- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.761
günaydın kızlar fox haberde gördüm doğum izni 6 aya çıkıyor dedi fatih portakal yarısında yakaladım haberi ama... haziranda en geç ekimde çıkacakmış çıktığında doğum izninde olanlar da yararlanacak dediler o kafamı karıştırdı ekimde biz doğum izninde olacak mıyız? ulan bu kadar bekledik bi de kaçırırsak ucundan çok gıcık olurum
Günaydın herkese :)
Allah kavuştursun canım. Benimki de sabah 6 da çıktı evden Ankara'ya uçtu . Bu gecede orda yarın gelecek . Yalnız kalmamam icin o da çok ısrar etti kuzenimi çağırdı o gelecek .
Ben yalnız kalmaya aliskinim isi gereği cOk yurtdışına çıkıyordu artık pek gitmiyor çok şükür .
Ama artık bence de yalnız kalmamalıyız .
Arasta aklında bulunsun Bursa da ibis otel kopek kabul ediyor. İbis otel galiba zaten heryerde kopek kabul ediyor. Biz bademle kalmıştık :)
Bir de face de kuyruklu tatil diye bisi var . Onu ekle istersen :)
Hayatımsın, senin ki bizim buraya benim ki de sizi oraya geliyor hafta sonları. Kurs Bursa'da, normalde ben de gelir kalırdım da chester'ı bırakacak yer yok :))
canım bende kocamla ilgili ayıp rüyalar gördüm bu gece, sabahleyin söylemedim gaza gelmesin dieama sonumuz hayır olur inşallah benim hormonlarım aştı kendini. hiç hayatımda böyle rüyalar görmezdim.şimdi hep belden aşağı...
herkese merhaba kızlaruykudan zor kalktım sabaha kadar tuvalete gitmekten uyku uyuyamıyorum bide kızım 1 haftadır nerdeyse her gece yanımıza geliyor beni uyandırıp bana dakikalarca neden uyumadıgını ne rüya gördüğünü anlatıyor sabırla dinleyeyim derken benimde uykum açılıyor bide yatakta 3 kişi bide kocaman göbeğim uyu uyuyabilirsen dün akşam dedim annecim uykun kaçınca gel yavaşça uzan yanıma eger başka derdin yoksa beni uyandırma diye ama yok gece yine aynı
Aaaa süpermiş bunu araştırıcam. Teşekkür ederim canım
ay yaaaa deme böyle aklıma geldikçe gözlerim sulanıyorrofff bebeğimin bir çok anını ilk benim göremicek olmamda ayrı koyuyor beee offfffff... kaynanam çok uykucudur.. şimdiden söylemek lazım uyku depolasında ogün geldiğine yavrumla ilgilensin iyicee.. uyur bide duymaz die korkuyorum
günaydın göbişlerini sevdikleriiiiiim
bugün adam gibi horul horul uyumuşum hasret kalmışım yemin ederim kaç gündür orama yatama buramdan o tepsin bu gece rahattım ta ki sabaha kadar bir kramp girdi bacağıma ruhumu teslim ediyorum sandım vallahi
kızlar ya bi de bişey sorcam size yaa benim 1 haftadır harıl harıl göğüslerim kaşınıyoaynı durumu yaşayan var mı? kaşınmaması için ne yapabiliriz. göbüşüme lierac sürüyorum göğüslerime de sürekli sürmeli miyim?
Çok üzülüyorum ben de içim acıyor düşününce. Bakılması konusunda endişem yok en büyük üzüntüm korkum yeterince emzirememek. Herkesten az göreceğim için de üzülüyorum. Dün arkadaşımla konuştuk işten ayrıldı sağlık probleminden dolayı. Oğlu var 4 yaşında sanki bebekliğini hiç görmemişim gibi şuan diyor. Kocaman çocuk olmuş ben çalışırken haberim yok dedi.
kızlar dün iş çıkışı bebek nevresim takımlarına baktım ne uçuk fiyatlarr ayoll siz ne yaptınız aldınız mı nevresim takımı mı pike mi aldınız markaları neler nekadar ?
ilk aylarda yorgan istemez zaten penye battaniyeler yetrli gibi:26:
bu sorumu tekrar ediyorum arada kaynamasın
bu sorumu tekrar ediyorum arada kaynamasın
cnm eskıler daha sabırlıymıss belkı bnde anlamadm yoksa ust uste o kdr cocugu doğuramazlardı sanırım...bıde o sartlarda...bnm babannem babamı erken dogurmuss bırden sancısı tutmus kendı dogurmuss yerde dedemde gobegını kesmıss dusun yanı ....bnmde bebek ne tarafta duruyosa oramda baskı hıssedıyrmm gecen gun sağdaydı sag kasıgım belım ve bacagm cok ağrıdı...normaldr bnce genede doktoruna sor ıstersenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?