- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.701
Alerjim tuttu yine hapsirmaktan oğlum firlayivercek diye korkuyorum
Gül CANIM ben de hapsırıp hapşırıp sonra gülüyorum.
Günaydın annişlerrrrr ve bebişleri;
Bugün enterasan bi gece oldu bi türlü uykum gelmedi yani daha öncede uyumakta zorlandığım günler oluyordu ama en fazla 1-2 saat dönüyordum yatakta sonra uyuyordum.bugün bi türlü uyuyamadım 4e kadar ütü yaptım bende...
sonrada 4den sonrada yemek yedim..ondan sonra uyuyabildim 8de de geri uyandım... sanırım dün gündüz uykumu fazla kaçırdım gece uykum çok sarktı...ama benim için keyifliydi bebişim arasa aldığım kıyafetleri ütüledim.çeyiz dizer gidi ütüleyip ütüleyip diziyorum..ALLAHım inşallah kolay bi doğum olurda kucağımaza sağ salim almakta nasip olur hepimize..
birde bi soru sorucam
şimdi benim aynaya bakıyorumda hiç çatlağım yok bebek yağı haricinde bi üründe kullanmadım.acaba bundan sonra bebek daha çok büyücek ya ozaman mı çatlak olur diyorum.kimisinde çatlak olmuyormuş hiç benimde olmadı bu zamana kadar inşallah olmaz.çatlaklar konusunda fikirlerinizi bekliyorum...
Amannn yerim ben onun totosunu. Bide süslenirmişbiz geldik doktor kontrolümüzden teyzeleri. kızçemi gördüm 41 cm 1.750 gr olmuş benim tombiğim yerim onu bensıram gelsin diye beklerken kızım bir hareketlendi ki sormayın dedim süsleniyor herhalde. doktor ablasına da söyledim sizi göreceği için saçını başını tarıyor sanırım diye güldük baya. bizim de artık kontrollerimiz 2 haftada bire döndü. Maşallah 40 gündür hiç kilo almamışım şekeri düzeltince herşey daha güzel gidiyor. diyetisyenim tebrik etti beni hihihih
onun dışında ben geçmişi okuyayayım bakalım bugün neler kaynatmış kızımın teyzoşları
Canım umarım büyük bi sorunun yoktur. Hakkında hayırlısı olsun canım. Kendini yıpratma.Merhaba kızlar :)
Bugünde topiği takip edemedim... Öğleden önce işlerim vardı dışarda, öğleden sonrada işyerinde koşuşturmaca derken bugünde bitti...
Benim için pekte iyi olmayan haberler aldım bugün , canım biraz sıkıldı. Biraz daha konular şekillenince sizlerle de paylaşırım dostlar.
İnşallah ben eşim ve bebeğim için herşeyin hayırlısı ne ise öyle olur....
Yarın güzel kızımızı görmeye gideceğiz, cumayıda izin aldım dinlenmek için. Sanırım bir haftada rapor alacağım. Yani sizlerden epey uzak kalacağım için şimdiden üzgünüm
Hayatımın dönüm noktası olan günler yaşıyorum benim için dua edin lütfen, desteğinize ihtiyacım var. Bir karar vermem lazım ama tüm hayatımı etkileyecek bir karar olacak.... Allahım hayırlı yolu göstersin inşallah :)
Hepinizi öpüyorum kendiinize iyi bakın canlar....
Akşam bende de aynı durum vardı canım. Ova ova geçiremedim gerginliğimi. Asıl zorluklar yeni başlıyo sanırım...3-4 saattir sıpam fena kasıyor benı kızlarr bı sağ bı sol aşşagı yukarı alt tarafa tepık ındırıp duruyor devamlı bıyerde toplanıo kaskatı kalıorum hayırlısı Allahtan
Yalnız değilsin canım. Bende aynıyım. Pazartesi doktora gidicem ben de sorucam canım.günaydınlaar....
