2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu nedir yahu hazirada en geç ekimde nedemek
hergün birşey söylüyorlar dediğim gibi iyice uğraştırıp vereceklerki ses getirsin unutulmasın

isteseler bu gün çıkartırlar ekim olursa bizler malasef bekli ucundan kaçıracaz

saol canım seninde allah kavuştursun .. ben değilim ya o her gittiğinde ben anneme giderim.. ki şuan hamileyim die 10 kere tembihledii.. istesede kalamam ki evde. kalır ama hiç uyumamam lazımm :)

Arasta aklında bulunsun Bursa da ibis otel kopek kabul ediyor. İbis otel galiba zaten heryerde kopek kabul ediyor. Biz bademle kalmıştık :)

Bir de face de kuyruklu tatil diye bisi var . Onu ekle istersen :)

Aaaa süpermiş bunu araştırıcam. Teşekkür ederim canım

Hayatımsın, senin ki bizim buraya benim ki de sizi oraya geliyor hafta sonları. Kurs Bursa'da, normalde ben de gelir kalırdım da chester'ı bırakacak yer yok :))

abbooo adamlar zaten birbirine benziyor.. bide birbirinin yaşadıkları yerlerin havalarını alsınlar tam olsun bi hafta sonuda müşterisinin otelde yer ayırtacakmış beni götürecekmiş.. kaldığı otelin manzara resmini çekio herseferinde hayran kalıyorum cadde üstü deniz manzaralı :))

günaydın göbişlerini sevdikleriiiiiim

bugün adam gibi horul horul uyumuşum hasret kalmışım yemin ederim kaç gündür orama yatama buramdan o tepsin bu gece rahattım ta ki sabaha kadar bir kramp girdi bacağıma ruhumu teslim ediyorum sandım vallahi

ayyy bncede gaza gelebılır soylemeee :)vlaa hormonlar olabılır...ıcımde kelebekler ucuyoo dun bı farklı gorundu gözüme 1 yıllık kocamm ....msj atıyrm senı cok sevıyrm bılmemm ne....ben ara sıra böyle kaybolayım ortadan ıyı gelıyo sana demekkı dıyo :) aksam olsada gelsee bugun o moddayım yanıı :)

ayy sorma benim kız da son günlerde okadar çok üzerime düştüki benimle uyumak istiyor sarılıp sarılıp öpüyor çok hoşuma gidiyo tabi ama gece bi çenesi düşünce susmak bilmiyor benim gözlerden uyku akıyor ...

Çok üzülüyorum ben de içim acıyor düşününce. Bakılması konusunda endişem yok en büyük üzüntüm korkum yeterince emzirememek. Herkesten az göreceğim için de üzülüyorum. Dün arkadaşımla konuştuk işten ayrıldı sağlık probleminden dolayı. Oğlu var 4 yaşında sanki bebekliğini hiç görmemişim gibi şuan diyor. Kocaman çocuk olmuş ben çalışırken haberim yok dedi.

""6. Atılan bir sudan yaratıldı.

7. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar.""

Şu Ayet mi kolay doğuma sebep oluyormuş? Doğrudur belki de kim bilir. Ben genelde her bir şeyde Ayetel kursi okurum yetiyor sanki bana :)

cnm bn yatınca gogusumun altındaa gobegımın ust noktası aşırı kasılıyo nefes alamıyrmm dun 2 yastıkla yattm oturur gbı aynıı ...napıcam bılmıyrmm...bu arada nesfıt ye kabızlığa ıyı gelır demıstn bana tatlımm allah razı olsun senden rahatlamaya basladmm :) yatıp kalkerken donerkende gobegm gerılıyo agrı oluyo bırden korkuyrm o zmanda uff nası bı dertlıyım :)

benimde kaşınıyodu hatta çatlak olmuştu uçlarında, bi arkadaşım yarım lansinoh vermişti o kullanmıyomuş artık onu sürdüm çok iyi gelmişti, her banyodan sonrada bebek yağıda sürüyorum mutlaka, lieracta sürüyorum, bi sıkıntı olmadı.

ben emzirememekten ve bakım konusunda korkuyorum cnm.. 6 ay hiç bişey verilmeden emzirmek istiyorum oysaa (( ilk gün sütüm gelmese kaynanam mama yapalım der öyle biri.. aceleci delirtir beni.. ama rabbim inş. sütümüzü o an getirir.. bari bu isteğimiz gerçek olsun yaaa.. 1 sene çalışmak istemiyorum derken bu imkansız oldu gibi..

yaaaa bizde arkadaşın gibi olacağız kesin kesss (( benim arkadaşım 2.5 aylık bırakıp gitti işe.. ilk zamanları hep ağladı. şuan 7 aylık yeni yeni alışıyor ki hala içinde ukte.. hergün sütünü sağdı ama akşamları emmek istemiyormuş annesini itiyormuş ne kötüü ((( şuanda sütü pek gelmiyormuş..

Son düzenleme:

bu sorumu tekrar ediyorum arada kaynamasın

benimde bi eksiği o, halısı ve banyo küveti+havlusu kaldı.. hala ne alacağım bilmiyorum canım.. mobilyayla birlikte pike takımı hediye gelmişti sade bişey belki hiç almam onunla idare ederim. içine yorgan yastık alıp..

Son düzenleme:
Ya geçen bi konu vardı süt pompası elektrikli mi, manuel mi diye. Şimdi bu elektrikli olanlar şarjlı mı oluyor? Eğer öyle değilse hem şarjlı, hem de manuel alın derim. Elektriklerin kesilme ihtimalini göze alın bence , mağdur olmamanız için hatırlatayım dedim. Eğer şarjlı ise bu uyarıyı okumadınız varsayın

Canim benim annem yaptırmış bir tane pike takımı . Bende bir tane nevresimlerin icine koymak icin yazın sunnyfunny sen aldım butik bebeden daha gelmedi.

Uyku seti ve 2 tane nevresim takımı daha alicam . Nevresim takımları büyük olasılıkla Karaca ve english home olacak beğendim çünkü

Uyku seti bir türlü beğenemiyorum bakalım ne olcak

Yün yorgan, yastık ve Alezi kis icin linensten aldım

Kızlar tatil konusu açılınca aklıma geldi biz geçen yıl dodoyu götürmüştük denize sudan hiç hoşlanmaz kendisi :) Denizin ortasına eşim zorla getiriyor kucağında bi salıyor motorlu gibi can havliyle kıyıya yüzüyor bizimki 2 tane kız vardı aralarında konuşuyorlar aaa köpeğe bak ne güzel yüzüyor kim öğretti acaba yüzmeyi diye Biz eşimle koptuk tabi ben öğrettim her türlü evcil hayvana yüzme öğretilir diye telefonumu vereyim mi kandırır paralarını alırız diyor

şöyle de birşey olabilir aslında...
ne kadar çok biliyorsan okadar korku endişe telaş oluyor sanırım. nebiliyim ya...

geçen tansiyonum da çıkınca dr. um 5n1ke cım hıcc korkma bundan sonra bır hamılenın yasayabılıcegı butun komplıkasyoları yaasadıın baska sey kalmadı dedı de gülüştük...

benimki cidden çok zor geçti. yataga baglanmak allahım ne zormus...oncesınde hamıle kalmak ıcın olan ugrasılar zaten ayrı hıkaye..bugunumuze şükürler olsun. 2 hafta daha geçti mi can kızım dayanaır doğsada..önemli olan sonu güzel olsun hayırlı doğumlar olsun burdaki herkese...

geri kalan olumsuzlukları unuturuz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…