2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teyzoşlarr bugun 29 hafta ıcındeyızzz bu arada kızlar arada karnımdan çıt die ses gelıo yaaaaaaaaaaaaa ben duyuyorum şaka değil çıldırıyormuyum yoksa

kızlar hayal görmüomusumm oluyormuş o sess bakınnn formlarda neler yazıyorrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...en-karnindan-ses-gelenler-lutfen-bakin-4.html

tövbe tövbee daha neler öğreneğiz bakalım :44:
bir kişi yorumunda 'anne ve bebeğin kan akışı birbirinden farklı olduğu için
birbirine en çok yaklaştığı zamanlarda bebeğinizle sizin enerjiniz etkileşip elektrik atlaması olunca o sesi çıkartıyomuş' demiş...
ne kadar enteresan bişey

Kızlar ben esimi çok seviyorum. O kadar destek oluyor ki bana her zaman öyleydi ben duygularımı anlık ve yogun yasarım üzüntümüze sevincimi hep aynı . O benim dengem sanki. Duyarlı hisli temkinli . Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri.

Biliyorsunuz bugün benim doğumunun ve sabahtan beri diyete rağmen sekerim düşmediği icin ağlıyorum . Canım ağzına balık sürmez aksama Boğaz'da çok guzel bir restorantta yer ayırmış. Diyetine ozel menü hazırlatmis . Saatini haber veriyor hazırlanmam icin .

Allahım sen beni ondan ve bebeğimden ayırma

ahaha cnm şaka değil vala tırnak kesmesı gıbı çıt edıo kayboluo ..ahaha ay sinirlerim bozulduuuu hem tuhaf hem güzel hem garip bişey iştee

Yavvv nerden uydurmuş sizin çaycı yaaa..... Ne güzel sevindim bende, ama öyle bir haber yok hiçbiryerde

Policim heyecanlandırdın bizi yaaa ma malesef (

Hala ses yok...

ay ne biliyim eşi haberlerde duymuşmuşş dedim öyle bişey olsa bizim kk çalkalanır mutlaka biri duyar dedim.

parmaklarını çıtlatıyo olmasınn annesii

ahh canım gitsen bile annene evine dönünce yine gelir gelecek olan bence düzenini bozma derim ama sen bilirsin fıstık yinede

bende kızımın ismini ADA koydum bu arada senin eşin o duaları kayınv. gazıyla okuyr olmasın. çok mu şeytanca oldu ne? ama insan kıllanıyor yani

hiç sanmıyorum kv etkili olsun bu konuda....eşim böyle şeylere meraklıdır ,bilir...belli ki iyi niyetle yapılan bişey,aramızdaki bu duruma o da üzülüyor ki böyle bişeye başvuruyor düzelmesi için...bu arada ortada muska falan yok sadece okunması gereken dualar vs not almış kendisi...google a yazdım duaları aynen çıktı,internetten baktığı belli yani...

sadece duanın birinde "falandan doğma filanın gönlünü bana çevir hayırlısıyla" diyor internette ama eşim buna ek olarak bir de 1 dediğimi 2 etmesin ibaresi eklemiş :) ona takıldı kafam sadece....yoksa diğerleri tamamen aramızdaki huzursuzluğu,mutsuzluğu giderme amaçlı edilen dualar...hatta biri "ya vedud"...Allah'ın isimlerinden...10.000 kere bunu oku diye yazmış...netten baktım eşinin daha çok sevmesi,bağlanması vs için diyor...yani benim onu eskisi gibi sevmediğimi düşünüyor ki böyle bişeye başvuruyor...ben de onun için aynı şeyi düşünüyordum ben de okuyayım en iyisi :)

kısacası kv nin bununla bi alakası olduğunu sanmıyorum...
ben de eskisi gibi olmamızı istiyorum...bizi mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak olmak istiyorum...3.şahısların evliliğimizi etkilemesini istemiyorum...şimdiye kadar olan bitenleri,sebep olanları,beni üzenleri Allah'a havale ediyorum...onun ilahi adaletine sığınıyorum ve gece gündüz dua ediyorum...gerekirse ben de okurum bu duaları ki okuycam da....

kız nasıl gördün orayı da aldın ,bırak eğilip almayı ben şeklini unuttum nasıldıı ben gittim dün 15 dk sürdü evde 2 saat uğraşırdım heralde.[/COLOR]

:))) duavara yaslandım yere oturdum,karşıma da aynayı koydum öyle baka baka yaptım :))))

ay ne biliyim eşi haberlerde duymuşmuşş dedim öyle bişey olsa bizim kk çalkalanır mutlaka biri duyar dedim.

parmaklarını çıtlatıyo olmasınn annesii

ahaha poli bı an hayal ettimde çok komıkler bu sıpalar yaa yerım ben bunların hepsını yer yerrr ayyyy bı zman geçsede solee koklasak sevsekk allahım gıttıkçe sabırsızlaşıyorummmmmm çıkarıp sevesim gelıo :))

canım duser insallah ama diyetle dusmezse insulune baslanıyormus ama korkma kullananlarla tanıştım sıkıntı olmuyormus bide yiyecek ismi paylasmıyrm ben burda ama bahsedildiği için soyluyorum uzum muz ve kavun sekeri cıkarıyomus diyolar karpuz yiyorm hergun nerdeyse ama cıkmadı bide pekmezden bahsedilmş benm doktor sen yedinmi dedim evet dedim hiç faydası yok ama kan olsun diye yedirıyrlar dedi belki bende seker cıktı dıte demiştr

ne kadar güzel....

