2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alem bu erkek milleti yaa. Bir de kadınlardan yakınırlar huleyn siz önce kendinize bakın bakalım normal misiniz. Hey allam yaaa hepsi ayrı bi sorunlu bunların, biz kadınlar hayat boyu koca bebeklerimizle de uğraşıcaz anlaşılan :))

sağol canım da eşim bunu kabul etmez biliyorum,tanıyorum...ne gerek var der...zaman herşeyin ilacıdır...inşallah zamanla herşey değişir...zaten düzeliyor gibi olmuştu ama arada konular açılınca yine kavga ediyoruz...hep başkalarıyla ilgili ama kendimizle ilgili değil...

:)

ordan bakınca öyle göründü dimi....

benim bişeyleri abarttığım vs....

benim yaşadığım hiç bişeyi bilmediğiniz için böyle düşünmeniz normal size kızmıyorum

zaten bir kaç gün içinde yaşadığım herşeyi anlatan,bu noktaya nasıl geldiğimi anlatan ayrı bir konu açıcam...yazacaklarım uzun olduğundan ayrı bir yerde toparlıyorum şu sıra...

şunu söylyim ki evet eşimin beni sevdiğini biliyorum ben zaten beni sevmiyor etmiyor demedim...yardımcı olduğunu vs her fırsatta dile getirdim...ben de onu seviyorum,herşeye rağmen..bütün hatalarına,bütün ağır sözlerine,aileme karşı tavırlarına rağmen...!
mutlaka benim de hatalarım olmuştur,hele ki bu dönemde daha hassas olduğum da doğru elbette malum hamileyiz,yalnıııız siz öyle bir yazmışsınız ki sanki ortada hiç bişey yok,eşimin hiç bir hatası yok ve ben durduk yere eserekleniyorum gibi..işte burda çok yanılıyorsunz...oysaki ara ara bazı şeyleri yazmıştım burda onları neden atladınız?

benim ki hamilelik nazı falan da değil asla böyle düşünülmesin zaten anlattığım zaman anlayacaksınız....o zaman tekrar yorum yazmanızı rica ediyorum olur mu :)

ha bu arada eşim ev yaptırmıyor...kayınpederim sağolsun Allah bin kere razı olsun onun yeri başka her zaman söylüyorum,biz ilk evlendiğimizde aldı bu evi,temelden girildi ve şu an bitmek üzere...

fakat son dönemde yaşadığımız sorunlar (kayınvalideyle ilgli,ailelerle ilgili vs) bizi yıprattı...ama bunların öncesi de var...bunları anlatmanın da yeri burası olmadığı için detaya girmedim bu zamana kadar hiç..

dediğim gibi bugün yarın ayrıca konuyu açıp anlatıcam,umarım okursunuz....yine de ilgin ve tavsiyen için teşekkürler...bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor canım,benim yaşadıklarımı sen yaşasaydın ya da başka biri emin ol aynı durumda olurdunuz...ki ben yine de kendimi güçlü buluyorum bunca şeyin üstesinden gelip ayakta durabildiğim için...

Güzel haberler ile dönmüşsün , gözün aydın . Kiloyu ya da boyu söylenirse boyunu sakın dert etmeyin . Şimdi bile hepimiz standart aynı boy kilo da değiliz ki . Haftasına göre normal ki doktor ekstra bir şey dememiş yoksa derdi içini ferah tut . Sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)

Son düzenleme:
biz geldik doktor kontrolümüzden teyzeleri. kızçemi gördüm 41 cm 1.750 gr olmuş benim tombiğim yerim onu ben sıram gelsin diye beklerken kızım bir hareketlendi ki sormayın dedim süsleniyor herhalde. doktor ablasına da söyledim sizi göreceği için saçını başını tarıyor sanırım diye güldük baya. bizim de artık kontrollerimiz 2 haftada bire döndü. Maşallah 40 gündür hiç kilo almamışım şekeri düzeltince herşey daha güzel gidiyor. diyetisyenim tebrik etti beni hihihih

onun dışında ben geçmişi okuyayayım bakalım bugün neler kaynatmış kızımın teyzoşları

bebe decor. ege beşik diye geçiyor. nette çıkıyor bi bak :)

heracım amabalaj içinde teslim edilir diyor, ambalajının ebatları kaça kaçtı, çok mu büyük bir şeydi.
ben şimdi sipariş etsem eşim gelirken getirecek, acaba uçağın içindeki üst bagaja sığabilecek ve havalimamnında elde taşınabilecek boyutlarda ve ağırlıkta bir şey mi?

