2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hissediyodur tabi ki annesi Onları ne kadar çok sevdiğimizi ve heyecanla beklediğimizi biliyorlar. Minik mucizelerimiz bizim

Son düzenleme:

pencere canım dualarımız seninle.... içinde kalan şeyler evet yaparken çok zevk alınan, özenilen şeyler ama aslolan bebeğinin ve senin sağlığın. bunun içinde sen dinlen iyice doğuma kadar. bebeğinle yapacağın şeylerin hayalini kur. o da sağlıkla gelsin inşallah.

Bence sen ağır bir gebelik depresyonu geçiriyorsun, bir gün bile gülmeden sürekli yakınmanı buna bağlıyorum. Bu sonuca nerden vardığımı hemen söyliyim. Eşinin ev yaptırdığından bahsettin , bir yuva istemeyen adam ev filan yaptırmaz, eve harcıyacağı parayı gider çatır çatır başka şekillerde yer. Hastalandığında sana ıhlamur, çorba yaptığından, bir yerin ağrıdığında masaj yaptığından bahsettin, eşini sevmeyen, ilgi gösermeyen adam bunları asla yapmaz ben sana söyliyim. Daha buna benzer bi sürü şey var aklımda kalmadı. Bu parçaları birleştirince senin hamilelik depresyonu geçiriyor olma ihtimalin baskın geldi doğrusu. Şuan eşin kanat takıp uçsa senin için bu bile mutlu etmez, bu ruhsal bir sorundur. Çok eskiden seninkine benzeyen birşey yaşamıştım ordan biliyorum. Lütfen önce iyi bir psikiyatriste bir görün. Bak doğum yaptığında hormon dengen daha da alt üst olacağı için psikolojin daha da bozulabilir. Senden bebeğin ve senin için ve evliliğinin kurtulması için rica ediyorum canım bunu. Yoksa eşin de bu durumu bir yere kadar çeker, benden söylemesi.

Canim ben 30 derecede, zeytinyagli saf sabun rendeledim azcik makineye ve gunesde kuruttum. Sanirim bebek kiyafetlerini kurutma sekli cok onemliymis, gunes altinda hizli kurutmak gerekirmis...

Insallah krampsiz bi gece olur esim bu gece nobetci yoksa kramp girdiginde falan masaj yapar Allah razi olsun..o yokken tedirginim ya kiramp girerse diye insallah girmez...

Kramplardan bende cok cektim gecen ay, bu ay su formulle kurtuldum: magnezyum tablet, hergun 1 adet muz, isten gelince ayaklarimi soguk banyo tuzu attigim suda 15 dk beklettim sonra ayaklar yuksekte sirtimi dinlendirdim hergun. Ve bol bol yuruyus cok onemli kizlar ihmal etmemek lazim.

burda sekerli anne cok ve diyet yapıyoruz mumkunse bi yeyecek adı nede nerden ne aldnz neyi ne kadar yediniz paylasmayın lutfen

Canim bende diyetteyim, Allah kolaylik versin... Hic tv falan izlemememiz, gazetelere, acik hava reklamlarina, market raflarina bakmamamiz lazim o zaman :) kimse kotu niyetli paylasmiyor, tam tersine bazen yiyecek onerilerinde bulunuluyor kimseyi strese sokmayalim lutfen. Anneler bilerek yazmiyorlar zaten :)))

Teyzelerrrr biz geldikkk doktordan geliyoruz,, ağrıları söyledim kadın bişey demedi sadece nasıl olduğunu sordu anlattım bende bebeğe baktı suyun normal eşin normal bebek iyi dedi kilosunu sordum 28 haftamdayım,kg:1.50 gr bana az geldi kızlar yaa :44:

allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçekten bi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah

