- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.241
Kızlar yemekleri yaptım ve savaş alanına dönen mutfağı da topladım. Çok dağıtıyorum yemek yaparkenAynı anda bikaç şey yapıyorum ama sonra toplayana kadar canım çıkıyor Bu arada kızıma müzik kutusu almıştım nasıl sizce eşim böyle müzik kutuları korku filmlerinde oluyor dedi , kendi kendine müzik çalmaya başlamasın dedi
Eki Görüntüle 718687
Canlarr bebeğin odsının boyasının rengine karar veremdim oda çok minik ayrıcada karanlık ben uçuk mavi düsünüyordum ama sanırım karanlık gösterebilir kırık beyaz mı olsun ne dersiniz sizler ?
canım ben göz yakma problemi yaşamadım ki zaten yüzüne şampuan, sabun vs. geldiğinde hemen su döküorsun rahat nefes alması için ama yine de sen bilirsin önemli olan Ph ı ve saçlı derinin doğal örtüsünü koruması ben onun için tercih etmiştim. Mustelanın da bu alanda çok iyi oldugunu biliyorum. Deterjan olarak Hacışakir granül sabun kullandım o da 1-1,5 yaşına kadar sonra dalin ve daha sonra da bebek deterjanına geçtim..
merhaba, benim de muhtemel doğum tarihim ağustos'un son haftası gibi görünüyor. ilk bebeğimiz ve bir oğlumuz olacak :) adını cem koymayı düşünüyoruz. ayrıca hamilelikle ilgili çok araştırma yapıyorum. her gün yeni bir şey öğreniyorum. Bunları da yeni açtığım bloğumda paylaşıyorum. nedengül ilginizi çekeceğini düşünüyorum :)
Forumda şun an hiç tanıdığım kimse yok. daha dün üye oldum :) tanışmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum. forumu da yeni yeni öğrenmeye başladım. yardımcı olursanız sevinirim :)
hamileliğim iyi gidiyordu. dün tetanos aşısı oldum ve akşamında burnum kanadı ve tansiyonum çıktı bir de titreme geldi. idrar yollarımda enfeksiyon olduğu tespit edildi. sadece su ile tedavi edilecek. bol bol su içiyorum. ama ne zaman geçer bilmiyorum. benim gibi bu tarz bir sorun yaşayan var mı acaba? ne zaman atlatırım?
Selam güzel anneler. öyle kötü bir gece geçirdim ki Allah kimseye yaşatmasın! Her zaman çok zıpır olan oğlumun hareketlerini bi türlü hissedemedim ya da ben öyle sandımEşimide panikletmek istemedim :18: Sabaha karşı uyuyakalmışım. Uyanır uyanmaz 1 kase sütlaç ve biraz çikolata yeyip uzandım. Hiç bir şeyi böyle stresli beklememiştim. Sonra tabi tekme tokat hareketler gelince.. Ağlamaktan içim dışıma çıktı Hayırlısıyla evlatlarımızı kuçağımıza aldığımız günleri görürüz inşallaah!
