2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence sadece yağmur :) yağmur ada biraz zorlama bir isim gibi geldi bana. Ama zevk meselesi koyarsan aa ne kötü isim demem . İki isminde ayri ayri severim

zorlama isim derken cnm anlamadım ?
bu arada doğum gününmüş sanırım,kutlarım...nice sağlıklı uzun yıllara bebeğinle :)

görmedim canım inan...teşekkürler bu arada fikrin için...ben de aynı şeyi düşündüm dün aslına bakarsan,ilerde kendi soyadını da kullanmak isterse diye ki bizim soyad kısa da değil...çok kararsızım...bu arada senin eşin de benimkine benziyor bu konuda sanırım :)
ben de ısrar etmedim ilk söylediğimde,2 isim istemeyince...ama bi ara uygun zamanda tekrar deniycem:)

bence senin içinden ne geçiyorsa öyle yap. sonradan keşke dememek için.(bu arada ada ismi bence çok güzel yağmur da) madem istiyosun koy gitsin 2. ismi. ben 2 isim düşünmüyorum ama sen seviyosan olay bitmiştir.

işte sonradan keşke demek beni çok sinir eden bişey...mesela eşim evlenirken bana kendi soyadımı da kullandırtmadı ne yaptıysam ikna edemedim ama şimdi çok pişmanım keşke inat etseydim ben de,neden onun dediği oluyor ki hep :)

haklısın seyyahcım...son zamanlarda daha ilgiliyiz birbirimize zaten ,biraz zamana da ihtiyacımız var...her ne kadar yaşananları,yaşatılanları unutmayacak da olsam.....

Yağmur adam olayını hiç düşünmemeiştim ilahi hiç aklıma gelmedi....aslında doğru diyosun :) puff ne yapıcam

kızlar dıyet lıstemı yazıyorum

kahvaltı saat 9 ;
1 dılım peynır
5 zeytın
salatalık
domatez
şekersız çay
3 dilim kepekli ekmek
(haftanın 4günü yumurta yenecek)

öğle saat 12;
bir bardak süt
3-4kuru kayısı

saat 14,00;
çorba
3-4kaşık sebze yemeği
2 kepek ekmek

saat 17,00;
iki dilim kepek ekmek arası yağsız peynir tost
1bardak ayran
1porsıyon meyva

akşam;
et 3-4 köfte
bulgur pilavı
2dilim kepek ekmek
meyva
meyvanın ustune 1çay bardağı süt

3gündğr uymaya çalışıyorum ve cok yoruluyorum hadı baklm hyrlısı kızlar pzartesı açlık tokluk kan ölçtürücem inşallah iyi gelir bu diyet belkı sizde yardımcı olurr die yazdım dr verdıklerıni

Son düzenleme:

Canim bebegin hayirli ugurlu olsun...Umarim hersey istedigin gibi gider...Ben yaklasik 5 sene k.valdemlerle ayni apartmanda 1 senede ayni evde yasamak durumunda kaldim...Ilk torunlariydi...Cok heveslilerdi...Ama inan bana hicbirsey bizim dusundugumuz gibi olmuyor :) Bize vermeyecegini evinde oda yapacagini soyleyen insan ayni apartmanda 1 hafta ugramadigi oluyordu :) dert etme bunlari simdiden..Biz kadinlarin en buyuk hatasi isler olmadan kotu yonde fikir yurtmek...Ama olaki geldi, hos gormek lazim...bu gunler unutulmuyor...Bak gor keske gelseler 5 dakika tutsalarda ben surda gozlerimi dinlendirsem diyeceksin :)) Benim ikinci bebegim...Inan bana tecrubeyle sabit...Olumlu olalim pozitif dusunelim...Ben hep uzak gelecegi dusunurum bu konularda...Ayni seyler bizimde basimiza gelecek...Tum gun seninle olabilmelerine imkan yok...Heleki calisan bir insanin...simdiden tasalanma...Yarin ola hayir ola arkadasim ...

ay ben bunlari yesem kilo alirim arkadasim :)))))

