- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.081
sende canım börekler açaydın ya koca göbüşünle !!!
işte bu zamane gelinleri böyle ne yapacanbenim kvdemden Allah razı olsun simdi işten çıkıp yemeği onda yiyeceğim..
benimde annem bi garip dün pikniğe gittik yere oturamıyorum göbeğim sığmıyor, sandalyede oturdum arkama yaslanınca bası oluyor tansiyonum düşüyor, sağolsun eşim minderden yer yaptı bana ,arkama yaslandırdı.. ..annem bozuldu, kvdem orda o bile farketmiş, yahu oturamıyorum sığmıyo karnım
annem kızıma diyoki annen biraz çekilsinde tahtına sen de otur , valla ben bu işe anlam veremedim kızlar, bi akıl verin
kızlar yorumlarınızı okudumm bayıldm....evt ya bu donemde gelınler bı tuhaff kaynnlarn ne sucu var masumcuklar :) evde ıskencede ypıyorum ben onaa :) her geldgnde aglayarak gıdıyomuss bde etlerını cekıyoruzz cımbızlaaa :) neyse salla :)))
kızımı gordumm bugunn doktora gıttık...kocamn olmusss.yanakları tombıs tombısstı....doktor cok gezıyosun dedı..anlamadm once..hftasonu gordm senı dedıı o guneste gezılmezzz yuzun solmuss dedı bundan snraaksamları cık dolass dınlen dedı :))
iyiakaşamlar arkadaşlar gizli şeker çıktı moraim çok bozuk endokrinden randevu aldım bakalım nolcak off of.
kızlar birkaç foto çektim bu arada paylaşayım kızımın odasını. hem düşünenlere de fikir olur belki. mobilya alacaklara da tavsiyem ellerini çabuk tutsunlar. ben siparişimi 2 martta vermiştim tam 2 ay sonra geldi 2 hafta da boya kokusunu havalandırdım ancak yerleşti eşyaları içlerine.
Eki Görüntüle 721896 Eki Görüntüle 721897 Eki Görüntüle 721898 Eki Görüntüle 721899 Eki Görüntüle 721900 Eki Görüntüle 721901 Eki Görüntüle 721902 Eki Görüntüle 721903 Eki Görüntüle 721904 Eki Görüntüle 721913 Eki Görüntüle 721914 Eki Görüntüle 721915 Eki Görüntüle 721916 Eki Görüntüle 721917
bizi sallayan yok valla biri de cevap versin ya.yoksa ben gözü iyice bozup başka forumdan mı yardım istedim naptım
Ben de göremedim Arasta'yı merak ettim ama mesaim de bitti kızlar çok yorgun ve açım üstelik yemek de yok evde püffffffHepinizi öpüyoruzzz Angel miniğinin tombiş yanlarını da en seslisinden öpüyorum Hoşçakalın
kızlarrr ağustosun 1-4 arası alınacak sanırım oğluşumm tüp bebek olduğu için sezeryan istedik normal doğum 14 ağustosa gelıyordu malum bayram gırdıgı ıcın arayaa ağustos bası alırız dedı doktorrr 2 aycık kaldııı 65-70 gün demekkkk oluyor buuzaman su gıbı geçeceekkk inşallah ay heyecan yaptımmmmm..
aranızda görmesi bozulan oldu mu ya ben bulanık görüyorum son 1 aydır.dr a sordum son gittiğimde göz dr görsün dedi ama daha gidemedim.nette hamilelikle ilgili olabilir yazıyodu.var mı benim gibi olan ??
bizi sallayan yok valla biri de cevap versin ya.yoksa ben gözü iyice bozup başka forumdan mı yardım istedim naptım
Elektrikli mutlaka
Manuel cok yorucu olur canım
Denedim konusmayi ama iste kultur farki anlayis farki kayinvalidemle konustum bugun sen kadinsin anlarsin beni kendi evimin isini yapamiyorum nasil misafir agirlayayim tanimadigim adamlarla ayni evde kalayim ama iste kotu gelin bizi istemiyor misafir bile agirlayamiyor oluyor bakis acisi farkli olunca konusarakta ikna edilmiyorlar esimde arada kaliyor babasina yok diyemiyo banada idare et diyo amannnnnn iste evlendigin insanin ailesi cok onemli valla simdi daha iyi anliyorum
slm kızlar bugün yoğunluktan giremedim hiç, geçmişi de okuyamadım o yüzden.
Bugün bizim şirketin insan kaynakları müdürü geldi istanbuldan, şu rapor konularını konuştum kendisiyle.
Ama birşey öğrendim ve de çok üzüzldüm. Normalde doğum izni bizim sistemde 80 iş günü olarak tanımlanmış.
Daha önce buna göre hesap yapıp burda paylaşmıştım, hatta LUBOYF ta sormuş 80 iş günü herkese geçerli mi diye...
Ama izin rapor üzerinden hafta sayısına göre hesaplanıyormuş
Yani ne yaparsan yap 16 haftaymış !!!! öncesi sonrası çalışma duruma göre işte ....
Aradaki resmi tatiller, bayramlar vs. hepsi içindeymiş. Arada kaynayıp gidiyormuş yani
Ben özel şirkette çalışıyorum bizde c.tesi pazar tatil oluyor iş günü olarak geçmiyor. İzin aldığımız zaman haftasonu resmi tatiller falan hepsi izinlerden düşüyor ama bunda düşmüyormuş
Offfff ne oldu bu yasa kızlar yaaa.... hala çıkmadı mı ? çok sinir oldum bugün ya
iyiakaşamlar arkadaşlar gizli şeker çıktı moraim çok bozuk endokrinden randevu aldım bakalım nolcak off of.
Hahahaha bütün hastane çatlasıın tabi canıım seninki değişik olsunBen evde teşhir edicem. Hastanede güvenmiyorum kimseye el emeği göz nuru süslerimin başına bişey gelmesin
kızlar arastayı göremedim yaaa merak ettim sayfalar hızlı ilerleyince ben mi kaçırdım dedim
kızlar birkaç foto çektim bu arada paylaşayım kızımın odasını. hem düşünenlere de fikir olur belki. mobilya alacaklara da tavsiyem ellerini çabuk tutsunlar. ben siparişimi 2 martta vermiştim tam 2 ay sonra geldi 2 hafta da boya kokusunu havalandırdım ancak yerleşti eşyaları içlerine.
Eki Görüntüle 721896 Eki Görüntüle 721897 Eki Görüntüle 721898 Eki Görüntüle 721899 Eki Görüntüle 721900 Eki Görüntüle 721901 Eki Görüntüle 721902 Eki Görüntüle 721903 Eki Görüntüle 721904 Eki Görüntüle 721913 Eki Görüntüle 721914 Eki Görüntüle 721915 Eki Görüntüle 721916 Eki Görüntüle 721917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?