İlahi nerden gelmiş aklına korku filmi :) bence çok guzel, muzik kutusu bebek odalarında muhakkak olmalı bence
Kızlar yemekleri yaptım ve savaş alanına dönen mutfağı da topladım. Çok dağıtıyorum yemek yaparkenAynı anda bikaç şey yapıyorum ama sonra toplayana kadar canım çıkıyor Bu arada kızıma müzik kutusu almıştım nasıl sizce eşim böyle müzik kutuları korku filmlerinde oluyor dedi , kendi kendine müzik çalmaya başlamasın dedi
Eki Görüntüle 718687
selam kızlar az önce doktordan geldim kızımı gördüm maşallahh bebeğime 1kilo 37 gram olmuş çok mutlu oldum ya geçen ay tam buzaman 534 gramdı şimdi kiloyu bile geçmiş doktor 1 hafta önde gidiyo sağlığı iyi dedi ay ellerini falan gördüm kalp atışını dinledimçok mutlu oldum
böyle müzik kutulu korku filmine kurbna olsunlar yaniçok güzel çok[/FONT
ıyıkı dogdun parmeee ıyıkı dogdun parmeee ıyıkı dogdun ıyıkı dogdun mutluuu yıllarrrr sanaaaaaa :) bebısınle esınleee ck guzel bı yas olur ınsss her gununuz boyle guzel anlamlı olsunn tatlım.....bebekkafa bnce yagmur yterlıı ıkı ısım bnde dusndum ama herkes farklı ısmle seslenıcek belkı karısıklık olmasın bde bn cıft ısımlıyım o sorunu cok yasadımmmm....cekırgecımmm bnce yagmurr cok guzel...cınsıyetını ogrendıgn gun avatara yagmurum gelıyorr yazdınn cok ozdeslestı bncee cımcımene:) aramıza yenı katılann arkadsmm hosgeldınn ıdrar yolu ıltıhabını en sonn parme yasamastı sanırımm aramzda... kızlar bu arada mulberry nerde en son pzrtesı doktora gdıcektı bn cok merak edıyrmm gecmısı okuyamıyrm bazenn grdımı hc topıgee
selam kızlar az önce doktordan geldim kızımı gördüm maşallahh bebeğime 1kilo 37 gram olmuş çok mutlu oldum ya geçen ay tam buzaman 534 gramdı şimdi kiloyu bile geçmiş doktor 1 hafta önde gidiyo sağlığı iyi dedi ay ellerini falan gördüm kalp atışını dinledimçok mutlu oldum
Şakacı şey işte. Sonra düşündüm çocuklu korku filmlerinde gerçekten de atlı karınca şeklinde müzik kutuları oluyor hihihihih. Nerden geldiyse aklına
Ne güzel Allah nazarlardan korusun siziKızlar ben esimi çok seviyorum. O kadar destek oluyor ki bana her zaman öyleydi ben duygularımı anlık ve yogun yasarım üzüntümüze sevincimi hep aynı . O benim dengem sanki. Duyarlı hisli temkinli . Herseyden önemlisi çok sevildiğimi hissetmedigim hic bir anım olmadı onla tanıştığından beri.
Biliyorsunuz bugün benim doğumunun ve sabahtan beri diyete rağmen sekerim düşmediği icin ağlıyorum . Canım ağzına balık sürmez aksama Boğaz'da çok guzel bir restorantta yer ayırmış. Diyetine ozel menü hazırlatmis . Saatini haber veriyor hazırlanmam icin .
Allahım sen beni ondan ve bebeğimden ayırma
Canım dua okumanın yanında birbirinize ne kadar sevdiğinizi hissettirseniz bence duble etki olur
hiç sanmıyorum kv etkili olsun bu konuda....eşim böyle şeylere meraklıdır ,bilir...belli ki iyi niyetle yapılan bişey,aramızdaki bu duruma o da üzülüyor ki böyle bişeye başvuruyor düzelmesi için...bu arada ortada muska falan yok sadece okunması gereken dualar vs not almış kendisi...google a yazdım duaları aynen çıktı,internetten baktığı belli yani...
sadece duanın birinde "falandan doğma filanın gönlünü bana çevir hayırlısıyla" diyor internette ama eşim buna ek olarak bir de 1 dediğimi 2 etmesin ibaresi eklemiş :) ona takıldı kafam sadece....yoksa diğerleri tamamen aramızdaki huzursuzluğu,mutsuzluğu giderme amaçlı edilen dualar...hatta biri "ya vedud"...Allah'ın isimlerinden...10.000 kere bunu oku diye yazmış...netten baktım eşinin daha çok sevmesi,bağlanması vs için diyor...yani benim onu eskisi gibi sevmediğimi düşünüyor ki böyle bişeye başvuruyor...ben de onun için aynı şeyi düşünüyordum ben de okuyayım en iyisi :)
kısacası kv nin bununla bi alakası olduğunu sanmıyorum...
ben de eskisi gibi olmamızı istiyorum...bizi mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak olmak istiyorum...3.şahısların evliliğimizi etkilemesini istemiyorum...şimdiye kadar olan bitenleri,sebep olanları,beni üzenleri Allah'a havale ediyorum...onun ilahi adaletine sığınıyorum ve gece gündüz dua ediyorum...gerekirse ben de okurum bu duaları ki okuycam da....
