2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Farkli sehirlerde misiniz annenle canim? Neden dogumunda yaninda olamiyor? Babannen ve baban senin hatrini saymazlar mi sen annene destek olsan? Canini sikma lutfen, bu ailevi dertler zordur bilirim... Elinden birsey gelmez ama aklin hep ordadir...

İnan ne yapacağımı bilmiyorum. İnanır mısın rüyamda çikolata çeşmesi gördüm Dün çok yediğim için şu saate kadar kendimi zaar zor zaptettim şimdiden sonrada yemem sanırım yani inşallah yemem Aslında öyle şeylerede çok bi düşkünlüğüm yoktur ama..neden böyle oldu ki??

Canımcım Allah gönlünden geçeni hakkınızda hayırlı etsin inşallah. Hamilenin duası çabuk kabul olur derler umarım denilen gibi olur.

Kizlar bugun doktordaydik kizim 1640gr olmus boyunu ogrenemedik hersey yolunda dedi doktorumuz basi yukarida oldugunu eger 3-4 hafta ya kadar donmezse sezeryan icin gun almamiz gerektigini soyledi bu haftadalarda donuyomus bebekler sizerin bebisiniz nasil duruyo merak ettim :) benim bebisim tam sag gogsumun altinda kafa atiyo resmen kac haftadirda ayni yerde kafasi rahati yerinde galiba :)

maşallah canım bebeğinekaç haftalık bebeğin...benimkide hep sol göğsümün altından tekmeliyo çok tatlı ya bu bıdıklarbende yarın gidicem doktora bakalım benm minik kızım dönmüşmü..hayırlısı neyse öyle olsun inşallah

Ben hep kafa attigini hissediyorum tekmeyi asagilarda hissediyorum kimildiyo ama hic donmuyo kafasi hep ayni yerde biraz tembel farkindayim :) bakalim sana ne diyecek doktorun ben 31. Haftami yarin bitiriyorum senin ne kadar

Ben hep kafa attigini hissediyorum tekmeyi asagilarda hissediyorum kimildiyo ama hic donmuyo kafasi hep ayni yerde biraz tembel farkindayim :) bakalim sana ne diyecek doktorun ben 31. Haftami yarin bitiriyorum senin ne kadar

aynen canım benimkide öylebiz 30.haftadayız..yarın bi olsada minik kuzumu görsemkaç klo oldu merak içerisindeyim

aynen canım benimkide öylebiz 30.haftadayız..yarın bi olsada minik kuzumu görsemkaç klo oldu merak içerisindeyim

Bende merak ettim aramizda 10 gun var sanirim bakim kilosuna senin bebisinin ne kadar olmus :) yarin bekliyecem haberini birde mumkunse sorsana druna normalde kacinci haftaya kadar dogum pozisyonuna donmus olmali eger senin bebisde yukardaysa ben tr yasamiyorum bana donmezse sezeryan falan demesi cok erken geldi bakalim sana ne diyecek doktorun

tamam canım sorarım merak etme yarın yazarım sana..

Arkadaslarim hepinize ilginiz icin ayri ayri tesekkur ederim..yatarken bi baktim ki hepiniz ortak olmussunuz dertlerime Allah razi olsun. ...iyi ki varsiniz, iyi ki karsilasmisiz...benim de dualarim hepinizle esiyle, kv, isiyle ve her ne cesit sorunu derdi olan arkadasimiz varsa hepsine en tez zaman da hayrlar ferahliklar diliyorum...
Bebislerimizle yuzumuzun guldugu nice tatli gunler gorelim ins...hepinizi opuyorum

oyyyyy bacilaaaa ne cok yazmisiniz :) ben arkadastayiz eslerimiz de yok oturuyoz iki gobisli seviyorum hepinizi minisler.

yarin ayri ayri yazicam.telefondan goremedim ama Rabbim can sagligi versin asilmayacak dert yok dua ediyorum hepimize bebek ve esiniz dunyanin en degerli seyi bu ozel aylari yasayin doya doya hadi kact buyuk bebisler :)

Bir sorum olacak kızlar her iki aileden uzak olanlar mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? Nasıl yapacaksınız? Benim annemler 3 saatlik uzaklıkta. Annem doğumdan sonra kırkım çıkana kadar yanımda kalacak. sonra kayınvalidemler gelecek 15 saat uzaklıktan. Aslında iki aileyi yanyana getirmek istemiyorum. Düğün zamanı yaşanan problemlerden dolayı. Sorunlar çözüldü ama yine de emin olamıyorum çünkü. Eeee her ikisi de mevlütte bulunmak ister. Heveslerini kırmak istemiyorum. Bi de teyzemler mevzusu var tabii.... Onlar ne zaman gelecek falan?Kayınvalidemler geldikten sonra yapsam annemler yakın zaten gelip gitse. Annem çok bozulur buna. Kayınvalidem hasta hiç bişeye yardım edemez. Hiç mevlüt yapmasam mı acaba diyorum?Siz neler yapacaksınız kızlar???[/QUOTE]

benim de durumum seninle aynı canım.iki aileden de uzağız.annemler bana çok uzaklar 19 saat var aramızda.kv ler 4 saat uzaklıkta doğumu zaten kv nin yanında yapacağım mecburen ,doğumdan 10 gün sonra evime döneceğim evimde de mevlüt yapmam çok zor herşeyle tek başıma ilgilenmem zor olacak yani şimdilik düşünmüyorum mevlüt yapmayı...

