2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu temizlik işini kendim yapamıyorum kızlar, zaten kuaföre gidiyordum devam.. Bi sıkıntı yaratıcağını sanmıyorum doğumu tetiklemek gbi :/
Geçmiş olsun buarada cnm ağrılardan fireler başladı..
Alışverişe yavaş yavaş başlarsan rahatlatsın mesela acil olanlardan hastane çıkışı yatağı birkaç yeni doğan takımları falan yani en azından beni baya rahatlattı :) tavsiye ederim paniği azaltıyor ve ben 0-3 aylığa ağırlık verdim önce , doğuma kadar da 3-6 aylık ve 6-9 aylık birşeylerde almayı düşünüyorum , yani aciliyet sırasına göre

canım çok çok geçmiş olsun. eve gelen ağdacılar var. yakınlarda varsa gelir seni yattığın yerde bi güzel temizler:) bir problem olucağını sanmıyorum.

eyy annelik ne talaşlı bir duyguymuşsun sen diyorum sabahtan beri. ilk öğrenince bir kalbi atsa sonra aöman ensesi ince olsa sonra detaylısı iyi çıksa sonra şekerdi erken doğum olmasındı doğunca emsin kakasını rahat yapsın gazı rahat çıksın uyusun derken işte biz o gün tükeneceğiz modlarındayım karnımdan çıkıncada özlicem bu sıpğanın tepinmesini yaaaa

günaydınlar fıstık anneler 2 gündür müthiş şımartılıyorum küçük yeğenim sürekli karnımı okşuyor Ardaa napıyosun diye böceğimle konuşuyor dedemiz arıyor canın bişey istiyor mu gelirken getireyim diye :) anneannenin teyzenin eller hep karnımda zaten :) inanılmaz keyif alıyorum yahu :)) çok özel hissettiriyorlar kendimi bugün de azcık gezcez bakalım yeter bu kadar dinlenme fırsatım oldukça takipteyim sizi ama çok da yazamıyorum..kalbim sizinle canlar

canımcım hemen evhamlanma oluyor bazen inme şişme durumları..gazdan yediklerimizden içtiklerimizden olabilir..sen yine de git p.tesi hem kilosunu öğrenecektin bebikinin zaten

aynen evhamlarımız hiç bitmeyecek bunlar ne ki :) büyüyünce arkadaşları nasıl insanlar. aman dersleri nasıl. aman eve geç kaldı nerde acaba annem bana hala daha ne yemek yaptın diye soruyor. söylüyorum senin yemeğinin olduğunu bilince ben bişey yemeden de doyuyorum diyor .. biz de onlar gibi olacağız.. aklımız kalbimiz hep onlarda kalıcak. kesinlikle şimdi biran önce doğmalarını istiyoruz ama bi zaman sonra karnımızda olcağı zamanları özleyeceğiz :) annelik çoook zor :)

günaydın kızlar raporum ne çabukta bitti hafta sonu olmuş bile ağrılarım geçmedi ama onumla yaşamayı öğrendim sanırım.. offf çok kötü bişey yaaaa az önce birden fenalaştım kalp çarpıntısı elim ayağım boşaldı dudaklarım kurudu anidenn.. artık kendimi şikayet etmeye utanıyorum

kıyamadım yaa.. malesef geçmiyor canım dediğin gibi bununla yaşamayı öğreniyosun 7/24 duruyor ağrı orada gülerken bile elim orada acısından. ama alıştım artık napacazz çekecez be hayatım

selam kızlar ananemle karşlıklı oturduk sohbet ediyoduk birden başım dönmeye midem bulanmaya başladı anane başım dönüyo tansiyonum düşüyo sanırım dedim hemen yere yatırdı beni ayaklarımı havaya dikti 3-5 dk öyle kaldım fakat geçmedi anane istifra edicem deyip kalkıp banyoya koştum biraz rahatladım oturdum şuan iyiyim ama çok korktum kulaklarım falan uğuldadı neden böyle oldu hiç bilmiyorum kızım için çok korktum allahım sen bizleri koru yarabbim