:))) duavara yaslandım yere oturdum,karşıma da aynayı koydum öyle baka baka yaptım :))))
Haklısın tatlım benim kardeşim ekim ayında sezaryenle doğum yaptı ertesi gün ayaktaydı pek bir sorun yaşamadı sağlık olsun bakalım artıkcanım evet sekerli annelerin bebekleri tosun oluyomus normalle dogması uygun olmadıgı için sezeryan oluyomus benim doktor 36 haftadan sonra belli olacak dedi hayırlısı canım normal yapıpda cok sıkıntı ceken var kimi sezeryandan memnun rabbim bizim için ne uygunsa onu nasip etsin bebişlrmzde saglıklı olsun insallah
Hamarat arkadaşım benim ...Eşinin hareketi çok tatlıymış. Allah daim etsin mutluluğunuzu canım.
Ben bu arada bir yandan kendime öğle yemeği ve salata hazırlıyorum, bir yandan akşam için yemek yapıyorum. Sohbete katılamıyorum ama takipteyim kızlar)
Canım yaaa kızın seçmiş zaten kimseye laf düşmez ki artıkKızlar akşam eşime dün burda uzun uzun isim muhabbeti yaptığımızdan bahsettim. Oda merakla dinledi.....
Ben ilk başlarda kızımın adını DURU ve RÜYA olsun istiyordum ama eşim ısrarla Yağmur deyince onu kırmamak için ve de bunuda beğendiğim için YAĞMUR a karar vermiştik.
Dün akşam RÜYA da güzel aslında dedişaşırdım, istersen RÜYA olsun dedi.... Ayyyy kafam karışıverdi hemen
Sonra kızımız sorduk, Yağmur diye seslendik tık yok, bi daha bidaha seslendik hala tık yok... Sonra RÜYA dedik babasının avcuna tekmeler atmaya başladı. Eşimde rüya yı daha çok sevdi heralde Rüya olsun dedi....
Ayyy ne yapsam şimdi kızlar :18: ikisi de hoşuma gidiyor aslında hangisi olsun kızımın adı
Canım Yağmur Ada olunca sanki yağmur adam gibi geliyor insana bence her ikisi de tek başına harika isimler ama ikisi olunca ...ha bir de yağmur; bolluk,berekettir ya,benim ismim de bir anlamda bereket anlamına geliyor :) o yüzden de sindi içime..yani ne bileyim sanki benim kızım için biçilmiş kaftan bu isim :)
ama işte ben bir de yanına ADA eklemek istiyorum..o konuda da eşimi ikna etmem lazım2 isim istemiyor
dün de sormuştum ama kimse cevap vermedi,kaynadı aradı,bir tek redqueen dedi onun da Adaymış kızının adı...
sizce nasıl peki Yağmur Ada,bana da bir fikir verin bayanlar :) ??
sadece Yağmur mu ? Yağmur Ada mı ?
Hoşgeldin canım aramıza gebelikte enfeksiyonlar normal demişti bana doktorum bol bol su içince düzelir inşallah ...merhaba, benim de muhtemel doğum tarihim ağustos'un son haftası gibi görünüyor. ilk bebeğimiz ve bir oğlumuz olacak :) adını cem koymayı düşünüyoruz. ayrıca hamilelikle ilgili çok araştırma yapıyorum. her gün yeni bir şey öğreniyorum. Bunları da yeni açtığım bloğumda paylaşıyorum. nedengül ilginizi çekeceğini düşünüyorum :)
Forumda şun an hiç tanıdığım kimse yok. daha dün üye oldum :) tanışmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak istiyorum. forumu da yeni yeni öğrenmeye başladım. yardımcı olursanız sevinirim :)
hamileliğim iyi gidiyordu. dün tetanos aşısı oldum ve akşamında burnum kanadı ve tansiyonum çıktı bir de titreme geldi. idrar yollarımda enfeksiyon olduğu tespit edildi. sadece su ile tedavi edilecek. bol bol su içiyorum. ama ne zaman geçer bilmiyorum. benim gibi bu tarz bir sorun yaşayan var mı acaba? ne zaman atlatırım?
