- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.161
kızlar doğum izni onaylandı dedi burda bizim çaycıı duyan bilen var mı ?
ben bi haber görmedimm:26:
Benimkide maşallah haftasıyla uyumlu ama yinede ne yararlıysa yiyeyim daha çok büyüsün diyorum :)
Ceviz bende hergün olmasada yiyorum,süt hergün bir bardak,yoğurt çok değil ama ayran çok içiyorum.Peynir ve meyve çok yiyorum.
Birde bende yeni birşey duyunca geçmi kaldım acaba diye üzülüyorum ama öyle birşey yok değilmi?
Sonuçta 9 ay boyunca gelişmeye devam ediyorlar,mutlaka faydası olur.
Günaydın arkadaşlar. 1 haftadır burnumun damarları çatlamış kanayıp kuruyor nefes aldırmıyor yaBugünlerde aklıma takılan birşeyler var, kayınvalidem yakın bana 15 dk mesafe annem ise 1 saat. Doğumdan sonra annem 10 gün yanımda kalacak, sonra gidecek. Ondan sonra kayınvalidem daha çok sık gelip gitmek ister, çalışıyor ama akşamları gelir. Ben bana akıl verilmesinden nefret ederim, şimdi kayınvalidem bakabilecek mi edebilecek mi diye düşünmeye başlamıştır. Tamam gelsin akşam yıkanması gerektiğinde vs ama sürekli gelmesi beni boğacak. Birde kızı var ünv okuyor, ee tabi o zaman tatil olacak bizden çıkmayacak ki kendisini pek sevmem çok samimiyetsiz. Demek istediğim ben bebeği alıpta 10 gün anneme mi gitsem 20 günüm çıkana kadar, yoksa evde kalayım. Ben evimde kalmak istiyorum ama gelip gitmeleri değil ama yatılı kalmaları beni boğuyor. İstiyorum eşimle birlikte kalayım çocuğumla kendim ilgileneyim. Şimdi ilk çocuğum kayınvalidemin de ilk torunu. Hevesli, hevesini de kırmak istemiyorum. Ama eşimin kız kardeşinden çok bunalıyorum. Ne yapıcam ben ya Çok takmaya başladım sinir oluyorum bu durumaaaa :\
Öncelikle herkese günaydın güzel bi gün olsun inşallah bugün çok uyumuşuz oğlumda uyumuş uyandırmadı.
Parmecim doğum günün kutlu olsun canım Allah sevdiklerinle ve bebişinle uzun sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
Pencerecim canım geçmiş olsun kendini sakın üzme içini ferah tut ve bebeğinin vaktinde sağlıkla geleceğine İnan ben erken doğumla burun burunayım her daim ama içimi ferah tutuyorum pozitif olmak çok etkili İnan ayrıca serumla kasılmaları ve sancıyı önleyebiliyorlar dualarım seninle sen üzülürsen bebeğinde üzülür öpüyoruz seni kocaman
parme canım yeni yaşın ugurlu gelsin sana inşallah gönlünden geçen tüm isteklerinin olması dileğiyle
pencere sizi üzmemek falan ne demek canım yaaa olurmu hiç öyle şey.çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış canım herşey olacagına varırmış inşallah Rabbim saglıcakla vakti vaktine yavrucugunu kucagına almanı nasip eder
günaydın böceğimin güzel teyzelerionca işim var ama soluğu yine burda aldım bildiğiniz tutuklu kalmışım buraya sizlere neyse ki memlekette de netimiz var oradan da yetişcem yani :))) sabahın köründe oturma odasından gelen güümm diye bir sesle sıçrayarak uyandım kalbim ağzıma geldi resmen :18: hava sıcak diye pencereyi açık bırakmıştık ama sabah resmen fırtına çıkmış ve sevgili perde içi su dolu vazomu devirmiş batmıştı her yer tabi..manzara şahaneydi gerçekten nazar çıkmıştır inşallah diye düşündüm yine en iyimser halimle ama baya uğraştırdı ya sabah sabah..
