- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.661
canım gözün aydın, çok sevindim adınakızlarr biz de geldik ultrasondan çoktan ancak yazabiliyorum, güzel haberlerle geldim çok şükür,
haftamla uyumlu çıktı bebeğimin gelişimi, 982 gr ama doktor normal dedi, biraz zayıfız sanıırm, ama bizim iki sülalede zayıf zaten bizim kuzucukdan fazla bir tombişlik bekleyemiyorum malesef,
kafası üstteymiş, anlamıştım zaten hep aşağıları tekmeliyor,
ultrason için masaya uzandığımda çok komikti karnımın sağ tararı yukarıda sol tarafı aşağıda, baya masaj yaptık düzelsin diye, heralde poposunu toparladı o tarafa kuzucum,
güzel haberim ise sol damar iyileşmiş çok şükür, sağ damardaki direnç hala yüksek ama doktor tek taraflı direncin hiç bir sorun yaratmayacağını ama yinede dikkatli olmam gerektiğini söyledi,
bu durumda 32. haftada sezeryan tehlikesinden kurutulmuş olduk, inşallah başka bir aksillik de çıkmaz.
inşallah bu sorunu yaşayan diğer tüm arkadaşalrın da düzelmiş olduğu haberini alırız.
tatlım koruyucu olarak ne aldın resim ya da marka paylaşır mısın rica etsem.kızlar ben bugün yatak koruyucu da aldım 10 lu paket.yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamaslıyız korkuyorum valla ben hazırlıksız yakalanıcam die.sıra geldi hasta bezine onuda alırım bugünlerde inş
ay ne güzel mobilyalarımız benzer kızlarımız da güzel günlerde yaşarlar inşallah ben şimdi cibinliğini süslüyorum çok sade kalmıştıSelam kızlar:) bugün doktor kontrolümüzü olduk güzel kızım 30+6 çıktı ultrasondaRenkli dopplerde sadece radyolog gördü kızımı ben göremedim. Kordondan kan akışına filan baktı kanın akış yeri renkli görünüyor diğer yerler normal sadece kafamı kaldırıp 1 kez bakabildim, sonra da sonucu doktoruma götürdüm 31 haftalıkken çağırdı yani o zaman görebilicem. Neyse çentik filan yok herşey yolunda çok şükür.
Bir sürü alıntı yapmıştım, maalesef sayfa dondu yenilemek zorunda kaldım hepsi gitti. Bana geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız:)
Medcezir tatlım mobilyan benimkiyle aynı nerdeyse benimki little colorstı ondan sordum :)
canım ben de 40 derecede yıkadım pamuklu kısmında. yumuşatıcı da kullandım ama ilave durulama yaptırmadım. bi de dalinin sıvısını kullandım ilaç gibi bir şey sanki hiç öyle kendimize kullandığımız parfüm kokan deterjan ve yumuşatıcılara benzemiyor.İyi geceler tontişler gece gece oğlumun kıyafetlerini yıkadım astım bı posta yarın ütüye başlıcam :)) çok heyecanlı kızlar siz nasıl yıkadınız ben 20 dklık programda 40 derecede yıkadım üstüne 20 dakka durulama sıkma yaptım dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını kullandım ilave durulama yapınca kokusu pek kalmamış
canım için sıkılınca dua oku bol bol. ben biraz rahatlıyorum. ben de dalıp dalıp gitmeler başladı. kocam fazla dalma diye takılıyor. mevlüt işini ben de kara kara düşünüyorum. çok kişi çağırmıcam öyle aramızda olsun bitsin. Allah kabul etsin.Günaydın hanımlar;
Ben hala dinlenemedim. Bugünlerde içim çok sıkılıyor mutsuz hissediyorum kendimi.
