- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.321
aynı aynı eşimi uyandırmış gece tepikle çok güldüm gece beni biri tepti dio
Kızlar yemekleri yaptım ve savaş alanına dönen mutfağı da topladım. Çok dağıtıyorum yemek yaparkenAynı anda bikaç şey yapıyorum ama sonra toplayana kadar canım çıkıyor Bu arada kızıma müzik kutusu almıştım nasıl sizce eşim böyle müzik kutuları korku filmlerinde oluyor dedi , kendi kendine müzik çalmaya başlamasın dedi
Eki Görüntüle 718687
Kızlar biz bübchen kullanmayı düşünüyoruz Alamanyalarda bir amcamız var o getirecek banyo setimizi zaten getirmese de artık Türkiye'de de bulunuyor.
canım eşinin benzetmesi çok gerçekçi ve komik olmuş :) ben de çok kroku filmi izleyen biri olarak okuyunca güldüm.
amma velakin müzik kutunuza bayıldım çok hoş gözüküyor.
bulursam ben de alıcam
Kötü kokarsa bebiş kolonyası süreriz ben onların kokularına hastayım yaa
Aminnnnn canımm inşallahhhdesitin krem içeriği şöyle bak netten de buldum.
İçerik :
Aktif Madde :Çinko Oksit (Skin Protectant)
Yardımcı Maddeler : Sarısabır Barbadensis Yaprak Suyu, Siklomethikone, Dimethikone, Parfüm, Metilparaben, Mikrokristal Balmumu, Mineral Yağ, [B]Propilparaben[/B], Distile Su, Sodyum Borat, Sorbitan Sesquioleate, Vitanin E, Beyaz Vazelin, Beyaz Balmumu
Benim bebeğim de coştu şimdi Sertap seviyor annesi gibi ne güzel tekmeler atıyor
Ayy ne kötü kokması kız ben kurban olurum kokularına her şeylerine ....
burdayım çekirgem okuyorum biyandan da işlerime bakıyorum öğle arası bi arkadaşa bebek görmeye gittikkk 6,5 aylık olmuştu ayy çook tatlıydı bizim bölüm coştu şuan 3 tane doğum izninde olan var birininki 6,5 aylık biri 1 haftalık diğeri daha doğurmadı 1 ay sonra da ben ayrılcam inşallah,
doğurunca hastaneye bikaç ay sonra evine gidiyoruz doğuranların bu furya sürüp gidiyo herkes bi hevese gelip doğuruyo Daire başkanı yakında isyan edecek hep koridorlarda hamile bebek doğum muhabbetleri bölümde 22 kişiyiz 3ü erkek sadece
kızım bana benziyo mu gerçekten pek benzeten olmadıı Zehrayı da çok merak ediyorum Zeynebim esmer bakalım zehram nasıl olacak ayyy sağlıklı olsunda ayy burnumun direği sızladı yaa zeynebim zehram diyince anneleri kurban olsun verene birini sağıma birini soluma takıp gezeceğim günleri göstersin inşallah...
Bunu ilk kez duydum bak. Ne çok çeşit var karar vermek çok zor. Nerde satılıyormuş canım heryerde olacağını sanmam eczanede var mıdır ?
Benim kız biraz ilkel şartlarda büyüyecekBiberon, emzik, saç fırçası, tırnak makası, su termometresi vs. hiç birini almadım Doğduğunda ihtiyaç olursa ve emmezse sütü enjektör ucuyla damla damla vermeyi düşünüyorum daha sonra memeyi tutması zorlaşmasın diye, emziği asla düşünmüyorum, saçları daha kısa olcak diye saç fırçası almadım elimle düzeltirim gerekirse , benim annem benim tırnakları özel tırnak makasıyla kesmemiş hala hayattayım bu yüzden onu da almadım , suyun sıcaklığını da dirseğimle ölçmeyi düşünüyorum Benim kız çok masrafsız oldu :)) İhtiyaçlarını ihtiyaç oldukça bebeğimle beraber almak istiyorum. Çok fazla kıyafet de almadım ilk 3 ayı tamamdır sonrasını boy uzunluğuna göre alıcam. Sağlık ihtiyaçlarına gelince onlar evde mevcut zaten o yüzden derece vs. de almadım.
slm hepiniz nasılsnız saat 2den beri geçmişi okuya okuya anca geldim dün bişeyden bahsetmiştim size... 3 gündür kasıklarım çok agrıodu bi baktım sağ taraf şiş diyee. bugun gittim doktora normal ultrason muyanenemi oldum durumumu bahsettim genel cerraha gönderdi oraya gittim baktırdım kasık fıtığı olmus dedi... şimdi müdahale yapamayız dedi doğumdan 6 ay sonra gel dedi.... sordum zararı olmazmı o zamana kadar diyeee. yok sadece ağrın olur dedi.....ultrasondada bu devlet hastanesi sinir ediyo beni yaaa göremıorum bebeği bakıolar elıme kagıt verıolar... baktım kagıda 1630 gr. olmus ve baş aşağıda görünüo...ptesi özelden randevu aldım gidip ona mueyene olcam herseyı gösteriyor çünkü.... durusel canım bebedorun tırnak makasıyla taragı ılk kızımda kullandım cok memnun kaldım... bundada kullancammm.... ıslak mendıle gelınce bılemem ben ılk 6 ay ıslak mendıl kullanmadım pamuk ve ılıksuyla sildim cok batık oldugunda yıkadım.... sımdı helede yaza geliyor bebeklerımız çok isilik olacaklar o yuzden bol bol yıkarım sanırım... 6 aydan sonra freshn soft kullandım cok memnun kalmıstım baska bısey kullandıgımda pişik oluodu... bebegin ciltlerine göre de farklı olabiliyorrr... nedenigül aramıza hosgeldın....parme dogum gunun kutlu olsun..... başka başkaaa isimler vardı sanırım konu olarak ben hala beste istıorum ama feyza veya baska ısımlerde olabılır doguma kadar değişebilir. ilk kızımda kız oldugunu ogrenir öğrenmez bahar istedık ve dogumda kadar hiç deişmedi hatta ocakda dogmustu yınede bahar koymustukkk.. ama ıkıncısı de kız olunca zor gelıor...mesela oğlan olsaydı direk miraç koyacaktım.... anlamlı ve ılk kızıma uygun bisim olsun ıstıorum...hayırlısı ve saglıklı olsunlar da başka bişi istemeyiz hepimizzz....... herkese iyi aksamlar dılıorum......... hoscakalın mutlu kalınnnnn...
