2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin bebişler nerede duruyor. benimki hep aşağıdaymış gibi hissediyorum. en yüksek göbeğimin hemen üst tarafını teknmeliyor. ve iki gündür karnımın alt kısmı çok ağrıyor. neden olur. sizde de oluyor mu?

Ayyy en güzeli gerçekten tutcaksın popoyu suya sabunla güzelce yıkıycaksın kuruladıktan sonra bir de ısırcaksın o mis kokulu popodan ayy ağzım sulandı

özellikle ilk 1-2 ay pamuk ve su kullanmak en iisi ama işte yinede almakta fayda var tabi, bide kızlar bende sebamet ürünleri alacam şampuan,sabun,pişik kremi,başka ne var ki alıncak,onları da eczaneden alacam internette fiyatlar çok oynuo kozmetiğe güvenemiorum

Sebamedin ki daha mi iyiymiş? Ben şampuana filan karar veremedim bir de halis zeytinyağından sabun üretiyolar acaba bebişe zarar verir mi onu araştırıcam bir.

valla cnm benimki bi altta bi üste heryerde bi yeri oynuo bilemiorumki nerde, oynak kızım benim genelde sağda duruodu sağlık ocağına gittim kalp atışını soldan aldı ebe, sola kaymış demekki oynak balina

Sebamedin ki daha mi iyiymiş? Ben şampuana filan karar veremedim bir de halis zeytinyağından sabun üretiyolar acaba bebişe zarar verir mi onu araştırıcam bir.

cnm öle diolar iki arkadaşım doğum yaptı yeni ikiside sebamed kullanıo çook memnunuz dediler pişik kremide çok güzelmiş bi tek vücut yağının kokusu nu beğenmemişler

valla cnm benimki bi altta bi üste heryerde bi yeri oynuo bilemiorumki nerde, oynak kızım benim genelde sağda duruodu sağlık ocağına gittim kalp atışını soldan aldı ebe, sola kaymış demekki oynak balina

Benim kiz da dün aksam 5 arkadaşı ile toplanmış halay çekiyorlardı :) yorulmuş dünden bugün dinleniyor :)

cnm öle diolar iki arkadaşım doğum yaptı yeni ikiside sebamed kullanıo çook memnunuz dediler pişik kremide çok güzelmiş bi tek vücut yağının kokusu nu beğenmemişler

Kötü kokarsa bebiş kolonyası süreriz ben onların kokularına hastayım yaa

ha kızlar sebamedin sampuan sabun vs hiçbirinde parfüm paraben katkı maddesi olmadığından kokularıda yokmuş

Vücut losyonu ve güneş kremi de var canım. Sebamedin bir de mendilleri var kullanan oldumu hiç?

Kızlar biz bübchen kullanmayı düşünüyoruz Alamanyalarda bir amcamız var o getirecek banyo setimizi zaten getirmese de artık Türkiye'de de bulunuyor.

slm hepiniz nasılsnız saat 2den beri geçmişi okuya okuya anca geldim dün bişeyden bahsetmiştim size... 3 gündür kasıklarım çok agrıodu bi baktım sağ taraf şiş diyee. bugun gittim doktora normal ultrason muyanenemi oldum durumumu bahsettim genel cerraha gönderdi oraya gittim baktırdım kasık fıtığı olmus dedi... şimdi müdahale yapamayız dedi doğumdan 6 ay sonra gel dedi.... sordum zararı olmazmı o zamana kadar diyeee. yok sadece ağrın olur dedi.....ultrasondada bu devlet hastanesi sinir ediyo beni yaaa göremıorum bebeği bakıolar elıme kagıt verıolar... baktım kagıda 1630 gr. olmus ve baş aşağıda görünüo...ptesi özelden randevu aldım gidip ona mueyene olcam herseyı gösteriyor çünkü.... durusel canım bebedorun tırnak makasıyla taragı ılk kızımda kullandım cok memnun kaldım... bundada kullancammm.... ıslak mendıle gelınce bılemem ben ılk 6 ay ıslak mendıl kullanmadım pamuk ve ılıksuyla sildim cok batık oldugunda yıkadım.... sımdı helede yaza geliyor bebeklerımız çok isilik olacaklar o yuzden bol bol yıkarım sanırım... 6 aydan sonra freshn soft kullandım cok memnun kalmıstım baska bısey kullandıgımda pişik oluodu... bebegin ciltlerine göre de farklı olabiliyorrr... nedenigül aramıza hosgeldın....parme dogum gunun kutlu olsun..... başka başkaaa isimler vardı sanırım konu olarak ben hala beste istıorum ama feyza veya baska ısımlerde olabılır doguma kadar değişebilir. ilk kızımda kız oldugunu ogrenir öğrenmez bahar istedık ve dogumda kadar hiç deişmedi hatta ocakda dogmustu yınede bahar koymustukkk.. ama ıkıncısı de kız olunca zor gelıor...mesela oğlan olsaydı direk miraç koyacaktım.... anlamlı ve ılk kızıma uygun bisim olsun ıstıorum...hayırlısı ve saglıklı olsunlar da başka bişi istemeyiz hepimizzz....... herkese iyi aksamlar dılıorum......... hoscakalın mutlu kalınnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…