Ayy bu yaramaz bebişler bizi iyice çocuklaştırıyor sabırsız insanlara dönüşüverdik... Benim de öğlen molasına çıkmadan önce kıpır kıpırdı yaramazım çıktım birazcık yoruldum hiç kıpırdamadı ve korktum daha yeni yeni kıpırdanmaya başladıSelam güzel anneler. öyle kötü bir gece geçirdim ki Allah kimseye yaşatmasın! Her zaman çok zıpır olan oğlumun hareketlerini bi türlü hissedemedim ya da ben öyle sandımEşimide panikletmek istemedim :18: Sabaha karşı uyuyakalmışım. Uyanır uyanmaz 1 kase sütlaç ve biraz çikolata yeyip uzandım. Hiç bir şeyi böyle stresli beklememiştim. Sonra tabi tekme tokat hareketler gelince.. Ağlamaktan içim dışıma çıktı Hayırlısıyla evlatlarımızı kuçağımıza aldığımız günleri görürüz inşallaah!
Evet ama unutma ki anne babasının hatıralarini kutunun icinde saklayıp , kutuyu açtıklarında eski bir muzik kutusu da çıkıyor guzel filmlerde :)
Canım sen kullandığına göre demekki yokmuş öyle bir problem belki çocuk kafasının yıkanmasından rahatsız olup ağlıyo onlarda göz yakıomu sanıo bir kaç yerde okuyunca bende tereddüt etmiştim biodermanın şampuan ve vücut jeli 1000 mg tamam iyi bir marka ama çocuğun cildine iyi gelmeyebilir o zaman nabıcam bir kilo şampuanı die düşünüyorum mustelanın ki en azından 500 lük ama mustelanın 500 lüğü ile biodermanın 1000liği arasında 10 tl fark var offfff çok kararsızım çok ama ilk ıslak mendilini de bu markalardan almayı düşünüyorum yaz ayları pişik olmasın çocuk die ama bi paket ıslak mendil 80 li bez ile aynı fiyatta diorum pamukla şileyim en temizi pişik kremi de desitini çok iyi diyorlar pis kokuyormuş ama çok etkiliymiş sen ne kullandın canım
Canım sen kullandığına göre demekki yokmuş öyle bir problem belki çocuk kafasının yıkanmasından rahatsız olup ağlıyo onlarda göz yakıomu sanıo bir kaç yerde okuyunca bende tereddüt etmiştim biodermanın şampuan ve vücut jeli 1000 mg tamam iyi bir marka ama çocuğun cildine iyi gelmeyebilir o zaman nabıcam bir kilo şampuanı die düşünüyorum mustelanın ki en azından 500 lük ama mustelanın 500 lüğü ile biodermanın 1000liği arasında 10 tl fark var offfff çok kararsızım çok ama ilk ıslak mendilini de bu markalardan almayı düşünüyorum yaz ayları pişik olmasın çocuk die ama bi paket ıslak mendil 80 li bez ile aynı fiyatta diorum pamukla şileyim en temizi pişik kremi de desitini çok iyi diyorlar pis kokuyormuş ama çok etkiliymiş sen ne kullandın canım
ha bir de yağmur; bolluk,berekettir ya,benim ismim de bir anlamda bereket anlamına geliyor :) o yüzden de sindi içime..yani ne bileyim sanki benim kızım için biçilmiş kaftan bu isim :)
ama işte ben bir de yanına ADA eklemek istiyorum..o konuda da eşimi ikna etmem lazım2 isim istemiyor
dün de sormuştum ama kimse cevap vermedi,kaynadı aradı,bir tek redqueen dedi onun da Adaymış kızının adı...
sizce nasıl peki Yağmur Ada,bana da bir fikir verin bayanlar :) ??
sadece Yağmur mu ? Yağmur Ada mı ?
Oyy maşallah güzelimeselam kızlar az önce doktordan geldim kızımı gördüm maşallahh bebeğime 1kilo 37 gram olmuş çok mutlu oldum ya geçen ay tam buzaman 534 gramdı şimdi kiloyu bile geçmiş doktor 1 hafta önde gidiyo sağlığı iyi dedi ay ellerini falan gördüm kalp atışını dinledimçok mutlu oldum
[QUOTEHamarat arkadaşım benim ...Ben de öğlen yemeğine dışarı çıktım evimizin yakınlarında pazar kuruluyor bugün hemen pazara geçtim alışverişimi yaptım eve geçtim eşyaları yerleştirdim üstüne akşam için de fasülye temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?