- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.181
kızlar hayal görmüomusumm oluyormuş o sess bakınnn formlarda neler yazıyorrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...en-karnindan-ses-gelenler-lutfen-bakin-4.html
teyzoşlarr bugun 29 hafta ıcındeyızzzbu arada kızlar arada karnımdan çıt die ses gelıo yaaaaaaaaaaaaa ben duyuyorum şaka değil çıldırıyormuyum yoksa
ahahaha:) akşam baya kaçırdıysa bnm sıpa ..:) kız valla bole tırnak keserken bı ses çıkar ya ole bı ses gelıo 3-4 gundur dıkkatımı cektı çıt edıo ay yoksa çatlıyormuyummmmmmm:):):):) yada benımkı yüzüyorrr
kızlar hayal görmüomusumm oluyormuş o sess bakınnn formlarda neler yazıyorrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...en-karnindan-ses-gelenler-lutfen-bakin-4.html
tövbe tövbee daha neler öğreneğiz bakalım :44:
bir kişi yorumunda 'anne ve bebeğin kan akışı birbirinden farklı olduğu için
birbirine en çok yaklaştığı zamanlarda bebeğinizle sizin enerjiniz etkileşip elektrik atlaması olunca o sesi çıkartıyomuş' demiş...
ne kadar enteresan bişey
Yavvv nerden uydurmuş sizin çaycı yaaa..... Ne güzel sevindim bende, ama öyle bir haber yok hiçbiryerde
Policim heyecanlandırdın bizi yaaa ma malesef(
Hala ses yok...
ahahaha:) akşam baya kaçırdıysa bnm sıpa ..:) kız valla bole tırnak keserken bı ses çıkar ya ole bı ses gelıo 3-4 gundur dıkkatımı cektı çıt edıo ay yoksa çatlıyormuyummmmmmm:):):):) yada benımkı yüzüyorrr
Kızlar ben esimi çok seviyorum. O kadar destek oluyor ki bana her zaman öyleydi ben duygularımı anlık ve yogun yasarım üzüntümüze sevincimi hep aynı . O benim dengem sanki. Duyarlı hisli temkinli . Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri.
Biliyorsunuz bugün benim doğumunun ve sabahtan beri diyete rağmen sekerim düşmediği icin ağlıyorum . Canım ağzına balık sürmez aksama Boğaz'da çok guzel bir restorantta yer ayırmış. Diyetine ozel menü hazırlatmis . Saatini haber veriyor hazırlanmam icin .
Allahım sen beni ondan ve bebeğimden ayırma
Günaydın arkadaşlar. 1 haftadır burnumun damarları çatlamış kanayıp kuruyor nefes aldırmıyor yaBugünlerde aklıma takılan birşeyler var, kayınvalidem yakın bana 15 dk mesafe annem ise 1 saat. Doğumdan sonra annem 10 gün yanımda kalacak, sonra gidecek. Ondan sonra kayınvalidem daha çok sık gelip gitmek ister, çalışıyor ama akşamları gelir. Ben bana akıl verilmesinden nefret ederim, şimdi kayınvalidem bakabilecek mi edebilecek mi diye düşünmeye başlamıştır. Tamam gelsin akşam yıkanması gerektiğinde vs ama sürekli gelmesi beni boğacak. Birde kızı var ünv okuyor, ee tabi o zaman tatil olacak bizden çıkmayacak ki kendisini pek sevmem çok samimiyetsiz. Demek istediğim ben bebeği alıpta 10 gün anneme mi gitsem 20 günüm çıkana kadar, yoksa evde kalayım. Ben evimde kalmak istiyorum ama gelip gitmeleri değil ama yatılı kalmaları beni boğuyor. İstiyorum eşimle birlikte kalayım çocuğumla kendim ilgileneyim. Şimdi ilk çocuğum kayınvalidemin de ilk torunu. Hevesli, hevesini de kırmak istemiyorum. Ama eşimin kız kardeşinden çok bunalıyorum. Ne yapıcam ben ya Çok takmaya başladım sinir oluyorum bu durumaaaa :\
Canım ben duaya çok inanırım hatta dünya duaya dönüyor lafını da çok severim ama bir dediğini iki etmesin die duamınolur yanpazarlık mı bu duayı doğru etmek çok önemli bence. Nişanlıyken kayınvalidem eşime mektupla musak göndermiş tamamen tesadüf bi şekilde elime geçti şok oldum kayınvalidem de kayınpederimde üniversite mezunu sözde kültürlü insanlar okunuşun cahili ya benim koca kafalı kocama ne demeli almış birini cüzdanına sokmuş işleri rast gitsin die göndermiş anneciği aldım elinden yok ettim belki senin durumunda da annesinin bi rolü olabilir
bende kızımın ismini ADA koydumbu arada senin eşin o duaları kayınv. gazıyla okuyr olmasın. çok mu şeytanca oldu ne? ama insan kıllanıyor yani
kız nasıl gördün orayı da aldın ,bırak eğilip almayı ben şeklini unuttum nasıldıı ben gittim dün 15 dk sürdü evde 2 saat uğraşırdım heralde.[/COLOR]
ay ne biliyim eşi haberlerde duymuşmuşş dedim öyle bişey olsa bizim kk çalkalanır mutlaka biri duyar dedim.
parmaklarını çıtlatıyo olmasınn annesii
Kızlar ben esimi çok seviyorum. O kadar destek oluyor ki bana her zaman öyleydi ben duygularımı anlık ve yogun yasarım üzüntümüze sevincimi hep aynı . O benim dengem sanki. Duyarlı hisli temkinli . Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri.