Gayet iyi canım, her bebeğin kilosu aynı olmuyor, içini ferah tut

Canımmm, öyle düşünme şuanda senin tavrın isyan etmek. Herkes imtihanla sınanır. Kimisinin başına çok çok ağır durum gelmedikçe yaşadığını en büyük dağ sanarmış. İnsanız başımıza ne gelecek belli değil ki. Rabbim sana evlat vermiş, olumlu düşün iyi düşün. Hayatımız da hep güzellikler yaşanmıyor. Annenden görmediğin ilgiyi sen kendi yavruna göstereceksin. Allah anneciğine şifa versin.

arastacımm bnmkı daha 28 yasına gırdı onda bıle garıp bı sendrom var...doktora gdıyrzz orda mıllet esıylee sura bklıyo..bak goruyomusn bana tuhaf tuhaf bakıyolar dıyo ne alaka dıyorum..bnm gbı yok cnku aralarndaa bnm gbı genc dıyo vah vah yazık cocuga dıyolardr dıyo...gercktende uzun boyluu yakısıklıdrr kocam bde smdı ıyıce kndıne dahada bakar sıze daha evel anlatmıstmm nw kdr suslu pıoldugunu...bn kızımn elınden tutucam gezıcezz mıllett kızımı sevme ayagına bnle sohbet edıcek ne genc bı babasn flan dıye dıyo bogasım gelıyo...doktor bze ılk gıttıgmzde demıstı neden bu kadr kucuk yasta cocuk sahıbı oluyosunz dıye uzulmustu adam...halbukı 27 yasndayımm cmrtesı 28 olucam :)

Kizlar sizden bir ricam olcak. Her yerde genelde aynı bebek kurabiyelerinden var. Degisik bisi gözünüze çarparsa benimle paylasabilirmisiniz?

canım değişik derken nasıl mesela değişik bir şey neyse sen kafanda tasarla bak buda ablamın sitesi oda yapıyor kurabiyelerden bi gözat bakalım o genellikle sipariş üzerine yapıyor nasıl bir model istersen aynısını yapıyor ..
https://www.facebook.com/pages/doğumgünü-pastacım/322608151084207?fref=ts

Gayet iyi canım, her bebeğin kilosu aynı olmuyor, içini ferah tut

bende doktora dedim az sanki diye bizim belli aralıklarımız var öyle çok tombul bir bebek olmayacak ama normal dedi ne bileyim karnımda çok fazla büyük değil zaten onuda takıyorum :) bu arada ben sana özel mesaj gönderdim gördün mü

selam hamişler, bugün randevum vardı. kızımın kilosu 1344 gram boyu 38 cm doktor tombiş biraz dedi, bir hafta ilerde gidiyo. 28+ 5 yerine 29+ 6 çıkıyor, rahimde açılma var mı diye sordum karından ultrasonra rahim uzunluğunu ölçebilirim dedi o da normalmiş.

allhım sen affet ya valaa ısyan etmek degıl ama bazen cok mutsuzlaşıyorum gıdı geliyor ole ruh halım .cok sukur rabbime bana evlat verdııı allahım sag sağlım kucağıma aldırsın ınsallah bn yavruma bnm yasadıklarımı yasatmamak ıcın ugrasıcam tbıkıde korkuyaorum nısann annesı bu karkasalardan düşünsene cocugum gelck dünyaya devamlı atışan hala bırbırıyle srunu olan anane dede gerısını dusun ...annem boşanık babamdan hala beklentılerını kısmıyor o yuzdnede hıc mutlu olamıyor üzülüyorum dıyorum babamdan bısy bekleme mutlu olacaksın hala ılgılenmıyor etmıyor dıyorr off içim acıyor üzülüyorm kızıyorum ondan

Annedir babadır sorunlarını görmezden gelemezsin biliyorum. Ama onlara odaklı yaşarsan aile olduğun gerçeğini unutmuş olursun. Bak eşin sen ve bebişin bir aile Artık kendi ailenin huzur ve mutluluğu için yaşamalısın.

