2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışan anneler hep şikayetlenmiş kızlar... Bende çalışıyorum, masabaşı ama stresli bir işim var, pozisyonum gereği sorumlu olduğum çok fazla insan ve proje var, bir kişinin hatası bana iş yuku olarak geri dönüyor, her günüm mutlaka ufak tefek stresli geçiyor ama çok etkilenmiyorum. Çok şükür anormal hissetmedim kendimi hiç, yani çalışmamı engelleyecek bir durumda olmadım çok şükür. Tam tersine izne ayrılıp evde nasıl zaman geçireceğim, sürekli doğuma odaklanmak beni dahada strese sokarmı diye düşünüyorum bende beklenen doğum tarihime kadarda kursa yazıldım o yüzden, yasal olarak çalışamıyorum doğum iznine ayrılmak zorundayım ama kursa gidebilirim, acaba hata mı ettim :S

Sandalyede oturmaktan rahatsız olan arkadaşlarada tavsiyem, her 30 dk da bir kalkıp dolaşın, geri dondugunuzde de ayaklarınızı yuksek bir yere uzatın 5 dk. İnşallah daha iyi hissedersiniz...

Birde, Türkiye de ücretsiz izin diye birşey yok mu kızlar? Belki bazılarınız için seçenek olur?

Son düzenleme:
çocuk da yaparım kariyerde diye diye bu hallere düştük zatennnn

sorma canım yaa iyi halt ettik bide benim adam akıllı sürekli gaz veriyor bana millet bi görsün bakalım hem 2 çocuklu hemde başarılı iş kadını nasıl olur diye sanki benim böyle bi iddaam var bi çakasım geliyor geçen gün diyorki 3 çocukla bile başedip aynı zamanda çalışabilirmişim bi gece hadım edeceğim al sana 3.cü diyeceğim ozaman görecek

devlet memurları seneye aktarabiliyorlar. ama ben sözleşmeli memurum. yani ben şuan hem şu 6 aylık doğum izni vaadini hemde sözleşmelilerin devlet memuru olması vaadini heyecanla bekliyorum cnm...
inşallah canım yaa inşallah

canım al 32 haftada ne olacak ki eşin sgk primi ödemez ordan kara geçersiniz bide dogum rapor paranı daha erken alırsın diye tahmin ediyorum

ayyy canım Allah yardımcımız olsun hepimizin aman Rabbim çocuk sahibi olmayı nasip etmiş yaa sayılı günler elbet bitecek Allah olmayanlara da versin

anladım canım eee peki sen neye karar verdin 32. haftada direk işgöremez mi alacaksın.

valla bilmi,yorum ki cnm nasıl etsem kafam iice karıştı yıllık iznimi doğum sonrası kullanırım o sıkıntı deil daha 2012 iznim duruo bi yıl geriden gelebilioz bizde 33de ayrılırım herhalde ufff ne gıcık işler yavv

Kızıma kitap okudum uyudu sanırım, hareketleri durdu, sonra ben de uyumuşum. Nasıl iyi geldi var yaaa :))

Polianna cım teşekkür ederim, SGK ya bildirme işini bizzat benimmi yapmam gerekiyor yoksa muhasebeci hallediyormu ay hiç bilgim yok bu konularda ya:/

canım öyle olunca ılık bi duş al,vücudun hararetini alıyor ve dinçleştiriyor, gecen bende çok fena oldum sıcak,nefes alamıyorum, sanki bedenime sığamadım, kolumu kaldıracak gücüm yoktu nefesim daraldı filan, duşa girdim kendime geldim, fenalık gelmişti yoksa , bu sıcaklar çok zorlayacak bizi, Allah kolaylık versin hepimize

canım sıcaklardan heralde, benimde iştahım yok, yemek saati diye yiyorum bazen açlığımı unutuyorum, şu birkaç gündür öyle..
yoksa sürekli açtım önceden, bi de ne yesem hemen tıkanıyorum şişkinlik oluyor, nefes alamıyorum , eşimde dalga geçiyor gene yedin yedin zafiyet geçiriyosun diye, eskiden hakkaten çok yiyodum ama şimdi azda yesem şişiyorum ,heralde mideye kalan alan küçüldü

ewt sürekli oturunca da bacaklar tutuluo arada kalkıp yürümek lazım...

