- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.681
o konu gerçekten sıkıntı verici..benim erken doğum riskim ya da kasılmam yok ama geçen yaptım kendim biraz zorlandım ama 15 dk da bitti...geçen de yazdım hatta buraya...karşıma ayna koyup yere oturdum o şekilde...
senin öyle bir riskin varsa hiç bilemiyorum canım...tehlikeli olabilir belki...bir bayan dr bulsan sormak için..?ya da mecbur kendi dr.una soracaksın....
bu arada mide yanmalarım fena arttı son zamanlarda
zaten reflüm var iyice coştuuu
ya artık alışverişe başlamak istiyorum,çok az vakit kaldı alınacak bi sürü şey var telaş yapmaya başladım...son aylarda yapamam ki offf eşim niye anlamıyoo
dün de sormuştum kızlar kıyafetleri 1 yaşa kadar mı aldınız?
Merhaba kizlar, umarim heoiniz saglikla mutlu bir hamilelik suruyorsunuzdur.bizim durumlar malum yatiyoruz.Benim bi sikintim var soracakta kimsem olmayinca yine size kostum.malum erken dogum kasilmalarimi durdurmak icin igne oluyorum ve surekli yatiyorum.dr a hastanenin telasindan bide erkek olusundan cekindim soramadim.simdi ben agda yapmaya devam edebilirmiyim acaba..2_3 gunde bir dr dayiz ve bazen ki bu durumla beraber genellikke vajinal ultrasin yapiyo temizlik cok onemli ne zaman doguracagimda belli degil.kasilmasi yada erken dogum suphesi olanlariniz ne yapiyo yada bi gordugu duydugu olan varsa Allah rizasi icin bana bi yol gosterin....hepinizi opuyorum iyiki varsiniz
canım benim de bazen göbeğim iniyo. tekrar çıkıyo. suyundan kaynaklanacağını sanmıyorum. bence bebeğin duruşu ile alakalı olabilir. için rahat edicekse git doktora bi de bebeişini görmüş olursun. benim 14 haziranda randevum.. daha çooook var
canımcım hemen evhamlanmakızlar benim size çok önemli bişey sormam lazım sonuçta göbek büyüklüğümü biliyorum ama iki gündür sanki bir inme var yani geri geri çekiliyormuş küçülmüş gibi suyum falan mı azar azar aktı diye bütün felkaet senaryolarını yazdım ama niye böyle anlamadım pazartesiden önce burdaki devlet öldürsen gelmez doktoru bir tane doktor var çünkü sadece kanama doğum olmadığı sürece gelmiyor doktor.bende korkuyorum pazartesiye kadar ne yapsam bilemedim acaba suyu ihmal ettim koşturmadan iki gündür ondan mı
eyy annelik ne talaşlı bir duyguymuşsun sen diyorum sabahtan beri. ilk öğrenince bir kalbi atsa sonra aöman ensesi ince olsasonra detaylısı iyi çıksa sonra şekerdi erken doğum olmasındı doğunca emsin kakasını rahat yapsın gazı rahat çıksın uyusun derken işte biz o gün tükeneceğiz modlarındayım karnımdan çıkıncada özlicem bu sıpğanın tepinmesini yaaaa
Canım merak ettim seni nasılsın. biraz hafifledi mi batmalar.
kıyamadım yaa.. malesef geçmiyor canım dediğin gibi bununla yaşamayı öğreniyosun 7/24 duruyor ağrı oradagünaydın kızlarraporum ne çabukta bitti hafta sonu olmuş bile ağrılarım geçmedi ama onumla yaşamayı öğrendim sanırım.. offf çok kötü bişey yaaaa az önce birden fenalaştım kalp çarpıntısı elim ayağım boşaldı dudaklarım kurudu anidenn.. artık kendimi şikayet etmeye utanıyorum
Başvuru Yeri ve Gerekli Belgelerbu arada kızlar bı ara tvde duymuştum saba tumere bır adam çıkıp bu sıgorta haklarla ılgılı fln bısyeler soylemıstı galıba evde oturan çalışmayan ev hanımlarınada tek bı kerelıgıne tekabül 280 mılyon çocuk parasımı ne verılıomuss devlet tarafından cok az kışı bılıomus bunu sanırım...doğumdan onceemı başvurmak laızm sonramı bılmıyorum ama bılgısı olan varmı kızlarr 280 mılyon deyıp geçmemek lazım oda paradır yanı
kıyamadım yaa.. malesef geçmiyor canım dediğin gibi bununla yaşamayı öğreniyosun 7/24 duruyor ağrı oradagülerken bile elim orada acısından. ama alıştım artık napacazz çekecez be hayatım
canım benim geç oldu cevabım... maalesefff tam geçti galiba diyorum kuduruyor genedoktorumun dediği gibi geçmesini bekleme artabilir bilir demişti
kıyamadım yaa.. malesef geçmiyor canım dediğin gibi bununla yaşamayı öğreniyosun 7/24 duruyor ağrı oradagülerken bile elim orada acısından. ama alıştım artık napacazz çekecez be hayatım
selam kızlar ananemle karşlıklı oturduk sohbet ediyoduk birden başım dönmeye midem bulanmaya başladı anane başım dönüyo tansiyonum düşüyo sanırım dedim hemen yere yatırdı beni ayaklarımı havaya dikti 3-5 dk öyle kaldım fakat geçmedi anane istifra edicem deyip kalkıp banyoya koştum biraz rahatladım oturdum şuan iyiyim ama çok korktum kulaklarım falan uğuldadı neden böyle oldu hiç bilmiyorum kızım için çok korktumallahım sen bizleri koru yarabbim
kızlar Allah yardımcınız olsun ya inşallah hafifler ağrılarınız bebeğiniz pozisyon değiştirir falan ne bileyim üzüldüm ama yok mu bşr çaresi doğuma kadar böyle çekecek misiniz ne bileyim ağrı kesici egzersiz hiç bir çözümü yok vallahi üzüldüm yaaa ben bu halimle zorlanıyorum kıyamam size
acaba tansiyonun falan mı düştü genelde ben aç kalınca oluyor böyle birden titreme falan ama bilemedim ki fıstık
walla canım açta değildim 1 saat öncesinden kahvaltı yapmıştım ama kesin tansiyonum düştü çünkü midem bulanınca anladım birde vucudum ısınmaya başladı kulaklarım uğuldadı ay allahım daha kötüsünden korusun
Selam annelerrrrrrrrHava bugün yine yanıyor, dün tam benlikti hava üfül üfül. Artık ısınır hava tutuşucaz Yarın inşaallah kızımızın odasını boyayıp mobilyalarını kurucaz. Çook mutluyum ya Bebek odası yapmak evleneceğin zaman ev düzmekten daha heyecanlıymış. Uzun süre mobilyaları havalandırdıktan sonra eşyalarını dolaba koyucam. Yerleştirdikten sonra sizlerle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?