2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar tebrik edin beni maşallah topigin tek insulin kullanan annesi oldum sonunda .
Doktordan çıktım şimdi sabah aksam dayadi iğneyi .
Çok moralim bozuk cok

Ben seni tebrik ediyorum canım... Hiç korkmayıp, moralini bozmayıp, hergün düzenli iğnelerini yaptırıp sağlıklı bir bebek doğuracaksın. Sonra insüline de ihtiyacın olmayacak zaten

Meclis kapanmadan bu yasa çıkmazsa meclis açıldı yasa çıkacak diyene kadar bizim izinler biiter zaten....
Umarım yanlış düşünüyorumdur ama ben çıkacağını sanmıyorum artık, b.....nu çıkardılar, isteseler çoktan onaylanırdı.
Daha önce dedim ya Tayyip bu ara doğuracak bir yakını falan yok heralde olsa çoktan çıkardı...

Kızlar karnımda adet ağrısı gibi bi ağrı var normal mi acaba yaa hani böyle hasta olacağımız zaman diz kapaklarımıza kadar olurdu ya aynen öyle doktoruda aramak istemedim

İkl 3-4 ay benimde adet dönemlerine yakın bu tür ağrılarım oluyordu canım. Ama artık olmuyor, normal diye biliyorum ama yinede dr.una danış istersen...

kızlar bana müdür göbeğin çok büyük yoksa ıkızmı dedi :))) gerizekalı ya :d

AAyyyy uyuz oluyorum böyle boş boş ve cıvık cıvık konuşan adamlara, birde müdür olacak... K....mın müdürü.
Adam dediğin biraz lafını sözünü bilir, ağır olur demi ama Ona neymiş senin göbeğinde, sanki o taşıyor.
Sinir oluyorum böyle laf söylemek için konuşanlara yaaa.... IYYYY müdürüne gıcık oldum valla...

Kızlar karnımda adet ağrısı gibi bi ağrı var normal mi acaba yaa hani böyle hasta olacağımız zaman diz kapaklarımıza kadar olurdu ya aynen öyle doktoruda aramak istemedim

Bendede oluyor canım endişelenmelimiyim bilemedim ama her gün oluyor 1 haftadır .. geçen doktoruma uğramıştım ona sordum kasılma -dır dedi ama görmedi bilemiyorum tabii

hahaha nediyodu recep ivedikkk yedirtme lan bana müdürünüüü:)

Son düzenleme:
Yorucu ve yoğun bir hafta şükür ki geride kaldı :) Hafta sonu yine oturup dinlenemiycem olsun ben gezerken dinleniyorum zaten En korktuğum şey elbise alıcam o yüzden kıyafet denemek. Bu halimle giy çıkar ufff çekilir mi sıcakta?

canım o kişiden kişiye değişiyo ben ilk hamileliğimde senin gibiydim son güne kadar kuş gibiydim şimdi çok ağırlaştım sankii yaaa iyiysen olur tabi neden olmasın ne kursu bu arada...

İnşallah canım, kendimi meşgul tutarsam, aklıma getirmessem ve kendimi dinlemessem sürekli hamile olduğumu farketmiyorum bile ki kocaman bir göbeğim var ve şimdiye kadar 16 kilo aldım. DOktorum beslenmene dikkat etmiyorsun diye kızıyor hep. Dil kursu canım, ispanyolca öğrenmeye başlamıştım sonra ara verdim ama şimdi hazır 1,5 ay boştayım doğuma kadar bari kursa gideyim dedim, yoğunlaştırılmış kurs, hergün 5 saat ders...

Yasal olarak müdahale etme hakları varmı ki :S Üzüldüm canım ama boşver, hiçbirşey seni strese sokmasın, Allah onunda kolayını verir...

Kizlar tebrik edin beni maşallah topigin tek insulin kullanan annesi oldum sonunda .
Çok moralim bozuk cok

Canım dermanı olan hiçbirşeyden şikayet etme... Çocuğunun sağlığı için kullan, ne kaldı zaten doğuma :) Sana gönülden diliyorum: Göz açıp kapayıncaya kadar dolsun son ayların :)

Canım cleaxene mi kullaniosun nezamana kadar kullanacaksin?

