- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.341
Sizi psikopatlar siziiiii
Bence sadece yağmur :) yağmur ada biraz zorlama bir isim gibi geldi bana. Ama zevk meselesi koyarsan aa ne kötü isim demem . İki isminde ayri ayri severim
Canım ben dün sana 2 isim konusunda fikrimi yazmıştım. Ama birçok alıntı yapmıştım arada görmedin sanırım. Bence kız çocuklar tek isim kullanmalı, ilerde evlendiğinde kızlık soyadını kullanmak isterlerse sıkıntı yaşamamak için. Yoksa eşimde aksine illa 2 isim olsun istiyordu, onun ailesi hep 2 isimli. Ama ikna oldu sonunda :)
Yağmur tercih edenler çoğunlukta görünüyor...
Canım benim eşim çok dik kafalı ve inatçıdır, çok eskiden beri aklında olan bir isimmiş YAĞMUR, hamileliğimi öğrendiğimiz zaman ben isim araştırıyordum, beğendiklerimi saymaya başladım... Her zaman ki gibi sakince beni dinledi ve de isim konusuna takılma bu kadar erkek olursa TOPRAK kız olursa YAĞMUR olacak dedi. ŞOK geçirdim.... ne yani benim fikrimin önemi yokmu dedim, 2 isimli olacaklar yanlarına birde senin beğendiğinden koyarız dedi.
Peki dedim bende sesimi çıkarmadım :)
Eğer o zaman problem çıkarsaydım eşim inat ederdi :)
Huyumuz böyle ne yazıkki ....
Ben de alıştım onun bu hallerine... Çok kararlı olduğu konularda sesimi çıkarmam, biraz zaman geçince ince ince kendi fikrime alıştırmaya çalışırım onu. Zaten kıyamaz bana sonunda hep benim istediğim olur....
Aman duymasın :)
bence senin içinden ne geçiyorsa öyle yap. sonradan keşke dememek için.(bu arada ada ismi bence çok güzel yağmur da) madem istiyosun koy gitsin 2. ismi. ben 2 isim düşünmüyorum ama sen seviyosan olay bitmiştir.
Canım dua okumanın yanında birbirinize ne kadar sevdiğinizi hissettirseniz bence duble etki olur
Canım Yağmur Ada olunca sanki yağmur adam gibi geliyor insana bence her ikisi de tek başına harika isimler ama ikisi olunca ...
Günaydın arkadaşlar. 1 haftadır burnumun damarları çatlamış kanayıp kuruyor nefes aldırmıyor yaBugünlerde aklıma takılan birşeyler var, kayınvalidem yakın bana 15 dk mesafe annem ise 1 saat. Doğumdan sonra annem 10 gün yanımda kalacak, sonra gidecek. Ondan sonra kayınvalidem daha çok sık gelip gitmek ister, çalışıyor ama akşamları gelir. Ben bana akıl verilmesinden nefret ederim, şimdi kayınvalidem bakabilecek mi edebilecek mi diye düşünmeye başlamıştır. Tamam gelsin akşam yıkanması gerektiğinde vs ama sürekli gelmesi beni boğacak. Birde kızı var ünv okuyor, ee tabi o zaman tatil olacak bizden çıkmayacak ki kendisini pek sevmem çok samimiyetsiz. Demek istediğim ben bebeği alıpta 10 gün anneme mi gitsem 20 günüm çıkana kadar, yoksa evde kalayım. Ben evimde kalmak istiyorum ama gelip gitmeleri değil ama yatılı kalmaları beni boğuyor. İstiyorum eşimle birlikte kalayım çocuğumla kendim ilgileneyim. Şimdi ilk çocuğum kayınvalidemin de ilk torunu. Hevesli, hevesini de kırmak istemiyorum. Ama eşimin kız kardeşinden çok bunalıyorum. Ne yapıcam ben ya Çok takmaya başladım sinir oluyorum bu durumaaaa :\