hep uyandığımda sırtüstüyüm yaa..dr a sorcam umarım zararı yoktur...sola dönüyorum ama bi bakıyorum yine sırtüstü
Günaydın canım. Senin içinde iyi olur canım ne güzel annene yakınsın kıymetini bilGünaydın canlarımmm
kocacım bugün çanakkaleye gidiyor ksmetse yarın akşam dönecek önceden gidince 3-4 gün kalıyordu, bende anneme gidicem.. evde bi türlü yalnız kalmaya alışamadım ki kocamda 10 kere anneme git bak diip duruyor
Günaydın herkese ohh bugün perşembe hafta bitiyo az kaldıCanım bu arada iyi altına kaçırmıyorsun bazen aksırırken hapşururken hii diyorum koşa koşa lavobaya gidiyorum
Alerjim tuttu yine hapsirmaktan oğlum firlayivercek diye korkuyorum
günaydınlaar....
hep uyandığımda sırtüstüyüm yaa..dr a sorcam umarım zararı yoktur...sola dönüyorum ama bi bakıyorum yine sırtüstü
Günaydın canım. Senin içinde iyi olur canım ne güzel annene yakınsın kıymetini bil
aaa uyuz sanki bizim bebeklerimizin prime ihtiyacı var, onların anne sevgisine, süte ihtiyacı var. ömer çelik de böyleydi nedir şu çelik soyisimli bakanlardan çektiğimFaruk çeliğe de bak heleeee
6 ay doğum iznini şahsen doğru bulmuyorum
Memurhaber.com - Doğum izninin karar aşamasında olduğunu şu günlerde bu süreci değerlendiren Faruk Çelik, 6 aylık doğum izin süresini doğru bulmadığını açıkladı.
İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in o açıklamaları...
Konu Başbakanla yarın değerlendirilecek. Aile bütünlüğü çok önemli. Kadınlara pozitif ayrımcılık yapmamız gerekiyor. Çalışan kadınlar için doğum izninin 6 aya çıkarılmasını şahsen doğru bulmuyorum. 6 ay çok uzun. Daha farklı bir zaman olabilir. Prim desteği verilebilir. Çalışan kadınlara 24 hafta izin kadın istihdamını zorlaştırır. Bu konuyu tüm kesimlerle birlikte neticelendirmek gerekiyor.
Allah acil şifalar versin canım. seni anlıyorum senin şikayetin şuanda annenin ameliyat olacak olmasından çok ailenin problemlerinin yoğunluğundan kendi evlatlık nazını yapamayıp onlara ebeveyn gibi yardımcı olmak zorunda olman. tam hamilelik zamanı azcık yardıma ihtiyacın vardı naz yapacaktın ama nasip değilmiş.olsun bize Anne babamız değil Allah yardmcı olsun. ben şuna inanıyorum Allah dağına göre kış veriyor gerçekten. benm yanımda ne annem var ne kayınvalidem ve çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum inşallah doğumumda öyle olur. arkadaşım annesiyle aynı şehirde yaşıyor şimdi hamile ve çok zor geçiyor hastanede yatıyor. yani kendini Alllaha emanet et...allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçektenbi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah
evet bizimde kızlar sıska dimi günebakancım. ben cumartesi doktora gidicem bakalım 1 kiloyu bulabilmiş miyiz?Bebeğin iyiyse sıkıntı yok canım bizimkiler de tombik olmayıversin napalım :) Doktor haftasıyla uyumlu dediyse sıkıntı yoktur.
Merhaba kızlar :)
Bugünde topiği takip edemedim... Öğleden önce işlerim vardı dışarda, öğleden sonrada işyerinde koşuşturmaca derken bugünde bitti...
Benim için pekte iyi olmayan haberler aldım bugün , canım biraz sıkıldı. Biraz daha konular şekillenince sizlerle de paylaşırım dostlar.
Yarın güzel kızımızı görmeye gideceğiz, cumayıda izin aldım dinlenmek için. Sanırım bir haftada rapor alacağım. Yani sizlerden epey uzak kalacağım için şimdiden üzgünüm
Hayatımın dönüm noktası olan günler yaşıyorum benim için dua edin lütfen, desteğinize ihtiyacım var. Bir karar vermem lazım ama tüm hayatımı etkileyecek bir karar olacak.... Allahım hayırlı yolu göstersin inşallah :)
Bir sorum olacak kızlar her iki aileden uzak olanlar mevlüt okutmayı düşünüyor musunuz? Nasıl yapacaksınız? Benim annemler 3 saatlik uzaklıkta. Annem doğumdan sonra kırkım çıkana kadar yanımda kalacak. sonra kayınvalidemler gelecek 15 saat uzaklıktan. Aslında iki aileyi yanyana getirmek istemiyorum. Düğün zamanı yaşanan problemlerden dolayı. Sorunlar çözüldü ama yine de emin olamıyorum çünkü. Eeee her ikisi de mevlütte bulunmak ister. Heveslerini kırmak istemiyorum. Bi de teyzemler mevzusu var tabii.... Onlar ne zaman gelecek falan?Kayınvalidemler geldikten sonra yapsam annemler yakın zaten gelip gitse. Annem çok bozulur buna. Kayınvalidem hasta hiç bişeye yardım edemez. Hiç mevlüt yapmasam mı acaba diyorum?Siz neler yapacaksınız kızlar???