YAŞAMCIMM teşekkür ederim canımcm inşallah iyi yolculuklar olur :1 azcık korkuyorum tek başıma binmemiştim uçağa daha önce :18: hep birileri vardı yanımda..şimdi biraz tırsıyorum açıkçasııı :)
canım dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla çıkacaksın hastanedençok geçmiş olsun...
mutlu yıllar parmecm eşinle bebeğinle sevdiklerinle nice mutlu senelere
Canım avent ve dr brown's en iyisi diye duymuştum. Ben 2 tane aldım biri 120 ml diğeri 240 ml biri cam biri ppa sız plastik Dr brown's.
Canım, dualarımız seninle.. Oradaki tedaviyle erken doğumu önlerler canım sen merak etme. bol bol dua et. Fırsat buldukça bize durumunu bildir.
Doğum günün kutlu olsun canım. bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel yaşlara..
Ben her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum, doktorum kanım yükselsin diye iç demişti.
Ben hazır yoğurt tüketmiyorum içinde koruyucu katkı maddesi var sonuçta. Çiftlikten her hafta 5 kg süt geliyor bana onu mayalıyorum. Öğlen 1 kase akşam 1 kase tüketiyorum. günde 2 ceviz yiyorum. Maşallah oğlumun gelişimi yerinde.
Günaydınlar olsun hepimize. Hava ne kadar kapalı ve sıcak. Hiç haz etmem bu havalardan, gece bile uyuyamadım sıcaktan üstelik daha mayıstayız. Allah yardımcımız olsun :)
Ben her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi içiyorum, doktorum kanım yükselsin diye iç demişti.
Ben hazır yoğurt tüketmiyorum içinde koruyucu katkı maddesi var sonuçta. Çiftlikten her hafta 5 kg süt geliyor bana onu mayalıyorum. Öğlen 1 kase akşam 1 kase tüketiyorum. günde 2 ceviz yiyorum. Maşallah oğlumun gelişimi yerinde.
Günaydınlar olsun hepimize. Hava ne kadar kapalı ve sıcak. Hiç haz etmem bu havalardan, gece bile uyuyamadım sıcaktan üstelik daha mayıstayız. Allah yardımcımız olsun :)
Yavvv nerden uydurmuş sizin çaycı yaaa..... Ne güzel sevindim bende, ama öyle bir haber yok hiçbiryerde
bende hazır yoğurt yumurta vs yemiyorum burası bi ilçe ama köylerde tanıdıklar var eşimde kasabada öğretmen öle olunca hep köyden getirtioz yoğurt yumurta yağ vs
Sabah esim kadın dogum doktorumu arayıp şekerimin düşmediğini rakamları söylemiş. O da çok yüksek bulmuş. Endokronoloji uzmanına görünmemi sonra kendisine gitmemi istemiş. Yarın öğleden sonraya randevu buldum .
Bakalım be diyecek hakkımızda hayırlısı iyi seyler düşünmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum guzel kızım icin
herkese merhaba kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir burada acayip bunaltıcı bi hava var nemli yapış yapış klimayı açmak istemedim heryerim tutulmuş ama sıcaktan delirecek gibi olunca mecburen açtım Allahım sen dışarda çalışan insanlara yardım et
kızlar dün doktorum gün içinde 10 kere falan oynuyor mu takip etmeni istiyorum dedi sabah 6 gibi tepikleriyle uyandım ondan beridir ses seda yok sizlerinde doktorları hareketlerini saymanızı istedi mi
Korkma canım, Allah'ın izniyle birşey olmaz. Şekerini pilav makarna gibi şeylerden, tatlı bütün meyvelerden uzak dur. Yiyebileceğin meyve yeşil elma,çilek,erik. Kavun karpuz ve diğerini kes. Ve beyaz ekmek tüketme. Tatlı içeceklerden de uzak dur, bol bol su tüket. Maden suyu içebilirsin. Bunları kestiğinde diyete gerek kalmadan düzelir.
kızlar doğum izni onaylandı dedi burda bizim çaycıı duyan bilen var mı ?
