- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.221
ha bir de yağmur; bolluk,berekettir ya,benim ismim de bir anlamda bereket anlamına geliyor :) o yüzden de sindi içime..yani ne bileyim sanki benim kızım için biçilmiş kaftan bu isim :)
ama işte ben bir de yanına ADA eklemek istiyorum..o konuda da eşimi ikna etmem lazım2 isim istemiyor
dün de sormuştum ama kimse cevap vermedi,kaynadı aradı,bir tek redqueen dedi onun da Adaymış kızının adı...
sizce nasıl peki Yağmur Ada,bana da bir fikir verin bayanlar :) ??
sadece Yağmur mu ? Yağmur Ada mı ?
Kızlar ben esimi çok seviyorum. O kadar destek oluyor ki bana her zaman öyleydi ben duygularımı anlık ve yogun yasarım üzüntümüze sevincimi hep aynı . O benim dengem sanki. Duyarlı hisli temkinli . Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri.
Biliyorsunuz bugün benim doğumunun ve sabahtan beri diyete rağmen sekerim düşmediği icin ağlıyorum . Canım ağzına balık sürmez aksama Boğaz'da çok guzel bir restorantta yer ayırmış. Diyetine ozel menü hazırlatmis . Saatini haber veriyor hazırlanmam icin .
Allahım sen beni ondan ve bebeğimden ayırma
:))) duavara yaslandım yere oturdum,karşıma da aynayı koydum öyle baka baka yaptım :))))
Kızlar akşam eşime dün burda uzun uzun isim muhabbeti yaptığımızdan bahsettim. Oda merakla dinledi.....
Ben ilk başlarda kızımın adını DURU ve RÜYA olsun istiyordum ama eşim ısrarla Yağmur deyince onu kırmamak için ve de bunuda beğendiğim için YAĞMUR a karar vermiştik.
Dün akşam RÜYA da güzel aslında dedişaşırdım, istersen RÜYA olsun dedi.... Ayyyy kafam karışıverdi hemen
Sonra kızımız sorduk, Yağmur diye seslendik tık yok, bi daha bidaha seslendik hala tık yok... Sonra RÜYA dedik babasının avcuna tekmeler atmaya başladı. Eşimde rüya yı daha çok sevdi heralde Rüya olsun dedi....
Ayyy ne yapsam şimdi kızlar :18: ikisi de hoşuma gidiyor aslında hangisi olsun kızımın adı
ha bir de yağmur; bolluk,berekettir ya,benim ismim de bir anlamda bereket anlamına geliyor :) o yüzden de sindi içime..yani ne bileyim sanki benim kızım için biçilmiş kaftan bu isim :)
ama işte ben bir de yanına ADA eklemek istiyorum..o konuda da eşimi ikna etmem lazım2 isim istemiyor
dün de sormuştum ama kimse cevap vermedi,kaynadı aradı,bir tek redqueen dedi onun da Adaymış kızının adı...
hiç sanmıyorum kv etkili olsun bu konuda....eşim böyle şeylere meraklıdır ,bilir...belli ki iyi niyetle yapılan bişey,aramızdaki bu duruma o da üzülüyor ki böyle bişeye başvuruyor düzelmesi için...bu arada ortada muska falan yok sadece okunması gereken dualar vs not almış kendisi...google a yazdım duaları aynen çıktı,internetten baktığı belli yani...
sadece duanın birinde "falandan doğma filanın gönlünü bana çevir hayırlısıyla" diyor internette ama eşim buna ek olarak bir de 1 dediğimi 2 etmesin ibaresi eklemiş :) ona takıldı kafam sadece....yoksa diğerleri tamamen aramızdaki huzursuzluğu,mutsuzluğu giderme amaçlı edilen dualar...hatta biri "ya vedud"...Allah'ın isimlerinden...10.000 kere bunu oku diye yazmış...netten baktım eşinin daha çok sevmesi,bağlanması vs için diyor...yani benim onu eskisi gibi sevmediğimi düşünüyor ki böyle bişeye başvuruyor...ben de onun için aynı şeyi düşünüyordum ben de okuyayım en iyisi :)
kısacası kv nin bununla bi alakası olduğunu sanmıyorum...
ben de eskisi gibi olmamızı istiyorum...bizi mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak olmak istiyorum...3.şahısların evliliğimizi etkilemesini istemiyorum...şimdiye kadar olan bitenleri,sebep olanları,beni üzenleri Allah'a havale ediyorum...onun ilahi adaletine sığınıyorum ve gece gündüz dua ediyorum...gerekirse ben de okurum bu duaları ki okuycam da....