Bebek mağazalarında var canım bir de bazen unnado'ya geliyor miss gibi kokuyor benim bir arkadaşım Almanya'da yaşıyordu o kullanıyordu çocuklarına bence çok güzel...
Kızlar bübchen İstanbulda büyük markalaşmış eczanelerde satılıyor bilginiz olsun... Belki diğer ezcanelerde getirtiyorlardır ecza depolarına siparişle...
canım bende 2 çocuğumda da bunların çoğunu kullanmadım, ilk kızımda 4,5 aylık işe başlamak zorunda kaldığım için biberon mecbur kullandık, emzik 2side sevmedi, tırnak makası ilkinde heves edip almıştım nuk markaydı üstelik,paslandı attım normal makas kullanıyoruz yani bende sendenimenjektörle burnuna serum sıkıyodum bende tıkanınca
Bende çevremde gördüm hep heves edip alıyolar kullanmıyolar sonra dedim ben de almıyorum. Onun yerine daha başka şeyler aldım dekorasyon vs. yaptım odasının gelmesi için sabırsızlanıyorum biran önce dekore etmek istiyorum Bizim anneler de hep normal makasla kesmişler sapasağlamız , bi de beni annem kaynar suyla yıkardı direseğiyle filan ölçmezdi sıcaklığı en azından ben daha bilinçli bir anneyim
slm hepiniz nasılsnız saat 2den beri geçmişi okuya okuya anca geldim dün bişeyden bahsetmiştim size... 3 gündür kasıklarım çok agrıodu bi baktım sağ taraf şiş diyee. bugun gittim doktora normal ultrason muyanenemi oldum durumumu bahsettim genel cerraha gönderdi oraya gittim baktırdım kasık fıtığı olmus dedi... şimdi müdahale yapamayız dedi doğumdan 6 ay sonra gel dedi.... sordum zararı olmazmı o zamana kadar diyeee. yok sadece ağrın olur dedi.....ultrasondada bu devlet hastanesi sinir ediyo beni yaaa göremıorum bebeği bakıolar elıme kagıt verıolar... baktım kagıda 1630 gr. olmus ve baş aşağıda görünüo...ptesi özelden randevu aldım gidip ona mueyene olcam herseyı gösteriyor çünkü.... durusel canım bebedorun tırnak makasıyla taragı ılk kızımda kullandım cok memnun kaldım... bundada kullancammm.... ıslak mendıle gelınce bılemem ben ılk 6 ay ıslak mendıl kullanmadım pamuk ve ılıksuyla sildim cok batık oldugunda yıkadım.... sımdı helede yaza geliyor bebeklerımız çok isilik olacaklar o yuzden bol bol yıkarım sanırım... 6 aydan sonra freshn soft kullandım cok memnun kalmıstım baska bısey kullandıgımda pişik oluodu... bebegin ciltlerine göre de farklı olabiliyorrr... nedenigül aramıza hosgeldın....parme dogum gunun kutlu olsun..... başka başkaaa isimler vardı sanırım konu olarak ben hala beste istıorum ama feyza veya baska ısımlerde olabılır doguma kadar değişebilir. ilk kızımda kız oldugunu ogrenir öğrenmez bahar istedık ve dogumda kadar hiç deişmedi hatta ocakda dogmustu yınede bahar koymustukkk.. ama ıkıncısı de kız olunca zor gelıor...mesela oğlan olsaydı direk miraç koyacaktım.... anlamlı ve ılk kızıma uygun bisim olsun ıstıorum...hayırlısı ve saglıklı olsunlar da başka bişi istemeyiz hepimizzz....... herkese iyi aksamlar dılıorum......... hoscakalın mutlu kalınnnnn...
Kesinlikle öylesin canım ama çocuğu özellikle akşam saatlerinde biraz sıcak suyla yıkamak iyidir banyo sonrasında yorgunluk ve rehavet çöküyor emip uyuyorlar biz küçük kardeşime böyle yapardık en azından bir kaç saat rahat uyurdu çocuk
Siz sıcak suyla yıkıyomuşsunuz beni resmen haşlıyodu ciyak ciyak bağırmadan da soğuk su eklemiyodu annem. 3 yaşımı filan hatırlıyorum, bazı kısımları, en çok aklımda kalan kısım o yandığım sulardı
Haşlama olayını biraz büyüyünce yapmaya başladık uyumuyordu manyak etti bizi akşamları güzelce haşlıyorduk bir de sarışındı banyodan kıpkırmızı çıkıyordu güzelce bebeyağı ile masaj sonra isterse uyumasın da görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?