2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba. Kızlar allah askına bu 6 aylık izinle ilgisi yeni gelişme bilen var mı bi umutla dım ben şimdi yine ama internette de bişi bulsmadım

Ben dün pisirmistim bugün öğle yemeğinde de bitirdim :)

İyi yapmışsın canım afiyet olsun. En taze olduğu mevsimdeyiz sonra kartlaşıyorlar sanki. Bol bol yapmak lazım ben çok severim. Bebişlerin son aylarının yaz aylarına gelmesi iyi oldu sebze ve meyve çeşidi çok bol. Çok iyi besleyebilicez. Ben pazardan bol bol roka, semiz otu, taze nane, maydanoz, marul gibi yeşillikler aldım sırf yeşilliklerden oluşan salata yapıyorum öğlenleri. Çok faydalı :))

Kızlar bu arada istanbulda felaket rüzgar var. Balkonda sandalyelerin çiçeklerim uçmuş . Onları düzelttim zorla rüzgar beni düşürmeden :) dikkat edin sizde

Policimmm çoku meşgülsün canım sohbete katılmıyorsun :)

Kızının fotolarına baktım faceden, çok tatlı, aynı sen... Acaba ZEHRA da sana mı benzeyecek

Afiyet olsun şekerim bende çok severim yeşilliği ama maydonozu tüketirken dikkat etmek gerekiyor az tüketilmeli hamilelikte rahimde kasılmalara sebep oluyormuş

Hem temizlik yapıyorum hem aklım sizde takip ediyorum arada dinlenerek :)) bi kase de yoğurt yiyim dedim :) çok yoruyo artık evi temizlemek kızlar .. Hep yatmak istiyorum daha yemek yapıcam akşama..
Unutmadan sorim kızlarrr hastane çıkışı beğenmiyorum şık ve sade olsun diye çok abarttım galiba bu değil bu hiç değil modundayım hahahha sizler ne düşünüyosunuz bakalım alan varmı :)

İyi yapıyorsun ama canım seni uyarıyim bu donemde maydanoz, felsefen, biberiye ve ısırgan erken doguma yol açtığı icin yenmemeli

Semiz otu çok faydalı ama burda semir otu dışında saydığın yeşillikler pek yenmez artık sıcaktan kartlaşıyorlar hemen taze bulduğumda alıyorum ben

bu arada minnak paşama kavuşmama son 100 kalmış kızlarrr

Az kaldı artık az kavuşacağız bebişlerimize canım desitinin paraben içerdiğini bilmiyordum söylediğin iyi oldu allah kullandırmal zorunda bıraktırmasın inşallah popişleri pişik olmasın küçük paşalarımızın

Kızlar bu arada istanbulda felaket rüzgar var. Balkonda sandalyelerin çiçeklerim uçmuş . Onları düzelttim zorla rüzgar beni düşürmeden :) dikkat edin sizde

Burda da çok fena fırtına var bizim de dışarda bi sürü şey uçuşuyo hasar tespiti yapmadım henüz ama tangır tungur sesler geliyo. Başıma bişey uçar diye korkudan çıkmadım o derece. Bu sene çok hortum da bekleniyormuş. Çok korktuğum bişey ve korktuğum için kabuslarımda sık sık hortum kovalar beni. Hava sıcaklarının artışı ve dengesizliği hortum olayını tetikleyen bişeymiş. Amerikadaki gibi büyük olacaklarını sanmıyorum ama yine de korkutur yani. Özellikle Antalya ve çevresinde çok hortum bekleniyormuş ama her yerde olma olasılığı da varmış.

Ay bir hortum eksikti ülkemizde zaten

kızlar ya bebedorun yenidoğan için ıslak mendili nasıl acaba limangoda var alcam da kararsız kaldım lütfen yardım

sağol canım darısı başına en çok kilosunu merak ediyodum şükür öğrendim zaten belliydi göbeğimin maşallahı var davul gibi

ayrıca makas fırça seti burun aspratörü emniyetli kulak çubuğu vs de alacam makastan alan beğenen vardı diğerlerinden alan varmıki?

Aminnnnn canımm inşallahhh desitin krem içeriği şöyle bak netten de buldum.
İçerik :

Aktif Madde :Çinko Oksit (Skin Protectant)

Yardımcı Maddeler : Sarısabır Barbadensis Yaprak Suyu, Siklomethikone, Dimethikone, Parfüm, Metilparaben, Mikrokristal Balmumu, Mineral Yağ, [B]Propilparaben[/B], Distile Su, Sodyum Borat, Sorbitan Sesquioleate, Vitanin E, Beyaz Vazelin, Beyaz Balmumu

Son düzenleme:
Policimmm çoku meşgülsün canım sohbete katılmıyorsun :)

Kızının fotolarına baktım faceden, çok tatlı, aynı sen... Acaba ZEHRA da sana mı benzeyecek

burdayım çekirgem okuyorum biyandan da işlerime bakıyorum öğle arası bi arkadaşa bebek görmeye gittikkk 6,5 aylık olmuştu ayy çook tatlıydı bizim bölüm coştu şuan 3 tane doğum izninde olan var birininki 6,5 aylık biri 1 haftalık diğeri daha doğurmadı 1 ay sonra da ben ayrılcam inşallah,
doğurunca hastaneye bikaç ay sonra evine gidiyoruz doğuranların bu furya sürüp gidiyo herkes bi hevese gelip doğuruyo Daire başkanı yakında isyan edecek hep koridorlarda hamile bebek doğum muhabbetleri bölümde 22 kişiyiz 3ü erkek sadece

kızım bana benziyo mu gerçekten pek benzeten olmadıı Zehrayı da çok merak ediyorum Zeynebim esmer bakalım zehram nasıl olacak ayyy sağlıklı olsunda ayy burnumun direği sızladı yaa zeynebim zehram diyince anneleri kurban olsun verene birini sağıma birini soluma takıp gezeceğim günleri göstersin inşallah...

İyi yapıyorsun ama canım seni uyarıyim bu donemde maydanoz, felsefen, biberiye ve ısırgan erken doguma yol açtığı icin yenmemeli
Nane konusu biraz karışık ya kimi kaynaklarda kasılma artırır yazıyoi kiminde ise nane yağı artırır yazıyo. Çok sevdiğim bişey nane ama daha dikkatli olurum sağol canım.
Semiz otu çok faydalı ama burda semir otu dışında saydığın yeşillikler pek yenmez artık sıcaktan kartlaşıyorlar hemen taze bulduğumda alıyorum ben

Burda hepsi taze şuan :) Tazeyken yüklendim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…