benimde sabahtan beri tık yok dün çok hareket etti yoruldu sanırım Allaha emanet bebişlerimiz

2 gündür benim miniğim de pek hareketli değil ama yönü iç organlarıma dönük öyle hissediyorum yani çünkü vuruşları içe doğru o nedenle şiddetli değil hareketleri,bi de dediğin gibi yoruluyorlar ya da uyku düzeni oluşuyormuş...

hehehehehe,,benim miniğim de öyle aynen teyzesi,benim elimin altında coşuyor ama eşime bak deyince ya da onun elini koyduğumda karnıma sanki hissediyor onu kıpırdamıyor yahuuu...eşim de vazgeçti artık gel bak dediğimde ben gelince oynamıyor ki hele az daha büyüsün diyor gıcıııkkk....ben de o öyle deyince sana acıyorum bu duyguyu hissedemiyorsun diye, diyorum...

canım kendince sebepler araman çok doğal ama unutma ki herkesin imtihanı farklı seninki de buymuş,rabbim sabırla beklemeni istemiş,sen de sabret ki sağ salim evladını al kucağına inş erken merken doğar diye de çok stres yapma lütfen tevekkül et canım sen elinden geleni yap,dinlen rabbim ne zaman yazdıysa o zaman alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza.arkadaşların dediği gibi bizi bırakma burada gerçekten biri bakmazsa biri muhakkak her yazılana bir cevap veriyor,zaten aile gibi olduk maşallah,yüz yüze görüşmesek de hepimiz neredeyse birbirimizi tanıdık gerçekten bu ortam bozulmasın sen de kafanı dağıtırsın,yatarken sıkılmazsın canım,mis mis kponuşuruzn işte,rabbim yardımcın olsun...

allah iyiliğini versin be arkadaş kıkıkıkırkkkkkk yapaaaarrrr.....

sorma arastacığım ben de öyle bi arabanın içinde miniğimle konuşurken elim karnımda 10-11 yaşlarında bir çocuğa yakalandım,çocuk amma gülmüştü bana bir de dönüp dönüp arkasaına bakarak hem de.....

3-4 saattir sıpam fena kasıyor benı kızlarr bı sağ bı sol aşşagı yukarı alt tarafa tepık ındırıp duruyor devamlı bıyerde toplanıo kaskatı kalıorum hayırlısı Allahtan

Herkese iyi geceler kızlar.. Sabahtan beri anca bitirip yazabildim yetişemiyorum hızınıza :) arada kontrol ediyorum.
Pencere cim cnm çok geçmiş olsun, inş zamanında gelir bebeğin , kendine çok dikkat et inş herşey yoluna giricek dua ediyorum ben de sana herkes gbi..
Çeşitli sorunları olan arkadaşlarım içinde aynı şekilde okurken çok üzülüyorum hiç kolay değildir heralde ailevi sorunlarla uğraşmak Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Ben de diyetle boğuşuyorum herşeyi canım çekiyo çok fena oluyorum , bugün biraz kaçamak yaptım artık. Koca aradı bişey istermisin diye saydım aklıma ne gelirse , tatlandırıcılı çikolata almış gelmiş canm benim :) tavsiye ederim benim gbi krize girenlere:)
Buarada dün çok komik bişey oldu , telefon elimde sizi okurken koca aldı ben de bakıyım nasıl bişeymiş diye :) ay çok güldüm vermiyor teli senin yazdıkların nerde bulcam diye :))))) buldurdu okudu yazdıklarımı dedikodu mu yapıyorsunuz diyo :))))

Maşallah kızına canım. Kocaman genç kız olmuş Benim minik sıpam en son tersti pztesi dr gidecem bakalım ne yapmış. Benim kuzumda solda. Bazen karnımın şeklini öyle bi yamultuyor ki şaşırıyorum bi keresinde karnımı açıp aynanın karşısında 'bak oğluş annenin karnını nasıl çirkin yaptın' dedim..sanki beni anladı ve düzeldi. Minik sevgilim benim yaaa

Alerjim tuttu yine hapsirmaktan oğlum firlayivercek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…