2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım eşinin benzetmesi çok gerçekçi ve komik olmuş :) ben de çok kroku filmi izleyen biri olarak okuyunca güldüm.
amma velakin müzik kutunuza bayıldım çok hoş gözüküyor.
bulursam ben de alıcam

Kızlar biz bübchen kullanmayı düşünüyoruz Alamanyalarda bir amcamız var o getirecek banyo setimizi zaten getirmese de artık Türkiye'de de bulunuyor.

Bunu ilk kez duydum bak. Ne çok çeşit var karar vermek çok zor. Nerde satılıyormuş canım heryerde olacağını sanmam eczanede var mıdır ?

canım eşinin benzetmesi çok gerçekçi ve komik olmuş :) ben de çok kroku filmi izleyen biri olarak okuyunca güldüm.
amma velakin müzik kutunuza bayıldım çok hoş gözüküyor.
bulursam ben de alıcam

Al tatlım. Eşim çok esprilidir çok güldürüyor beni zaten

canım desitin krem benim kızımın poposunu yaktı resmen,hiç tavsiye etmem gerçi her bebek farklı ama...
hametan ve bepantenden çok memnun kaldım, arada da geçmezse mantar gibi olursa trosyd

inşallah policim yaa, inşallah Allah evlatlarımızın eksikliklerini göstermesin...
benim oğlan ablasının elini tutup önden önden yürüyolar da bazen, öyle mutlu oluyorum ki Allahım nazarlardan esirgesin, olmayanlarada versin
ben bu çocuk sevgisiyle bu gidişle 4lerim heralde

Bunu ilk kez duydum bak. Ne çok çeşit var karar vermek çok zor. Nerde satılıyormuş canım heryerde olacağını sanmam eczanede var mıdır ?

Bebek mağazalarında var canım bir de bazen unnado'ya geliyor miss gibi kokuyor benim bir arkadaşım Almanya'da yaşıyordu o kullanıyordu çocuklarına bence çok güzel...

Kızlar bübchen İstanbulda büyük markalaşmış eczanelerde satılıyor bilginiz olsun... Belki diğer ezcanelerde getirtiyorlardır ecza depolarına siparişle...

canım bende 2 çocuğumda da bunların çoğunu kullanmadım, ilk kızımda 4,5 aylık işe başlamak zorunda kaldığım için biberon mecbur kullandık, emzik 2side sevmedi, tırnak makası ilkinde heves edip almıştım nuk markaydı üstelik,paslandı attım normal makas kullanıyoruz yani bende sendenim enjektörle burnuna serum sıkıyodum bende tıkanınca

geçmiş olsun cnm önemli bişe olmadığına sevindim umarım hemen geçer, bilgiler içinde teşekkürlercnmcım çıt çıt keserim miniğimin tırnakları inşallahhh

Bebek mağazalarında var canım bir de bazen unnado'ya geliyor miss gibi kokuyor benim bir arkadaşım Almanya'da yaşıyordu o kullanıyordu çocuklarına bence çok güzel...

Not aldım adını araştırıcam bunu Almanya'da kötü bir şey satılacağını sanmam.

Kızlar bübchen İstanbulda büyük markalaşmış eczanelerde satılıyor bilginiz olsun... Belki diğer ezcanelerde getirtiyorlardır ecza depolarına siparişle...

Ecza depolarına geliyorsa bulmak sorun değil o zaman

Bende çevremde gördüm hep heves edip alıyolar kullanmıyolar sonra dedim ben de almıyorum. Onun yerine daha başka şeyler aldım dekorasyon vs. yaptım odasının gelmesi için sabırsızlanıyorum biran önce dekore etmek istiyorum Bizim anneler de hep normal makasla kesmişler sapasağlamız , bi de beni annem kaynar suyla yıkardı direseğiyle filan ölçmezdi sıcaklığı en azından ben daha bilinçli bir anneyim

Kesinlikle öylesin canım ama çocuğu özellikle akşam saatlerinde biraz sıcak suyla yıkamak iyidir banyo sonrasında yorgunluk ve rehavet çöküyor emip uyuyorlar biz küçük kardeşime böyle yapardık en azından bir kaç saat rahat uyurdu çocuk

Çok geçmiş olsun canım tosun olmuş maşallah seninki de Annesine fıtık bile yapmış ağırlaştıkça inşallah çok ağrı çekmezsin

Siz sıcak suyla yıkıyomuşsunuz beni resmen haşlıyodu ciyak ciyak bağırmadan da soğuk su eklemiyodu annem. 3 yaşımı filan hatırlıyorum, bazı kısımları, en çok aklımda kalan kısım o yandığım sulardı

Haşlama olayını biraz büyüyünce yapmaya başladık uyumuyordu manyak etti bizi akşamları güzelce haşlıyorduk bir de sarışındı banyodan kıpkırmızı çıkıyordu güzelce bebeyağı ile masaj sonra isterse uyumasın da görelim

Sizi psikopatlar siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…