amin...Allah ayırmasın,nazar değmesin... ( hoş Allah ayırmaz,kullar ayırır da ona da Allah izin vermesin )

" Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri. " demişsin ya..işte bu çok önemli...ben çok hissettim sevilmediğimi...ha sonra öyle olmadığını da gördüm görüyorum belki ama işte bunu hiç hissetmemek,karşı tarafca bunun hiç hissettirilmemesi önemli olan.... ne mutlu...

canım evet sekerli annelerin bebekleri tosun oluyomus normalle dogması uygun olmadıgı için sezeryan oluyomus benim doktor 36 haftadan sonra belli olacak dedi hayırlısı canım normal yapıpda cok sıkıntı ceken var kimi sezeryandan memnun rabbim bizim için ne uygunsa onu nasip etsin bebişlrmzde saglıklı olsun insallah

Ben saydıklarından sadece muz yiyorum seker olduğu icin o da yarım. Doktor yasak değil ama önermiyorum dedi bunlar icin. Sende çok tercih etme bence Can'ın çok çekerse abartmadan yersin

Maşallah çok duyarlı bir eşin var çok şanslısın canım

Canım yazdıklarından sizinkinin geçici bir süreç olduğu çok belli :) Siniyorsunuz ikinizde birbirinizi . Soğukkanlı ve duyarlı olunca ikinizde kesin geçecek merak etme :)

canım allah yar ve yardımcın olsun haber ver bize. Eğer erken doğum olursa da korkma çok üzme kendini . Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah sen de bebeğinde sağlıkla kurtulursunuz bu rahatsız edici durumdan.

canım ben sayamıyorum inan ki. çünkü hiç bir koşulda ve şartta durmuyor sürekli kıpır kıpır. Kıpırık koydum adını

Maaşallah yavruna, çok geçmiş olsun sanada canım.

geçmiş olsun canım. ben aranıza yeni katıldım.

Hoş geldin :)

canım hamile mayosu diye bişey var.bu ara çok araştırdım bikini mayo satan yerlerde bulamadım.en sonunda " gebe " diye bi magaza var orda buldum.sende ordan alabilirsinn.

Hamile mayoları çok kullanışsız geldi banada cnm, o yuzden bedenime uygun bikini aldım. Göbek zaten dışarıda özgür kalıyor, çok rahat ediyorum :) Hamile ürünü diye birde mayoya o kadar para vermeye gerek yok bence.

Cok tesekkur ederim ilgin icin, hic bilmiyordum hemen listemden cikarayim canim...

Bence al yine de evinde bulunsun canım.. Pişik olursa bebişin farzet ki kremi bitti ya da dışarı çıkamayacak durumdasın, hakiki zeytinyağı ile pudrayı krem haline getirip sürersen epey faydasını görürsün.. Denenmiştir [/QUOTE]

Sanırım set halinde bakım ürünleri satılıyor, hangi marka alacağıma karar verirsem set alacağım canım. Ben buradan her zaman yanıt alamıyorum maalsef, bir başka foruma daha üyeyim (yabancı) orada sordum ve annelerin %70 i sebamed i önerdiler... Karından ses duyma oradada bir kaç anne adayında olmuş detaylıca açıklamışlar. Ondan beridir bende dinleyip duruyorum karnımı :)

Canım inşallah ikinizde sağlıkla atlatırsınız bu süreci, zaten hastahanede müşaade altındaysan korkma, Allahın izniyle tüm önlemler alınır, yavrun doğacağı sanisede alır ilk nefesini :) Dualarımız seninle....

Canım bence keyfini bozma, kurallarını koy, isteklerini planlarını herkese açıkla doğum öncesinde, herkes uysun. Uymayanları uyarmak ve senin ve bebeğinin huzurunu sağlamakda eşinin görevi olsun... Sen bebeğine odaklan sadece, kırılırlar üzülürler diye düşünme. Çok hassas bir dönemde olacaksın, kendin için en iyisini sen bilirsin, Allah korusun bebeğinin rızkı sütün azalır, kesilirse kimse veremez hesabını. O yüzden kurallarını isteklerini sırala şimdiden canım...

Benim doktorum tek dozun yeterli olduğunu söylemişti canım..

hımm o halde tek doz yaptırırım tesekkürler

sanırım sansın yok :) ama sen her seferinde kendin bakabileceğini belli etsen belki anlar sürekli gelmezler :26:

hatta bu konuyu az önce yeğenimle konusuyorduk, aman teyze akllılık et ilk 1 ay k.validende kal dedi bana senin için daha iyi dedi ama bilemiyorum belki öyle yaparım .. sende çok takma olur mu cnm onlarda senin iyiliğini düsünüyorlardır.. ama görümce deyince orda dururum bende pek haz etmem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…