2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın canlar.uzun zamandır sabah çalan saati susturmak ve 5 dakika daha uyumak yalan oldu.en geç saat 6'da ayaktayız biz kızımla.vücut doğum sonrasına adapte oluyor heralde.bugün tüm insanlar için çok çok çok güzel gelişmeler olur inşallah.Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.sıkıntısı olan arkadaşlarım inşallah feraha çıkarlar.hepinize güzel günler diliyoruz kızımla

günaydınlaar....

hep uyandığımda sırtüstüyüm yaa..dr a sorcam umarım zararı yoktur...sola dönüyorum ama bi bakıyorum yine sırtüstü

Günaydın canlarımmm

kocacım bugün çanakkaleye gidiyor ksmetse yarın akşam dönecek önceden gidince 3-4 gün kalıyordu, bende anneme gidicem.. evde bi türlü yalnız kalmaya alışamadım ki kocamda 10 kere anneme git bak diip duruyor

Son düzenleme:
Günaydın annişlerrrrr ve bebişleri;

Bugün enterasan bi gece oldu bi türlü uykum gelmedi yani daha öncede uyumakta zorlandığım günler oluyordu ama en fazla 1-2 saat dönüyordum yatakta sonra uyuyordum.bugün bi türlü uyuyamadım 4e kadar ütü yaptım bende...
sonrada 4den sonrada yemek yedim..ondan sonra uyuyabildim 8de de geri uyandım... sanırım dün gündüz uykumu fazla kaçırdım gece uykum çok sarktı...ama benim için keyifliydi bebişim arasa aldığım kıyafetleri ütüledim.çeyiz dizer gidi ütüleyip ütüleyip diziyorum..ALLAHım inşallah kolay bi doğum olurda kucağımaza sağ salim almakta nasip olur hepimize..

birde bi soru sorucam

şimdi benim aynaya bakıyorumda hiç çatlağım yok bebek yağı haricinde bi üründe kullanmadım.acaba bundan sonra bebek daha çok büyücek ya ozaman mı çatlak olur diyorum.kimisinde çatlak olmuyormuş hiç benimde olmadı bu zamana kadar inşallah olmaz.çatlaklar konusunda fikirlerinizi bekliyorum...

canım anladığım kadarıyla çalışmıyorsun uyuyamasanda bu sıkıntı olmaz... biz çalışanlar uyuyamıyoruz bide üste sabahın köründe işe geliyoruz inan daha zor oluyor...

Bebişin kıyafetlerini ütülemek çok heyecanlı oluyor, onları yerleştirmek falannn :)

ÇAtlak sorunu bende de henüz başlamadı, başlar mı hiç bi fikrim yok. bende lierac kullanıyorum ama her gün değil.. aklıma estikçe abzen bir hafta sürmüyorum o kadar aralıklı yani.. Aynaya baktığımda sadece belirgin mor damarlarımın çıktığını görüyorum seyrek olarak. acaba onlar sonradan çatlayacak mı? yoksa karın gerildikçe damarlar mı çıktı

Günaydın canlarımm. Hepiniz iyisinizdir umarım. Hergün işe gelince artık sizi merak edip hemen topiği açıyorum.
Faceyi bile unuttum ya

Amannn yerim ben onun totosunu. Bide süslenirmiş Hepinizin bebişini çok merak ediyorum yaaa.
Hayırlısı ile doğunca resimlerini albüm yapalım Ağustus Böcekleri
Seni de tebrik ederim kuzum. Nasıl başardın kilo almamayı. Şekerine dikkat ederek mi?
Canım umarım büyük bi sorunun yoktur. Hakkında hayırlısı olsun canım. Kendini yıpratma.
3-4 saattir sıpam fena kasıyor benı kızlarr bı sağ bı sol aşşagı yukarı alt tarafa tepık ındırıp duruyor devamlı bıyerde toplanıo kaskatı kalıorum hayırlısı Allahtan
Akşam bende de aynı durum vardı canım. Ova ova geçiremedim gerginliğimi. Asıl zorluklar yeni başlıyo sanırım...
günaydınlaar....

hep uyandığımda sırtüstüyüm yaa..dr a sorcam umarım zararı yoktur...sola dönüyorum ama bi bakıyorum yine sırtüstü
Yalnız değilsin canım. Bende aynıyım. Pazartesi doktora gidicem ben de sorucam canım.
Günaydın canım. Senin içinde iyi olur canım ne güzel annene yakınsın kıymetini bil
Günaydın herkese ohh bugün perşembe hafta bitiyo az kaldı Canım bu arada iyi altına kaçırmıyorsun bazen aksırırken hapşururken hii diyorum koşa koşa lavobaya gidiyorum

Canım sanırım çoğumuz öyleyiz. Daha doğurmadan böyle oldun sonrası nasıl olcak bakalım

günaydınlaar....

Sırtüstü yatınca hem kendi nefes alışımız zorlaşıyor hem de bebeğe giden oksijen azalıyormuş .
Ama şu son zamanlar ben de uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum ; yastıklarla destekliyorum ama nafile .

