2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlahi nerden gelmiş aklına korku filmi :) bence çok guzel, muzik kutusu bebek odalarında muhakkak olmalı bence

Canlarr bebeğin odsının boyasının rengine karar veremdim oda çok minik ayrıcada karanlık ben uçuk mavi düsünüyordum ama sanırım karanlık gösterebilir kırık beyaz mı olsun ne dersiniz sizler ?

Kırık beyaz daha geniş gösterir bence ama sen bilirsin

Canım sen kullandığına göre demekki yokmuş öyle bir problem belki çocuk kafasının yıkanmasından rahatsız olup ağlıyo onlarda göz yakıomu sanıo bir kaç yerde okuyunca bende tereddüt etmiştim biodermanın şampuan ve vücut jeli 1000 mg tamam iyi bir marka ama çocuğun cildine iyi gelmeyebilir o zaman nabıcam bir kilo şampuanı die düşünüyorum mustelanın ki en azından 500 lük ama mustelanın 500 lüğü ile biodermanın 1000liği arasında 10 tl fark var offfff çok kararsızım çok ama ilk ıslak mendilini de bu markalardan almayı düşünüyorum yaz ayları pişik olmasın çocuk die ama bi paket ıslak mendil 80 li bez ile aynı fiyatta diorum pamukla şileyim en temizi pişik kremi de desitini çok iyi diyorlar pis kokuyormuş ama çok etkiliymiş sen ne kullandın canım

hoşgeldin canım aramıza. geçmiş olsun suyunu içmeyi hmal etmezsen hemen geçer bende enfeksiyon başlangıcı olduğunda 45 dkda bir barsak su içtim yarına daha rahattım bol su tüket

bende dün o kadar yordum ki kendimi aynı senin durumdaydım korkudan ne yapacağımı şaşırdım sonra bıdık kızım bir vurdu tekmeyi korkma anne diye sevinçten havalara uçtum

İlahi nerden gelmiş aklına korku filmi :) bence çok guzel, muzik kutusu bebek odalarında muhakkak olmalı bence

Şakacı şey işte. Sonra düşündüm çocuklu korku filmlerinde gerçekten de atlı karınca şeklinde müzik kutuları oluyor hihihihih. Nerden geldiyse aklına

böyle müzik kutulu korku filmine kurbna olsunlar yani çok güzel çok

maşallah bebişine maşallah nazar değmesin annesi

Öyle yapmıştım demi canım, o anı tekrar yaşamış gibi oldum sayende, kızım olacağını öğrendiğimde çok sevinmiştim yavrum benimmmmm minik meleğim
Benim bebişin cinsiyeti de epey olay olmuştu zaten topikte

Bende mulbery merak ettim canım, elimden geldiğince takip ediyorum ama sanırım bu hafta hiç görmedim ...
İnşallah bebişi ve kendi iyidir, durumu da riskliydi ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum... En kısa zamanda aramıza dönecektir

Gözün aydın canım.... Bende össsleeedim kızımı Artık zaman geçmiyor sanki...

dogum zamanı yaklaştıkça isim konularıda daha bi sık konuşulur olmuş bende konuşmaları okudukça acaba başka bi isim mi diyorum ama başka isimde aklıma gelmiyor 2 isim zor biliyorum ama erkeklerde 2 isim daha rahat kullanılıyor sanki oğluşuma başkada bi isim aklıma gelmiyor ençok içime sinen Ahmet Eren hem birlikte söylenmeside rahat gibi sizce kızlar

ben bebek bakım ürünlerini sebamed aldım kızımda da kullanmıştım memnun kalmıştım göz yakma olayına gelince hatırlamıyorum hiç kızımdan böyle bişey yaşadıgımızı olmadı kendim bi deneyeyim

Şakacı şey işte. Sonra düşündüm çocuklu korku filmlerinde gerçekten de atlı karınca şeklinde müzik kutuları oluyor hihihihih. Nerden geldiyse aklına

Evet ama unutma ki anne babasının hatıralarini kutunun icinde saklayıp , kutuyu açtıklarında eski bir muzik kutusu da çıkıyor guzel filmlerde :)

