- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.061
Eki Görüntüle 721808
Kızlar bu sabahlıkların hangisi bej hangisi ekru? Ben anlamadım. Bi de uzun kollu olması sıkıntı yaratır mı? Çok sade diye hoşuma gitti. Pijama takımlarım hep ekru dantelli falan. Bi de aşağıdaki modeli beğendim. Gerçi nişanda alınan sabahlığı 1 kere giydin mi diye sorun tabii ki hayır. O da aşağıdaki gibi uzundu. Bu kısa olan daha kullanışlı geldi. Ama kolları uzun. Kıvırsam???????
Eki Görüntüle 721811
Canım bu tür kumaşlarda kolları kıvırınca durmuyor açılıyor benden söylemesiEki Görüntüle 721808
Kızlar bu sabahlıkların hangisi bej hangisi ekru? Ben anlamadım. Bi de uzun kollu olması sıkıntı yaratır mı? Çok sade diye hoşuma gitti. Pijama takımlarım hep ekru dantelli falan. Bi de aşağıdaki modeli beğendim. Gerçi nişanda alınan sabahlığı 1 kere giydin mi diye sorun tabii ki hayır. O da aşağıdaki gibi uzundu. Bu kısa olan daha kullanışlı geldi. Ama kolları uzun. Kıvırsam???????
Eki Görüntüle 721811
Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum canım en azından ilk aylar için zaten aldıklarımız pamuklu giysi yumuşatmaya gerek yok diye düşünüyorum bir de Dalan Roxy aldım bebiş için kardeşim de onu kullanıyordu kokusu çok hoşKızlar bebislerin cicilerini yikarken bebekler icin olan yumusaticilardan koydunuz mü? Hangisini kullandınız
slm kızlar bugün yoğunluktan giremedim hiç, geçmişi de okuyamadım o yüzden.
Bugün bizim şirketin insan kaynakları müdürü geldi istanbuldan, şu rapor konularını konuştum kendisiyle.
Ama birşey öğrendim ve de çok üzüzldüm. Normalde doğum izni bizim sistemde 80 iş günü olarak tanımlanmış.
Daha önce buna göre hesap yapıp burda paylaşmıştım, hatta LUBOYF ta sormuş 80 iş günü herkese geçerli mi diye...
Ama izin rapor üzerinden hafta sayısına göre hesaplanıyormuş
Yani ne yaparsan yap 16 haftaymış !!!! öncesi sonrası çalışma duruma göre işte ....
Aradaki resmi tatiller, bayramlar vs. hepsi içindeymiş. Arada kaynayıp gidiyormuş yani
Ben özel şirkette çalışıyorum bizde c.tesi pazar tatil oluyor iş günü olarak geçmiyor. İzin aldığımız zaman haftasonu resmi tatiller falan hepsi izinlerden düşüyor ama bunda düşmüyormuş
Offfff ne oldu bu yasa kızlar yaaa.... hala çıkmadı mı ? çok sinir oldum bugün ya
Hayatımsın işyerinin kıymetini bil patronunu ben bile takdir ettim şimdi , Masal Hanım gelsin sonra da çalışmaya devam et bence
Canım neden duvar kağıdı düşünüyorsun ki ?
canım bak buldum sana cibiblik bana da teyzesi vermese bundan alacaktım.
English Home Ev Tesktil Ürünleri | MARINE CİBİNLİK TEK KİŞİLİK
English Home Ev Tesktil Ürünleri | MARINE CİBİNLİK TEK KİŞİLİK
Kızlar bebislerin cicilerini yikarken bebekler icin olan yumusaticilardan koydunuz mü? Hangisini kullandınız
kuzucuklar herkese selammçok giremiyorum son günlerde ama bugün sona yetiştim okuya okuya neyse ki :) biz iyiyiz böceğimle..sadece 2 gündür göbeğim inanılmaz kaşınıyor :S sanırım büyüdüğü için gerginleşiyor ondan kaşınıyor..kimisi sakın kaşıma çatlak olur kimi alakası yok kaşımakla çatlağın diyor..napsam bilemedim :26: benden başka kaşınan var mı aranızda şekerleerr
:)))
canım 38.haftaya kadar (tabi engel teşkil eden bir durum yoksa) izin veriliyor diye biliyorum.. doktordan rapor alıyosun uçabilir diye o kadar.. annenlere gidecektin dimi sen..merak etme canım iyiysen binersin doktoruna da göründükten sonra
seyyahh ben de üşüyorum burdaaiskenderun da o kadar sıcak değil geldiğimden beri. şaşırıyorum ama hiç şikayetçi değilim.. rahat rahat uyuyorumm bu arada hafta sonu geldin mi sen buraya?
