufakda olsa poşeti aldım eve geldim yine aynı ağrıyı hissettim unuttuğum adet ağrısını hatırladım yorgunluktandır demi

ay ne biliyim eşi haberlerde duymuşmuşş dedim öyle bişey olsa bizim kk çalkalanır mutlaka biri duyar dedim.

parmaklarını çıtlatıyo olmasınn annesii

Demi yaaa keşke çıksada şu yasa rahatlasak yaa Ben çalışmak istemiyorum artık, çok yoruluyorum

Birde yasa çıkarsa doğumöncesi izin durumu da değişecek, mesela benim haftaya 32. hafta oluyor rapor almam lazım ama yasa değişince belki de doğum öncesi son 3 hafta zorunluluğu daha fazla haftaya cıkacak ve de biz magdur olacağız belkide bu konuda. Hatta kullanamadıklarımızı sonraya bile eklemez bunlar

Çıkacaksa çıksın artık yaaa neyi bekliyorlar anlamıyorum, kendilerine jet hızıyla zam yapıp yasa çıkarıyorlar, biz neredeyse doğuracağız hala tık yok

süpersinn bende ablamdayım dısarı çıkıyorum sen dolamyı yap dedi içini hazırladım ama burda oyalanmaktan dolduramadım bi baktım ablam ehehhe islerini bitirmöis gelmis ben anca simdi bitridim hatta oda tencereye dizdi biz 13 kardesiz söylemesi ayıptır en becerşiklileri bu ablamdır haha simdide elime bir kase yoğurt verdi bunu hemen yiyosun dedi ayy kızlar allah ailemizi basımızdan eksik etmesin sükürler olsun onlar yanımızda..

aynısı bende oluyopr tatlım şsimdi oturdum ağrı geçmeye basladı
yanlız aklımada takılıyor kaç gündür aynı dediğin gibi adet oldum olcam gibi belimle beraber sanki her an kanama gelecekmis gibi oluyorum sende dinlen geçer belki cnm geçmis olsun çok ayakta kalmamak lazım

Kızlar bugün hava bi saçmaladı sabahtan esmiyordu şimdi de bir rüzgar var uğulduyor heryer. Aşırı nem var nefes alamıyorum allahım Dışarda yollarda çalışan hamilelere kolaylık versin çalışıyor olsaydım eğer bende yollarda olacaktım evde olmaktan sıkılıyorum bazen ama hamilelikte çalışmadığım için çok şanslıyım Allah çalışan hamilelere de kolaylık versin inşallah doğum izni 6 aya çıkarda bebişlerinizle olabildiğince fazla zaman geçirebilirsiniz

Ben evdeyim ama sizin icin dua ediyorum sizin yerinizde olacaktım bende büyük ihtimalle o gicik ispanyollarla sorun yaşamasaydım zaten :)

IvyTheMe :
Evet kesinlikle sebamed seti doğru seçim canım.Ben oğlumda da 1 yaşına dek sebamed sonrasında burda bulamadığım için johnson's baby ürünlerini kullandım. Şu an 2,5 yaşında ve aynen devam ediyorum. Sebamed o kadar iyi ki oğlum yakın zamanda besim kaynaklı alerji oldu nasıl sardı vücudunu görsen.. Hemen Türkiye den bir arkadaşla sebamed ürünlerini getirttim. Banyosunda kullandım ve sonrasında özel bir kremle kremledim. 2 Günde geçti. :=) yazık yavrum 1 hafta çekti o kaşıntıyı...

arkadaşım geçmiş olsun. korkma eğer hastanedeysen ilaç verip, doğumu geciktirebiliyorlar. ya da illa doğması gerekiyorsa ilaç verip akciğerlerinin gelişimini tamamlamasını sağlıyorlar. Allah yardımcın olsun. herşey güzel olacak içini ferah tut...

Kızlar akşam eşime dün burda uzun uzun isim muhabbeti yaptığımızdan bahsettim. Oda merakla dinledi.....