Başvuru Yeri ve Gerekli Belgeler
Kişiler Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen bu doğum yardımından yararlanabilmek için bulundukları yerdeki en yakın Sosyal Güvenlik Müdürlüğü’ne başvurmalıdır. Başvuru için ilgili müdürlüğe aşağıdaki belgeleri teslim etmelidirler:

Dilekçe
Doğum raporu veya KPS’den alınan bilgileri gösterir belge (Bunu bulunduğunuz yerdeki nüfus idaresinden alabilirsiniz.)

kızlar size birşey sormak istiyorum..ben kısmetse işi bırakacağım.. temmuz 1 de evlenmiştim 1 yılım dolmadan tazminatlı çıkış hakkımı kullanmak istedim. iş yerimle konuştum tazminatlı çıkış hakkım var beni siz çıkarın die onlarda kabul etti. şimdi temmuz 1 den sonrada çıkabilirim yani nasılsa tazminatlı çıkacağım.. ama benim merak ettiğim şirket çıkarınca belli bir ay işsizlik maaşı bağlanıyormuş. ama ben doğum yapacağım.. böyle bir haktan yararlanabilir miyim? yararlanırsam hangi aydan sonra ??

kıyamadım yaa.. malesef geçmiyor canım dediğin gibi bununla yaşamayı öğreniyosun 7/24 duruyor ağrı orada gülerken bile elim orada acısından. ama alıştım artık napacazz çekecez be hayatım

evet canım geçmiyorr.. hep yatsam da ağrıyor işte.. dediğin gibii napacazz çekecez :)

ıyı gunler herkese...

Antalya da hamile olmak çok zor hava çok sıcak...çarşamba günü doktora gittik oğluşum ARAS'mız gayet iyiymiş 1250grmış suyun falanda iyi dedi doktor herşey çok ıyıymış.biraz kansızlık varmış sadece okadar :)) inşallah sağlıklı sihatli bi şekilde Rabbimin izniyle bebeğimi kucağıma alırım(ız)

bu arada 49 kiloyla hamile kalmıştım 63 kilo olmuşum 14 kilo almışım..

Bakalım takvimimiz ne diyor..

Son düzenleme:
canım benim geç oldu cevabım... maalesefff tam geçti galiba diyorum kuduruyor gene doktorumun dediği gibi geçmesini bekleme artabilir bilir demişti

kızlar Allah yardımcınız olsun ya inşallah hafifler ağrılarınız bebeğiniz pozisyon değiştirir falan ne bileyim üzüldüm ama yok mu bşr çaresi doğuma kadar böyle çekecek misiniz ne bileyim ağrı kesici egzersiz hiç bir çözümü yok vallahi üzüldüm yaaa ben bu halimle zorlanıyorum kıyamam size

acaba tansiyonun falan mı düştü genelde ben aç kalınca oluyor böyle birden titreme falan ama bilemedim ki fıstık

walla canım açta değildim 1 saat öncesinden kahvaltı yapmıştım ama kesin tansiyonum düştü çünkü midem bulanınca anladım birde vucudum ısınmaya başladı kulaklarım uğuldadı ay allahım daha kötüsünden korusun

aynen canım aynen Allah daha kötüsünü vermesin sona yaklaştık şükür hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza minnoşları. sabahta ben paniktim karnım niye küçüldü diye takmıştım kafaya

Selam annelerrrrrrrr Hava bugün yine yanıyor, dün tam benlikti hava üfül üfül. Artık ısınır hava tutuşucaz Yarın inşaallah kızımızın odasını boyayıp mobilyalarını kurucaz. Çook mutluyum ya Bebek odası yapmak evleneceğin zaman ev düzmekten daha heyecanlıymış. Uzun süre mobilyaları havalandırdıktan sonra eşyalarını dolaba koyucam. Yerleştirdikten sonra sizlerle paylaşırım

tatlı tatlı heyecanlar:))
kızlar ben üşüyorum desem dünden beri hava rüzgarlıya akşam dışarı çıktık eşime diyorum ki utanmasam titricem, herkes şort tişörtle geziyor. bi ara azıcık sıcaklıyorum sonra rüzgar esince donuyorum hasta mı olucam nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…