kızlar dıyet lıstemı yazıyorum
kahvaltı saat 9 ;
1 dılım peynır
5 zeytın
salatalık
domatez
şekersız çay
3 dilim kepekli ekmek
(haftanın 4günü yumurta yenecek)
öğle saat 12;
bir bardak süt
3-4kuru kayısı
saat 14,00;
çorba
3-4kaşık sebze yemeği
2 kepek ekmek
saat 17,00;
iki dilim kepek ekmek arası yağsız peynir tost
1bardak ayran
1porsıyon meyva
akşam;
et 3-4 köfte
bulgur pilavı
2dilim kepek ekmek
meyva
meyvanın ustune 1çay bardağı süt
3gündğr uymaya çalışıyorum ve cok yoruluyorum hadı baklm hyrlısı kızlar pzartesı açlık tokluk kan ölçtürücem inşallah iyi gelir bu diyet belkı sizde yardımcı olurr die yazdım dr verdıklerıni
kızlar dıyet lıstemı yazıyorum
kahvaltı saat 9 ;
1 dılım peynır
5 zeytın
salatalık
domatez
şekersız çay
3 dilim kepekli ekmek
(haftanın 4günü yumurta yenecek)
öğle saat 12;
bir bardak süt
3-4kuru kayısı
saat 14,00;
çorba
3-4kaşık sebze yemeği
2 kepek ekmek
saat 17,00;
iki dilim kepek ekmek arası yağsız peynir tost
1bardak ayran
1porsıyon meyva
akşam;
et 3-4 köfte
bulgur pilavı
2dilim kepek ekmek
meyva
meyvanın ustune 1çay bardağı süt
3gündğr uymaya çalışıyorum ve cok yoruluyorum hadı baklm hyrlısı kızlar pzartesı açlık tokluk kan ölçtürücem inşallah iyi gelir bu diyet belkı sizde yardımcı olurr die yazdım dr verdıklerıni
Canim bebegin hayirli ugurlu olsun...Umarim hersey istedigin gibi gider...Ben yaklasik 5 sene k.valdemlerle ayni apartmanda 1 senede ayni evde yasamak durumunda kaldim...Ilk torunlariydi...Cok heveslilerdi...Ama inan bana hicbirsey bizim dusundugumuz gibi olmuyor :) Bize vermeyecegini evinde oda yapacagini soyleyen insan ayni apartmanda 1 hafta ugramadigi oluyordu :) dert etme bunlari simdiden..Biz kadinlarin en buyuk hatasi isler olmadan kotu yonde fikir yurtmek...Ama olaki geldi, hos gormek lazim...bu gunler unutulmuyor...Bak gor keske gelseler 5 dakika tutsalarda ben surda gozlerimi dinlendirsem diyeceksin :)) Benim ikinci bebegim...Inan bana tecrubeyle sabit...Olumlu olalim pozitif dusunelim...Ben hep uzak gelecegi dusunurum bu konularda...Ayni seyler bizimde basimiza gelecek...Tum gun seninle olabilmelerine imkan yok...Heleki calisan bir insanin...simdiden tasalanma...Yarin ola hayir ola arkadasim ...
Canım söylediklerine aynen katılıyorum...
Bazen karşı tarafın gözünden de bakabilmek lazım, hemen olumsuz düşünmemek lazım.
Ben hiç kv sorunu yaşamadım henüz, çünkü uzaklar biraraya gelme imkanımız olmadı yeni evliyiz zaten.
O yüzden büyük büyük konuşmak istemiyorum bu konularda ama, sabırlı olmak ve bazende görmezden gelmek lazım sanki.
Bizde yaşayacağız o günleri.
Hele ki biz kız anneleri, ne yapcaz yaaaaelin oğlu gelcek minnak kzımı alıp götürecek el bebek gül bebek büyüttüğüm kızıma kimbilir neler edecek
Ayyy şimdiden bunları bile düşünüyorum ben yaaKafayı yedim heralde.