canım eşin kesinlikle iyi niyetle yapmış,
zaten kötü niyetli bi şeyler olsa öyle senin bulabileceğin açıkta bi yere de koymaz,
inşallah aranız çok güzel bir şekilde düzelir,
hem sen onun bir dediğini iki etme hem de o senin bir dediğini iki etmesin:):):) sen de böyle iste,
o zaman herşey yoluna girer, ikinizin de istediği olur o zaman...
kafanı karıştırmak gibi olmasın, bence yağmur en güzeli. tabiki sizin kararınız önemli olan.
bence yagmur guzel bide olduki bebişin r leri soyleyemedi nasıl ismim ruya decek ne bileyim ben boyle kucuk seyleride dusunuym
Duru yu babamız hiç sevmediSöz konusu meleklerimiz olunca böle kararsızlık yaşıyoruz bizde ilk başta Tuna mı Kaan mı dedik sonra Kaan olsun dedik ama dünkü isim muhabbetlerinden sonra bende acaba Tuna mı koysak diorum :)) tabi hamileliğin etkisi de var bu duygu değişimlerimizde die düşünüyorum. Ama başından beri çok büyük bir sorumluluk gibi geliyor isim koymak çünkü ömrü boyunca bu ismi taşıyacak. Çekirgecim bi arkadaşım son ona kadar değişir fikirleriniz son anda karar verirsin hiç üzme kendini demişti yağmur da rüya da çok güzel isimler yağmur gibi bereketli rüya gibi güzel olsun kızın inşallah kafanı daha da karıştırmayın ama duru da çok güzel
aa enteresan...:) kızımın bi adaşı vardı burda ama sanırım olmıycak artık ha ? rüya da güzel isim ama söylemesi zor gibi hani çocuklar açısından :44: bence düşün taşın içine sineni koy,en çok hangisi siniyorsa...
mesela ben de hiç bi isme karşı yağmur da olduğu gibi olmadı,içime sinmedi yani...yoksa çok isim geldi geçti süzgecimden :)
duru,dora,asya,efsun,vuslat,inci,inci tanem,eylül,masal (dayımın kızı koyunca rafa kalktı :) ) vs vs
ama yağmur diyince öyle bi durdum,ve daha görmediğim kızımla bağdaştırdım ( hatta hamile bile değildim )
ve en çok içime sinen en sevdiğim bu oldu....bunda yağmuru sevmemin de etkisi var :)
hayırlı olan olsun canım....
bencede ikiside hos ama yağmur daha popüler gibi geldi banada
İçinize hangisi sinerse artık. Eşinde hemen nasıl fikir değiştirebilmiş. Ama anlaşılan meleğin de rüya ismini beğenmiş
Okuduğum forumlarda sebamedin şampuanının göz yaktığı yazıyordu. Ben de iki marka arasındayım mustela Yada abcderm biodermanın bebek markası ama bu tarz kozmetikleri Temmuz'da alırım diorum çok beklemesini istemiyorum. Kıyafetlerini de amway'in bebek deterjanı ile yıkamayı düşünüyorum . Dalininde yumuşatıcısını aldım
kafanı karıştırmak gibi olmasın, bence yağmur en güzeli. tabiki sizin kararınız önemli olan.
bence yagmur guzel bide olduki bebişin r leri soyleyemedi nasıl ismim ruya decek ne bileyim ben boyle kucuk seyleride dusunuym
Söz konusu meleklerimiz olunca böle kararsızlık yaşıyoruz bizde ilk başta Tuna mı Kaan mı dedik sonra Kaan olsun dedik ama dünkü isim muhabbetlerinden sonra bende acaba Tuna mı koysak diorum :)) tabi hamileliğin etkisi de var bu duygu değişimlerimizde die düşünüyorum. Ama başından beri çok büyük bir sorumluluk gibi geliyor isim koymak çünkü ömrü boyunca bu ismi taşıyacak. Çekirgecim bi arkadaşım son ona kadar değişir fikirleriniz son anda karar verirsin hiç üzme kendini demişti yağmur da rüya da çok güzel isimler yağmur gibi bereketli rüya gibi güzel olsun kızın inşallah kafanı daha da karıştırmayın ama duru da çok güzel
aa enteresan...:) kızımın bi adaşı vardı burda ama sanırım olmıycak artık ha ? rüya da güzel isim ama söylemesi zor gibi hani çocuklar açısından :44: bence düşün taşın içine sineni koy,en çok hangisi siniyorsa...
