2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Birincis bej ikincisi ekru bana göre.agustosta doğum yapacaksın.Yaşadıgın ili bilmiyorum ama eger sıcak bır sehırde yasıyorsan kesınlıkle kısa kollu al.Zaten doğum yapan kışı cok terlermıs.Uzun kollu cekılmez.Sabahlıgın faydası yürüme seanslarında yada zıyaretcın geldıgınde giyersin kanama falan varsa görünmez ya da daha derli toplu şık gösterir.Yoksa bende bu zamana kadar hiç giymedim sabahlık:)

slm kızlar bugün yoğunluktan giremedim hiç, geçmişi de okuyamadım o yüzden.
Bugün bizim şirketin insan kaynakları müdürü geldi istanbuldan, şu rapor konularını konuştum kendisiyle.
Ama birşey öğrendim ve de çok üzüzldüm. Normalde doğum izni bizim sistemde 80 iş günü olarak tanımlanmış.

Daha önce buna göre hesap yapıp burda paylaşmıştım, hatta LUBOYF ta sormuş 80 iş günü herkese geçerli mi diye...
Ama izin rapor üzerinden hafta sayısına göre hesaplanıyormuş

Yani ne yaparsan yap 16 haftaymış !!!! öncesi sonrası çalışma duruma göre işte ....
Aradaki resmi tatiller, bayramlar vs. hepsi içindeymiş. Arada kaynayıp gidiyormuş yani

Ben özel şirkette çalışıyorum bizde c.tesi pazar tatil oluyor iş günü olarak geçmiyor. İzin aldığımız zaman haftasonu resmi tatiller falan hepsi izinlerden düşüyor ama bunda düşmüyormuş

Offfff ne oldu bu yasa kızlar yaaa.... hala çıkmadı mı ? çok sinir oldum bugün ya

Canım bu tür kumaşlarda kolları kıvırınca durmuyor açılıyor benden söylemesi
Kızlar bebislerin cicilerini yikarken bebekler icin olan yumusaticilardan koydunuz mü? Hangisini kullandınız
Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum canım en azından ilk aylar için zaten aldıklarımız pamuklu giysi yumuşatmaya gerek yok diye düşünüyorum bir de Dalan Roxy aldım bebiş için kardeşim de onu kullanıyordu kokusu çok hoş

Başka yasalarla uğraşıyorlar işler yoğun bizi kimse düşünmüyor Valla ben ikinciyi de yapmasak mı diye düşünüyorum şimdiden

Hayatımsın işyerinin kıymetini bil patronunu ben bile takdir ettim şimdi , Masal Hanım gelsin sonra da çalışmaya devam et bence

Canım neden duvar kağıdı düşünüyorsun ki ?

evet canım yaaa saolsunn 2 patron biri bana çok düşkün bunu 1 haftalık rapor sonunda daha net gördüm.. sanırım geldiğinde çalışmaya devam olacak canım bakalım gelişmeler ne olacak

Kızlar bebislerin cicilerini yikarken bebekler icin olan yumusaticilardan koydunuz mü? Hangisini kullandınız

Canım bir cok yerde okudum Sadece sabun tozu öneriliyor.alerji riski olmaması için.Dalan roxy en çok kullanılan ürün.Bende aldım uyku setini yıkadım.Mis gibi oldu.Yumuşatıcı kesinlikle kullanma.Çok tehlikeli.Ayrıca ilk kez yıkadığın ürünleri uzun programda yıka.Ve her zaman tüm bebek çamaşırlarını 2 kez durulat.Birde sabun tozunu çok koyma yoksa iz kalıyor çamaşırlarda.Az koy.

canım oda mükemmel olmuş ya ne kadar uğraşmışsın maşallah sana ama değmiş gerçekten herşey harika görünüyor çok imrendiimm güle güle kullansın bebeğinn

Denedim konusmayi ama iste kultur farki anlayis farki kayinvalidemle konustum bugun sen kadinsin anlarsin beni kendi evimin isini yapamiyorum nasil misafir agirlayayim tanimadigim adamlarla ayni evde kalayim ama iste kotu gelin bizi istemiyor misafir bile agirlayamiyor oluyor bakis acisi farkli olunca konusarakta ikna edilmiyorlar esimde arada kaliyor babasina yok diyemiyo banada idare et diyo amannnnnn iste evlendigin insanin ailesi cok onemli valla simdi daha iyi anliyorum

