- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.721
Merhaba kızlar :)
Bugünde topiği takip edemedim... Öğleden önce işlerim vardı dışarda, öğleden sonrada işyerinde koşuşturmaca derken bugünde bitti...
Benim için pekte iyi olmayan haberler aldım bugün , canım biraz sıkıldı. Biraz daha konular şekillenince sizlerle de paylaşırım dostlar.
İnşallah ben eşim ve bebeğim için herşeyin hayırlısı ne ise öyle olur....
Yarın güzel kızımızı görmeye gideceğiz, cumayıda izin aldım dinlenmek için. Sanırım bir haftada rapor alacağım. Yani sizlerden epey uzak kalacağım için şimdiden üzgünüm
Hayatımın dönüm noktası olan günler yaşıyorum benim için dua edin lütfen, desteğinize ihtiyacım var. Bir karar vermem lazım ama tüm hayatımı etkileyecek bir karar olacak.... Allahım hayırlı yolu göstersin inşallah :)
Hepinizi öpüyorum kendiinize iyi bakın canlar....
Koley gelsin yavyum. Senin bu etkinlikler de bitmedi gitti
günaydınnnn kuzucuklarrr,
bu haftayı da bitiriyoruz kaldı 2 haftam ..
askerlerin son günler geçmez dedikleri kadar varmış bu 2 hafta nasıl büyüyor gözümde hemen geçsin istiyorum
herkese günaydınlarrr
luboyf çok ama çok sevindim direncin birinin gtmesine gözün aydın canım...
ağrısı sızısı olan herkese allah yardım etsin.
ben anlamıyorum biz mi çürüğüz eskiden insanlar çok mu dayanıklıydı. hamileliğin böyle birşey olucağı aklımın ucundan geçmezdi. hele ki benim hamilelğim hep yatakta geçti o apayrı bir konu kendim için demiyorum bu yazdığımı
insanlar bukadar ağrı sızıyla uykusuzlukla nasıl hiçbiirsey yokmuş gıbı davranıyorlarmış ilginçç...
bugün dr kontrolum var yine. p.teside nst yle tanıştım yazmadım size sanırım...çok hafif lekelenmem oldu ödüm koptu sancı filan cıkmadı ama ıkı gun kan sulandırıcıya ara verdıler dun yıne basladım...dunden beri de sağ kasıgımın oralarda bir batma var hiç geçmeyen hayırlısı inş.
yaa size birşey sorucam bu kasıgımın agrısı var dıye boyle hafıf curuk gıbı bı hıs tuhaf yanı wc deyken aynaya baktım dıstan gorunur bırsey var mı dıye. orda kı damarlarım nasıl gozukuyor solda yok ama...benım bebekte hep sağımı kasıyor toplanıyor ondan dolayımı acaba bu acı:44:
günaydın kızlar fox haberde gördüm doğum izni 6 aya çıkıyor dedi fatih portakal yarısında yakaladım haberi ama... haziranda en geç ekimde çıkacakmış çıktığında doğum izninde olanlar da yararlanacak dediler o kafamı karıştırdı ekimde biz doğum izninde olacak mıyız? ulan bu kadar bekledik bi de kaçırırsak ucundan çok gıcık olurum
32. haftadan sonra yıllık izninden alıcaktın dimi canım.. Kararını verdin mi? işe dönecekmisin geri.. izindeyken mi karar vereceksin..
kızlar ya bi de bişey sorcam size yaa benim 1 haftadır harıl harıl göğüslerim kaşınıyoaynı durumu yaşayan var mı? kaşınmaması için ne yapabiliriz. göbüşüme lierac sürüyorum göğüslerime de sürekli sürmeli miyim?
evt canım 32 den sonra 3 hafta yıllık izin 35 haftada işgörez raporu inşallah. Ama uzadıkça uzadııı yaa
dönüp dönmeyeceğime izindeyken karar vericem şimdi hiç birşeyi kestiremiyorum...
sen naptın işyerini hallettinmi ne zaman ayrılıyosun izne.?
Ay hep yazıcam unutuyorum, 4 gündür sağ tarafımda bir batma hissediyorum. Nefes alırken, öksürürken, esnerken, hıçkırırken canım acıyor. İlk 3 gün çok aşırı değildi ama dün gece had safhadaydı, resmen uyutmadıNe tarafa döndüysem de geçiremedim. Şimdi gene var ama hafifledi, sadece çok derin nefes aldığımda batıyor. Yeri de nasıl desem göğsümün 3-4 parmak altında, sağ tarafta.
Sorduğum kişiler normaldir dedi ama internette bulamadım normal olduğunun kanıtınıBatma yaşayan var mı başka?
hakkında hayırlısı olsun canım.. karar vermek ne zormuş be verdiğim kararlar hiç istediğim gibi gitmedi. demek ki diyorum rabbim böyle nasip etmiş... aman vallaa beynim akrman çorman halaaa. bişeyler kesinleşir gibi oldu ama tam hee oldu demeden rahatlayamayacağım..
İşyerindeki patronum salmama konusunda ısrarcı.. hatta tazminata ihtiyacım var diye çıkış yapmadan verditcekmiş muhasaebedeki kızla konuşmuş. bugün yanıma uğrucakmıs sanırım kendisini heyecanla bekliyorum.. 32. haftamda çalışır raporu alacağım 37. e ye kadar çalışabilirsem gelicem.. sonrada doğum iznine ayrılacağım.. izin bitince işe dönüp 3 hafta yıllık iznimi kullanırım sonrada 3 ay ücretsiz izin alacağım gibi gibiiii... şuanda kafada bu var tabi ozamana kadar değişmezse gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?