2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler.İnşallah güzel bir gün geçiririz.

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah annen en kısa zamanda iyileşir.Kendini bu kadar üzme.Sonuçta annemiz.Ve unutma çok şükürki binbir zahmetle göbişine aldığın meleğine kavuşmana çok az kaldı.Meleğini kucağına aldığın zaman mutluluğun hat safhada olacak ve herşeyi bir kenara atacaksın.Meleğinden başka birşey düşünmeyeceksin.

Canım bendede zaman zaman oluyor.Nasıl bir bakma o öyle.Çok canım yanıyor o zaman.

benimde 4 hafta önce 580 gr dı teyzesi ama ümitvarım belki 1 olmuştur olmadıysa da önemli değil. yeterki sağlıklı olsun yavrucaklarımız :) hem doğurması kolay olur küçük olurlarsa :)

Kayınvalidem de aynı şeyi söylüyor küçük olsun önemli değil doğumun kolay olur diyip duruyor o 2 oğlunu da erken doğurmuş 7. aydayken benim eşim 1.800 gr doğmuş kardeşi 2.900 doğmuş o 9 ayı tamamlayamazdı zaten bu irilikle :)

Senin kızın kesin babacı olacak şimdiden babaya nazlar cilveler maşallah

Benim uçları çok kaşınıyodu canım o yüzden meme ucu kreminden sürüyorum haftada 1 falan. Pul pul dökülüyodu çizik çizik gibi olmuştu.

kızlar dün iş çıkışı bebek nevresim takımlarına baktım ne uçuk fiyatlarr ayoll siz ne yaptınız aldınız mı nevresim takımı mı pike mi aldınız markaları neler nekadar ?
ilk aylarda yorgan istemez zaten penye battaniyeler yetrli gibi:26:

kocam dun bı yakışıklıydı yda ben bıkacgundr gormedgmden...kılo vermıss göbek gıtmıss...kosturmktan dıyo ama mutlu...bn sankı dun onu oyle görünce tekrar asık oldumm adama..habıre arıyorm sabhtan berı msj atıyorummm o da anlamadı noldugunu :)ıyıce bı tuhaf oldm hayrlısııı :)

Sağlık bakanlığı ilk 6 ay yalnızca anne sütü verin diye kampanya düzenliyor ama çalışma bakanlığı çalışan annenin 6 ay bebeğiyle kalmasına olanak tanımıyor. Devletin kurumlarını tutarlı olmaya davet ediyorum Ben 3 aylık bebeğimi bırakıp işe başlarsam bebeğim ek mamaya başlamak zorunda kalmayacak mı? Yavrucuğum emmeden benim sütüm kaç ay daha gelmeye devam edebilir ki

cok hakilisin cnm hangi konuda tutatlilarki bunda olacaklar...yine bir suru sorun cikacak gorursunuz ozel sirketler burnumuzdan getirecek

Günaydın herkese :)

Allah kavuştursun canım. Benimki de sabah 6 da çıktı evden Ankara'ya uçtu . Bu gecede orda yarın gelecek . Yalnız kalmamam icin o da çok ısrar etti kuzenimi çağırdı o gelecek .

Ben yalnız kalmaya aliskinim isi gereği cOk yurtdışına çıkıyordu artık pek gitmiyor çok şükür .
Ama artık bence de yalnız kalmamalıyız .

işte buuuu

Canım Tarık Suresi gökyüzünden bahseden, yıldızların konumlarından ve burçlardan bahseden bir suredir. Tarık da hatta vuruşlu bir yıldızdır. Bunun kolay doğumla ilgisini kuramadım. Arkadaşına sorar mısın alakası neymiş merak ettim :))

Kedicim zevkli işler olsa gerek bunlar. Neyse sen şimdi bu konuda profosyonel ol da emekli olduğunda senle bir organizasyon şirketi kuralım biz

Hayatımsın, senin ki bizim buraya benim ki de sizi oraya geliyor hafta sonları. Kurs Bursa'da, normalde ben de gelir kalırdım da chester'ı bırakacak yer yok :))

canım bende kocamla ilgili ayıp rüyalar gördüm bu gece, sabahleyin söylemedim gaza gelmesin die ama sonumuz hayır olur inşallah benim hormonlarım aştı kendini. hiç hayatımda böyle rüyalar görmezdim.şimdi hep belden aşağı...

herkese merhaba kızlar uykudan zor kalktım sabaha kadar tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum bide kızım 1 haftadır nerdeyse her gece yanımıza geliyor beni uyandırıp bana dakikalarca neden uyumadıgını ne rüya gördüğünü anlatıyor sabırla dinleyeyim derken benimde uykum açılıyor bide yatakta 3 kişi bide kocaman göbeğim uyu uyuyabilirsen dün akşam dedim annecim uykun kaçınca gel yavaşça uzan yanıma eger başka derdin yoksa beni uyandırma diye ama yok gece yine aynı

Sevgili arkadaşlarım bana kalbiniz kadar temiz olan bu sayfada ...............

İlkokul anılarım geldi aklıma, daha dün ben bir sıpayken şimdi karnımda bir sıpa var. Yıllar ne çabuk geçmiş, bir çok şeyi bugün gibi hatırlıyorum. Hani bazen günlerin çabucak geçmesini istiyoruz ya, aslında yanlış yapıyoruz. Bugünleri ilerki yaşlarda çok ararız ve keşke yavaş geçseydi deriz. Bu yüzden size bu sabah çabucak geçen bir gün dilemiyorum, dolu dolu ve güzel bir gün diliyorum :))

Arasta aklında bulunsun Bursa da ibis otel kopek kabul ediyor. İbis otel galiba zaten heryerde kopek kabul ediyor. Biz bademle kalmıştık :)

Bir de face de kuyruklu tatil diye bisi var . Onu ekle istersen :)

ay yaaaa deme böyle aklıma geldikçe gözlerim sulanıyorr offf bebeğimin bir çok anını ilk benim göremicek olmamda ayrı koyuyor beee offfffff... kaynanam çok uykucudur.. şimdiden söylemek lazım uyku depolasında ogün geldiğine yavrumla ilgilensin iyicee.. uyur bide duymaz die korkuyorum

Son düzenleme:

bende hamileyken yusuf suresi meryem suresi ve insan suresi okunmalı diye biliyordum yusuf suresi güzel yüzlü olsun diye meryem suresi dogum kolay olsun diye insan sureside ahlakı için diye duymuştum sanki ben arada netten açıp dinletiyorum çok bunalıncada inşirah suresini dinliyorum

bu arada netten ilkkez aldıgım eşyalar geldi unnado dan emzirme yastıgı ve emzik tutacagı almıştım.çok şirinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…