2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kendi annemizle ilgili konularda ne diyeyim artık bilmiyorum. böyle saçma sapan şekilde ufak tefek söz konusu olmayacak şeylerden büyüğe beklenen saygı yok mu öldürüyor insanı. yahu hamilenin rahat oturmasının bozulacak tarafı ne.güya seni ne diye öyle annesinin yanında rahat rahat oturuyor diye bozulmuş sanırım canım aman takma yaaaa tepesine oturacaksın onlar öyle surat yapınca

oyyyy kuşuuuum ağlaya ağlaya mı gidermiş birde böyle duygu sömürüleri yok mu öldürüyorlar insanı Allahtan ağlarken gidecek hali bulmuş kendinde.
yesinler bebişinide yanaklarınıda babaannesinin totsunu rahat ettirememiş ama olsun​bende şükür yarın göreceğim inş

iyiakaşamlar arkadaşlar gizli şeker çıktı moraim çok bozuk endokrinden randevu aldım bakalım nolcak off of.

çok geçmiş olsun canım yaaa pek bir bilgim yok ama inş herşey senin için güzel olur yarın.haber ver mutlaka dönünce üzme kendini demek kolay ama yarına kadar dayan hele bir doktorunla görüş

Ben de göremedim Arasta'yı merak ettim ama mesaim de bitti kızlar çok yorgun ve açım üstelik yemek de yok evde püffffff Hepinizi öpüyoruzzz Angel miniğinin tombiş yanlarını da en seslisinden öpüyorum Hoşçakalın

hepsi çok güzelll,Allah sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin

bu arada o şişeler kolonya dimi :)) ben de sipariş vericem onlardan o tarz ama temmuzu bekliyorum şimdi acelesi yok diye düşündüm...

bayıldım herşeye çok güzel...

bizi sallayan yok valla biri de cevap versin ya.yoksa ben gözü iyice bozup başka forumdan mı yardım istedim naptım

Canım gecmis olsun bende okumuştum bı yerlerde hamilelikte göz bozulanının diye ama bozulabilir olması bunun önemsiz yada geçici olduğu anlamına gelmiyor tabi. Bilemedim ki en iyisi bir doktora görün bence belli ki seni baya rahatsız etmişki buraya yazmışsın

Ayyyy bak bende şimdi panik oldum.Şaka maka bebişlerimizi kucağımıza almamıza az kaldı.Benim normal doğum ağustos 20 idi.Doktorum banada tüp bebek olduğu için sezeryan önermişti.Çarşamba kontrole gidicem.Bakalım sezeryan için gün verecek mi.Sen genel anestezi mi olacaksın yoksa epidural mi düşünüyorsun.Doktorunla konuştunuz mu?

Canım hepsi çok güzel.Meleğin güle güle güzel günlerde kullansın inşallah.Bakarken gözlerim doldu.Akşam eşimede göstericem.Oda çok duygusal.eminim onunda gözleri dolacak.Canım kolonya şişelerini nereye yaptırdın?Sormak ayıp olmazsa ne kadar?Cibinliği nerden aldınız?

aranızda görmesi bozulan oldu mu ya ben bulanık görüyorum son 1 aydır.dr a sordum son gittiğimde göz dr görsün dedi ama daha gidemedim.nette hamilelikle ilgili olabilir yazıyodu.var mı benim gibi olan ??

Takvimde bulanık görme, ayak bileklerinde ani şişme olursa doktorunuza danışın yazıyordu. Sanırım tansiyonla ilgiliymiş. İhmal etme canım. Geçmiş olsun.

bizi sallayan yok valla biri de cevap versin ya.yoksa ben gözü iyice bozup başka forumdan mı yardım istedim naptım

Canim, gebelikte suRekli bas donmesi, kanama, bulanik gorme gibi sikayetlere sik raslanirmis ve bu gibi durumlarda doktoruna basvurmalisin. Eminim google dana rastirmissindir sende? Doktorunla irtibata gectin mi? Simdi burda kimse uzman degil o yuzden ne desek olmaz...

Son düzenleme:

Canim kayinvalidenin cevabi ne olducok merak ettim gercekten? Nasil bir kulturden geliyorki bunlara normal geliyor 3 koca adami hamile halinle essiz agirlamak? Uruguay li falan olmalilar?

Canım sinir olmamak mümkün değil. Bütün haklar ve avantajlar işverenler için. Biz ücretli zavallı köleleriz

iyiakaşamlar arkadaşlar gizli şeker çıktı moraim çok bozuk endokrinden randevu aldım bakalım nolcak off of.

Geçmiş olsun. Neyse ki fark edilmiş, diyetine dikkat et, boşuna canını da sıkma :)

Son düzenleme:
ıvy,parme ,kedicik sağolun ilgilendiğiniz için.ben dr a söyledim ama pek ilgilenmedi herşeyi hamileliğe bağlayamayız dedi sen bi gözcüye görün dedi bende daha gidemedim göze.benimde takvimde bu önemli tansiyon olabilir falan yazıyodu üstelik başımın tam tepesinde ağrıda oluyo son günlerde ama dr um pek umursamadı sanki.bende başkalarındada benzer bişiy oldu mu diye merak ettim sağolun.en iyisi ben göze bi gideyim

Ayy canım bayıldım maaşallah , çok sabırsızlandım şimdi ben de :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…