- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.301
Benim kızımın manikür pedikür seti bu canım sevi bebeden...
Eki Görüntüle 718748
bu da güzelmiş cnm evet bunuda görmüştüm güle güle kullansın bebedordan aldım bakalım bende inşallah güzel gelirbide pembe makyaj çantası alacam içine koyacam bakım eşyalarını kızımın inşallah
zaten yaz bebeği olacaklar popişlerini musluğun altında bile yıkanır iki dakkada. ben de pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum. ev dışında lazım olur diye de unibaby yeni doğan aldım bugün. birde canbebenin altaçma örtüleri var çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim.
Sağol canım senin geçti dimi.
zaten yaz bebeği olacaklar popişlerini musluğun altında bile yıkanır iki dakkada. ben de pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum. ev dışında lazım olur diye de unibaby yeni doğan aldım bugün. birde canbebenin altaçma örtüleri var çok kullanışlı oluyor tavsiye ederim.
Geçti canım, zaten yeni nuksetmişti ki hemen dr. a gidip tedbirimi aldım, ilacı da 2 gün kullandım, tamamen kayboldu :)
özellikle ilk 1-2 ay pamuk ve su kullanmak en iisi ama işte yinede almakta fayda var tabi, bide kızlar bende sebamet ürünleri alacam şampuan,sabun,pişik kremi,başka ne var ki alıncak,onları da eczaneden alacam internette fiyatlar çok oynuo kozmetiğe güvenemiorum
kızlar sizin bebişler nerede duruyor. benimki hep aşağıdaymış gibi hissediyorum. en yüksek göbeğimin hemen üst tarafını teknmeliyor. ve iki gündür karnımın alt kısmı çok ağrıyor. neden olur. sizde de oluyor mu?
Sebamedin ki daha mi iyiymiş? Ben şampuana filan karar veremedim bir de halis zeytinyağından sabun üretiyolar acaba bebişe zarar verir mi onu araştırıcam bir.
valla cnm benimki bi altta bi üste heryerde bi yeri oynuo bilemiorumki nerde, oynak kızım benim genelde sağda duruodu sağlık ocağına gittim kalp atışını soldan aldı ebe, sola kaymış demekki oynak balina
Benim kiz da dün aksam 5 arkadaşı ile toplanmış halay çekiyorlardı :) yorulmuş dünden bugün dinleniyor :)
Sebamedin ki daha mi iyiymiş? Ben şampuana filan karar veremedim bir de halis zeytinyağından sabun üretiyolar acaba bebişe zarar verir mi onu araştırıcam bir.
cnm öle diolar iki arkadaşım doğum yaptı yeni ikiside sebamed kullanıo çook memnunuz dediler pişik kremide çok güzelmiş bi tek vücut yağının kokusu nu beğenmemişler
Kötü kokarsa bebiş kolonyası süreriz ben onların kokularına hastayım yaa
özellikle ilk 1-2 ay pamuk ve su kullanmak en iisi ama işte yinede almakta fayda var tabi, bide kızlar bende sebamet ürünleri alacam şampuan,sabun,pişik kremi,başka ne var ki alıncak,onları da eczaneden alacam internette fiyatlar çok oynuo kozmetiğe güvenemiorum
evet bende çok beğeniorum acaba onu hangi marka alsakki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?