Zaman ne cabuk geçiyor,ilk sayfalara baktım da hamilemiyim acaba diye sorularımız,kalbini duyduk diye heyecanlarımız.
Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum.hepbirlikte yaşıyoruz.
Eviimin havası neşesi bile değişti şimdiden.
Kadın olmak hayata bir can getirecek olmak çok büyük bir mutluluk.
Ilk sayfalardan bugünlere kadar bir kısmımız istemesekte aramızdan ayrıldı.
Geriye kalan bizlerde zaman zaman acaba bebeğim sağlıklı olacak mı korkusu yaşıyoruz.
Inşallah bu zaman sonunda hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.

Aldıklarımız, paylaşımlarımız , zaman zaman dedikodularımız :) herşey çok güsel.
Geçen sene bayramda bebeğim öldü diye kürtaj olmuştum ,bu sene bayramda allah ın izniyle yavrum kucağımda olacak.
Hamilelik bana sabretmeyi öğretti. Artık o küçük şımarık kızın yerinde güçlü ne istediğini bilen anaç bir kadın var

hepimizin hanesi huzurla dolsun inşallah.
Allah hep iyi insanlarla hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

öle duygusallaştım azcık :)))
sizleri seviyorum şişko patatesler hıhhhhh en şişko benim işteee kıskanın :)))

aaa 27 yaş erken miymiş o zaman ben de erkenceyim senin gibi... belki de sen küçük gösteriyosundur. gerçi yaşını bilerek demiştir.

Geçmiş olsun zor bir durum Boyun fıtığı ameliyatının riskleri nedir bilmiyorum ama dikkat et annen ilgi görmek için abartmış olabilir. Benim annem ilgi için 1 i 1000 yapar, hamile miyim heyecana kapılır mıyım düşünmez. Sakin ol canım öncelikle boyun fıtığı ameliyatından ölen duymadım. Her ameliyatın riski vardır tabi ki bir komplikasyon gelişebilir bu bizim doğumumuz için bile geçerlidir. Annene böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Ameliyat için paraya gelince durumu yoksa yeşil kart karşılıyor hepsini bildiğim kadarıyla, zaten doktora ameliyat için para filan verilmiyor bu suça ve rüşvete girer.

Annen biran önce sağlığına kavuşur da sen de rahatlarsın umarım :)

İnsan yaşadığı mutluluğu hiç bir şey bozmasın istiyor ama her zaman istediğimiz olmuyor belki bu da bizim sınavımız . Yaşadıklarını aynı olmasa da az çok anlayabiliyorum ; çünkü düğünümden 3 hafta önce babam rahatsızlandı hastaneye yattı , 1 hafta kala çıktı iyi dedik ama daha da kötüleşti nikahım 17'de idi ; foto çekimi için 15'de evden çıktık , sonra nikah salonuna gittik babam yok ! 16'da acile kaldırılmış ; nikahımda bulunamadı . Herkes onun için dua ediyor nikahı , günümüzü unuttuk ağlıyorum vs. Yoğun bakımdaydı ve ertesi gün 8 saatlik ameliyata alındı ve sonrasında 2 ay hastanede yattı , çok şükür atlattık ama o an yaşanılanlar unutulmuyor . Ama hep Allah'ım beterinden saklasın dedim , sakın sitemkar olma her şeyin bir nedeni vardır diyelim çünkü bazı şeyler elimizde olmadan gelişiyor tamamen kader .

İnşallah annen hayırlısı ile ameliyatını atlatır , iyileşir . 2 ay sonra da sağlıklı şekilde çocuğunu kucağına alırsın , zaten o zaman keyfini doya doya çıkarırsın .
Bu dönem biraz stresli zaten , sakın kafana takıp da stresi artırma , ne kadar zor da olsa anne adayı olarak bebeğini düşün , 2 ay sonrasında bebek gelince yapacaklarının hayalini kur emin ol keyfini yerine getiriyor ; hem hayal kurmak güzel :) hem de dua niyetineymiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…