- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.601
sabah kızımın bakıcı geldi ayaküstü çıkmadan sohbet ediyorduk yarın kahvaltıya misafirim var bu akşamda market alışverişinden sonra yegenimin yılsonu müsameresine gideceğim dedim bide ayaklarımı gördü şiş dediki sen nezaman dinleneceksin dedi her haftasonu fuull programın var hergün zaten işe gidiyorsun hiç dinlenmiyorsun dedi o öyle anlattıkça aglayasım geldi kendimeelin yabancısı bile halime acıyor dedim sonra toparlandım Allah saglık versin inşallah hepsiyle başederiz
ben bu yasanın A.Q :)
haaa bu arada bu yasa çıktığında biz doğum öncesi izinleri kullanıyor olursak eğer yaralanıyormuşuz doğum sonrasında çıkarsa olmuyomuş muşş üst komşum yeni doğum yaptı ben onun yalancısıyım..eee şurda ne kaldı kiii
Kizlar tebrik edin beni maşallah topigin tek insulin kullanan annesi oldum sonunda .
Doktordan çıktım şimdi sabah aksam dayadi iğneyi .
Çok moralim bozuk cok
ya sıkma canını canım ya ,herkes bişey diyo
banada yok ne zaman izne ayrılacaksın, yok az kaldı heralde ,yok buralarda doğuracaksın filan diyolar,sinir oluyorum, size ne ya,ayrılabilsem ayrılırdım izne heralde...çoğu da konuşmak için konuşuyor, 1,5 ay sonra ayrılacam diyorum şaşırıyolar sanki 9 aylıkmışım gibi ,o kadar da fazla kilolu değilim 7 aylık bebeği doğurtturacaklar heralde
Kizlar tebrik edin beni maşallah topigin tek insulin kullanan annesi oldum sonunda .
Çok moralim bozuk cok
Çok moralim bozuk cok
ayy kızlarr hepiniz iyiki varsınız ve iyiki bı topik var her konuda mutlaka cvp verecek birisi çıkıyo Allah razı olsun hepinizdenn sizleri çok seviyorummmmm
canım ben biraz araştırmıştım da doğum iznin bitmeden (son gününde bile olsan) yasa çıkarsa yararlanabiliyomuşuz, ben öyle okumuştum ama yasa hayal oldu galiba...
Allah yardımcımız olsun,ne kadar da ümitlendirdiler bizi .. ama meclis tatile girecek artık..
kızlar bana müdür göbeğin çok büyük yoksa ıkızmı dedi :))) gerizekalı ya :d
Çok moralim bozuk cok
kızlar bana müdür göbeğin çok büyük yoksa ıkızmı dedi :))) gerizekalı ya :d
Senin anne de benimki gbi desene cnm çok ilgi bekler çok alınır ah sorma :) napalım o da bizi taşıdı 9 ay :)) benim annem de hep hastadır yani öyle der hehehh yerim onları ben ya Allah başımızdan eksik etmesin nazlılarımızı
Bizde seni çok seviyoruz kuzucummmm
Sende sıcak hava sendromu sezdim bugün, haftasonu gez hava al biraz da pazartesi kendine gel
Zaten biz niye çalışıyoruz ki kızlar, çocuklarımızı daha iyi şartlarda yaşatmak için değil mi, bunlar hep onlara yatırım
Birde ben o kadar sene okudum, meslek sahibi oldum, ailem benim için birsürü fedakarlık etti diye çalışıyorum.
Babacım hep derdi kolunuza altın bilezik taktım çok şükür, eşlerinize bile muhtaç olmadan yaşayın, yüzümü kara çıkarmayın diyeEmekli haliyle 3 kardeş hepimiz üniversite okuttu, hiçbirşeyimizi eksik etmedi, param yok demedi hiçbir zaman....
Evlerini arabasını sattı yetişemediği yerde..
Bunları zaten bu günler için aldım yatırım yaptım dedi, ona rağmen evlenirken bile herşeyimizi aldı.
Boynumuz bükülmesin, hiçbirşeyde hevesimiz kalmasın diye, eşlerimize ezilmeyelim diye, canım babammmmmm
Babamın annemin hakkını nasıl öderim, bende çocuğuma daha iyilerini yapabilmek için çalışacağım inşallah, allahım sağlık sıhhat verdikçe....
Çok moralim bozuk cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?