2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ha bir de yağmur; bolluk,berekettir ya,benim ismim de bir anlamda bereket anlamına geliyor :) o yüzden de sindi içime..yani ne bileyim sanki benim kızım için biçilmiş kaftan bu isim :)

ama işte ben bir de yanına ADA eklemek istiyorum..o konuda da eşimi ikna etmem lazım 2 isim istemiyor

dün de sormuştum ama kimse cevap vermedi,kaynadı aradı,bir tek redqueen dedi onun da Adaymış kızının adı...

sizce nasıl peki Yağmur Ada,bana da bir fikir verin bayanlar :) ??

sadece Yağmur mu ? Yağmur Ada mı ?

Canlarr bebeğin odsının boyasının rengine karar veremdim oda çok minik ayrıcada karanlık ben uçuk mavi düsünüyordum ama sanırım karanlık gösterebilir kırık beyaz mı olsun ne dersiniz sizler ?

........................................

Son düzenleme:

Maşallah canım. Çok düşünceli eşin. Rabbim mutluluğunuzu daim etsiz

:))) duavara yaslandım yere oturdum,karşıma da aynayı koydum öyle baka baka yaptım :))))

Aynı yöntemi kullanıyoruz canım. Ben de haftalık yapıyorum hiç zorluk olmuyo.

İçinize hangisi sinerse artık. Eşinde hemen nasıl fikir değiştirebilmiş. Ama anlaşılan meleğin de rüya ismini beğenmiş

evet Ada hos bir isim ama tek isim seçin derim bende ama sen çok istiyorsan aklında kalmasın eklersin Ada yıda nolcak :)

Bence sadece yağmur :) yağmur ada biraz zorlama bir isim gibi geldi bana. Ama zevk meselesi koyarsan aa ne kötü isim demem . İki isminde ayri ayri severim

İkisi de güzel canım :) Ben ada ismini sevmezdim ama işyerinde bi arkadaşın kızının ismi ada ona o kadar yakışmış ki hoş gelmeye başladı. İçinde a ve u harfleri geçen isimler hep çekicidir Senin adın ne bu arada merak ettim bereket anlamında demişsin de :)

merhaba, benim de muhtemel doğum tarihim ağustos'un son haftası gibi görünüyor. ilk bebeğimiz ve bir oğlumuz olacak :) adını cem koymayı düşünüyoruz. ayrıca hamilelikle ilgili çok araştırma yapıyorum. her gün yeni bir şey öğreniyorum. Bunları da yeni açtığım bloğumda paylaşıyorum. nedengül ilginizi çekeceğini düşünüyorum :)
Forumda şun an hiç tanıdığım kimse yok. daha dün üye oldum :) tanışmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum. forumu da yeni yeni öğrenmeye başladım. yardımcı olursanız sevinirim :)
hamileliğim iyi gidiyordu. dün tetanos aşısı oldum ve akşamında burnum kanadı ve tansiyonum çıktı bir de titreme geldi. idrar yollarımda enfeksiyon olduğu tespit edildi. sadece su ile tedavi edilecek. bol bol su içiyorum. ama ne zaman geçer bilmiyorum. benim gibi bu tarz bir sorun yaşayan var mı acaba? ne zaman atlatırım?

Selam güzel anneler. öyle kötü bir gece geçirdim ki Allah kimseye yaşatmasın! Her zaman çok zıpır olan oğlumun hareketlerini bi türlü hissedemedim ya da ben öyle sandım Eşimide panikletmek istemedim :18: Sabaha karşı uyuyakalmışım. Uyanır uyanmaz 1 kase sütlaç ve biraz çikolata yeyip uzandım. Hiç bir şeyi böyle stresli beklememiştim. Sonra tabi tekme tokat hareketler gelince.. Ağlamaktan içim dışıma çıktı Hayırlısıyla evlatlarımızı kuçağımıza aldığımız günleri görürüz inşallaah!

kafanı karıştırmak gibi olmasın, bence yağmur en güzeli. tabiki sizin kararınız önemli olan.

