2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecenlerde bebek urunlerinde kansorejen madde ciktigna dair haberler vardi duymussunuzdur.
Ender sarac giysileri ilk yikamada sirke koyun yikarken dedi kimyasallari temizliyormus yikama yapacaklara soyliyeyim dedim

canım gözün aydın, çok sevindim adına

tatlım koruyucu olarak ne aldın resim ya da marka paylaşır mısın rica etsem.

ay ne güzel mobilyalarımız benzer kızlarımız da güzel günlerde yaşarlar inşallah ben şimdi cibinliğini süslüyorum çok sade kalmıştı

canım ben de 40 derecede yıkadım pamuklu kısmında. yumuşatıcı da kullandım ama ilave durulama yaptırmadım. bi de dalinin sıvısını kullandım ilaç gibi bir şey sanki hiç öyle kendimize kullandığımız parfüm kokan deterjan ve yumuşatıcılara benzemiyor.

canım için sıkılınca dua oku bol bol. ben biraz rahatlıyorum. ben de dalıp dalıp gitmeler başladı. kocam fazla dalma diye takılıyor. mevlüt işini ben de kara kara düşünüyorum. çok kişi çağırmıcam öyle aramızda olsun bitsin. Allah kabul etsin.

Kızlar bebeğimin mobilyaları malum kereste kokuyor. O yeni kokusu uzun süre çıkmaz ama azalması için ne yapabilirimmmm ki ?
tatlım açıcan kapıyı pencereyi havalandırıcan başka çaresi yok malesef ben 3 hafta havalandırdım gece gündüz açıktı kapı pencere.

geçmil olsun. yüreğini ferah tut canım bebişin geleceği en doğru zamanı bilir

çok güzel beşiğin güzel günlerde kullanın ben duvar kağıdına da bayıldım çok güzel durmuş vintage tarzı bayıldım.

geçmiş olsun canım.

Oh oh maşallah tam sıkmalik olmuş o :)

Hoşgeldiniz canım maşallah bebişine ve sana da maşallah tebrik ederim örnek bi annesin

oyy yavrum benim yesinlerrr onuu eeee artık son zamanalrı güzel görünmek için süsleniyor

senin adına çok sevindim canım süper gidiyorsun

herkese çok teşekkür ediyoruz kızımla. kocaman da öpüyoruz herkesi artık tepiklerden geçtik resmen ayakları ve elleri ie ittiriyor kızanım benim.

Kızlar bebeğimin mobilyaları malum kereste kokuyor. O yeni kokusu uzun süre çıkmaz ama azalması için ne yapabilirimmmm ki ?

Canim kiz kardesim once karbonatli suyla icini disini bir guzel silmis sonrada camlar kapilar acik 3 gun havalandirmisti bebek mobilyalarini. Belki isine yarar bu yontem...

Aminnn. Hergun sukrederek kalkayim, agrimda olsa icimdeki mucizeden gelen hersey kabulumdur deyim diyorum ama bazi gunler stres ve siskologun verdigi zorluklardan unutuyotum. Senin yazini gorunce icim acildi hemen bugunde sukrettim Allahima... Annelik hepimize guzellikler getirsin insallah...

Canim olaylarin tumunu ne yasadigini bilmiyorum ama bende buradaki mesajlarindan hep sikintida oldugunu tahmin ettim sadece yavrunu dunyaya getirmeye hazirlanman gerekirken diger etkenlerin seni yipratmasin, bu kadar mutsuz olabilecegin altindan kalkamadigin ne olabilir diye dusundum, bulamadim. Cahil degiliz, haklarimizi savunamiyor degiliz en kotu o insanlari silersin giderler hayatindan... Sabir ve guc diliyorum ve lutfen yorumlari tarafli algilama, burda umursamasa kimse kimse icin zamanini ayiripda ta siyelerde bulunmaz...

Offf allah kolaylik versin sana canim o zaman... Ben acikcasi cok kasmiyorum, sadece irademi torpulemekle yetiniyorum ki asermenin bilimsel bir aciklamasida yok. Baska toplumlarda kadinlar asermiyorlar zaten :) bizde cok yaygin asermek onunda psikolojik oldugu dusunuluyor. Boyle dusunerek atlatiyorum ben cok sukur henuz sorun yasamadim. Evet burda herkes hamile ve herkes empati yapabilecek kapasitede gorunuyor...

