- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.741
allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçektenbi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah
Ay hep yazıcam unutuyorum, 4 gündür sağ tarafımda bir batma hissediyorum. Nefes alırken, öksürürken, esnerken, hıçkırırken canım acıyor. İlk 3 gün çok aşırı değildi ama dün gece had safhadaydı, resmen uyutmadıNe tarafa döndüysem de geçiremedim. Şimdi gene var ama hafifledi, sadece çok derin nefes aldığımda batıyor. Yeri de nasıl desem göğsümün 3-4 parmak altında, sağ tarafta.
Sorduğum kişiler normaldir dedi ama internette bulamadım normal olduğunun kanıtınıBatma yaşayan var mı başka?
için rahat olsun güzelim batma yanma sancıı ne ararsan bende mevcutt.. kızımın kafası oraya baskı yapa yapa içten yara olduğuna eminim artık o derece hemdeeeeee
benimde 4 hafta önce 580 gr dı teyzesi ama ümitvarım belki 1 olmuştur olmadıysa da önemli değil. yeterki sağlıklı olsun yavrucaklarımız :) hem doğurması kolay olur küçük olurlarsa :)
günaydın kuzularr...gece uyukumu benı uyudu benmı uykuyu bılmıyorum...gözümden uyku akıyo uyuyamıyorummm offf...kocacımm bıkac gundur yoktu cekımdeydıı ...babası geldı kızımm cok ozledım seı dıye konuşmaya basladıı fıkırdamaya bsladı bnm zıllı tanımıyomukııı :) nası duygulandımm ozlednmı babayı dıyoo kıpır kıpırr mınısım :) kız çocukları babaya düşkün olur derler :) esımde o ısını bılıyo kendısıne kımın mamalar cıcler alıcagını bılıyo smdıden ıcerde herdeyı ogrenmıs dıyo :)
kızlar ya bi de bişey sorcam size yaa benim 1 haftadır harıl harıl göğüslerim kaşınıyoaynı durumu yaşayan var mı? kaşınmaması için ne yapabiliriz. göbüşüme lierac sürüyorum göğüslerime de sürekli sürmeli miyim?
Sağlık bakanlığı ilk 6 ay yalnızca anne sütü verin diye kampanya düzenliyor ama çalışma bakanlığı çalışan annenin 6 ay bebeğiyle kalmasına olanak tanımıyor. Devletin kurumlarını tutarlı olmaya davet ediyorumBen 3 aylık bebeğimi bırakıp işe başlarsam bebeğim ek mamaya başlamak zorunda kalmayacak mı? Yavrucuğum emmeden benim sütüm kaç ay daha gelmeye devam edebilir ki
Günaydın canlarımmm
kocacım bugün çanakkaleye gidiyor ksmetse yarın akşam dönecek önceden gidince 3-4 gün kalıyordu, bende anneme gidicem.. evde bi türlü yalnız kalmaya alışamadım ki kocamda 10 kere anneme git bak diip duruyor
Sağlık bakanlığı ilk 6 ay yalnızca anne sütü verin diye kampanya düzenliyor ama çalışma bakanlığı çalışan annenin 6 ay bebeğiyle kalmasına olanak tanımıyor. Devletin kurumlarını tutarlı olmaya davet ediyorumBen 3 aylık bebeğimi bırakıp işe başlarsam bebeğim ek mamaya başlamak zorunda kalmayacak mı? Yavrucuğum emmeden benim sütüm kaç ay daha gelmeye devam edebilir ki
geçen gün doğum yapan bir arkadaşım bana 7. aydan sonra hergün Tarık suresi okumamı tavsiye etti. zaten kısa 6-7 ayetten oluşuyor. önce Allah rızası sonrada tabi erken doğum olmaması içinmiş.kendisi doktorunun söylediği muhtemel doğum tarihine kadar okumuş. çok kolay ve zamanında normal doğum yaptı.Allah hepimize öyle kolay doğumlar nasip etsin
Hiç sormaaa
Salonun süslenmesi, davetiyeler, programın hazırlanması, çocukların çalıştırılması, izlenecek videoların hazırlanması, girişte verilecek çikolatalara kutu hazırlanması, baya bildiğin düğün nişan organizasyonuna döndü iş
Bu seferki son prova bugün, dans çalışmamız için yardım eden öğretmenimiz bugün beni istemedi çok stres oldum diye. Aşağıda kaldı aklım napıyolar acaba...
kocam dun bı yakışıklıydı yda ben bıkacgundr gormedgmden...kılo vermıss göbek gıtmıss...kosturmktan dıyo ama mutlu...bn sankı dun onu oyle görünce tekrar asık oldumm adama..habıre arıyorm sabhtan berı msj atıyorummm o da anlamadı noldugunu :)ıyıce bı tuhaf oldm hayrlısııı :)
canım senin de hakkında hayırlısı olsun patronundan da Allah razı olsun :)eli öpülesi adammış
Canım Tarık Suresi gökyüzünden bahseden, yıldızların konumlarından ve burçlardan bahseden bir suredir. Tarık da hatta vuruşlu bir yıldızdır. Bunun kolay doğumla ilgisini kuramadım. Arkadaşına sorar mısın alakası neymiş merak ettim :))
Kedicim zevkli işler olsa gerek bunlar. Neyse sen şimdi bu konuda profosyonel ol da emekli olduğunda senle bir organizasyon şirketi kuralım biz
Hayatımsın, senin ki bizim buraya benim ki de sizi oraya geliyor hafta sonları. Kurs Bursa'da, normalde ben de gelir kalırdım da chester'ı bırakacak yer yok :))
Canım Tarık Suresi gökyüzünden bahseden, yıldızların konumlarından ve burçlardan bahseden bir suredir. Tarık da hatta vuruşlu bir yıldızdır. Bunun kolay doğumla ilgisini kuramadım. Arkadaşına sorar mısın alakası neymiş merak ettim :))
tatlım bende yeni duydum ama birebir surenin anlamıyla fazileti arasında bağlantı olmayabilir de. mealini buldum şimdi doğumla ilgili ayetlerde var içerisinde. 4den 8. ayete kadar doğum özellikle 4. ayet çok hoşuma gitti.
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Gökyüzüne ve târıka (sabah yıldızına) yemin ederim.
2. Târıkın ne olduğunu nereden bileceksin?
3. (O, karanlığı) delen yıldızdır.
4. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın.
5. İnsan neden yaratıldığına bir baksın!
6. Atılan bir sudan yaratıldı.
7. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar.
8. İşte Allah (başlangıçta bu şekilde yarattığı) insanı tekrar yaratmaya da kadirdir.
9. Gizlenenlerin ortaya döküldüğü gün
10. O gün insan için ne bir güç ne de bir yardımcı vardır.
11. Dönüş sahibi olan (yağmur yağdıran) göğe, yemin ederim ki,
12. (Nebat ile) yarılan yere ,
13. Şüphesiz Kur'an, (hak ile bâtılı) ayıran bir sözdür.
14. O, asla bir şaka değildir.
15. Onlar bir tuzak kurarlar,
16. Ben de bir tuzak kurarım.
17. Onun için Kâfirlere mühlet ver, onları biraz ke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?