Ne güzel Allah nazarlardan korusun sizi
Canım dua okumanın yanında birbirinize ne kadar sevdiğinizi hissettirseniz bence duble etki olur
Haklısın tatlım benim kardeşim ekim ayında sezaryenle doğum yaptı ertesi gün ayaktaydı pek bir sorun yaşamadı sağlık olsun bakalım artık
Hamarat arkadaşım benim ... Ben de öğlen yemeğine dışarı çıktım evimizin yakınlarında pazar kuruluyor bugün hemen pazara geçtim alışverişimi yaptım eve geçtim eşyaları yerleştirdim üstüne akşam için de fasülye temizledim
Canım yaaa kızın seçmiş zaten kimseye laf düşmez ki artık
Canım Yağmur Ada olunca sanki yağmur adam gibi geliyor insana bence her ikisi de tek başına harika isimler ama ikisi olunca ...
Hoşgeldin canım aramıza gebelikte enfeksiyonlar normal demişti bana doktorum bol bol su içince düzelir inşallah ...
Ayy bu yaramaz bebişler bizi iyice çocuklaştırıyor sabırsız insanlara dönüşüverdik... Benim de öğlen molasına çıkmadan önce kıpır kıpırdı yaramazım çıktım birazcık yoruldum hiç kıpırdamadı ve korktum daha yeni yeni kıpırdanmaya başladı

canım zaten bebeklerde ıslak mendil kullanmak pişige sebep oluyor en güzeli pamuk ve su ile temizlemek ben bide sebamedin pişik önleyici kremini aldım her defasında sürmek için bebeklerin popo temizliği için özel kare boyutlarda pamuklar çıkmış onlardan alacagım desitini hiç duymamıştım ama yazayım bi yere inşallah ihtiyac olmaz ama yinede not alayım

[QUOTEHamarat arkadaşım benim ... Ben de öğlen yemeğine dışarı çıktım evimizin yakınlarında pazar kuruluyor bugün hemen pazara geçtim alışverişimi yaptım eve geçtim eşyaları yerleştirdim üstüne akşam için de fasülye temizledim [/QUOTE]

Bana hamarat diyene bak okurken yoruldum kız. Bu arada benim yemek de taze fasülye

ben çok memnun kaldım dedim ya şu anda var olan alerjisini bile geçirmeye yardımcı oldu sebamed. Etrafımda kullanan arklarım da cok memnunlar her okuduguna takılma canım için rahat ederek kullanabilirsin. Pişik kremi desitin çok iyi ve etkili evet ama içinde paraben var ilk zamanlar onu kullanmanı tavsiye etmem şahsen. Ki sebamed seti alırsan içinde pişik kremi de var ve oldukça etkili. Ben sebamed pişik kremi+ nivea baby pişik kremi+ hametan pomad (mavi) sırasıyla kullandım ve hepsinden çok memnun kaldım. Desitini Allah göstermesin! yaraya dönen pişik olursa, kanarsa vs kullanmalıyız çok etkili çünkü.. Arada da benim özel karışımlarım vardı doğal onlardan kullandım naturel olsun diye.. Gerek olursa hatırladıgım kadarıyla yazarım yine ki inş olmaz

ayy kızlar sağlık ocağına gittim geldim arabayla aldı eşim bide yürüsem çatlar ölürdümmm çookk sıcakkk kızlar ebe ayaklarımda ödemi farketti ben biliodum zaten oluodu rahat ayakkabı giy falan dedi ama işim gereği pek sandalet giyemiorum babetle idare ediyorum ama oturunca kalkmada sorun oluo şu çatı ağrımdan herhalde cumartesi rapor alacağım dayanamıorum artık çalışmaya 1 hafta alım dinleneyim sonrası Allah kerim diorum(

Bence yağmur ada koy içinde kalmasın evlenince kızlık soy adını kullanmak isterse kullansın bir şey olmaz. Belki kullanmak istemeyecek ben istemedim mesela. :)

Parmecim doğum günün kutlu olsun eşin ve bebişin ile nice mutlu yılların olsun. Maşallah eşine de :)

Pencere cim okur okumaz dua ettim rabbim kızını zamanında sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

Oyy maşallah güzelime

Bana hamarat diyene bak okurken yoruldum kız. Bu arada benim yemek de taze fasülye [/QUOTE]

Afiyet bal şeker olsun canım benim ... Akşama kadar da soğur yemeğin harika olur ben akşam pişiricem direk balkona soğumaya bırakıcam

Bana hamarat diyene bak okurken yoruldum kız. Bu arada benim yemek de taze fasülye [/QUOTE

Ben dün pisirmistim bugün öğle yemeğinde de bitirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…