- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.641
havalar beni de çok zorluyor artık canım hele bugün neredeyse bayılacaktım ilerleyen günlerde nasıl dayanırız bilmiyorum gerçekten.
izin açısından dün gittiğim bir dr a sordum biz 1 temmuz itibari ile tatile giriyoruz benim 32. haftam temmuzun ilk haftasına geliyor.normal memur gibi mi işlem yapıp 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırım yoksa tatile geldiği için 32 haftadan sonrası yanar mı aktaramam mı dedim? o da yooo aktarırsın veririz raporunu hele bi o haftan gelsin durumuna göre konuşuruz dedi. ama eşimle geçen araştırıyorduk nette aktarılmaz öğretmenler tatilde sayıldığı için ,iş yerine gidip çalışmıyor ibaresi vardı. müdür yard.aktarılır dedi,geçen seneki ağustos annelerinden biri bizim topikte ben aktardım dedi ...yani ben de net bilmiyorum bi öyle bi böyle herkes kafasına göre mi yorumluyor ki acep iyice araştırmamız lazım.
Canım cleaxene mi kullaniosun nezamana kadar kullanacaksin?
kızlar bugün çok giremedim çok yoğundum önce ağdaya gittim bir güzel bacak kol hallettirdim. sonra markete gittik arkadaşımla sonra bir arkadaşım oturmaya geldi derken zaman nasıl geçti anlamadım yemeğimi bile daha yeni yiyebildim koşuşturmadan. öpüyorum hepinizi güzel haftasonları geçirin olur mu
canım ben 3 pijama aldım ama 1 tane de gecelik alacağım. hastane çantama da 2 pijama 1 gecelik koyacağım.aslında ben de gecelik sevmiyorum ama normal doğumda gecelik çok rahat oluyormuş.aslında sezeryan olursa da rahat karnımızı sıkmaz pijama gibi hem wc için de rahat olur gecelik gibime geliyor.hasta bezi olarak da sezeryan olursam eğer ki büyük ihtimal öyle olacak gibi eğilip kalkmak külot gibi olanı giyip çıkartmak zor olacak sanki o nedenle yanlardan bantlı hasta bezlerinden düşünüyorum.
Fraxiparine kullanıyorum cnm , son ana kadar kullanmamı istiyo Dr , hatta belki doğumdan sonra bisüre daha kullanabilirsin dedisen de mi kullanıyosunyoksa
Evet cnm bende kullanıyorum 0.4lük benimde aynı durumum son ana kadar devam sonrası için doğumda karar vericem dedi coraspinde kullanıyormusun?
canım benim fl 5.34 yaptım benimkide 37 cm çıkıyokocaman olmuş kızım
cnm benimde 14 haziran 32.hafta ya giriyoruz.37.haftaya kadar çalışabilir raporu alsam olur mu acaba o 5 haftayı aktarabilirmiyiz sonrasına die araştırıyorum ama aynen senin durumdayım farklı cevaplar alıyorum.mesele dr değil çalıştığın yerdeki meb kabul edecek mi o önemli.benim bildiğim olmuyor ama nette aktaranları duyunca bi ümitlendim bende işte.bişiy öğrenirsek birbirimizi bilgilendirelim bu konuda cnm sanırım başka öğrtmn yok burda :)
ya şekerle ilgili ne biliyorsan yazar mısın bebeğe etkisi nasıl oluyormus cok merak edıyorum. özelime de yazabilirsin istersen....
kaç çıkıyordu şekerin parmeparme???
Evet kızlar bütün gun aglayip esime anneme ablama babama (yani nazimi cekenlere)kapris yapıp olur olmaz herseye bağırdıktan sonra biraz daha iyiyim:)
Salak gibi kendime hatta bana seker derdini bırakan tanımadığım soyuma sovdukten sonra dur bakalım çaresi olan birşeye bu kadar üzülmek bana yakışırmı dedim .
Sabah aksam iğnemi yapacak günde 45 dk yürüyüp diyetine uycam bebeğime hic birşey olmayacak :)
Bu arada hepiniz nerdeyse yazmışsınız alıntı yapamadım kusura bakmayın . Kırk yil düşünsem ( esim çok şaşkın bu konuda benim gibi birine inanamıyor ) sanal dostlarım olacağı , yazdıklarınızı okumak icin sabirsizlanacagim içten ice tanımadığım onuda geçtim sanal insanlara sevgi besleyecegim aklıma gelmedi. (Ben telefonda mesajlaşmaya bile kizarimda )
Ama biliyorum ki hepiniz gerceksiniz ve oralarda dunyanın bir yerlerinde aynı seyleri yaşayıp hissediyorsunuz. Çok sagolun .
kızlar bu arada angesangel nerelerde nasıl belli oluyo yokluğu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?