2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tabiki cnm asıl bu aylardan sonra ve son haftalarda alıo bebişler kiloları Allahım hepimize herşeyden önce sağlıklı evlatlar versin üzülme yani annişi onun şimdi daha çok ihtiyacı var bu yemeklere:)

ayy cnm bencede git yada soğuk dur seni çok ii anlıyorum ki bende pek haz etmem görümcemden

İyi dilekleriniz icin çok sagolsun kızlar bugün buna çok ihtiyacım vardı :)

bende hazır yoğurt yumurta vs yemiyorum burası bi ilçe ama köylerde tanıdıklar var eşimde kasabada öğretmen öle olunca hep köyden getirtioz yoğurt yumurta yağ vs

Sabah esim kadın dogum doktorumu arayıp şekerimin düşmediğini rakamları söylemiş. O da çok yüksek bulmuş. Endokronoloji uzmanına görünmemi sonra kendisine gitmemi istemiş. Yarın öğleden sonraya randevu buldum .

Bakalım be diyecek hakkımızda hayırlısı iyi seyler düşünmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum guzel kızım icin

bende hazır yoğurt yumurta vs yemiyorum burası bi ilçe ama köylerde tanıdıklar var eşimde kasabada öğretmen öle olunca hep köyden getirtioz yoğurt yumurta yağ vs

Evet canım. Evde yaptığın kadar doğal olmuyor yoğurt çok nadir yetiştiremediğim zamanlar oluyor malum 1 gün dinlenmesi gerekiyor o zamanlarda sadece foça yoğurt yiyoruz, doğala en yakını o. zaten 2 gün sonra ekşime yapıyor. Yumurtayı da bi teyze getiriyo bana her hafta sağolsun löp löp yiyoz oğlumla :)

Korkma canım, Allah'ın izniyle birşey olmaz. Şekerini pilav makarna gibi şeylerden, tatlı bütün meyvelerden uzak dur. Yiyebileceğin meyve yeşil elma,çilek,erik. Kavun karpuz ve diğerini kes. Ve beyaz ekmek tüketme. Tatlı içeceklerden de uzak dur, bol bol su tüket. Maden suyu içebilirsin. Bunları kestiğinde diyete gerek kalmadan düzelir.

Canım yaa her doktorun bize verdiği ilaçlar,istediği tetkikler genel itibariyle hepimizin farklılık gösterebiliyor. tamamen doktorun bakış açısıyla,değerlendirmesiyle alakalı bir durum. Benim doktorum der ki; her çocuk bir değil, kimi yerinde durmaz kimi günde sadece bi kaç kez hareket eder. Bana sadece şunu söyledi 6 saatte bir hareketlerini hissetmen lazım, ona dikkat et.

Canim ben 2 haftadır çok düzgün bir sekilde diyet yapıyorum ona rağmen düşmedi o yüzden doktora gidiyorum

canım eger çok telaş yapıyorsan yakındaki saglık ocagına gidebilirsin kalp atışlarını duymak için aile hekimlerinde küçük nst cihazı var ama biraz sesi almakta zorlanıyor o ses gelesiye kadar panik olabiliyor insan

Canımm benim çok geçmiş olsun , atlatıcaksın inşallah sakın üzme kendini .. Bazen bende regl ağrısı gbi hissediyorum bişeyler .. Sen de Allah'a emanet ol haber ver arasıra merak ederiz

dün bende biberon emzik falan aldım biberonu chicco nun kauçuk emzikli cam olanından aldım gaz önleyici özelliği var silikon başlıklar biraz sert geldi ilkzamanlar için emsinde gerek kalmaz inşallah lazım olursa hastahanede falan bulunsun diye aldım emziğide kızım lateks başlıklı emmişti sonra silikon emzik almıştı bende lateks ilk ay için nuk marka aldım ama zaten bikaç emzikten sonra bebekler kendileri karar veriyor hangisini emeceklerine

teyzoşlarr bugun 29 hafta ıcındeyızzz bu arada kızlar arada karnımdan çıt die ses gelıo yaaaaaaaaaaaaa ben duyuyorum şaka değil çıldırıyormuyum yoksa