bence yagmur guzel bide olduki bebişin r leri soyleyemedi nasıl ismim ruya decek ne bileyim ben boyle kucuk seyleride dusunuym

Duru yu babamız hiç sevmedi

bencede ikiside hos ama yağmur daha popüler gibi geldi banada

Canım ben dün sana 2 isim konusunda fikrimi yazmıştım. Ama birçok alıntı yapmıştım arada görmedin sanırım. Bence kız çocuklar tek isim kullanmalı, ilerde evlendiğinde kızlık soyadını kullanmak isterlerse sıkıntı yaşamamak için. Yoksa eşimde aksine illa 2 isim olsun istiyordu, onun ailesi hep 2 isimli. Ama ikna oldu sonunda :)

Yağmur tercih edenler çoğunlukta görünüyor...

İçinize hangisi sinerse artık. Eşinde hemen nasıl fikir değiştirebilmiş. Ama anlaşılan meleğin de rüya ismini beğenmiş

Canım benim eşim çok dik kafalı ve inatçıdır, çok eskiden beri aklında olan bir isimmiş YAĞMUR, hamileliğimi öğrendiğimiz zaman ben isim araştırıyordum, beğendiklerimi saymaya başladım... Her zaman ki gibi sakince beni dinledi ve de isim konusuna takılma bu kadar erkek olursa TOPRAK kız olursa YAĞMUR olacak dedi. ŞOK geçirdim.... ne yani benim fikrimin önemi yokmu dedim, 2 isimli olacaklar yanlarına birde senin beğendiğinden koyarız dedi.
Peki dedim bende sesimi çıkarmadım :)
Eğer o zaman problem çıkarsaydım eşim inat ederdi :)
Huyumuz böyle ne yazıkki ....
Ben de alıştım onun bu hallerine... Çok kararlı olduğu konularda sesimi çıkarmam, biraz zaman geçince ince ince kendi fikrime alıştırmaya çalışırım onu. Zaten kıyamaz bana sonunda hep benim istediğim olur....
Aman duymasın :)

ıyıkı dogdun parmeee ıyıkı dogdun parmeee ıyıkı dogdun ıyıkı dogdun mutluuu yıllarrrr sanaaaaaa :) bebısınle esınleee ck guzel bı yas olur ınsss her gununuz boyle guzel anlamlı olsunn tatlım.....bebekkafa bnce yagmur yterlıı ıkı ısım bnde dusndum ama herkes farklı ısmle seslenıcek belkı karısıklık olmasın bde bn cıft ısımlıyım o sorunu cok yasadımmmm....cekırgecımmm bnce yagmurr cok guzel...cınsıyetını ogrendıgn gun avatara yagmurum gelıyorr yazdınn cok ozdeslestı bncee cımcımene:) aramıza yenı katılann arkadsmm hosgeldınn ıdrar yolu ıltıhabını en sonn parme yasamastı sanırımm aramzda... kızlar bu arada mulberry nerde en son pzrtesı doktora gdıcektı bn cok merak edıyrmm gecmısı okuyamıyrm bazenn grdımı hc topıgee

canım ben göz yakma problemi yaşamadım ki zaten yüzüne şampuan, sabun vs. geldiğinde hemen su döküorsun rahat nefes alması için ama yine de sen bilirsin önemli olan Ph ı ve saçlı derinin doğal örtüsünü koruması ben onun için tercih etmiştim. Mustelanın da bu alanda çok iyi oldugunu biliyorum. Deterjan olarak Hacışakir granül sabun kullandım o da 1-1,5 yaşına kadar sonra dalin ve daha sonra da bebek deterjanına geçtim..

kafanı karıştırmak gibi olmasın, bence yağmur en güzeli. tabiki sizin kararınız önemli olan.

bence yagmur guzel bide olduki bebişin r leri soyleyemedi nasıl ismim ruya decek ne bileyim ben boyle kucuk seyleride dusunuym

Duru yu babamız hiç sevmedi

bencede ikiside hos ama yağmur daha popüler gibi geldi banada

Canım ben dün sana 2 isim konusunda fikrimi yazmıştım. Ama birçok alıntı yapmıştım arada görmedin sanırım. Bence kız çocuklar tek isim kullanmalı, ilerde evlendiğinde kızlık soyadını kullanmak isterlerse sıkıntı yaşamamak için. Yoksa eşimde aksine illa 2 isim olsun istiyordu, onun ailesi hep 2 isimli. Ama ikna oldu sonunda :)

Yağmur tercih edenler çoğunlukta görünüyor...