mesela ben de hiç bi isme karşı yağmur da olduğu gibi olmadı,içime sinmedi yani...yoksa çok isim geldi geçti süzgecimden :)
duru,dora,asya,efsun,vuslat,inci,inci tanem,eylül,masal (dayımın kızı koyunca rafa kalktı :) ) vs vs
ama yağmur diyince öyle bi durdum,ve daha görmediğim kızımla bağdaştırdım ( hatta hamile bile değildim )
ve en çok içime sinen en sevdiğim bu oldu....bunda yağmuru sevmemin de etkisi var :)
hayırlı olan olsun canım....
bencede ikiside hos ama yağmur daha popüler gibi geldi banada
İçinize hangisi sinerse artık. Eşinde hemen nasıl fikir değiştirebilmiş. Ama anlaşılan meleğin de rüya ismini beğenmiş
Kızlar akşam eşime dün burda uzun uzun isim muhabbeti yaptığımızdan bahsettim. Oda merakla dinledi.....
Ben ilk başlarda kızımın adını DURU ve RÜYA olsun istiyordum ama eşim ısrarla Yağmur deyince onu kırmamak için ve de bunuda beğendiğim için YAĞMUR a karar vermiştik.
Dün akşam RÜYA da güzel aslında dedişaşırdım, istersen RÜYA olsun dedi.... Ayyyy kafam karışıverdi hemen
Sonra kızımız sorduk, Yağmur diye seslendik tık yok, bi daha bidaha seslendik hala tık yok... Sonra RÜYA dedik babasının avcuna tekmeler atmaya başladı. Eşimde rüya yı daha çok sevdi heralde Rüya olsun dedi....
Ayyy ne yapsam şimdi kızlar :18: ikisi de hoşuma gidiyor aslında hangisi olsun kızımın adı
ıyıkı dogdun parmeee ıyıkı dogdun parmeee ıyıkı dogdun ıyıkı dogdun mutluuu yıllarrrr sanaaaaaa :) bebısınle esınleee ck guzel bı yas olur ınsss her gununuz boyle guzel anlamlı olsunn tatlım.....bebekkafa bnce yagmur yterlıı ıkı ısım bnde dusndum ama herkes farklı ısmle seslenıcek belkı karısıklık olmasın bde bn cıft ısımlıyım o sorunu cok yasadımmmm....cekırgecımmm bnce yagmurr cok guzel...cınsıyetını ogrendıgn gun avatara yagmurum gelıyorr yazdınn cok ozdeslestı bncee cımcımene:) aramıza yenı katılann arkadsmm hosgeldınn ıdrar yolu ıltıhabını en sonn parme yasamastı sanırımm aramzda... kızlar bu arada mulberry nerde en son pzrtesı doktora gdıcektı bn cok merak edıyrmm gecmısı okuyamıyrm bazenn grdımı hc topıgee
Canlarr bebeğin odsının boyasının rengine karar veremdim oda çok minik ayrıcada karanlık ben uçuk mavi düsünüyordum ama sanırım karanlık gösterebilir kırık beyaz mı olsun ne dersiniz sizler ?
merhaba, benim de muhtemel doğum tarihim ağustos'un son haftası gibi görünüyor. ilk bebeğimiz ve bir oğlumuz olacak :) adını cem koymayı düşünüyoruz. ayrıca hamilelikle ilgili çok araştırma yapıyorum. her gün yeni bir şey öğreniyorum. Bunları da yeni açtığım bloğumda paylaşıyorum. nedengül ilginizi çekeceğini düşünüyorum :)
Forumda şun an hiç tanıdığım kimse yok. daha dün üye oldum :) tanışmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum. forumu da yeni yeni öğrenmeye başladım. yardımcı olursanız sevinirim :)
hamileliğim iyi gidiyordu. dün tetanos aşısı oldum ve akşamında burnum kanadı ve tansiyonum çıktı bir de titreme geldi. idrar yollarımda enfeksiyon olduğu tespit edildi. sadece su ile tedavi edilecek. bol bol su içiyorum. ama ne zaman geçer bilmiyorum. benim gibi bu tarz bir sorun yaşayan var mı acaba? ne zaman atlatırım?
Selam güzel anneler. öyle kötü bir gece geçirdim ki Allah kimseye yaşatmasın! Her zaman çok zıpır olan oğlumun hareketlerini bi türlü hissedemedim ya da ben öyle sandımEşimide panikletmek istemedim :18: Sabaha karşı uyuyakalmışım. Uyanır uyanmaz 1 kase sütlaç ve biraz çikolata yeyip uzandım. Hiç bir şeyi böyle stresli beklememiştim. Sonra tabi tekme tokat hareketler gelince.. Ağlamaktan içim dışıma çıktı Hayırlısıyla evlatlarımızı kuçağımıza aldığımız günleri görürüz inşallaah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?