Gecenlerde bebek urunlerinde kansorejen madde ciktigna dair haberler vardi duymussunuzdur.
Ender sarac giysileri ilk yikamada sirke koyun yikarken dedi kimyasallari temizliyormus yikama yapacaklara soyliyeyim dedim

Benimde en korktugum seylerden birisidir kimyasal atiklar, saol canim soyledigin icin. Ben herseyi yikadim utuledim ama hepsi i yeniden yikayasim geldi :)

Merhaba kızlar :)
Bugünde topiği takip edemedim... Öğleden önce işlerim vardı dışarda, öğleden sonrada işyerinde koşuşturmaca derken bugünde bitti...
Benim için pekte iyi olmayan haberler aldım bugün , canım biraz sıkıldı. Biraz daha konular şekillenince sizlerle de paylaşırım dostlar.
İnşallah ben eşim ve bebeğim için herşeyin hayırlısı ne ise öyle olur....

Yarın güzel kızımızı görmeye gideceğiz, cumayıda izin aldım dinlenmek için. Sanırım bir haftada rapor alacağım. Yani sizlerden epey uzak kalacağım için şimdiden üzgünüm

Hayatımın dönüm noktası olan günler yaşıyorum benim için dua edin lütfen, desteğinize ihtiyacım var. Bir karar vermem lazım ama tüm hayatımı etkileyecek bir karar olacak.... Allahım hayırlı yolu göstersin inşallah :)

Hepinizi öpüyorum kendiinize iyi bakın canlar....

Bebeğin iyiyse sıkıntı yok canım bizimkiler de tombik olmayıversin napalım :) Doktor haftasıyla uyumlu dediyse sıkıntı yoktur.

Annelik dürtülerim had safhada sanırım çokta tombik olmasında ne bilim kayınvalidem hep der zayıf çocuk hep hasta olur uğraşması zor olur her zaman büyük çocuk daha kolay büyür diye o geldi aklıma :)

Son ay zaten hızlı kilo alınıyormuş ya , proteini bol tut daha da alır ; zaten cılız değil ki annesi emin ol :)

haklısın ben balık et pek yiyemiyorum off nasıl olcak bakalım sütte hiç içmiyorum gün aşırı yoğurt sadece

canımm umarım vereceğin karar hayatın boyunca seni huzura erdirir pişman olmazsın Allah kolaylık versin ...

geçmiş olsun canım.

allah razı olsun cnmm saolasın...senınde bebişine maşllah annesii yrn bızde 30 haftadayız yazacak altta bakalım hafta sonu ka çkılo cıkıcaz ,sağlık durmumuz nasıl mrktayımm oy yyyyy yerım ben bu bıcırları yaaa...allahım zman su gıbı daha 6 hafta 5 hafta derkenkı zmnlarımızı hatırlıyorummm maşşallah hepımızıeeeee

Maşallah size hazır etmişsiniz bende yıkanacak 7 8 parça kıyafeti var, annnemde hepsi. Bizde bohça şeklinde gelir anneanneden, sağolsun oda daha erken diyip duruyor, haziranın ortasında getirecekmiş.

tahmin de bulunmanız taviki imkansız,kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez...

elbette o bilinen kötü durumlar yok,aldatma,içki,kumar,dayak ya da başka şeyler...neyse anlatıcam en kısa zamanda...sabır ve güç dilemen için teşekkürler...

tabi ki ben de mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiriyor olmayı isterdim ve hatta bunun için ağlıyorum bazen neden böyle oldu diye...keşke ben de mutlu ve hzurulu rahat bir hamilelik geçirebilseydim ama herkesin hayatı yaşadığı şeyler bir değil işte....
mutlaka ki umursamasa cevap yazmaz yazan arkadaşlar ben bişey demedim zaten :) sadece yaşadıklarımı bilmeyince yazanlar taraflı yazabiliyor,sen hassassın,depresyondasın vs gibi...evet mutsuzum şu an ama bu yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan olayına benziyor...ben yaşadıklarımdan sonra mutsuzum...yine de elimden geleni yapıyorum...

hayatımsın; geçen bende ayyy off falan yapıyorum mutfakta yemek yaparken eşim kalkmış gelmiş tamam tamam gel seveyim bari çok uğraştın diyor bende yemek yaptım ya onun için uğraştın diyor sandım. sonra demez mi aşkım ne ilgi çekmeye çalışıyon gel sev desen gelir severdim nefes nefese kaldın demez mi seni Allah kahretmesin dedim mutfakta parçalıyordum valla
[/QUOTE]

Çok hoş ya.Ölürmüsün öldürürmüsün.