En iyisi kanepede uyumak sırtı yaslayıp sola dönerek karna da yastık koyup dönmeyi engeller belki ama öyle de yatılmaz ki
Son ay sanırım arkayı destekleyim oturur vaziyette uyuyacağım :)

aaa uyuz sanki bizim bebeklerimizin prime ihtiyacı var, onların anne sevgisine, süte ihtiyacı var. ömer çelik de böyleydi nedir şu çelik soyisimli bakanlardan çektiğim

Allah acil şifalar versin canım. seni anlıyorum senin şikayetin şuanda annenin ameliyat olacak olmasından çok ailenin problemlerinin yoğunluğundan kendi evlatlık nazını yapamayıp onlara ebeveyn gibi yardımcı olmak zorunda olman. tam hamilelik zamanı azcık yardıma ihtiyacın vardı naz yapacaktın ama nasip değilmiş.olsun bize Anne babamız değil Allah yardmcı olsun. ben şuna inanıyorum Allah dağına göre kış veriyor gerçekten. benm yanımda ne annem var ne kayınvalidem ve çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum inşallah doğumumda öyle olur. arkadaşım annesiyle aynı şehirde yaşıyor şimdi hamile ve çok zor geçiyor hastanede yatıyor. yani kendini Alllaha emanet et...
Bebeğin iyiyse sıkıntı yok canım bizimkiler de tombik olmayıversin napalım :) Doktor haftasıyla uyumlu dediyse sıkıntı yoktur.
evet bizimde kızlar sıska dimi günebakancım. ben cumartesi doktora gidicem bakalım 1 kiloyu bulabilmiş miyiz?

Allah yardımcın olsun canım inşallah pişman olmayacağın bir karar verirsin

ögrtmncim benmde aileler yakın değil kimsem olmayacak ama bebiş 3 aylık falan olduğunda düşünüyorum. biz arada evde aldık herkes soruyor ev mevlüdü okutcak mısınız diye bende bebeğinkiyle beraber olacak diyorum.

günaydınlaar....

canım bende genelde sola yatıp sırt üstü uyanıyorum.inşallah ciddi bi sakıncası yoktur die ümit ediyorum

Son düzenleme:
Canım uyumamışsın ama uyumakdan daha eğenceli bişiler yapmışsın.
Bence bebişin uyutmamış seni anne hazırlıklarımı tamamla diye
Canım ben de duştan sonra bebe yağı kullanıyorum. Haftada 3-4 kez de lierac kullanıyorum. Şimdilik bişi yok. Ama gerildikçe olabilir.
Çatladıktan sonra çözümü yok. Bence öncesinde elimizden geleni yapalım

Kızlarr bişi sorcam. Ben duştan sonra bebe yağı kullanıyorum. Haftada 3-4 kez de lierac kullanıyorum ama cildim mi hassas anlamadım derileri soyuluyo dökülüyo anlamadım. Pazartesi doktoruma da sorcam ama benim durumumda olan var mı başka ?

Çatlak için olacaksa olur ne kullanırsan faydası yok deniyor ama tam bilemiyorum tabi .
Bazılarının hemen başlıyormuş son aylarda da karın harita gibi çatlaktan ; o kadar kullanılan kozmetiğe rağmen . Bazılarında da hiç bir şey olmuyormuş .
Ben bebe yağını ve losyonunu hep kullanırdım kokusu ve yumuşaklığı hoşuma gidiyordu duş jeli olarak da onu kullanıyordum parabensiz diye ; hamilelikte de devam ettim . Şu an bende de çatlak yok .

Çatlak için en önemli olan şey vücudu içten nemlendirmek bunun için de bol su içmek ; sanırım bunun etkisi olabilir .

Karında linea nigra denilen o çizgi de olmadı bende .Bunun olma ya da olmama nedeni ne bilmiyorum .

Canım çok merak ettim haberlerini bekliyoruz. İnşallah sizin için en hayırlısı olur...

Ben de merak ediyorum bu çatlak olayı ne zaman başlar 7. aydayız artık olacaksa bundan sonra olur gibime geliyor :26:

evet canım çalışmıyorum..çalışan annelere allah kolaylık versin ben böyle zor dayanıyorum siz napıyorsunuz kimbilir.. (

çatlaklar konusunda bende damar falanda yok kocaman bi göbiş var kahverengi uzunda bi çizgi :))) inşallah olmaz çatlak falan annemde hiç olmamış ona çektiysem cilt yapılarımız benziyor cünkü bendede olmaz diye umut ediyorum..ama bacaklarım çok şeker selülitlerle dolu..ne olursa olsun hamileliğin herşeyi güzel herşeyi tatlı :)) hele bebişler daha tatlı..
daha doktora gitmeme 3 hafta var püffffff...bebişi özledim :))

geçen gün doğum yapan bir arkadaşım bana 7. aydan sonra hergün Tarık suresi okumamı tavsiye etti. zaten kısa 6-7 ayetten oluşuyor. önce Allah rızası sonrada tabi erken doğum olmaması içinmiş.kendisi doktorunun söylediği muhtemel doğum tarihine kadar okumuş. çok kolay ve zamanında normal doğum yaptı.Allah hepimize öyle kolay doğumlar nasip etsin

evet bizimde kızlar sıska dimi günebakancım. ben cumartesi doktora gidicem bakalım 1 kiloyu bulabilmiş miyiz?

Aynen canım ben de cumartesi gitmeyi istiyorum öğleden sonra sınav var yetişebilirsem gidicem inşallah. 1 kiloyu bulmamıştır benimki herhalde çünkü 2 hafta önce 710 gr dı. O kadar almamıştır diye alıştırıyorum ki az çıkarsa üzülmeyeyim :)

benimde 4 hafta önce 580 gr dı teyzesi ama ümitvarım belki 1 olmuştur olmadıysa da önemli değil. yeterki sağlıklı olsun yavrucaklarımız :) hem doğurması kolay olur küçük olurlarsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…