Harikasin canım çok sagol. Tavana monte edilenlerden mı bunlar

öyle olması lazım öyle görünüyor çünkü resimde: )) zaten tavana monte işi kolay bir dübel bir kanca yetiyor : )

bu arada sana cibinlik bakarken aynı anda mesaj geldi english homedan beni mi takip ediyorlar ne :)))))) fon perdeler yüzde 50 indirime girmiş ilgilenenlere duyrulur :):)

Son düzenleme:

sende canım börekler açaydın ya koca göbüşünle !!!
işte bu zamane gelinleri böyle ne yapacan benim kvdemden Allah razı olsun simdi işten çıkıp yemeği onda yiyeceğim..
benimde annem bi garip dün pikniğe gittik yere oturamıyorum göbeğim sığmıyor, sandalyede oturdum arkama yaslanınca bası oluyor tansiyonum düşüyor, sağolsun eşim minderden yer yaptı bana ,arkama yaslandırdı.. ..annem bozuldu, kvdem orda o bile farketmiş, yahu oturamıyorum sığmıyo karnım
annem kızıma diyoki annen biraz çekilsinde tahtına sen de otur , valla ben bu işe anlam veremedim kızlar, bi akıl verin

canım oo mantarlı sıselerın ıcınde ne varr!!cok hos bu arada kızının odasıı!Allah guzel gunler yasatsın bu odadaa..bol boll kahkahalı gunler....

canım oo mantarlı sıselerın ıcınde ne varr!!cok hos bu arada kızının odasıı!Allah guzel gunler yasatsın bu odadaa..bol boll kahkahalı gunler....

şuan içlerinde birşey yok canım boşlar. vakit yaklaştıkça içlerine şeker koyucam hastaneye gelecekler için. bebek mevlüdünde gelecekler için pembe gül suyu doldurucam.

Bende ailemde boyle seyler gormedim tuhafima gidiyor hastalik olur derdin olur gelmezler kapini acmazlar ama antalyada oturuyorum ya yaz gelince tatil planlari yaparlar benden once evimin odalarini parsellerler ben kesinlikle izin vermem her firsattada soylerim benim evim otel degil tatile gitmek otele gitsin hamile olmasam bile antalya yazin 55 dereceyi geciyo evin icinde yari ciplak geziyon misafir kabul zaten edilmez... kac gundur kafam bu durumla meskul ben gerekli mesafeyi koyup lafimi soyluyorum ama beni tinlayan yok kayinpederim esimle konusuyo hallediyo oda allah muhafaza biseylerine hayir dese sanki........ neyse 3yildir evliyim ama hala bu insanlara misafirlik adabini ogretemedim (((

üzülme canım. durum çok terbiyesizce olsa da nafile onlar kazanacak malesef bu dünya döndükçe böyle olmuş hadi kendileri gelsin bir nebze de, elin 3 tane adamı tanımazsın etmezsin, bir de kadın değillerki erkek bunlar hizmet beklerler. kahvaltısı yemeği yatakları!!!pes pes valla.

Allah yardımcın olsun canım ya, hamile halinle misafir hemde yabancı adamlar, ne kadar düşüncesizlermiş eşinin ailesi de.
hamile olmasan bile o adamların ne işi varmış,düşüncesizler, bi otelde kalamıyorlarmı
Allah kolaylık versin,inşallah bi çözüm yolu bulunur

kızlar yorumlarınızı okudumm bayıldm....evt ya bu donemde gelınler bı tuhaff kaynnlarn ne sucu var masumcuklar :) evde ıskencede ypıyorum ben onaa :) her geldgnde aglayarak gıdıyomuss bde etlerını cekıyoruzz cımbızlaaa :) neyse salla :)))
kızımı gordumm bugunn doktora gıttık...kocamn olmusss.yanakları tombıs tombısstı....doktor cok gezıyosun dedı..anlamadm once..hftasonu gordm senı dedıı o guneste gezılmezzz yuzun solmuss dedı bundan snraaksamları cık dolass dınlen dedı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…