- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.281
CAnım bunlar tüketilebilir ama kesinlikle kaynatıp içilmez doktorum yiyebilirsin ama kesinlikle içme demişti banaİyi yapıyorsun ama canım seni uyarıyim bu donemde maydanoz, felsefen, biberiye ve ısırgan erken doguma yol açtığı icin yenmemeli
kızlar ya bebedorun yenidoğan için ıslak mendili nasıl acaba limangoda var alcam da kararsız kaldım lütfen yardım
CAnım bunlar tüketilebilir ama kesinlikle kaynatıp içilmez doktorum yiyebilirsin ama kesinlikle içme demişti bana
Canım ben doğumdan sonra kullanmak için unibaby nin saf su ve pamuktan oluşan mendillerini aldım içinde başka madde yok tavsiye ederim
kızlar joker de nuk un cam biberonları %50 indirimde. bir cam biberon bir de emzik aldım.
inşallah ikisinide kullanmaya ihtiyacım olmaz, boll boll sütüm olur emzirir dururum.
ama elimin altında bulunsun istedim.
ayrıca makas fırça seti burun aspratörü emniyetli kulak çubuğu vs de alacam makastan alan beğenen vardı diğerlerinden alan varmıki?
Kızlar ben ıslak mendil olarak uni baby aldım. Ben değilde annem aldı daha doğrusu ilk zamanlar pamuk su ile sileriz dedi bakalım :)(
kızlar ya bebedorun yenidoğan için ıslak mendili nasıl acaba limangoda var alcam da kararsız kaldım lütfen yardım
hiç kullanmadım... Uni baby ve sonrasında huggies saf pamuk ve sudan oluştuğu için tercih sebebimdi, ikincim de de öyle olacak..
ayrıca makas fırça seti burun aspratörü emniyetli kulak çubuğu vs de alacam makastan alan beğenen vardı diğerlerinden alan varmıki?
burdayım çekirgem okuyorum biyandan da işlerime bakıyorum öğle arası bi arkadaşa bebek görmeye gittikkk 6,5 aylık olmuştu ayy çook tatlıydı bizim bölüm coştu şuan 3 tane doğum izninde olan var birininki 6,5 aylık biri 1 haftalık diğeri daha doğurmadı 1 ay sonra da ben ayrılcam inşallah,
doğurunca hastaneye bikaç ay sonra evine gidiyoruz doğuranların bu furya sürüp gidiyo herkes bi hevese gelip doğuruyo Daire başkanı yakında isyan edecek hep koridorlarda hamile bebek doğum muhabbetleri bölümde 22 kişiyiz 3ü erkek sadece
kızım bana benziyo mu gerçekten pek benzeten olmadıı Zehrayı da çok merak ediyorum Zeynebim esmer bakalım zehram nasıl olacak ayyy sağlıklı olsunda ayy burnumun direği sızladı yaa zeynebim zehram diyince anneleri kurban olsun verene birini sağıma birini soluma takıp gezeceğim günleri göstersin inşallah...
Kızlar ben ıslak mendil olarak uni baby aldım. Ben değilde annem aldı daha doğrusu ilk zamanlar pamuk su ile sileriz dedi bakalım :)
ve bir şey soracağım burada bir arkadaş basur için bir krem kullanmıştı kremin adını bilen var mı ? bende basur yoktu ama şuan bir tane oluşuyor galiba. normal doğum olursa ıkınmaktan bir kaç tane olacak
Benim kız biraz ilkel şartlarda büyüyecekBiberon, emzik, saç fırçası, tırnak makası, su termometresi vs. hiç birini almadım Doğduğunda ihtiyaç olursa ve emmezse sütü enjektör ucuyla damla damla vermeyi düşünüyorum daha sonra memeyi tutması zorlaşmasın diye, emziği asla düşünmüyorum, saçları daha kısa olcak diye saç fırçası almadım elimle düzeltirim gerekirse , benim annem benim tırnakları özel tırnak makasıyla kesmemiş hala hayattayım bu yüzden onu da almadım , suyun sıcaklığını da dirseğimle ölçmeyi düşünüyorum Benim kız çok masrafsız oldu :)) İhtiyaçlarını ihtiyaç oldukça bebeğimle beraber almak istiyorum. Çok fazla kıyafet de almadım ilk 3 ayı tamamdır sonrasını boy uzunluğuna göre alıcam. Sağlık ihtiyaçlarına gelince onlar evde mevcut zaten o yüzden derece vs. de almadım.
SAOLUN KIZLAR ALMADIM ISLAK MENDİLİ BEBEDORDAN,UNYBABYDEN ALICAM,AMA BURUN TEMİZLEYCSİ,TIRNAK MAKASI,TARAK,KORUMALI KULAK ÇÖPÜ ALDIM BAYA UYGUNA GELDİ BU HAFTA SONU İNŞALLAH KIZIMIN BEŞİĞİNİ FALANDA ALACAM EKSİĞİ KALMAZ İNŞALLAH ÇANTAMIDA HAZIR ETCEM ARTIK EEE 30U GÖRDÜK ARTIK
130 lira çok pahalı değil mi? ben 4 boyutlu görüyorum kuzumu üstelik doktorumun muayene ücreti 50 lira..
Benim kızımın manikür pedikür seti bu canım sevi bebeden...
Eki Görüntüle 718748
İnşallah gösterir canım, şıkır şıkır gezersin kızlarınla
Canım ben kullanmıştım ama ismini hatırlayamadım şimdi, akşam eve gidince bakıp yarın yazarım istersen. Biirde RED kullanmıştıı sabırım...
canım benim inşallah gönlüne göre olur.
ben oğlumda tecrube ettiğim için elimin altında hazır olmasını istedim. oğlumun doğumda boynunda problem oluşmuş ve ağız kasları gelişmemiş. doktor ve hemşireler anlamadı. devamlı bende kabahat buldular emzir diye. neyse ben 40 ı çıkana kadar çay kaşığıyla besledim ve abartısız sabahtan akşama kadar emzirmeye çalıştım. artık göğüslerim kanıyordu. sonra bir hemşire arkadaşım dediki bibreron ver emmeye alışsın. bu arada süt pompası kiralamıştım. azıcık sütüm olmuştu. gereçktende 40 çıktı bizimki normal bebek gibi emmeyi öğrendi. yoksa sakız gibi çiğniyordu. yavrum o kdar çekti ki anasının cahilliğinden. mamalar kabız yaptı. çay kaşığıyla canı çıktı. çok çok üzülüyorum o günlerimi düşününce.ve devamlı kendimi suçluyordum lohusa psikolojisi işte. iki kavanoz tahin yediğimi biliyorum sütüm olsun diye. e emmeyince süt gelmiyor haliyke. en son horman ilaçları arştırmaya başlamıştım. doktorum sakin ol napıyosun herkes nasibini yer bu dünyada dedi. sonra sakinleştim:).
yoksa bende senin düşüncendeydim asla mama vermem hele emzik kat'a diyordum. ama her çocuk aynı olmuyor. huyunu suyunu öğrenene kadar her yol mübah :))
Ayy canım Allah tamamına erdirsin inşallah ben de çok heyecanlıyım günümüz de belli oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?