bebek arabalı olan çook güzel kuzum
angyscmm seni kınıyorum çook ayıp etmişsin gerçekten :) bi mantı açaydın eyiydi yan, cıkcıkcııkkk
canım siz resmen göçmen kuş gibisiniz ya bi orayaa bi burayaa
çok geçmiş olsun canım ya bu aralar salgın mı var bilmiyorum ama çevremde de çok var ishal ateş kusma vakaları( inşallah hemen toparlanır kuzun..
canım inanamadım resmen ya bu nasıl bir düşüncesizliktirrr! bırak yatılıyı bir akşamlık misafiri bile artık zor karşılayacak durumdayız biz ya.. ki bir de 2 tane tanımadın adamla kalacaksın yani akıl sır erdiremedim ben bu işeeşinle konuşmalısın ve kesinlikle kabul etmemeli bence. Allah yardımcın olsun tatlım
HAYATIMSINN dönmüşsün işe Allah kolaylık versin kaderdaşım benim
Harikasin canım çok sagol. Tavana monte edilenlerden mı bunlar
canım oda mükemmel olmuş ya ne kadar uğraşmışsın maşallah sanaama değmiş gerçekten herşey harika görünüyor çok imrendiimm güle güle kullansın bebeğinn
gunaydınnn kızlar....calısan anneler allah hepınızın yardmcısı olsun mıleetn ıckısıyle bılmem neyiyle ugrasmk yerıne su yasayla ılgılenselerdı...aylardr oylama bska bsey degıl...güzel bı gun olsn ınsss hepımıze....bnm kaynanam gecen gun bna gelmıstı bn ac bırakmısm kadını kızlar yemek vermemısmmm ağlaya ağlaya gtmıss kadın :) ıskncede ypmısstm onu soylemeyı unutmusss :)
kızlar birkaç foto çektim bu arada paylaşayım kızımın odasını. hem düşünenlere de fikir olur belki. mobilya alacaklara da tavsiyem ellerini çabuk tutsunlar. ben siparişimi 2 martta vermiştim tam 2 ay sonra geldi 2 hafta da boya kokusunu havalandırdım ancak yerleşti eşyaları içlerine.
Eki Görüntüle 721896 Eki Görüntüle 721897 Eki Görüntüle 721898 Eki Görüntüle 721899 Eki Görüntüle 721900 Eki Görüntüle 721901 Eki Görüntüle 721902 Eki Görüntüle 721903 Eki Görüntüle 721904 Eki Görüntüle 721913 Eki Görüntüle 721914 Eki Görüntüle 721915 Eki Görüntüle 721916 Eki Görüntüle 721917
canım oo mantarlı sıselerın ıcınde ne varr!!cok hos bu arada kızının odasıı!Allah guzel gunler yasatsın bu odadaa..bol boll kahkahalı gunler....
Canım sen hamile bayansın evinde yeri gelcek uzanacaksın yeri gelecek ayaklarını uzatacaksın kayınpeder bide 3 arkadaşı pess valla gerçekten düşüncesizlik pardonda otel mi senin evin,Allah sabır versin canım sende yüz surat gösterme eşin ne diyo peki
Bende ailemde boyle seyler gormedim tuhafima gidiyor hastalik olur derdin olur gelmezler kapini acmazlar ama antalyada oturuyorum ya yaz gelince tatil planlari yaparlar benden once evimin odalarini parsellerler ben kesinlikle izin vermem her firsattada soylerim benim evim otel degil tatile gitmek otele gitsin hamile olmasam bile antalya yazin 55 dereceyi geciyo evin icinde yari ciplak geziyon misafir kabul zaten edilmez... kac gundur kafam bu durumla meskul ben gerekli mesafeyi koyup lafimi soyluyorum ama beni tinlayan yok kayinpederim esimle konusuyo hallediyo oda allah muhafaza biseylerine hayir dese sanki........ neyse 3yildir evliyim ama hala bu insanlara misafirlik adabini ogretemedim(((
Denedim konusmayi ama iste kultur farki anlayis farki kayinvalidemle konustum bugun sen kadinsin anlarsin beni kendi evimin isini yapamiyorum nasil misafir agirlayayim tanimadigim adamlarla ayni evde kalayim ama iste kotu gelin bizi istemiyor misafir bile agirlayamiyor oluyor bakis acisi farkli olunca konusarakta ikna edilmiyorlar esimde arada kaliyor babasina yok diyemiyo banada idare et diyo amannnnnn iste evlendigin insanin ailesi cok onemli valla simdi daha iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?