Ben ilk başlarda kızımın adını DURU ve RÜYA olsun istiyordum ama eşim ısrarla Yağmur deyince onu kırmamak için ve de bunuda beğendiğim için YAĞMUR a karar vermiştik.
Dün akşam RÜYA da güzel aslında dedi şaşırdım, istersen RÜYA olsun dedi.... Ayyyy kafam karışıverdi hemen
Sonra kızımız sorduk, Yağmur diye seslendik tık yok, bi daha bidaha seslendik hala tık yok... Sonra RÜYA dedik babasının avcuna tekmeler atmaya başladı. Eşimde rüya yı daha çok sevdi heralde Rüya olsun dedi....

Ayyy ne yapsam şimdi kızlar :18: ikisi de hoşuma gidiyor aslında hangisi olsun kızımın adı

teşekkürler canım, sizlerdende duyduğuma göre artık Sebamed de karar kılabilirim :) ben kendim içinde vucut şampuanı olarak sebamed kullanmaya başladım, bende memnunum...

Okuduğum forumlarda sebamedin şampuanının göz yaktığı yazıyordu. Ben de iki marka arasındayım mustela Yada abcderm biodermanın bebek markası ama bu tarz kozmetikleri Temmuz'da alırım diorum çok beklemesini istemiyorum. Kıyafetlerini de amway'in bebek deterjanı ile yıkamayı düşünüyorum . Dalininde yumuşatıcısını aldım

kafanı karıştırmak gibi olmasın, bence yağmur en güzeli. tabiki sizin kararınız önemli olan.

bence yagmur guzel bide olduki bebişin r leri soyleyemedi nasıl ismim ruya decek ne bileyim ben boyle kucuk seyleride dusunuym

Söz konusu meleklerimiz olunca böle kararsızlık yaşıyoruz bizde ilk başta Tuna mı Kaan mı dedik sonra Kaan olsun dedik ama dünkü isim muhabbetlerinden sonra bende acaba Tuna mı koysak diorum :)) tabi hamileliğin etkisi de var bu duygu değişimlerimizde die düşünüyorum. Ama başından beri çok büyük bir sorumluluk gibi geliyor isim koymak çünkü ömrü boyunca bu ismi taşıyacak. Çekirgecim bi arkadaşım son ona kadar değişir fikirleriniz son anda karar verirsin hiç üzme kendini demişti yağmur da rüya da çok güzel isimler yağmur gibi bereketli rüya gibi güzel olsun kızın inşallah kafanı daha da karıştırmayın ama duru da çok güzel

Canım yazdıklarından sizinkinin geçici bir süreç olduğu çok belli :) Siniyorsunuz ikinizde birbirinizi . Soğukkanlı ve duyarlı olunca ikinizde kesin geçecek merak etme :)

ben de öyle inanıyorum...ve tüm kalbimle dua ediyorum ki herşey güzel olsun...
kimse mutsuz olmak ya da ayrılmak için evlenmez...bir dönemden geçtiğimiz,sınandığımız açık...ama bunda başkalarının da parmağı var...neyse Allah büyük,herşeyin hayırlısını dilerim hep şimdi de öyle yapıyorum...

aa enteresan...:) kızımın bi adaşı vardı burda ama sanırım olmıycak artık ha ? rüya da güzel isim ama söylemesi zor gibi hani çocuklar açısından :44: bence düşün taşın içine sineni koy,en çok hangisi siniyorsa...

mesela ben de hiç bi isme karşı yağmur da olduğu gibi olmadı,içime sinmedi yani...yoksa çok isim geldi geçti süzgecimden :)
duru,dora,asya,efsun,vuslat,inci,inci tanem,eylül,masal (dayımın kızı koyunca rafa kalktı :) ) vs vs

ama yağmur diyince öyle bi durdum,ve daha görmediğim kızımla bağdaştırdım ( hatta hamile bile değildim )
ve en çok içime sinen en sevdiğim bu oldu....bunda yağmuru sevmemin de etkisi var :)

hayırlı olan olsun canım....

bencede ikiside hos ama yağmur daha popüler gibi geldi banada

saydığın markaların hepsi çok güzel özellikle bioderma 1 numara

Parme meleğinle huzurlu yıllarınız olur insallahh güzel yıllaraa

pencere çok geçmis olsun Allah yardımcın olsun hayırlı zamanda gelsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…