Günaydın kızlar biz işe geldik bugün patronum da artık her gün her gün gelme biraz ara ver dedi çok mutlu oldummmmm
Canım ben normali çok istiyordum hatta yavaş yavaş nefes egzersizlerine başlamıştım. Bir de perine masajı falan düşünüyordum zaten dün onu soracaktım doktoruma o da soru kağıdımı aldı kendisi hemen cevapladı sana sezaryen gerekli diye çok üzüldüm orda zaten neyse bebek sağlıklı olsun da varsın kesip biçsinler beni
Canım önemli olan sağlıklı doğum yapman sezeryan yada normal ne fark eder.
Senin teşirci tosucugun popsuna bi ısırık konurabilirmiyim
Haklısın tatlım istediğin kadar ısırabilirsin poposunuuuuu ben sabırsızlanıyorum zatennnn

Sağol canım bence kızının adı çok güzel Angel ben çok beğeniyorum Eylül ismini ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallah

Canım evet bebeğin kilosuyla alakalı doğumda anne ve bebek için risk olabiliyormuş o yüzden ciğerlerinin gelişimi tamamlanınca sezaryen olacakmışım ...
Bizde de iki alternatif var ya Maya, ya da Delfin Efla - Yorumlarınız nedir acaba?
Canım Maya bence çok hoş bir isim
Ya canım yavaş yavaş yapsaydın diyeceğim ama insan bir kere bulaştı mı durduramıyor kendini durumunu anlıyorum. Ama nolur kendini fazla yormadan yap arada dinlen sonra devam et kolay gelsinnn

Canım diyete uyarsan sorun çıkmadan bitirsin hamileliğini Zeynep Naz bence çok hoş bir isim
Biz eşimle hafta sonu bebek mağazasına gittik satıcı yenidoğanlarda cam önermediklerini söyledi. Sözde cam biberon bebeğin çenesine ağırlık yapabiliyormuş ...
Çok duygulandım canım harika görüntüler vardııı .... Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin. Bir de burada evde doğum yapsan evdeki kalabalığı , çeneyi ve hengameyi düşünemiyorummmm demek ki o yüzden bizde suda doğum öyle popüler değil
Çok şükür canım , bazen bebeğin pozisyonundan dolayı canımız yanabilirmiş normalmiş ...
Canım benim Allah ikinizi de korusun ... Bizi habersiz bırakma ...
Gunaydin kizlarrr.seker yuklemesi icin bekliyorum. Ins degerler iyi cikar :) zaman varken gecmisi bi okuyayim
İnşallah normal çıkar canım sonuçları bize de bildir olur mu
Doğum günün kutlu olsun canım bebeişinle ve sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim
Kızlarr butik bebede idilbaby ürünleri var. Ben çok iyi diye biliyorum alan varmı. Ne yapsam acaba...
Ben de İdil Baby nin ürünlerini çok beğendim bebişime bir kaç tane giyim aldım oradan :)
eyy bilgisini sevdiğim takvim haftada 200-400 gram alacaksın demekde ne haftada Allahıııım duydum ya açda dursam alırım ben o k,loyu psikolojik artık. yagu zaten tartıdan korkar oldum kızlaaaaaar

Korkma canım doğumdan sonra o kilolar jet hızıyla uçup gidiyor rhat ol

Hıçkırıyor olabilir

ahahaha:) akşam baya kaçırdıysa bnm sıpa ..:) kız valla bole tırnak keserken bı ses çıkar ya ole bı ses gelıo 3-4 gundur dıkkatımı cektı çıt edıo ay yoksa çatlıyormuyummmmmmm:):):):) yada benımkı yüzüyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…