Bir haftayı daha kazasız belasız bitirdik çok şükür ....
Hepinizi koca göbüşlerinizden öpüyoruz ve de haftasonunuz çok çok güzel geçsin diyoruz
Yağmurcum güzel teyzelerine selam söylüyor, yakışıklı oğullarınızı öpüyor
kızlarınıza da öpmüş

Kendinize iyi bakın allaha emanet olun. Pazartesi görüşürüz

off çok yoruldummmm

son günlerde kudurdum ben iyice,kıçımın üstüne oturmuyorum,çok yoruyorum kendimi...

sürekli mutfaktayım :/ ev işi olarak yormuyorum kendimi çok toz alma vs dışında ,evi de eşim süpürüyor ama mutfakta ayakta çok kalıyorum...belim sırtım ağrıyor sonra da işte...

kızlar anket açtım isim konusunda...siz de ankete oy kullanır mısınız?

bu arada kıyafet olarak siz ne kadara kadar aldınız? ben 6-9 aya kadar alırız diye düşünüyordum ama 1 yaşa kadar mı almak lazım?

bu hafta sonu alışverişe başlasak artıkkkkkk haziran geldi hala eşim bakarız diyor yaa kafayı yedim

bu arada dün hemotolojiye gittim demiştim ya ordaki sekreter kız ne kadarlık diye sordu bebeği,27 haftalık dedim hadi ya dedi daha varmış ama büyük baya dedi :) ben de diyorum hep kocaman bu diyee kız şeker var mı,çıktı mı diye sordu direk...yok dedim...83 çıkmıştı şekerim yüklemede....

haftaya kontrolümüz var iple çekiyorum,kızımı görmek istiyorummmm ve kaç gr oldu çok merak ediyorummm :))

24.haftada 705 gramdı,şimdi 1 ayda ne oldu acabaaa :44:

ya şekerle ilgili ne biliyorsan yazar mısın bebeğe etkisi nasıl oluyormus cok merak edıyorum. özelime de yazabilirsin istersen....

Çok moralim bozuk cok

kaç çıkıyordu şekerin parmeparme???

slm şekerler...boşa şieker demiyoruz şekerler çıkmya başlamış :)allah yardım eder yeter ki moralinizi yüksek tutun arkadaşlar geçer bunlar.ben 1 aydır oğlumu görmüyorum yarın görcem inş çok mutluyum ve sabırsızım valla.daha yüzünü de göstermedi zaten paşam.gösterirse yazarım size inş.havalar ne ısındı böyle ya.doğum izni alacak olan öğretmenler var mı aranızda nasıl yapcaz izin tatile geliyo kullanamayacakmıyız

kızlar doğum çantam için pijama takımı aldım 2 tane gecelik lazımmı.beb pek sevmediğimden almadım ama lazımsa alcam tabi ki.bu arada hasta bezi olark ne almalıyız bu külot gibi olanlar varmiş ondan mı alalım acaba.

çekirgecim 16 hafta 80 işgünü ediyor derken bu sadece senin işine özgü birşey mi, yoksa tüm çalışanlarda böyle mi?
ben sanki bu haftalara hafta sonu tatilleri de dahil diye biliyorum ama o devlet memurlarında mı öyle oluyor yani biz de
eğer öyleyse bu süper olur...

havalar beni de çok zorluyor artık canım hele bugün neredeyse bayılacaktım ilerleyen günlerde nasıl dayanırız bilmiyorum gerçekten.
izin açısından dün gittiğim bir dr a sordum biz 1 temmuz itibari ile tatile giriyoruz benim 32. haftam temmuzun ilk haftasına geliyor.normal memur gibi mi işlem yapıp 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırım yoksa tatile geldiği için 32 haftadan sonrası yanar mı aktaramam mı dedim? o da yooo aktarırsın veririz raporunu hele bi o haftan gelsin durumuna göre konuşuruz dedi. ama eşimle geçen araştırıyorduk nette aktarılmaz öğretmenler tatilde sayıldığı için ,iş yerine gidip çalışmıyor ibaresi vardı. müdür yard.aktarılır dedi,geçen seneki ağustos annelerinden biri bizim topikte ben aktardım dedi ...yani ben de net bilmiyorum bi öyle bi böyle herkes kafasına göre mi yorumluyor ki acep iyice araştırmamız lazım.

canım ben 3 pijama aldım ama 1 tane de gecelik alacağım. hastane çantama da 2 pijama 1 gecelik koyacağım.aslında ben de gecelik sevmiyorum ama normal doğumda gecelik çok rahat oluyormuş.aslında sezeryan olursa da rahat karnımızı sıkmaz pijama gibi hem wc için de rahat olur gecelik gibime geliyor.hasta bezi olarak da sezeryan olursam eğer ki büyük ihtimal öyle olacak gibi eğilip kalkmak külot gibi olanı giyip çıkartmak zor olacak sanki o nedenle yanlardan bantlı hasta bezlerinden düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…