2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm şeker annelerrrr.ben rüyamda oğluşumu gördüm bu gece o yüzden en güzel uykum oldu:) daha yeni doğmuş kucağımdaydı emzirmeye uğraşıyodum ama pek almak istemiyodu bi de daha sütüm tam gelmemişti1-2 günlüktük.başını okşadım kokladım....sanki kokusu burnumda hala.minik ellerini öptümmmm.of uyusammı acaba tekrar görürmüyüm güzelliğimi tekrar.allah gerçek etsin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.ben artık gün değil dk sayarım özledim bileeee

Kızlar koltuğumu sonuna kadar aşağı indirdim göbeğim rahat etsin diye. Kızım ısrarla masaya doğru tekme atıyo çok komik ordaki sertliği mi keşfetmeye çalışıyo acaba Aha ayağıma yabancı bişey geldi bu ne ki diye tekrar tekrar aynı noktaya vuruyo kıyamam ya

kızlar joker de nuk un cam biberonları %50 indirimde. bir cam biberon bir de emzik aldım.
inşallah ikisinide kullanmaya ihtiyacım olmaz, boll boll sütüm olur emzirir dururum.
ama elimin altında bulunsun istedim.

İyi yapıyorsun ama canım seni uyarıyim bu donemde maydanoz, felsefen, biberiye ve ısırgan erken doguma yol açtığı icin yenmemeli
CAnım bunlar tüketilebilir ama kesinlikle kaynatıp içilmez doktorum yiyebilirsin ama kesinlikle içme demişti bana
kızlar ya bebedorun yenidoğan için ıslak mendili nasıl acaba limangoda var alcam da kararsız kaldım lütfen yardım

Canım ben doğumdan sonra kullanmak için unibaby nin saf su ve pamuktan oluşan mendillerini aldım içinde başka madde yok tavsiye ederim

Kızlar ben ıslak mendil olarak uni baby aldım. Ben değilde annem aldı daha doğrusu ilk zamanlar pamuk su ile sileriz dedi bakalım :)

ve bir şey soracağım burada bir arkadaş basur için bir krem kullanmıştı kremin adını bilen var mı ? bende basur yoktu ama şuan bir tane oluşuyor galiba. normal doğum olursa ıkınmaktan bir kaç tane olacak

Son düzenleme:

Kaynayıp icmek daha tehlikeli tabi bana doktorum değil diyetisyenim direkt yeme dedi

kızlar joker de nuk un cam biberonları %50 indirimde. bir cam biberon bir de emzik aldım.
inşallah ikisinide kullanmaya ihtiyacım olmaz, boll boll sütüm olur emzirir dururum.
ama elimin altında bulunsun istedim.

Benim kız biraz ilkel şartlarda büyüyecek Biberon, emzik, saç fırçası, tırnak makası, su termometresi vs. hiç birini almadım Doğduğunda ihtiyaç olursa ve emmezse sütü enjektör ucuyla damla damla vermeyi düşünüyorum daha sonra memeyi tutması zorlaşmasın diye, emziği asla düşünmüyorum, saçları daha kısa olcak diye saç fırçası almadım elimle düzeltirim gerekirse , benim annem benim tırnakları özel tırnak makasıyla kesmemiş hala hayattayım bu yüzden onu da almadım , suyun sıcaklığını da dirseğimle ölçmeyi düşünüyorum Benim kız çok masrafsız oldu :)) İhtiyaçlarını ihtiyaç oldukça bebeğimle beraber almak istiyorum. Çok fazla kıyafet de almadım ilk 3 ayı tamamdır sonrasını boy uzunluğuna göre alıcam. Sağlık ihtiyaçlarına gelince onlar evde mevcut zaten o yüzden derece vs. de almadım.

ayrıca makas fırça seti burun aspratörü emniyetli kulak çubuğu vs de alacam makastan alan beğenen vardı diğerlerinden alan varmıki?

mothercare in bakım seti var fermuarlı kutulu. işte bu hala taş gibi kullanıyorum. Fırçası çok yumuşak ve tırnak makası da çok çok iyi... Fiyatı 2,5 sene önce 80 tl gibi birşeydi.. Tavsiye olunurrr

Kızlar ben ıslak mendil olarak uni baby aldım. Ben değilde annem aldı daha doğrusu ilk zamanlar pamuk su ile sileriz dedi bakalım :)(

