- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.681
kızlar canım çok sıkkın anlatamıyorum kimseye de annem babamdan çok çekiyoo şimdi bi de kaynanası da geliyo yanına doğumumda doğru düzgün yanımda olamıycak devamlı laf sölicekler zaten yüksek tansiyon kalp hastası iyice kötü olucak bende onun o halini gördükçe çok üzülüyorum dayanamıyorum artık neden bu kadar vicdansız babam ve annesi var anlamıyorum neden insanlar bu kadar kötü((
offff hadi yaaa.. inşallah olursun canım markete gittiğinde tadımlık al en azından birden de tatlıya yüklenme bence.. demesi kolay tabi ama yüklenmemeye çalış. aklına bebeğinin sağlığını getir. sonucta abur cubur fazlası..
Merhaba kızlar :)
Bugünde topiği takip edemedim... Öğleden önce işlerim vardı dışarda, öğleden sonrada işyerinde koşuşturmaca derken bugünde bitti...
Benim için pekte iyi olmayan haberler aldım bugün , canım biraz sıkıldı. Biraz daha konular şekillenince sizlerle de paylaşırım dostlar.
İnşallah ben eşim ve bebeğim için herşeyin hayırlısı ne ise öyle olur....
Yarın güzel kızımızı görmeye gideceğiz, cumayıda izin aldım dinlenmek için. Sanırım bir haftada rapor alacağım. Yani sizlerden epey uzak kalacağım için şimdiden üzgünüm
Hayatımın dönüm noktası olan günler yaşıyorum benim için dua edin lütfen, desteğinize ihtiyacım var. Bir karar vermem lazım ama tüm hayatımı etkileyecek bir karar olacak.... Allahım hayırlı yolu göstersin inşallah :)
Hepinizi öpüyorum kendiinize iyi bakın canlar....
Kizlar bugun doktordaydik kizim 1640gr olmus boyunu ogrenemedik hersey yolunda dedi doktorumuz basi yukarida oldugunu eger 3-4 hafta ya kadar donmezse sezeryan icin gun almamiz gerektigini soyledi bu haftadalarda donuyomus bebekler sizerin bebisiniz nasil duruyo merak ettim :) benim bebisim tam sag gogsumun altinda kafa atiyo resmen kac haftadirda ayni yerde kafasi rahati yerinde galiba :)
maşallah canım bebeğinekaç haftalık bebeğin...benimkide hep sol göğsümün altından tekmeliyo çok tatlı ya bu bıdıklar bende yarın gidicem doktora bakalım benm minik kızım dönmüşmü ..hayırlısı neyse öyle olsun inşallah
Ben hep kafa attigini hissediyorum tekmeyi asagilarda hissediyorum kimildiyo ama hic donmuyo kafasi hep ayni yerde biraz tembel farkindayim :) bakalim sana ne diyecek doktorun ben 31. Haftami yarin bitiriyorum senin ne kadar
aynen canım benimkide öylebiz 30.haftadayız..yarın bi olsada minik kuzumu görsem kaç klo oldu merak içerisindeyim
Bende merak ettim aramizda 10 gun var sanirim bakim kilosuna senin bebisinin ne kadar olmus :) yarin bekliyecem haberini birde mumkunse sorsana druna normalde kacinci haftaya kadar dogum pozisyonuna donmus olmali eger senin bebisde yukardaysa ben tr yasamiyorum bana donmezse sezeryan falan demesi cok erken geldi bakalim sana ne diyecek doktorun
benimde sabahtan beri tık yok dün çok hareket etti yoruldu sanırımAllaha emanet bebişlerimiz
canım hep öylee yaaa göbeğim çatlayacak o hareketlerini gösteremiyorum die.. dün akşam karnımı açtım oturdum yanına hareket ettikçe bak dedim kızım durdu. en sonunda bişey demedim kocamı dürttüm hemen baktı dalgalanıyor içimdee şok oldduu yaaa dedim bu ne ki neler yapıo kızım ama çok şükür azda olsa görebildi. genelde karnımı sever öper kzıımda kıpırtı yok adam ayağa kalkar kafayı çevirir kıpır kıpır. valla diyorum bu kız sana naz yapıyor
Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
Canım bir ay 28 gün değil ki 30 ve 31 gün ortalama. 40 hafta 280 gün yapıyor. 270 i 30 a böl 9 yapar ve 10 ekle 280 yapar :) yani 9 ay 10 gün oluyor tam. Bu da 40 yapar kendimi Devlet Bahçeli gibi hissettim birden hihihihihih
Kızlar mutfakta yemek yapıyordum İdoş kıpırdamaya başladı ben de konuşuyodum O'nla cam da açık yan komşu bahçesiyle ilgileniyodu beni gördü konuşurken acaba deli olduğumu düşünmüş müdürBen doktorun dediğini yapıyorum konuş seni duyuyo dedi ama yaaa
Kizlar bugun doktordaydik kizim 1640gr olmus boyunu ogrenemedik hersey yolunda dedi doktorumuz basi yukarida oldugunu eger 3-4 hafta ya kadar donmezse sezeryan icin gun almamiz gerektigini soyledi bu haftadalarda donuyomus bebekler sizerin bebisiniz nasil duruyo merak ettim :) benim bebisim tam sag gogsumun altinda kafa atiyo resmen kac haftadirda ayni yerde kafasi rahati yerinde galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?