Dün yeniden 3 boyutlu ultrason için doktordaydık. Ama yine olmadı.Benim eşşek sıpası kızım sadece ayaklarını azıcık hareket ettirdi. Yüzünün önünde göbek kordonu olduğundan yüzü elleri görülemedi. 1 saat öncesinde bir paket çikolata yemiştim yine kar etmedi. Doktor bakıp bakıp 10 dak yürüyün gelin diyor biz yürüyoruz geliyoruz yine yok. Doktor biraz burda yatın dedi. Bi sağınıza bi solunuza dönün dedi. Yaptım yine yok. Bu sefer sırtüstü yatın biraz rahatsız olsun kordonu ittirsin diyor. Yok bizimki tınnnnn En sonunda bir daha ki doktor randevunuzda yine gelin dedi doktor. Son kez deneyelim diye.
Bir sorum olacak kızlar her iki aileden uzak olanlar mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? Nasıl yapacaksınız? Benim annemler 3 saatlik uzaklıkta. Annem doğumdan sonra kırkım çıkana kadar yanımda kalacak. sonra kayınvalidemler gelecek 15 saat uzaklıktan. Aslında iki aileyi yanyana getirmek istemiyorum. Düğün zamanı yaşanan problemlerden dolayı. Sorunlar çözüldü ama yine de emin olamıyorum çünkü. Eeee her ikisi de mevlütte bulunmak ister. Heveslerini kırmak istemiyorum. Bi de teyzemler mevzusu var tabii.... Onlar ne zaman gelecek falan?Kayınvalidemler geldikten sonra yapsam annemler yakın zaten gelip gitse. Annem çok bozulur buna. Kayınvalidem hasta hiç bişeye yardım edemez. Hiç mevlüt yapmasam mı acaba diyorum?Siz neler yapacaksınız kızlar???
tatlım açıcan kapıyı pencereyi havalandırıcan başka çaresi yok malesef ben 3 hafta havalandırdım gece gündüz açıktı kapı pencere.Kızlar bebeğimin mobilyaları malum kereste kokuyor. O yeni kokusu uzun süre çıkmaz ama azalması için ne yapabilirimmmm ki ?
geçmil olsun. yüreğini ferah tut canım bebişin geleceği en doğru zamanı bilirSevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
çok güzel beşiğin güzel günlerde kullanın ben duvar kağıdına da bayıldım çok güzel durmuş vintage tarzı bayıldım.merhaba kızlar... herkes iyidir inş.. öğlen kargo ile sallanan sepet beşiğimiz geldi. büyük bir sabır ile kurdum kendisini. ve babası bile görmeden teyzeleriyle paylaşmak istedim... ayyy ben doğurmak için sabırsızlanmaya başladımEki Görüntüle 723676
geçmiş olsun canım.allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçektenbi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah
Oh oh maşallah tam sıkmalik olmuş o :)
Hoşgeldiniz canım maşallah bebişineve sana da maşallah tebrik ederim örnek bi annesin
41 kere maşallah süslü fıstığa:) Dikkatli bir beslenme ile her şey düzeliyor , ben buna inanıyorum . Tebriği haketmişsin .
Valla oğlum da sıra beklerken hareketli ; ama hareketi yüzümü nasıl saklarım şeklindeki dr'umuz bakınca yüzünü göstermiyor :)
oyy yavrum benim yesinlerrr onuueeee artık son zamanalrı güzel görünmek için süsleniyor
senin adına çok sevindim canım süper gidiyorsun
Kızlar bebeğimin mobilyaları malum kereste kokuyor. O yeni kokusu uzun süre çıkmaz ama azalması için ne yapabilirimmmm ki ?
Zaman ne cabuk geçiyor,ilk sayfalara baktım da hamilemiyim acaba diye sorularımız,kalbini duyduk diye heyecanlarımız.
Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum.hepbirlikte yaşıyoruz.
Eviimin havası neşesi bile değişti şimdiden.
Kadın olmak hayata bir can getirecek olmak çok büyük bir mutluluk.
Ilk sayfalardan bugünlere kadar bir kısmımız istemesekte aramızdan ayrıldı.
Geriye kalan bizlerde zaman zaman acaba bebeğim sağlıklı olacak mı korkusu yaşıyoruz.