Canım ben çare bulamadım.Kapıları ve çekmecelerini açıp günlerce havalandırdım.

canım hiç uçağa binmedim bagajını bilmiyorum.. ebatları yazmıyor. o gördüğün kafes bi bütün. ayakları ve cibinlik çıtası ayrı ayrıydı onları birleştirdim ben bi tek.. yani biraz büyük.. sitesinde yazan ebat 63 x 101 x 41 cm

MERHABALAR
SIK SIK GİREMİYORUM MALESEF CUMA GÜNÜ TATİLE GİRİYORUZ ÇOK YOĞUN GEÇİYOR BU SIRALAR. bebeğime bakayım bi napıyo

kızlar canım çok sıkkın anlatamıyorum kimseye de annem babamdan çok çekiyoo şimdi bi de kaynanası da geliyo yanına doğumumda doğru düzgün yanımda olamıycak devamlı laf sölicekler zaten yüksek tansiyon kalp hastası iyice kötü olucak bende onun o halini gördükçe çok üzülüyorum dayanamıyorum artık neden bu kadar vicdansız babam ve annesi var anlamıyorum neden insanlar bu kadar kötü ((

Cok cok gecmis olsun . Allah annene acil şifalar versin . İnsallah hiçbir sorun olmadan geçer ameliyatı da

Canim bende yikadim hersey hazir benimde yeniden yikayasim geldi bunu duydugumdan beri

Ben yarısından çoğunu yıkadım ütüledim ama ;( deterjan kalıntısı kalmasın die ilave durulama yaptım ben ilk postada. Sonra farkettim ki zaten çok güçlü bi deterjan değil bebek deterjanları ikinci postada ilave durulama yapmadım ama ütülediğimiz de steril ediyoruz die düşünüyorum çünkü su buharı uyguluyoruz deterjansız kimyasalsız.

Bakanlığa da ayrıca sinir oldum 13 marka tespit edilmiş fitalat miktarları yasal sınırın üzerindeymiş. Firmalara ürünleri en kısa sürede raflardan çekmeleri bildirilmiş.. İyide ya bizler aldıysak kullanıyorsak bu ürünleri. Açıklamadıktan sonra ne faydası var bu sorumsuzlar insanların hatta ufacık masum bebeklerin sağlığıyla oynamaktan hiç çekinmiyor ama bakanlık sadece uyarıyor. Kendi paramla çocuğumu zehirlediğimi düşündükçe çıldıracak gibi oluorum.

Eşimin çalıştığı firma gıda firmalarıyla çalışıyor tavuk ve süt ürünleri meyve suyu fabrıkaları üretim şeklilerini anlattıkça hayattan soğuyorum. Bebeğimize faydası olsun die yumurta yîyoruz ama o tavuklar çabuk büyüsün ve çok yumurtlasın die kardeşlerinin kanı ile besleniyorlar. Eskiden o mu varmış bu mu varmış dioruz ama eskiden herşey doğalmış ben küçükken ananemin hayvanları vardı yediğimiz et süt peynir hepsi doğaldı bahçesi vardı domates biber patlıcan katkılı bişey yemiyorduk. Şimdi fideler bile eskisi gibi değîl evimin önünde küçük bi bahçem var pazardan fide aldım domates biber ektim daha öncede saksıda ekmiştim bi fide bir domates veriyor ananemin fideleri salkım salkım domates olurdu. Bende çocuğumu herşeyden koruyup sallayarak yaşamak istemiyorum ama dünya eskisi kadar temiz değîl malesef

doktorla görüştüm bir hafta diyet
sonra tekrar tahlil düşmezse insülin inşallah düşer zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bide insülin eklenirse ...neyse elimden geleni yapıcam bakalım nolcakk.

maşallah o tombiğe ya tam ısırmalık olmuş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…