2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kuzularr...gece uyukumu benı uyudu benmı uykuyu bılmıyorum...gözümden uyku akıyo uyuyamıyorummm offf...kocacımm bıkac gundur yoktu cekımdeydıı ...babası geldı kızımm cok ozledım seı dıye konuşmaya basladıı fıkırdamaya bsladı bnm zıllı tanımıyomukııı :) nası duygulandımm ozlednmı babayı dıyoo kıpır kıpırr mınısım :) kız çocukları babaya düşkün olur derler :) esımde o ısını bılıyo kendısıne kımın mamalar cıcler alıcagını bılıyo smdıden ıcerde herdeyı ogrenmıs dıyo :)

herkese günaydınlarrr

luboyf çok ama çok sevindim direncin birinin gtmesine gözün aydın canım...

ağrısı sızısı olan herkese allah yardım etsin.

ben anlamıyorum biz mi çürüğüz eskiden insanlar çok mu dayanıklıydı. hamileliğin böyle birşey olucağı aklımın ucundan geçmezdi. hele ki benim hamilelğim hep yatakta geçti o apayrı bir konu kendim için demiyorum bu yazdığımı

insanlar bukadar ağrı sızıyla uykusuzlukla nasıl hiçbiirsey yokmuş gıbı davranıyorlarmış ilginçç...

bugün dr kontrolum var yine. p.teside nst yle tanıştım yazmadım size sanırım...çok hafif lekelenmem oldu ödüm koptu sancı filan cıkmadı ama ıkı gun kan sulandırıcıya ara verdıler dun yıne basladım...dunden beri de sağ kasıgımın oralarda bir batma var hiç geçmeyen hayırlısı inş.

yaa size birşey sorucam bu kasıgımın agrısı var dıye boyle hafıf curuk gıbı bı hıs tuhaf yanı wc deyken aynaya baktım dıstan gorunur bırsey var mı dıye. orda kı damarlarım nasıl gozukuyor solda yok ama...benım bebekte hep sağımı kasıyor toplanıyor ondan dolayımı acaba bu acı:44:

günaydınnnn kuzucuklarrr,
bu haftayı da bitiriyoruz kaldı 2 haftam ..
askerlerin son günler geçmez dedikleri kadar varmış bu 2 hafta nasıl büyüyor gözümde hemen geçsin istiyorum

çekirgem Allah yardımcın olsun her ne karar vereceksen de umarım sizin için en hayırlısı olur.

Koley gelsin yavyum. Senin bu etkinlikler de bitmedi gitti

Hiç sormaaa
Salonun süslenmesi, davetiyeler, programın hazırlanması, çocukların çalıştırılması, izlenecek videoların hazırlanması, girişte verilecek çikolatalara kutu hazırlanması, baya bildiğin düğün nişan organizasyonuna döndü iş

Bu seferki son prova bugün, dans çalışmamız için yardım eden öğretmenimiz bugün beni istemedi çok stres oldum diye. Aşağıda kaldı aklım napıyolar acaba...

günaydınnnn kuzucuklarrr,
bu haftayı da bitiriyoruz kaldı 2 haftam ..
askerlerin son günler geçmez dedikleri kadar varmış bu 2 hafta nasıl büyüyor gözümde hemen geçsin istiyorum

32. haftadan sonra yıllık izninden alıcaktın dimi canım.. Kararını verdin mi? işe dönecekmisin geri.. izindeyken mi karar vereceksin..

kızlar su an mıdemın altında bı baskı var bu ya kafa yada popo :)ama fecı vla resmen dayadı :)anne olmak daha karnına yerlestıgı gun baslıyomusss gerçekten....her trımesterde farklı bıseyler yasadıkk...boşuna dememısler annelık kutsaldır dıye....yavaş yavaş allahn ıznıyle mutlu sona yaklasıyoruzzz sankı hepınızı tanıyorummm ve cok sevıyorumm.........kocam bıle merak edıyo dun soruyo senn kızlar napıyo dıyo..belım agrıyo dıyorumm sennkı kızlardada aynı sorunu yasıyosa bı problem yok dıyo:)

günaydın kızlar fox haberde gördüm doğum izni 6 aya çıkıyor dedi fatih portakal yarısında yakaladım haberi ama... haziranda en geç ekimde çıkacakmış çıktığında doğum izninde olanlar da yararlanacak dediler o kafamı karıştırdı ekimde biz doğum izninde olacak mıyız? ulan bu kadar bekledik bi de kaçırırsak ucundan çok gıcık olurum

kızlar ya bi de bişey sorcam size yaa benim 1 haftadır harıl harıl göğüslerim kaşınıyo aynı durumu yaşayan var mı? kaşınmaması için ne yapabiliriz. göbüşüme lierac sürüyorum göğüslerime de sürekli sürmeli miyim?