Biliyorsunuz bugün benim doğumunun ve sabahtan beri diyete rağmen sekerim düşmediği icin ağlıyorum . Canım ağzına balık sürmez aksama Boğaz'da çok guzel bir restorantta yer ayırmış. Diyetine ozel menü hazırlatmis . Saatini haber veriyor hazırlanmam icin .
canım duser insallah ama diyetle dusmezse insulune baslanıyormus ama korkma kullananlarla tanıştım sıkıntı olmuyormus bide yiyecek ismi paylasmıyrm ben burda ama bahsedildiği için soyluyorum uzum muz ve kavun sekeri cıkarıyomus diyolar karpuz yiyorm hergun nerdeyse ama cıkmadı bide pekmezden bahsedilmş benm doktor sen yedinmi dedim evet dedim hiç faydası yok ama kan olsun diye yedirıyrlar dedi belki bende seker cıktı dıte demiştr
ne kadar güzel....
amin...Allah ayırmasın,nazar değmesin... ( hoş Allah ayırmaz,kullar ayırır da ona da Allah izin vermesin )
" Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri. " demişsin ya..işte bu çok önemli...ben çok hissettim sevilmediğimi...ha sonra öyle olmadığını da gördüm görüyorum belki ama işte bunu hiç hissetmemek,karşı tarafca bunun hiç hissettirilmemesi önemli olan.... ne mutlu...
canım allah yar ve yardımcın olsun haber ver bize. Eğer erken doğum olursa da korkma çok üzme kendini . Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah sen de bebeğinde sağlıkla kurtulursunuz bu rahatsız edici durumdan.arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin allaha emanet olun...
herkese merhaba kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir burada acayip bunaltıcı bi hava var nemli yapış yapış klimayı açmak istemedim heryerim tutulmuş ama sıcaktan delirecek gibi olunca mecburen açtım allahım sen dışarda çalışan insanlara yardım et
kızlar dün doktorum gün içinde 10 kere falan oynuyor mu takip etmeni istiyorum dedi sabah 6 gibi tepikleriyle uyandım ondan beridir ses seda yok sizlerinde doktorları hareketlerini saymanızı istedi mi
Simdi doktordan geldik karnimdaki acayip agri nedeniyle gittik
Pazar gunu gobek deligimin sag tarafinda acayip bir agri oldu gun icinde hafifledi paxartesi gunu saga sola donsem aciyordu neyse sali gunu gecti bugun de 3 ten sonra yine oldu yattigim yerden kalkarken aiyor dokunamiyorum bile oyle bi agri artik dayanamadik dr gittik psikolojikmi bilmiyorum dr giderken aci gecti ne diyecem doktra diye endise ettim ama napim
Allaha cok sukur bebegin esinde problem vardi rahim agzina cok yakin erken doguma sebep olabilir demisti drum simdi yukariya cikmis 1 haziranda kendi druma muayene oacagim ozamna kadar bi nebze. Olsada rahatlaim
Minik kizim 1200 gr omus 36 cm boyu olmus hamdolsun
geçmiş olsun canım. ben aranıza yeni katıldım.
canım hamile mayosu diye bişey var.bu ara çok araştırdım bikini mayo satan yerlerde bulamadım.en sonunda " gebe " diye bi magaza var orda buldum.sende ordan alabilirsinn.
Cok tesekkur ederim ilgin icin, hic bilmiyordum hemen listemden cikarayim canim...
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
Günaydın arkadaşlar. 1 haftadır burnumun damarları çatlamış kanayıp kuruyor nefes aldırmıyor yaBugünlerde aklıma takılan birşeyler var, kayınvalidem yakın bana 15 dk mesafe annem ise 1 saat. Doğumdan sonra annem 10 gün yanımda kalacak, sonra gidecek. Ondan sonra kayınvalidem daha çok sık gelip gitmek ister, çalışıyor ama akşamları gelir. Ben bana akıl verilmesinden nefret ederim, şimdi kayınvalidem bakabilecek mi edebilecek mi diye düşünmeye başlamıştır. Tamam gelsin akşam yıkanması gerektiğinde vs ama sürekli gelmesi beni boğacak. Birde kızı var ünv okuyor, ee tabi o zaman tatil olacak bizden çıkmayacak ki kendisini pek sevmem çok samimiyetsiz. Demek istediğim ben bebeği alıpta 10 gün anneme mi gitsem 20 günüm çıkana kadar, yoksa evde kalayım. Ben evimde kalmak istiyorum ama gelip gitmeleri değil ama yatılı kalmaları beni boğuyor. İstiyorum eşimle birlikte kalayım çocuğumla kendim ilgileneyim. Şimdi ilk çocuğum kayınvalidemin de ilk torunu. Hevesli, hevesini de kırmak istemiyorum. Ama eşimin kız kardeşinden çok bunalıyorum. Ne yapıcam ben ya Çok takmaya başladım sinir oluyorum bu durumaaaa :\
Benim doktorum tek dozun yeterli olduğunu söylemişti canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?