Inşallah bu zaman sonunda hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza.
Aldıklarımız, paylaşımlarımız , zaman zaman dedikodularımız :) herşey çok güsel.
Geçen sene bayramda bebeğim öldü diye kürtaj olmuştum ,bu sene bayramda allah ın izniyle yavrum kucağımda olacak.
Hamilelik bana sabretmeyi öğretti. Artık o küçük şımarık kızın yerinde güçlü ne istediğini bilen anaç bir kadın var
hepimizin hanesi huzurla dolsun inşallah.
Allah hep iyi insanlarla hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
öle duygusallaştım azcık :)))
sizleri seviyorum şişko patatesler hıhhhhh en şişko benim işteee kıskanın :)))
sağol canım da eşim bunu kabul etmez biliyorum,tanıyorum...ne gerek var der...zaman herşeyin ilacıdır...inşallah zamanla herşey değişir...zaten düzeliyor gibi olmuştu ama arada konular açılınca yine kavga ediyoruz...hep başkalarıyla ilgili ama kendimizle ilgili değil..
:)
ordan bakınca öyle göründü dimi....
benim bişeyleri abarttığım vs....
benim yaşadığım hiç bişeyi bilmediğiniz için böyle düşünmeniz normal size kızmıyorum
zaten bir kaç gün içinde yaşadığım herşeyi anlatan,bu noktaya nasıl geldiğimi anlatan ayrı bir konu açıcam...yazacaklarım uzun olduğundan ayrı bir yerde toparlıyorum şu sıra...
şunu söylyim ki evet eşimin beni sevdiğini biliyorum ben zaten beni sevmiyor etmiyor demedim...yardımcı olduğunu vs her fırsatta dile getirdim...ben de onu seviyorum,herşeye rağmen..bütün hatalarına,bütün ağır sözlerine,aileme karşı tavırlarına rağmen...!
mutlaka benim de hatalarım olmuştur,hele ki bu dönemde daha hassas olduğum da doğru elbette malum hamileyiz,yalnıııız siz öyle bir yazmışsınız ki sanki ortada hiç bişey yok,eşimin hiç bir hatası yok ve ben durduk yere eserekleniyorum gibi..işte burda çok yanılıyorsunz...oysaki ara ara bazı şeyleri yazmıştım burda onları neden atladınız?
benim ki hamilelik nazı falan da değil asla böyle düşünülmesin zaten anlattığım zaman anlayacaksınız....o zaman tekrar yorum yazmanızı rica ediyorum olur mu :)
ha bu arada eşim ev yaptırmıyor...kayınpederim sağolsun Allah bin kere razı olsun onun yeri başka her zaman söylüyorum,biz ilk evlendiğimizde aldı bu evi,temelden girildi ve şu an bitmek üzere...
fakat son dönemde yaşadığımız sorunlar (kayınvalideyle ilgli,ailelerle ilgili vs) bizi yıprattı...ama bunların öncesi de var...bunları anlatmanın da yeri burası olmadığı için detaya girmedim bu zamana kadar hiç..
dediğim gibi bugün yarın ayrıca konuyu açıp anlatıcam,umarım okursunuz....yine de ilgin ve tavsiyen için teşekkürler...bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor canım,benim yaşadıklarımı sen yaşasaydın ya da başka biri emin ol aynı durumda olurdunuz...ki ben yine de kendimi güçlü buluyorum bunca şeyin üstesinden gelip ayakta durabildiğim için...
tamda öyle yapıyorum yıyecek cıkınca kanalı degiştryrm marketlere gitmiyorum benm canmı istedecek zor duruma dusureck herseyden kendimi uzak tutuyrm burda herkes hamile ve hamile kadına nasıl davranılmalı ne denilip ne denmeli biliniyo olmalı diye hatrlattım
Gecenlerde bebek urunlerinde kansorejen madde ciktigna dair haberler vardi duymussunuzdur.
