2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün bakırköye gideceğim kendime kıyafet bakacağım arkadaşımın düğünü var haftaya : Kendinize ve göbüşlerinizdeki meleklere iyi bakın öpüyoruz sizleri :)

Parme bende senin gibi sekerli bir hamisim doktorum 1 hafta daha müddet verdi yine dusmezse insuline baslayacagiz. Etrafimda herkes ye birsey olmaz cikolatadan ne olacak faln filan gibi benim abarrttigimi dahasi normal bir diyetteymisim gibi davranıyorlar bende zorlanıyorum.

Günaydın kızlar bugün bakırköye gideceğim kendime kıyafet bakacağım arkadaşımın düğünü var haftaya : Kendinize ve göbüşlerinizdeki meleklere iyi bakın öpüyoruz sizleri :)

Bakırköy banada cok yakın sen bı gez bakalım gobuslu annelere gore neler var bende Gidiyim banada lazım bı seyler

günaydın parme bak 29.haftadasın geriye kalmış sadece 11 haftacık:)benım bı komşumda gebeliğinde insülin kullandı diyetine uydu çok sağlıklı bir bebek dünyaya getırdı ve doğum yaptığı an bu dertten kurtuldu bugünler geçicek canım derdi veren allah dermanınıda veriyo moralimizi bozmayalım bebeklerimiz huzurlu olsunda napalım anne olmak zor

Merhaba kizlar, umarim heoiniz saglikla mutlu bir hamilelik suruyorsunuzdur.bizim durumlar malum yatiyoruz.Benim bi sikintim var soracakta kimsem olmayinca yine size kostum.malum erken dogum kasilmalarimi durdurmak icin igne oluyorum ve surekli yatiyorum.dr a hastanenin telasindan bide erkek olusundan cekindim soramadim.simdi ben agda yapmaya devam edebilirmiyim acaba..2_3 gunde bir dr dayiz ve bazen ki bu durumla beraber genellikke vajinal ultrasin yapiyo temizlik cok onemli ne zaman doguracagimda belli degil.kasilmasi yada erken dogum suphesi olanlariniz ne yapiyo yada bi gordugu duydugu olan varsa Allah rizasi icin bana bi yol gosterin....hepinizi opuyorum iyiki varsiniz

yaa ben de iyice şiştim eğilemiyorum artık. kendimiz yaparsak tehlikeli olabilir artık gibi geliyor bana. başkasına yaptırmaya da çekiniyorum. jilete de alışamadım kara kara düşünüyorum şimdi napıcam diye. bende erken doğum şüphesi yok ama her şeye hazırlıklı olmak lazım artık.eğilmeden başkasına yaptırırsan sorun olmaz gibi geliyor bana.

hemen hemen aynı haftaşlardayız aynı duyguları ve aynı problemleri yaşıyoruz bende bi sıkıntım olduğu zaman hemen buraya koşuyorum iyiki varsınız allah sıkıntılarını azaltsın

güzeller gününüz güzel geçsin iinş. seviyorum hepinizi bugün hava pek bir güzel kocam ortalarda yok vallaha adam tayinden beri totosunun üstüne oturamadı. dünde pek giremedim zaten özledim vallahi sizi

angel bacım kavuşamadık bir bakıyorum yoksun hep

parme sen iyi ol yeter kiiiiii. hiç korkma hemşire arkadaşım benim şeker geçirdi gebelikte diyet iğne ne ararsan vardı bebeğini bir görsen alıp alıp ısırasın gelir öyle güzel öyle sağlıklıhiiiiiç sıkma canını senin beslenme şeklin diyet değil bana göre aslında hepimizin beslenmesi gereken tarzda sonuçta. bağırıp çağırmana millete bişey demiyorum için rahatladıysa ohhh miissss

ben lisedeyim 7 temmuza kadar sınav var haziranın ikinci haftasından(32.hafta)7 temmuza kadar yani 3 hafta çalışmış olucam,ilköğretimlerde 1 temmuza kadar seminer dönemini aktarır tabi bu 32. haftası haziranın içinde dolanlar için.ama kimi tam 5 haftayı bile aktarmış tatile gelmesine rağmen bunu kabul edip etmeyen yetkili kim bilmiyorum meb mi olur ya da olmaz diyor

kızlar benim size çok önemli bişey sormam lazım sonuçta göbek büyüklüğümü biliyorum ama iki gündür sanki bir inme var yani geri geri çekiliyormuş küçülmüş gibi suyum falan mı azar azar aktı diye bütün felkaet senaryolarını yazdım ama niye böyle anlamadım pazartesiden önce burdaki devlet öldürsen gelmez doktoru bir tane doktor var çünkü sadece kanama doğum olmadığı sürece gelmiyor doktor.bende korkuyorum pazartesiye kadar ne yapsam bilemedim acaba suyu ihmal ettim koşturmadan iki gündür ondan mı

o konu gerçekten sıkıntı verici..benim erken doğum riskim ya da kasılmam yok ama geçen yaptım kendim biraz zorlandım ama 15 dk da bitti...geçen de yazdım hatta buraya...karşıma ayna koyup yere oturdum o şekilde...

senin öyle bir riskin varsa hiç bilemiyorum canım...tehlikeli olabilir belki...bir bayan dr bulsan sormak için..?ya da mecbur kendi dr.una soracaksın....

bu arada mide yanmalarım fena arttı son zamanlarda
zaten reflüm var iyice coştuuu

ya artık alışverişe başlamak istiyorum,çok az vakit kaldı alınacak bi sürü şey var telaş yapmaya başladım...son aylarda yapamam ki offf eşim niye anlamıyoo

dün de sormuştum kızlar kıyafetleri 1 yaşa kadar mı aldınız?

bazen benim de öyle oluyor...korkma hemen,gaz da etkiliyor büyüklüğü küçüklüğü :)

ama suyu da ihmal etmemek lazım tabi,son günlerde ben de ihmal ettim biraz....

en kokktuğum şey zaten bebeğin suyundaki azalma öyle birşey olmasında .ipazartesiye aldım şimdi saat 9.30 a randevu geçen sefer gidemedim. hem görmüş olurum bıdığı iyi olduğunu duymak insanı mutlu ediyor. sen alışverişe başla gerçektende bebekkafa yavaş yavaş bu sıcaklar tüketecek yoksa bizi

canım benim de bazen göbeğim iniyo. tekrar çıkıyo. suyundan kaynaklanacağını sanmıyorum. bence bebeğin duruşu ile alakalı olabilir. için rahat edicekse git doktora bi de bebeişini görmüş olursun. benim 14 haziranda randevum.. daha çooook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…