ücretsiz izin borçlardan dolayı alamıyoruzz yoksa bi an düşünmezdim alırdım...

bakalım hayırlısı 32.hafta çalışır raporu alıp 2 haftayı saydırıcam diğerleri yaza gelio we yanıo sanırım izin

kursa mı yazıldınnnn

canım yıllık iznin çoksa doğum sonrası kullan şimdi de dayanabiliğin yere kadar dayan kafanda 33. kurduysan zaten çalışamıyosunn şartlanıyosun zor geliyo 33 de ayrıl kurtulll:)

Son düzenleme:
kızlar hepinize mutlu huzurlu haftasonları ben son kalan işlerimide toparlayıp kaçayım önce market alışverişi oradanda yegenimin gösterisine yarında misafirlerim gelecek kendinize iyi bakın meleklerinizi ve sizleri çookk öpüyorum agrısız sızısız sıkıntısız bol bol dinlenin inşallah

sen yandın canım ozaman,çok hareketli olacak senin kız heralde benim kızımda çok hareketliydi karnımda,şimdide hiç yorulmuyor 6 yaşında, kreş arkadaşları eve gidince bayılıyormuş, bizimkini 10 da zor yatırıyoruz

Evet canım valla kursa kayıt oldum, bir dünyada para ödedim gitmem lazım:) Ben çokmu hafife alıyorum bu hamilelik olayını acaba :S Son aylarda çok ağırlaşıp kımıldayamaz olurmuyumki :S

Napalım koştururum ben de onunla birlikte. Hareketli olmasından şikayetçi olacağımı sanmıyorum benim ayar olduğum çocuk tipi her şeye ağlayan mızmız tiplerdir.Öyle olmasın da harekete razıyım.

Evet canım valla kursa kayıt oldum, bir dünyada para ödedim gitmem lazım:) Ben çokmu hafife alıyorum bu hamilelik olayını acaba :S Son aylarda çok ağırlaşıp kımıldayamaz olurmuyumki :S

canım o kişiden kişiye değişiyo ben ilk hamileliğimde senin gibiydim son güne kadar kuş gibiydim şimdi çok ağırlaştım sankii yaaa iyiysen olur tabi neden olmasın ne kursu bu arada...

bi de şu olay var tabi 32 hafta olunca çalışabilir raporu yada çalışamaz raporu alacaz ya bu 31+1 demi oluo:44::44:

canım 32+0 da oluyor, ama dr belki haftanı büyük gösterip verebilir
bende gidince bunu bi sorayım ,gerçi baştaki son adet tarihi kayıtları değişmez ama benimkide önde gidiyodu son gittiğimde, dr belki işbirliği yapar benimle ,erken verir raporu

yaa benim gıcık üstler, dün 45 günden fazla ücretsiz izin kullandırmayacaklarını belirttiler, öyle olunca da 37ye kadar çalışmak zorundayım şimdi, gıcıklarrr
bişey değilde sıcaklar çook gözümü korkutuyooor

Merhaba kızlar geçmişi okuyorum henüz bitiremedim :)

duruselcim çok geçmiş olsun canım.

Doktora gitmek zorunda kaldım iki gecedir sağ kaburgam çok ağrıyordu yatamıyordum birde akşamdan başlıyor ağrısı gece devam ediyordu. Annemlerdeyim kendi doktorum dışında bir doktora gittim :) maşallah dedi çok hareketli ayakları oradaymış kızımın ve baskı yapıyormuş o yüzden normal doğum şeklinde dedi kafası aşağıda şimdide küçük hanım elleri ile aşağıdan vuruyor bacakları ile yukarıdan :) çok ehli keyf dedi doktor. kilosu 1038 kilo dedi. boy için bişi demedi herşeyi güzel dedi maşallah dedi.tuz dan uzak dur dedi vücudun su tutmaya meyilli dedi :) zaten tuzlu yemem yani çok tuzu aramam sofrada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…