günaydınlaar....
Canım uyumamışsın ama uyumakdan daha eğenceli bişiler yapmışsın.Günaydın annişlerrrrr ve bebişleri;
Bugün enterasan bi gece oldu bi türlü uykum gelmedi yani daha öncede uyumakta zorlandığım günler oluyordu ama en fazla 1-2 saat dönüyordum yatakta sonra uyuyordum.bugün bi türlü uyuyamadım 4e kadar ütü yaptım bende...
sonrada 4den sonrada yemek yedim..ondan sonra uyuyabildim 8de de geri uyandım... sanırım dün gündüz uykumu fazla kaçırdım gece uykum çok sarktı...ama benim için keyifliydi bebişim arasa aldığım kıyafetleri ütüledim.çeyiz dizer gidi ütüleyip ütüleyip diziyorum..ALLAHım inşallah kolay bi doğum olurda kucağımaza sağ salim almakta nasip olur hepimize..
birde bi soru sorucam
şimdi benim aynaya bakıyorumda hiç çatlağım yok bebek yağı haricinde bi üründe kullanmadım.acaba bundan sonra bebek daha çok büyücek ya ozaman mı çatlak olur diyorum.kimisinde çatlak olmuyormuş hiç benimde olmadı bu zamana kadar inşallah olmaz.çatlaklar konusunda fikirlerinizi bekliyorum...
canım anladığım kadarıyla çalışmıyorsun uyuyamasanda bu sıkıntı olmaz... biz çalışanlar uyuyamıyoruz bide üste sabahın köründe işe geliyoruz inan daha zor oluyor...
Bebişin kıyafetlerini ütülemek çok heyecanlı oluyor, onları yerleştirmek falannn :)
ÇAtlak sorunu bende de henüz başlamadı, başlar mı hiç bi fikrim yok. bende lierac kullanıyorum ama her gün değil.. aklıma estikçe abzen bir hafta sürmüyorum o kadar aralıklı yani.. Aynaya baktığımda sadece belirgin mor damarlarımın çıktığını görüyorum seyrek olarak. acaba onlar sonradan çatlayacak mı? yoksa karın gerildikçe damarlar mı çıktı
birde bi soru sorucam
Merhaba kızlar :)
birde bi soru sorucam
canım anladığım kadarıyla çalışmıyorsun uyuyamasanda bu sıkıntı olmaz... biz çalışanlar uyuyamıyoruz bide üste sabahın köründe işe geliyoruz inan daha zor oluyor...
Bebişin kıyafetlerini ütülemek çok heyecanlı oluyor, onları yerleştirmek falannn :)
ÇAtlak sorunu bende de henüz başlamadı, başlar mı hiç bi fikrim yok. bende lierac kullanıyorum ama her gün değil.. aklıma estikçe abzen bir hafta sürmüyorum o kadar aralıklı yani.. Aynaya baktığımda sadece belirgin mor damarlarımın çıktığını görüyorum seyrek olarak. acaba onlar sonradan çatlayacak mı? yoksa karın gerildikçe damarlar mı çıktı
evet bizimde kızlar sıska dimi günebakancım. ben cumartesi doktora gidicem bakalım 1 kiloyu bulabilmiş miyiz?
Aynen canım ben de cumartesi gitmeyi istiyorum öğleden sonra sınav var yetişebilirsem gidicem inşallah. 1 kiloyu bulmamıştır benimki herhalde çünkü 2 hafta önce 710 gr dı. O kadar almamıştır diye alıştırıyorum ki az çıkarsa üzülmeyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?