Oh oh maşallah tam sıkmalik olmuş o :)

ne güzel yazmışsınnn çok hoşuma gittii umarım sonundada meleklerimizi doğurup mutlu geçirdiğimiz günleride paylaşırız burda..

sağol tatlımm yani tombik olsun diye mi bekliyordum heralde annesi gibi umudum son ayda belki daha hızlı kilo alırda büyür belki cılız oğlum benimm

tamda öyle yapıyorum yıyecek cıkınca kanalı degiştryrm marketlere gitmiyorum benm canmı istedecek zor duruma dusureck herseyden kendimi uzak tutuyrm burda herkes hamile ve hamile kadına nasıl davranılmalı ne denilip ne denmeli biliniyo olmalı diye hatrlattım

Hoşgeldiniz canım maşallah bebişine ve sana da maşallah tebrik ederim örnek bi annesin

biraz daha sabır ve dua canım hamileyz diye hayat toz pembe olmuyo sosyal hayatn içinde ne varsa yasamaya devam ediyoruz miniğini dusun :)

41 kere maşallah süslü fıstığa:) Dikkatli bir beslenme ile her şey düzeliyor , ben buna inanıyorum . Tebriği haketmişsin .
Valla oğlum da sıra beklerken hareketli ; ama hareketi yüzümü nasıl saklarım şeklindeki dr'umuz bakınca yüzünü göstermiyor :)

Bebeğin iyiyse sıkıntı yok canım bizimkiler de tombik olmayıversin napalım :) Doktor haftasıyla uyumlu dediyse sıkıntı yoktur.

Anammm kızım ayaklarını ağzımdan çıkarmaya karar verdi herhalde Gerindi mi naptı bilmiyorum ama midem kalbim ciğerlerim ağzıma geldi sanki bikaç saniye güm güm güm oldum :)

cok haklısın cnm bnm bu kulağıma küpe olacak..

amınnn arastacım amınn ...rısklerı felç vs olabılıomus dun annem onlardan bahsedıodu bana bnde onun yaptığına kızdım ıcımden senın gıbı heycnlanırmıyım uzulurmuyum dusunmuo neyse ınsallah sağlıkla atlatırr beynimden asaagı yavruma hıssettırmemeye clısıyorum hersy güzel olacak ınsalalh buna ınanamak ıstıyorumm...ıyleşecek annemde belkı dıersıkayetlerıde azalırrr alalhın ıznıylee .cunkı boyun fıtığı kalbede vuruomus 2 kez anjıo olmuştu kalp sandılar belkıde bu sorunuda duzelırr..

mylıfebabıy cnm allah razı olsun hepınzıı cok sevıyorumm ıyıkı varsınızz hepınızz....inşallah cnmm inşallah ..sende benzrını yasamıssınn ..kıyamam unutulmuyor tbı ..halımıze sukurler olsun ama
tek neşe kaynağım yavrum ve eşim allahım onalrı basımdan eksık etmesınnn ....rabbime hergun eşim eve gelıp yuuzunu görünce dua edıyorum sukur rabbım dıee allh hepımzın bebeklerını eslerını korusun ınsalalhh....atlatıcaz bu gunlerıde ınsalahh.....

Son ay zaten hızlı kilo alınıyormuş ya , proteini bol tut daha da alır ; zaten cılız değil ki annesi emin ol :)

canm malum imtihan dunyasndayz bazıları anne bazıları kardes bazılarıda esleriyle imtihan olurmus sabır cek allah yardmcn olsun belki miniğinzle hersey degişr belli mi olur

Şükür ve dua ile yaşam sürüyor hakkaten .
Allah ; doğacak yavrularımıza sağlık , huzur versin . Onlarla imtihan etmesin .
Ailelerimizle sağlıklı , huzurlu yaşamımız olsun inşallah . Her şey geçiyor , bu günü aratacak sıkıntılar olmasın ; gülümsemeye devam ; çocuğumuz , kendimiz , ailemiz için . Anne olmak dedikleri işte ; yaşayalım :):)

oyy yavrum benim yesinlerrr onuu eeee artık son zamanalrı güzel görünmek için süsleniyor

senin adına çok sevindim canım süper gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…