ben bi haber görmedimm:26:
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
teyzoşlarr bugun 29 hafta ıcındeyızzzbu arada kızlar arada karnımdan çıt die ses gelıo yaaaaaaaaaaaaa ben duyuyorum şaka değil çıldırıyormuyum yoksa
Canım ben normali çok istiyordum hatta yavaş yavaş nefes egzersizlerine başlamıştım. Bir de perine masajı falan düşünüyordum zaten dün onu soracaktım doktoruma o da soru kağıdımı aldı kendisi hemen cevapladı sana sezaryen gerekli diye çok üzüldüm orda zaten neyse bebek sağlıklı olsun da varsın kesip biçsinler beniBen şeker olmadığı halde sezeryan olucam canım sen normali çok mu istiyordun ? Bana 5 Ağustos vermişti Aren'i baya bekletiyormuş yine :) Bu arada kocaman olmuş canım benim yaaa. Sen oldukça dikkatli besleniyorsun Aren'e bu yüzden bişey olmaz annesi.
Haklısın tatlım istediğin kadar ısırabilirsin poposunuuuuu ben sabırsızlanıyorum zatennnnCanım önemli olan sağlıklı doğum yapman sezeryan yada normal ne fark eder.
Senin teşirci tosucugun popsuna bi ısırık konurabilirmiyim
Maşallah canım tosununaCanım tarihini öne almamış niye tedirgin oldun ki benimde sezeryan olacak dr. normal tarihinin 5 gün öncesini verdi. 26 temmuz da olacak inşallah... Kızım daha sabırsız davranmazsa
Bende kızımı özledimdaha bir hafta var yaaaaa...
Bizim aslında doğum tarihimiz sat a göre 24 ağustos ben bebeğin gelişimine göre takvimdeki tarihi ileri almıştım şimdi düzelticem zaten 14 ağustos olsun bakalım kaç gün kalmış kuzuma kavuşmaya
Süper bende ben çok severim bu ismi, kısa ve öz
Sağol canım bence kızının adı çok güzel Angel ben çok beğeniyorum Eylül ismini ömrü uzun ve sağlıklı olsun inşallahbnde daha esımle tanısmadan masal yada duru ıstıyodmm..esımde daha nısanlıyken öykü olsun dıyodu..o masal ve duruyu ıstemedı bnde öyküyü snra cınsıyetı ogrennce annem eylül guzel ısım dedı o gunn aksamı esım eylül olsunmu dedı bnde ıkı kısı bırbırnden haberszz aynı ısmı soyluyosa bunda bı hayır vardr dedım eylül olduu :)
Canım evet bebeğin kilosuyla alakalı doğumda anne ve bebek için risk olabiliyormuş o yüzden ciğerlerinin gelişimi tamamlanınca sezaryen olacakmışım ...yaz tatlım tedirgin olmayız benm 100 bile bulmuyo 80 90 arası yuksek olunca mı sezeryan mıs ben bunu bi yerde okudum doktorada sordum bebegin kilosula alakalı dedi sana ne dediler ki ooooo oğlusunu gormusun ne guzel ya allah bagıslasın evlatlarımızı bana da ikl gittğimzde en gec 14 agustos dedi
Canım Maya bence çok hoş bir isimBizde de iki alternatif var ya Maya, ya da Delfin Efla - Yorumlarınız nedir acaba?
Ya canım yavaş yavaş yapsaydın diyeceğim ama insan bir kere bulaştı mı durduramıyor kendini durumunu anlıyorum. Ama nolur kendini fazla yormadan yap arada dinlen sonra devam et kolay gelsinnnkızlar karnım o kadar ağrıyor ki böyle giderse doktora gideceğim. sabah yine işler başa düştü eşimin tatbikattı vsdd derken eve geliş saatleri çok geç oluyor. bizde 8 haziranda yola çıkacağız ve evin tamamen paketlenmiş olması gerekiyor ev bulursak hemen eşya yüklenip gelsin diye. bende mecbur bugün perdeleri yıka ütüle banyo malzemeleri paketle alışverişe git mutfak malzemeleri paketle derken tansiyonum iyice düştü nasıl karnım ağrıdı anlatamam şimdi dinlenmek iyi geldi bıdığım içeride oynuyor ama birde bana sorun halimi.
biz nisa koyacağız eşim çok istedi bende kıramadım onu ama oğlum olsa ismi ya mehmet han ya da mete han olacaktı bu ikisinden başka isim düşünemiyoruz. soy ismimiz güçlü çünkü.
isim konuusnda kurandan olması için da bir dayatma yok sadece rencide edecek şekilde bir isim koymamak gerekiyor demişti bir arkadaşım lojmanda ne kadar doğru bilemem ama mantıklı gelmişti bana.