Çocuk doktorları da pamuk ve su ile silinmesini öneriyor ıslak mendil kullanmayı ben de düşünmüyorum hastane çantama pamuk koyucam sadece. Tahrişe sebep olmadığı için pişiği engelliyormuş:))

kızlar ya bebedorun yenidoğan için ıslak mendili nasıl acaba limangoda var alcam da kararsız kaldım lütfen yardım

Hiç kullanmadım... Uni baby ve sonrasında huggies saf pamuk ve sudan oluştuğu için tercih sebebimdi, ikincim de de öyle olacak.. sadece pamuk + su olarak çişini yaptığında ve kakası az oldugunda kullandım.Bazen cok fena batırıyorlar sulu sulu :) o zaman yine ıslak pamuk+su , sonrasında önerdiğim ıslak mendillerden biriyle iyice temizledim ben... pişik hiç olmadı desem yeridir

Son düzenleme:
SAOLUN KIZLAR ALMADIM ISLAK MENDİLİ BEBEDORDAN,UNYBABYDEN ALICAM,AMA BURUN TEMİZLEYCSİ,TIRNAK MAKASI,TARAK,KORUMALI KULAK ÇÖPÜ ALDIM BAYA UYGUNA GELDİ BU HAFTA SONU İNŞALLAH KIZIMIN BEŞİĞİNİ FALANDA ALACAM EKSİĞİ KALMAZ İNŞALLAH ÇANTAMIDA HAZIR ETCEM ARTIK EEE 30U GÖRDÜK ARTIK

hiç kullanmadım... Uni baby ve sonrasında huggies saf pamuk ve sudan oluştuğu için tercih sebebimdi, ikincim de de öyle olacak..

buda saf pamuk ve su yazıo ama bende kullanan olmadığından cesaret edemedim unybaby en çok duyduğum olduğundan bende ondan alacam haftasonu bakarım bulamazsam internetten alırım ama migrosta varmış ordan alırım

ayrıca makas fırça seti burun aspratörü emniyetli kulak çubuğu vs de alacam makastan alan beğenen vardı diğerlerinden alan varmıki?

Benim kızımın manikür pedikür seti bu canım sevi bebeden...

İnşallah gösterir canım, şıkır şıkır gezersin kızlarınla

Canım ben kullanmıştım ama ismini hatırlayamadım şimdi, akşam eve gidince bakıp yarın yazarım istersen. Biirde RED kullanmıştıı sabırım...

canım benim inşallah gönlüne göre olur.
ben oğlumda tecrube ettiğim için elimin altında hazır olmasını istedim. oğlumun doğumda boynunda problem oluşmuş ve ağız kasları gelişmemiş. doktor ve hemşireler anlamadı. devamlı bende kabahat buldular emzir diye. neyse ben 40 ı çıkana kadar çay kaşığıyla besledim ve abartısız sabahtan akşama kadar emzirmeye çalıştım. artık göğüslerim kanıyordu. sonra bir hemşire arkadaşım dediki bibreron ver emmeye alışsın. bu arada süt pompası kiralamıştım. azıcık sütüm olmuştu. gereçktende 40 çıktı bizimki normal bebek gibi emmeyi öğrendi. yoksa sakız gibi çiğniyordu. yavrum o kdar çekti ki anasının cahilliğinden. mamalar kabız yaptı. çay kaşığıyla canı çıktı. çok çok üzülüyorum o günlerimi düşününce.ve devamlı kendimi suçluyordum lohusa psikolojisi işte. iki kavanoz tahin yediğimi biliyorum sütüm olsun diye. e emmeyince süt gelmiyor haliyke. en son horman ilaçları arştırmaya başlamıştım. doktorum sakin ol napıyosun herkes nasibini yer bu dünyada dedi. sonra sakinleştim:).

yoksa bende senin düşüncendeydim asla mama vermem hele emzik kat'a diyordum. ama her çocuk aynı olmuyor. huyunu suyunu öğrenene kadar her yol mübah :))

Ayy canım Allah tamamına erdirsin inşallah ben de çok heyecanlıyım günümüz de belli oldu artık

Sağol canım senin geçti dimi.

Zor olmuş gerçekten canım. Öyle bir durum olursa her hastanenin dibinde eczane var eşimi yollar aldırırım ama ihtyicamın olmamasını çok isiyorum ve psikolojimi hep bu yönde hazırlıyorum. Hayırlısı bakalım :)

zaten yaz bebeği olacaklar popişlerini musluğun altında bile yıkanır iki dakkada. ben de pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum. ev dışında lazım olur diye de unibaby yeni doğan aldım bugün. birde canbebenin altaçma örtüleri var çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…