Ender sarac giysileri ilk yikamada sirke koyun yikarken dedi kimyasallari temizliyormus yikama yapacaklara soyliyeyim dedim
Bebeğin iyiyse sıkıntı yok canım bizimkiler de tombik olmayıversin napalım :) Doktor haftasıyla uyumlu dediyse sıkıntı yoktur.
Son ay zaten hızlı kilo alınıyormuş ya , proteini bol tut daha da alır ; zaten cılız değil ki annesi emin ol :)
Merhaba kızlar :)
Bugünde topiği takip edemedim... Öğleden önce işlerim vardı dışarda, öğleden sonrada işyerinde koşuşturmaca derken bugünde bitti...
Benim için pekte iyi olmayan haberler aldım bugün , canım biraz sıkıldı. Biraz daha konular şekillenince sizlerle de paylaşırım dostlar.
İnşallah ben eşim ve bebeğim için herşeyin hayırlısı ne ise öyle olur....
Yarın güzel kızımızı görmeye gideceğiz, cumayıda izin aldım dinlenmek için. Sanırım bir haftada rapor alacağım. Yani sizlerden epey uzak kalacağım için şimdiden üzgünüm
Hayatımın dönüm noktası olan günler yaşıyorum benim için dua edin lütfen, desteğinize ihtiyacım var. Bir karar vermem lazım ama tüm hayatımı etkileyecek bir karar olacak.... Allahım hayırlı yolu göstersin inşallah :)
Hepinizi öpüyorum kendiinize iyi bakın canlar....
geçmiş olsun canım.
Canim olaylarin tumunu ne yasadigini bilmiyorum ama bende buradaki mesajlarindan hep sikintida oldugunu tahmin ettim sadece yavrunu dunyaya getirmeye hazirlanman gerekirken diger etkenlerin seni yipratmasin, bu kadar mutsuz olabilecegin altindan kalkamadigin ne olabilir diye dusundum, bulamadim. Cahil degiliz, haklarimizi savunamiyor degiliz en kotu o insanlari silersin giderler hayatindan... Sabir ve guc diliyorum ve lutfen yorumlari tarafli algilama, burda umursamasa kimse kimse icin zamanini ayiripda ta siyelerde bulunmaz...
Kızlar bebeğimin mobilyaları malum kereste kokuyor. O yeni kokusu uzun süre çıkmaz ama azalması için ne yapabilirimmmm ki ?
heracım amabalaj içinde teslim edilir diyor, ambalajının ebatları kaça kaçtı, çok mu büyük bir şeydi.
ben şimdi sipariş etsem eşim gelirken getirecek, acaba uçağın içindeki üst bagaja sığabilecek ve havalimamnında elde taşınabilecek boyutlarda ve ağırlıkta bir şey mi?
aaa 27 yaş erken miymiş o zaman ben de erkenceyim senin gibi... belki de sen küçük gösteriyosundur. gerçi yaşını bilerek demiştir.
allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçektenbi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah
Canim bende yikadim hersey hazir benimde yeniden yikayasim geldi bunu duydugumdan beri
canım yaa çok saol çarşambaya randevu alabildim bi gün daha beklemek zorundayım çok sinir bozucu doktorum önlem alamazsan bebeği etkiler dedi benim ve bebeğim için dua edin 7 yıl tedavi gördüm bu bebek için allahım onu ve hepimizin bebeklerini korusunAMİİN
biz geldik doktor kontrolümüzden teyzeleri. kızçemi gördüm 41 cm 1.750 gr olmuş benim tombiğim yerim onu bensıram gelsin diye beklerken kızım bir hareketlendi ki sormayın dedim süsleniyor herhalde. doktor ablasına da söyledim sizi göreceği için saçını başını tarıyor sanırım diye güldük baya. bizim de artık kontrollerimiz 2 haftada bire döndü. Maşallah 40 gündür hiç kilo almamışım şekeri düzeltince herşey daha güzel gidiyor. diyetisyenim tebrik etti beni hihihih
onun dışında ben geçmişi okuyayayım bakalım bugün neler kaynatmış kızımın teyzoşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?