2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimde 14 haziran 32.hafta ya giriyoruz.37.haftaya kadar çalışabilir raporu alsam olur mu acaba o 5 haftayı aktarabilirmiyiz sonrasına die araştırıyorum ama aynen senin durumdayım farklı cevaplar alıyorum.mesele dr değil çalıştığın yerdeki meb kabul edecek mi o önemli.benim bildiğim olmuyor ama nette aktaranları duyunca bi ümitlendim bende işte.bişiy öğrenirsek birbirimizi bilgilendirelim bu konuda cnm sanırım başka öğrtmn yok burda :)

kızlar bugün çok giremedim çok yoğundum önce ağdaya gittim bir güzel bacak kol hallettirdim. sonra markete gittik arkadaşımla sonra bir arkadaşım oturmaya geldi derken zaman nasıl geçti anlamadım yemeğimi bile daha yeni yiyebildim koşuşturmadan. öpüyorum hepinizi güzel haftasonları geçirin olur mu

şimdi market alışverişinden geldik arkadaşlar bime gelen lansinoh göğüs pedlerinden 2 kutu kalmış hemen 2sini aldım.inş kullanmak nasip olur...

Ne diycez şimdi güle güle uzasınlar mı denir bu durumda
Güzel bir gün geçirmişsin anlaşılan canım şimdi seni yeni yerin heyecanı da sarmıştır, toplanma vs. derken zaman çabucak geçer ne güzel.

Kızlar bende niyeyse gecelikle daha rahat edilir diye düşünüyorum püfür püfür , ayrıca hastanede gecelik giyilmesini tavsiye ediyorlar diye duymuştum acil bişey olursa müdahale için herhalde hep aklımda öyle kaldı.. Ben henüz almadım bakıyorum beğenemedim, bebişle takım olalım istiyorum bugün hastane çıkışını aldım ona uygun gecelik almayı düşünüyorum :))) 2 gecelik bir pijama takımı koymayı düşünüyorum ben de :)

Fraxiparine kullanıyorum cnm , son ana kadar kullanmamı istiyo Dr , hatta belki doğumdan sonra bisüre daha kullanabilirsin dedi sen de mi kullanıyosunyoksa

Evet cnm bende kullanıyorum 0.4lük benimde aynı durumum son ana kadar devam sonrası için doğumda karar vericem dedi coraspinde kullanıyormusun?

ben aktarılıyor diye biliyorum zaten resmi olarak okul 4 temmuzda kapanıyor ve biz o döneme kadar çalışıyor olacağız :) geçen sene doğum yapan okuldan arkadaşım aktarmıştı iznini.

Evet kızlar bütün gun aglayip esime anneme ablama babama (yani nazimi cekenlere)kapris yapıp olur olmaz herseye bağırdıktan sonra biraz daha iyiyim:)

Salak gibi kendime hatta bana seker derdini bırakan tanımadığım soyuma sovdukten sonra dur bakalım çaresi olan birşeye bu kadar üzülmek bana yakışırmı dedim .

Sabah aksam iğnemi yapacak günde 45 dk yürüyüp diyetine uycam bebeğime hic birşey olmayacak :)

Bu arada hepiniz nerdeyse yazmışsınız alıntı yapamadım kusura bakmayın . Kırk yil düşünsem ( esim çok şaşkın bu konuda benim gibi birine inanamıyor ) sanal dostlarım olacağı , yazdıklarınızı okumak icin sabirsizlanacagim içten ice tanımadığım onuda geçtim sanal insanlara sevgi besleyecegim aklıma gelmedi. (Ben telefonda mesajlaşmaya bile kizarimda )

Ama biliyorum ki hepiniz gerceksiniz ve oralarda dunyanın bir yerlerinde aynı seyleri yaşayıp hissediyorsunuz. Çok sagolun .

Bu sabah ilk önce biz uyanmisiz sizi gidi uykucu Tombullar sizi

aglamışn rahatlamışn ohhhh canım bende sen gibi şekeri ilk duyunca agladm uzuldum ama inşallah sag salim bu gunleri gecirecez bebişlerimizle oooo neler yapacaz evet bende inanmazdım netden birileriyle yazısacamı ama burdaki dostlar beni cok iyi anlıyo bazen kendimi o kadar yalnız hissediyrum ki sonra buraya girip kim oldklarını bilmedgm insanlar bana iyi geliyo hele seker muhabbetnden sonra iyice asosyal oldm dısarda vs canm hersey istiyo yiver ne olacak abartma diyolr sinir oluyom bebegm ve benm saglığm söz konusu bu arada yurumek iyi geliyo cunku biz kilomuzuda kontrol etmek zorundayız benm seker 80 90 arası olmasına ragmn bi kac gun yurumedim hemen kilo aldım bilgin olsun

ben yeni gordm cnm dun giremdm oek gecmide bilmiyrm...tatlmm bebisn iyi annesi onemli olan bu..yaprsn igneni yurursn mis gbi..millette nazina oynasn bebism hamileyz yarim dunyayz duygusaliz seviyrz seni tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…