Allahım o günleri de göstersin inşallah
Canim bebegin hayirli ugurlu olsun...Umarim hersey istedigin gibi gider...Ben yaklasik 5 sene k.valdemlerle ayni apartmanda 1 senede ayni evde yasamak durumunda kaldim...Ilk torunlariydi...Cok heveslilerdi...Ama inan bana hicbirsey bizim dusundugumuz gibi olmuyor :) Bize vermeyecegini evinde oda yapacagini soyleyen insan ayni apartmanda 1 hafta ugramadigi oluyordu :) dert etme bunlari simdiden..Biz kadinlarin en buyuk hatasi isler olmadan kotu yonde fikir yurtmek...Ama olaki geldi, hos gormek lazim...bu gunler unutulmuyor...Bak gor keske gelseler 5 dakika tutsalarda ben surda gozlerimi dinlendirsem diyeceksin :)) Benim ikinci bebegim...Inan bana tecrubeyle sabit...Olumlu olalim pozitif dusunelim...Ben hep uzak gelecegi dusunurum bu konularda...Ayni seyler bizimde basimiza gelecek...Tum gun seninle olabilmelerine imkan yok...Heleki calisan bir insanin...simdiden tasalanma...Yarin ola hayir ola arkadasim ...
Ayy canım şimdiden bunları düşünüp üzülme böyle kimse bir şey etmeyecek kızına o da çok çok mutlu olacak annesi
Doğru diyosun canım, ben biraz yalnızlığı seven birisiyim. Evin içinde müdahale eden kişilerin olmasından hoşlanmıyorum. Birde hani herkezin kurulu düzeni var ya o düzen bozuluyor daha sinir oluyorum. Kızından pek haz etmiyorum belki olayı bu yönden daha da büyütüyorum. Ah valla bilmiyorum sanırım fazla büyütüyorum ama aklımdan da çıkmıyor işte.
Kızlar yemekleri yaptım ve savaş alanına dönen mutfağı da topladım. Çok dağıtıyorum yemek yaparkenAynı anda bikaç şey yapıyorum ama sonra toplayana kadar canım çıkıyor Bu arada kızıma müzik kutusu almıştım nasıl sizce eşim böyle müzik kutuları korku filmlerinde oluyor dedi , kendi kendine müzik çalmaya başlamasın dedi
Eki Görüntüle 718687
Demi yaaa keşke çıksada şu yasa rahatlasak yaaBen çalışmak istemiyorum artık, çok yoruluyorum
Birde yasa çıkarsa doğumöncesi izin durumu da değişecek, mesela benim haftaya 32. hafta oluyor rapor almam lazım ama yasa değişince belki de doğum öncesi son 3 hafta zorunluluğu daha fazla haftaya cıkacak ve de biz magdur olacağız belkide bu konuda. Hatta kullanamadıklarımızı sonraya bile eklemez bunlar
Çıkacaksa çıksın artık yaaa neyi bekliyorlar anlamıyorum, kendilerine jet hızıyla zam yapıp yasa çıkarıyorlar, biz neredeyse doğuracağız hala tık yok
arkideşler benim 1. kızımın adı zeynep 2. yi de zehra düşünüyorum inşallah.ama dün burda bi arkadaş dedikii ayy napacaksın çok demode bi isim başka isimmi yok hadi zeynep neyse de zehra iyi değil dedi kafamı karıştırdı yaaa
Maşallah canım yaa 13 kardeş miii
Kızlar akşam eşime dün burda uzun uzun isim muhabbeti yaptığımızdan bahsettim. Oda merakla dinledi.....
Ben ilk başlarda kızımın adını DURU ve RÜYA olsun istiyordum ama eşim ısrarla Yağmur deyince onu kırmamak için ve de bunuda beğendiğim için YAĞMUR a karar vermiştik.
Dün akşam RÜYA da güzel aslında dedişaşırdım, istersen RÜYA olsun dedi.... Ayyyy kafam karışıverdi hemen
Sonra kızımız sorduk, Yağmur diye seslendik tık yok, bi daha bidaha seslendik hala tık yok... Sonra RÜYA dedik babasının avcuna tekmeler atmaya başladı. Eşimde rüya yı daha çok sevdi heralde Rüya olsun dedi....
Ayyy ne yapsam şimdi kızlar :18: ikisi de hoşuma gidiyor aslında hangisi olsun kızımın adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?