Canım benim eşim çok dik kafalı ve inatçıdır, çok eskiden beri aklında olan bir isimmiş YAĞMUR, hamileliğimi öğrendiğimiz zaman ben isim araştırıyordum, beğendiklerimi saymaya başladım... Her zaman ki gibi sakince beni dinledi ve de isim konusuna takılma bu kadar erkek olursa TOPRAK kız olursa YAĞMUR olacak dedi. ŞOK geçirdim.... ne yani benim fikrimin önemi yokmu dedim, 2 isimli olacaklar yanlarına birde senin beğendiğinden koyarız dedi.
Peki dedim bende sesimi çıkarmadım
Eğer o zaman problem çıkarsaydım eşim inat ederdi
Huyumuz böyle ne yazıkki ....
Ben de alıştım onun bu hallerine... Çok kararlı olduğu konularda sesimi çıkarmam, biraz zaman geçince ince ince kendi fikrime alıştırmaya çalışırım onu. Zaten kıyamaz bana sonunda hep benim istediğim olur....
Aman duymasın

aslında ikisi de güzel bence ama senin kız rüyayı daha çok sevmişe benziyo... bence bi kaç kere daha tepkisini ölçmeyi deneyin... minnoş neyi istiyosa o olsun

Sagol sekerim :)

İdrar yolları enfeksiyonu değil benin ki ufak çaplı bir dogumdu sanki :) 1 aya yakın çektim 10 gun antibiyotik ile düzeldi . Arkadasa su iç demişler sadece benimki kadar zorlayacagini sanmam . Ama bol sıvı almayı unutma ve tuvaleti sakın erteleme.

bence senin içinden ne geçiyorsa öyle yap. sonradan keşke dememek için.(bu arada ada ismi bence çok güzel yağmur da) madem istiyosun koy gitsin 2. ismi. ben 2 isim düşünmüyorum ama sen seviyosan olay bitmiştir.

selam kızlar az önce doktordan geldim kızımı gördüm maşallahh bebeğime 1kilo 37 gram olmuş çok mutlu oldum ya geçen ay tam buzaman 534 gramdı şimdi kiloyu bile geçmiş doktor 1 hafta önde gidiyo sağlığı iyi dedi ay ellerini falan gördüm kalp atışını dinledim çok mutlu oldum

Kızlar yemekleri yaptım ve savaş alanına dönen mutfağı da topladım. Çok dağıtıyorum yemek yaparken Aynı anda bikaç şey yapıyorum ama sonra toplayana kadar canım çıkıyor Bu arada kızıma müzik kutusu almıştım nasıl sizce eşim böyle müzik kutuları korku filmlerinde oluyor dedi , kendi kendine müzik çalmaya başlamasın dedi

Canlarr bebeğin odsının boyasının rengine karar veremdim oda çok minik ayrıcada karanlık ben uçuk mavi düsünüyordum ama sanırım karanlık gösterebilir kırık beyaz mı olsun ne dersiniz sizler ?

Canım oda küçükse beyaz daha iyi olur sanırım...

Hoşgeldin canım aramıza .... Geçmiş olsun kısa sürede geçecektir canım hiç merak etme... Zaten sıcaklar bunaltıryor hepimiz çok su içmeliyiz artık.

Neyseki geçmiş canım kuzucuğun iyiymiş, belki çok yorgundu annesi.... .
Anne olmak böyle birşey işte

Luboyf cum Mulbery i epeydir göremedim, senin haberin varmı canım ? Sağlık durumunda bir problem yoktur inşallah:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…