- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.261
poli dün ben doktorun odasında muayeneden sonra toparlanırken doktor eşime 32.haftada rapor demiş 6 ayla ilgili bi yazı geldi ama tam olarak ne bilmiyorum diye agzında gevelemiş eşimde bana eve gelirken söylüyor eger orada ben duysaydım sorardım doktoruma
Herkese merhaba. Kızlar allah askına bu 6 aylık izinle ilgisi yeni gelişme bilen var mı bi umutla dım ben şimdi yine ama internette de bişi bulsmadım
Ben dün pisirmistim bugün öğle yemeğinde de bitirdim :)
Ben dün pisirmistim bugün öğle yemeğinde de bitirdim :)
canım ben göz yakma problemi yaşamadım ki zaten yüzüne şampuan, sabun vs. geldiğinde hemen su döküorsun rahat nefes alması için ama yine de sen bilirsin önemli olan Ph ı ve saçlı derinin doğal örtüsünü koruması ben onun için tercih etmiştim. Mustelanın da bu alanda çok iyi oldugunu biliyorum. Deterjan olarak Hacışakir granül sabun kullandım o da 1-1,5 yaşına kadar sonra dalin ve daha sonra da bebek deterjanına geçtim..
İyi yapmışsın canım afiyet olsun. En taze olduğu mevsimdeyiz sonra kartlaşıyorlar sanki. Bol bol yapmak lazım ben çok severim. Bebişlerin son aylarının yaz aylarına gelmesi iyi oldu sebze ve meyve çeşidi çok bol. Çok iyi besleyebilicez. Ben pazardan bol bol roka, semiz otu, taze nane, maydanoz, marul gibi yeşillikler aldım sırf yeşilliklerden oluşan salata yapıyorum öğlenleri. Çok faydalı :))
İyi yapmışsın canım afiyet olsun. En taze olduğu mevsimdeyiz sonra kartlaşıyorlar sanki. Bol bol yapmak lazım ben çok severim. Bebişlerin son aylarının yaz aylarına gelmesi iyi oldu sebze ve meyve çeşidi çok bol. Çok iyi besleyebilicez. Ben pazardan bol bol roka, semiz otu, taze nane, maydanoz, marul gibi yeşillikler aldım sırf yeşilliklerden oluşan salata yapıyorum öğlenleri. Çok faydalı :))
bu arada minnak paşama kavuşmama son 100 kalmış kızlarrr
Kızlar bu arada istanbulda felaket rüzgar var. Balkonda sandalyelerin çiçeklerim uçmuş . Onları düzelttim zorla rüzgar beni düşürmeden :) dikkat edin sizde
Burda da çok fena fırtına var bizim de dışarda bi sürü şey uçuşuyo hasar tespiti yapmadım henüz ama tangır tungur sesler geliyo. Başıma bişey uçar diye korkudan çıkmadım o derece. Bu sene çok hortum da bekleniyormuş. Çok korktuğum bişey ve korktuğum için kabuslarımda sık sık hortum kovalar beni. Hava sıcaklarının artışı ve dengesizliği hortum olayını tetikleyen bişeymiş. Amerikadaki gibi büyük olacaklarını sanmıyorum ama yine de korkutur yani. Özellikle Antalya ve çevresinde çok hortum bekleniyormuş ama her yerde olma olasılığı da varmış.
Öyle yapmıştım demi canım, o anı tekrar yaşamış gibi oldum sayende, kızım olacağını öğrendiğimde çok sevinmiştim yavrum benimmmmm minik meleğim
Benim bebişin cinsiyeti de epey olay olmuştu zaten topikte
Bende mulbery merak ettim canım, elimden geldiğince takip ediyorum ama sanırım bu hafta hiç görmedim ...
İnşallah bebişi ve kendi iyidir, durumu da riskliydi ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum... En kısa zamanda aramıza dönecektir
Gözün aydın canım.... Bende össsleeedim kızımıArtık zaman geçmiyor sanki...
Az kaldı artık az kavuşacağız bebişlerimize canım desitinin paraben içerdiğini bilmiyordum söylediğin iyi oldu allah kullandırmal zorunda bıraktırmasın inşallah popişleri pişik olmasın küçük paşalarımızın
Policimmm çoku meşgülsün canım sohbete katılmıyorsun :)
Kızının fotolarına baktım faceden, çok tatlı, aynı sen... Acaba ZEHRA da sana mı benzeyecek
Nane konusu biraz karışık ya kimi kaynaklarda kasılma artırır yazıyoi kiminde ise nane yağı artırır yazıyo. Çok sevdiğim bişey nane ama daha dikkatli olurum sağol canım.İyi yapıyorsun ama canım seni uyarıyim bu donemde maydanoz, felsefen, biberiye ve ısırgan erken doguma yol açtığı icin yenmemeli
Semiz otu çok faydalı ama burda semir otu dışında saydığın yeşillikler pek yenmez artık sıcaktan kartlaşıyorlar hemen taze bulduğumda alıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?