- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.621
Ama canım sen tek değilsin ki 2 kişisiniz. Eğer öyle düşünürse gözlerinde problem varır. Görmüyomu senin minnoşunu.
Tabiki duyuyo anneciğini. Ben de meleğimle işte olduğum için o kıpırdadıkca akşama kadar duygusal güçle konuşuyorum elimi karnıma koyup. Hissediyodur heralde
Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
merhaba kızlar... herkes iyidir inş.. öğlen kargo ile sallanan sepet beşiğimiz geldi. büyük bir sabır ile kurdum kendisini. ve babası bile görmeden teyzeleriyle paylaşmak istedim... ayyy ben doğurmak için sabırsızlanmaya başladımEki Görüntüle 723676
İyi geceler tontişler gece gece oğlumun kıyafetlerini yıkadım astım bı posta yarın ütüye başlıcam :)) çok heyecanlı kızlar siz nasıl yıkadınız ben 20 dklık programda 40 derecede yıkadım üstüne 20 dakka durulama sıkma yaptım dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullandım ilave durulama yapınca kokusu pek kalmamış
Insallah krampsiz bi gece olur esim bu gece nobetci yoksa kramp girdiginde falan masaj yapar Allah razi olsun..o yokken tedirginim ya kiramp girerse diye insallah girmez...
burda sekerli anne cok ve diyet yapıyoruz mumkunse bi yeyecek adı nede nerden ne aldnz neyi ne kadar yediniz paylasmayın lutfen
Teyzelerrrr biz geldikkk doktordan geliyoruz,, ağrıları söyledim kadın bişey demedi sadece nasıl olduğunu sordu anlattım bende bebeğe baktı suyun normal eşin normal bebek iyi dedi kilosunu sordum 28 haftamdayım,kg:1.50 gr bana az geldi kızlar yaa :44:
allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçektenbi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah
Eşim orta yaş krizine girdiHani ergen çocuklar olur ya bazen genç gibi davranır bazen çocukça davranır ve bu ikisi arasında gider gelir. Heh işte ben de buna benzer bir vakayla karşı karşıyayım. Şimdi geçen gün bana arabayı değiştirmek istediğini söyledi malum köpeğimiz var, bebişin koltuğu olacak arabada. Arka taraf da full dolar çünkü ben chestera da nerdeyse bir bavul hazırlıyorum bi yere giderken. Mama ve su kapları, maması, poposili, baş ve vücut havlusu, oyuncakları, e benim ve eşimin giysileri, şimdi bir de bebişinkiler eklendi. Eşim de bunları düşünmüş dedi bir aile arabası bakalım dedi olur dedim. Neyse bu baya araştırdı çok geniş bir araba buldu 1 hafta bunu alırız dedi. Şimdi de tek kapılı spor arabalara bakıyor kızlar Bunlardan alıcam diye tutturdu. Sürekli tişört giyerken bi ara sadece gömlek giymeye başladı, şimdi yine tişörtlere yırtık kotlara geri döndü Baba olma fikri ona orta yaşı yaşatıyor bazen, bazen de hooop genç delikanlı oluyor. Saç modelini filan değiştirmiş dün.
Eşim motor tutkunuydu ve ben de öyle biz hep motorla gezerdik, ben hamile kalınca ben binemiycem diye onu sattı. Onun yoksunluğunu filan da hissediyor. Dün dedim bebiş olsun yine motor alırız, yine gezeriz filan dedim baktım hayallere daldı. Bu ruh halinin geçmesini bekliyorum, çok komik oluyor ama bazen de üzülüyorum böyle olmasına. Nasıl davranacağımı şaşırdım valla. Geçicidir bu durum dimi kızlar yaa:))
Kizlar sizden bir ricam olcak. Her yerde genelde aynı bebek kurabiyelerinden var. Degisik bisi gözünüze çarparsa benimle paylasabilirmisiniz?
Gayet iyi canım, her bebeğin kilosu aynı olmuyor, içini ferah tut
Canımmm, öyle düşünme şuanda senin tavrın isyan etmek. Herkes imtihanla sınanır. Kimisinin başına çok çok ağır durum gelmedikçe yaşadığını en büyük dağ sanarmış. İnsanız başımıza ne gelecek belli değil ki. Rabbim sana evlat vermiş, olumlu düşün iyi düşün. Hayatımız da hep güzellikler yaşanmıyor. Annenden görmediğin ilgiyi sen kendi yavruna göstereceksin. Allah anneciğine şifa versin.
allhım sen affet yavalaa ısyan etmek degıl ama bazen cok mutsuzlaşıyorum gıdı geliyor ole ruh halım .cok sukur rabbime bana evlat verdııı allahım sag sağlım kucağıma aldırsın ınsallah bn yavruma bnm yasadıklarımı yasatmamak ıcın ugrasıcam tbıkıde korkuyaorum nısann annesı bu karkasalardan düşünsene cocugum gelck dünyaya devamlı atışan hala bırbırıyle srunu olan anane dede gerısını dusun ...annem boşanık babamdan hala beklentılerını kısmıyor o yuzdnede hıc mutlu olamıyor üzülüyorum dıyorum babamdan bısy bekleme mutlu olacaksın hala ılgılenmıyor etmıyor dıyorr off içim acıyor üzülüyorm kızıyorum ondan
arastacımm bnmkı daha 28 yasına gırdı onda bıle garıp bı sendrom var...doktora gdıyrzz orda mıllet esıylee sura bklıyo..bak goruyomusn bana tuhaf tuhaf bakıyolar dıyo ne alaka dıyorum..bnm gbı yok cnku aralarndaa bnm gbı genc dıyo vah vah yazık cocuga dıyolardr dıyo...gercktende uzun boyluu yakısıklıdrr kocam bde smdı ıyıce kndıne dahada bakar sıze daha evel anlatmıstmm nw kdr suslu pıoldugunu...bn kızımn elınden tutucam gezıcezz mıllett kızımı sevme ayagına bnle sohbet edıcek ne genc bı babasn flan dıye dıyo bogasım gelıyo...doktor bze ılk gıttıgmzde demıstı neden bu kadr kucuk yasta cocuk sahıbı oluyosunz dıye uzulmustu adam...halbukı 27 yasndayımm cmrtesı 28 olucam :)
allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçektenbi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?