cnm eskıler daha sabırlıymıss belkı bnde anlamadm yoksa ust uste o kdr cocugu doğuramazlardı sanırım...bıde o sartlarda...bnm babannem babamı erken dogurmuss bırden sancısı tutmus kendı dogurmuss yerde dedemde gobegını kesmıss dusun yanı ....bnmde bebek ne tarafta duruyosa oramda baskı hıssedıyrmm gecen gun sağdaydı sag kasıgım belım ve bacagm cok ağrıdı...normaldr bnce genede doktoruna sor ıstersenn

valla çok özür dileyerek ne BOK yedikleri belli değil.. sırf oyalamaktan başka hiç birşey yok ortada.. bizde şans olsa zaten .......

ben şimdi 3 ay ücretsiz alıcam 6 aya tamamlayacağım sanırım ama ne fayda.. huzursluk varr adam gibi birkerede karar kılsalar ya yok yarın masaya koycaklar bunu yok bilmem ne yapcak...

32. haftadan sonra yıllık izninden alıcaktın dimi canım.. Kararını verdin mi? işe dönecekmisin geri.. izindeyken mi karar vereceksin..

evt canım 32 den sonra 3 hafta yıllık izin 35 haftada işgörez raporu inşallah. Ama uzadıkça uzadııı yaa
dönüp dönmeyeceğime izindeyken karar vericem şimdi hiç birşeyi kestiremiyorum...
sen naptın işyerini hallettinmi ne zaman ayrılıyosun izne.?

Son düzenleme:

cnm bi ara ben öyleydim kafayı yicektim kaşımaktan.. şimdi hafifledi kaşıntım çok sık olmuyor.. deli gibi kaşınıyorsam o akşama mutlaka sıvı akıyor göğsümden bende lierac sürüyorum aklıma geldikçe ama kaşınıcam diyorsa kaşınıyor yanii

Ay hep yazıcam unutuyorum, 4 gündür sağ tarafımda bir batma hissediyorum. Nefes alırken, öksürürken, esnerken, hıçkırırken canım acıyor. İlk 3 gün çok aşırı değildi ama dün gece had safhadaydı, resmen uyutmadı Ne tarafa döndüysem de geçiremedim. Şimdi gene var ama hafifledi, sadece çok derin nefes aldığımda batıyor. Yeri de nasıl desem göğsümün 3-4 parmak altında, sağ tarafta.
Sorduğum kişiler normaldir dedi ama internette bulamadım normal olduğunun kanıtını Batma yaşayan var mı başka?

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım.. karar vermek ne zormuş be verdiğim kararlar hiç istediğim gibi gitmedi. demek ki diyorum rabbim böyle nasip etmiş... aman vallaa beynim akrman çorman halaaa. bişeyler kesinleşir gibi oldu ama tam hee oldu demeden rahatlayamayacağım..

İşyerindeki patronum salmama konusunda ısrarcı.. hatta tazminata ihtiyacım var diye çıkış yapmadan verditcekmiş muhasaebedeki kızla konuşmuş. bugün yanıma uğrucakmıs sanırım kendisini heyecanla bekliyorum.. 32. haftamda çalışır raporu alacağım 37. e ye kadar çalışabilirsem gelicem.. sonrada doğum iznine ayrılacağım.. izin bitince işe dönüp 3 hafta yıllık iznimi kullanırım sonrada 3 ay ücretsiz izin alacağım gibi gibiiii... şuanda kafada bu var tabi ozamana kadar değişmezse gene..

için rahat olsun güzelim batma yanma sancıı ne ararsan bende mevcutt.. kızımın kafası oraya baskı yapa yapa içten yara olduğuna eminim artık o derece hemdeeeeee

günaydın kızlar.. herkese çok çok kolay gelsin.. rahatsız olanlara Allah tan şifa diliyorum.. bende bugün adet gibi sancı çekiyorum ara ara. hayır olur inş.. bakayım bakayım benim şirinem bugün ne yapıyormuş

canım senin de hakkında hayırlısı olsun patronundan da Allah razı olsun :)eli öpülesi adammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…