Canım diyete uyarsan sorun çıkmadan bitirsin hamileliğini Zeynep Naz bence çok hoş bir isimMerhaba melek anneler , umarım herkes iyidir .. Ben şekerimin çıktığından bahsetmiştim ama kimse bana cvp bile vermemiş . Korkmuştum baya ama diyet uygulamaya başladım umarım düşer :/
Buarada isim konusunda herkes bişeyler söylemiş biz de , daha doğrusu eşim Zeynep Naz olmasını istiyo . Ben henüz net değilim sizce nasıl
Biz eşimle hafta sonu bebek mağazasına gittik satıcı yenidoğanlarda cam önermediklerini söyledi. Sözde cam biberon bebeğin çenesine ağırlık yapabiliyormuş ...deneyimli anneler, ya da bu konuyu araştırmış arkadaşlar,
biberon olarak en iyi hangisi ne almak lazım,
bir sürü çeşiti var,
kauçuk biberon, silikon biberon, farkı ne,
birde cammı daha iyi plastik mi,
eğimlilerde var hem avent hem chicco da, onlar nasılki acaba,
biberonu kaç tane almak lazım kaç mm olanlardan?
Çok duygulandım canım harika görüntüler vardııı .... Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip etsin. Bir de burada evde doğum yapsan evdeki kalabalığı , çeneyi ve hengameyi düşünemiyorummmm demek ki o yüzden bizde suda doğum öyle popüler değilFenomen Tv - İzlediğim en muhteşem video! İzlerken gözleriniz dolacak.. | Mynet Dizi
muhteşem bi videogözlerimden yaşlar indiiiiiiii
Çok şükür canım , bazen bebeğin pozisyonundan dolayı canımız yanabilirmiş normalmiş ...Simdi doktordan geldik karnimdaki acayip agri nedeniyle gittik
Pazar gunu gobek deligimin sag tarafinda acayip bir agri oldu gun icinde hafifledi paxartesi gunu saga sola donsem aciyordu neyse sali gunu gecti bugun de 3 ten sonra yine oldu yattigim yerden kalkarken aiyor dokunamiyorum bile oyle bi agri artik dayanamadik dr gittik psikolojikmi bilmiyorum dr giderken aci gecti ne diyecem doktra diye endise ettim ama napim
Allaha cok sukur bebegin esinde problem vardi rahim agzina cok yakin erken doguma sebep olabilir demisti drum simdi yukariya cikmis 1 haziranda kendi druma muayene oacagim ozamna kadar bi nebze. Olsada rahatlaim
Minik kizim 1200 gr omus 36 cm boyu olmus hamdolsun
Canım benim Allah ikinizi de korusun ... Bizi habersiz bırakma ...Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
İnşallah normal çıkar canım sonuçları bize de bildir olur muGunaydin kizlarrr.seker yuklemesi icin bekliyorum. Ins degerler iyi cikar :) zaman varken gecmisi bi okuyayim
Doğum günün kutlu olsun canım bebeişinle ve sevdiklerinle mutlu yıllar dilerimHerkese günaydın :)
Pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme
Kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)
Ben de İdil Baby nin ürünlerini çok beğendim bebişime bir kaç tane giyim aldım oradan :)Kızlarr butik bebede idilbaby ürünleri var. Ben çok iyi diye biliyorum alan varmı. Ne yapsam acaba...
eyy bilgisini sevdiğim takvim haftada 200-400 gram alacaksın demekde ne haftada Allahıııım duydum ya açda dursam alırım ben o k,loyu psikolojik artık. yagu zaten tartıdan korkar oldum kızlaaaaaar
Hıçkırıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?