Canım listeyi diyetisyen mi verdi ? Offf ne zor diyet uygulamak, ama işin ucunda bebişler olunca Allah yardım ediyordur heralde.
Ekmek fazla geldi bana sadece, ben ekmek tüketmediğim için belkide... Allah kolaylık versin canım...
Doğumdan sonra bunlara ihtiyaç kalmayacak inşallah, tığ gibi anneler olacağız

Canım söylediklerine aynen katılıyorum...
Bazen karşı tarafın gözünden de bakabilmek lazım, hemen olumsuz düşünmemek lazım.
Ben hiç kv sorunu yaşamadım henüz, çünkü uzaklar biraraya gelme imkanımız olmadı yeni evliyiz zaten.
O yüzden büyük büyük konuşmak istemiyorum bu konularda ama, sabırlı olmak ve bazende görmezden gelmek lazım sanki.
Bizde yaşayacağız o günleri.
Hele ki biz kız anneleri, ne yapcaz yaaaa elin oğlu gelcek minnak kzımı alıp götürecek el bebek gül bebek büyüttüğüm kızıma kimbilir neler edecek
Ayyy şimdiden bunları bile düşünüyorum ben yaa Kafayı yedim heralde.
Allahım o günleri de göstersin inşallah

Ayy canım şimdiden bunları düşünüp üzülme böyle kimse bir şey etmeyecek kızına o da çok çok mutlu olacak annesi

Doğru diyosun canım, ben biraz yalnızlığı seven birisiyim. Evin içinde müdahale eden kişilerin olmasından hoşlanmıyorum. Birde hani herkezin kurulu düzeni var ya o düzen bozuluyor daha sinir oluyorum. Kızından pek haz etmiyorum belki olayı bu yönden daha da büyütüyorum. Ah valla bilmiyorum sanırım fazla büyütüyorum ama aklımdan da çıkmıyor işte.

Ayy canım şimdiden bunları düşünüp üzülme böyle kimse bir şey etmeyecek kızına o da çok çok mutlu olacak annesi

İnşallah canım, kızımda benim gibi şanslı olur ve iyi bir eş seçer kendine ve hep mutlu olur, onun üzülmesine dayanamam
Ayyy ben kızımı çok şımarık yetiştireceğim gibi geliyor bana, bu duygulardan kurtulmam lazım biran önce.

Hepinizi öpüyorum kızlar, mesai bitti kocamıda çok özledim bugün
İyi Akşamlar.....

Benimde kv 2sokak yanimda ve isime karismayi vok sever bende kara kara dusunuyorum simdiden ne yapicam diye yardimi olsa sorun degil ama gelir is buyurur orayi sil suraya sunu koy bebek oluncada gunde bi kac kere ugrayacak bebegi sevmeye geliyorum diye soyle yapma boyle uyutma simdiden pusetlere takmis cocucklar onlarda beli rahatsi oluyomus esime soyluyorum bazen cok sıkılicam ben diyorum zorluk cekmeden bisey olmuyo diyo

hahhahahaa kendi kendine çalarmı harbiden kızzz çok hoş tatlım güle güle çalsın inşallah :)

Canım siz antalyada mı yaşıyorsunuz ne güzel bir yer keşke orda yaşasamm

Yaa bende bugün öğrendim ki bizim giciklar da 45 günden fazla ücretsiz izin vermiyorlarmış halbuki yasaya gore Ssk li çalışan 6 aya kadar ücretsiz izin alabiliyor ama iste üstlerin onayı gerekiyor malesef , o yüzden bende 37 ye kadar çalışmak zorundayım... Nasıl çalışacağım Temmuz'un 15 ine kadar kara kara düşünüyorum , off su yasa çıksaydı bi....

Kimseyi dinleme canım ya, sen beğendiysen boşver en güzelidir o.
Kimseye de söylemeyin bence doğana kadar

İsim düşündünüz mü diye herkes soruyor bize de, bıktık valla. Düşünüyoruz diye geçiştiriyorum, hangi isimleri düşünüyosunuz peki beraber seçelim diyor bi de bazıları. Hey allam ya!

çekirgeciğim tabi tercih sizin iki isim de çok güzel ama
bende rüya ismini çoook severiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…