2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum canım orayı, terası harikadır geceleri. Hamileliğimden dolayı kullanamıyorum orayı, çünkü oraya gidince portakal suyu içmemek gerekiyor

Kelebek kurbağalama her türlü stil öğretilir . Gunes baslarına gecmis yazık onların :)

buarada dün bebeğimin eşyaları yıkandı... ve kurutma makınasında kurutalım dedıler toz moz olmaz hem de ütü gerekmez. içim istemedi ama hadi dedim yapacak halin yok karışma..

bir makina kurutuldu birde ne görelim yavrumun esyaları nasıl küçülmüşşşş

ikinci makinayı hemen durdurduk....bir ton sey ılk gıydı gıydı yoksa olmaz 3. ayı bile...ütülencekler şimdi belki düzelir bir kısmı...

diyeceğim o ki sakın sız kurutmaya koymayın

ben bu nevresim takımını aldım english homedan 40 liraydı sanırım, bir de mobilyacı verecek hediye olarak karyola için, bir tanede beşiğin içinden çıkacak. ama benimde beşiğin içine ufak bir iki tane çarşaf almam gerekiyor sanırım, çünkü hepsi karyolaya göre bu söylediklerimin. Bir tanede şu peluş battaniyeler var ya topçuk topçuk üstleri onlardan aldım, yorgan lazım olmaz zaten ilk iki ay bence. bir de pike almayı düşüyorum. yaa bak ben hazır hepsi sanıyodum ama düşünüce bi sürü şey çıkıyor yine .

Eklentiler

• $a1dda7af-938e-485c-b7f5-6a8e07d4f5fc.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 26

Bizim ki de tam tersi suyu görünce girmemesi için zor tutuyoruz. Bazen kışın sahile gidiyoruz yürüyüşe, çekiştirip duruyo denize gircekmiş. Hasta olucak haberi yok. Yazın giriyor bol bol ama şu sorunumuz oluyor, dalgaları ağzıyla yakalamaya çalışıyor dolayısıyla çok su yutuyor sonra ishal He bir de denizde ne kadar yosun ve pislik varsa hepsi yakalayıp tek tek kıyıya taşıyor. Çok çevreci benim oğlum

karacanın uyku setleri de güzeldi .bu arada english home nevresim takımı fiyatlarını hatırlıyomusun?

Offf ne kötü ya çok fena duygusallaştım şuan salya sümük ağlayabilirim. Kuzucuğumu erkenden ayırmasınlar Allahım ne olur bi mucize olsun

aynen policim zaten benimkinin çenesinin maşallahı var benimkide ben akşamları uzanınca yanıma uzanıyor karnıma elini koyup kardeşine bana kendi uydurdugu şarkılar söylüyor hamilelikten midir nedir iyice ona karşı hassas oldum en büyük korkularımdan biride dogumdan sonra ona karşı ilgim azalacak mı tahammülsüzleşecekmiyim onu ihmal mi edeceğim diye düşünmeden edemiyorum

poli senin kızın olacaktı öyle değil mi canım kız bebekler için engilish home da çok güzel nevresim takımları var bayıldım ben fiyatını tam net hatırlamıyorum ama pahalı değildi internetten bi bak istersen orada yazıyor fiyatları

aa fiyatı çok iyiymiş english home ben daha pahalı tahmin ederdimmm bende bi bakıyım oraya :)

bende ondan korkuyorum şuan bütün sabır sınırlarımı kullanarak onunla ilgileniyorum aramızdaki bağ daha da kuvvetlendi sırf onun için zaten erken izne ayrılıyorum annesinin minik prensesi

Son düzenleme:
Biliyorum canım orayı, terası harikadır geceleri. Hamileliğimden dolayı kullanamıyorum orayı, çünkü oraya gidince portakal suyu içmemek gerekiyor

evet yaa gece manzaralı resminide göndermişti.. aaaaaaaaaaaaa neden içmemek gerekiyor banada söylesene gidersek aklımda olsun

baksanıza arkadaşlar, magnezyum ne kadar faydalıymış, internette buldum,
benimde tr ye gittiğimde doktorum 3 kutu yazmıştı, ama 1 kutu çıktı ilaçların arasından, şimdide bitti, kasılmalarım çok arttı, burdada magnezyum yok yani varda tek çeşit pek de iyi görünmeyen bir şekildeydi bende içmiyorum.

Magnezyum: Magnesium gebelikte konvüziyon (havale) tedavisinde kullanılır. Eksikliğinde kanın pıhtılaşmasında artma, gebelik tansiyonu ve erken doğum olasılığında artma olabileceği öne sürülmektedir. Bir çalışmada doğum kilosu ile magnezyum düzeyleri arasında ters bir ilişki olduğu, diğer bir çalışmada ise magnezyum eksikliğinin rahim içi büyüme geriliği riskini artırdığı görülmüştür. Ayrıca bir çalışmada gebeliğin 25. haftasından önce magnezyum alımının erken doğum riskini azalttığı, gebelik döneminde kanama olsalığında bir azalmaya yol açtığı ve düşük doğum ağırlıklı bebek riskini azalttığı görülmüştür

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım her sayfayı tam olarak okuyamadım ama sizlere danışmak istiyorum sizce bebeğin odasını hazırlamak için erken mi yoksa yapmak mı lazım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım ben kurutma makinasında kuruttum ve öyle bir sıkıntı olmadı.. çok devirlide kuruttuysan.. ben mini 45' ile kurutmuştum..

günaydıınn güzel arkadaşlarım tabi sizin için gün çoktaan aymış ama ben yeni uyandım malesef.. memlekete geldiğimden beri uyku düzenim şaştı resmen gece 2 bucuk 3 gibi uyuyorum öğlen 12ye kadar uyanamadığım oluyor bazen :)

bu aralar buraya çok da fazla müdahil olamıyorum ama takipteyim elimden geldiğince sizden geri kalmış gibi hissediyorum böyle olunca ama napim sürekli bakamıyorum malesef..
bizim çok şükür bu aralar pek bir sıkıntımız yok hatta göğüs altı ağrımda da bir azalma var sanırım böceğim yavaştan aşağı dönüyor dayanamadım pazartesiye randevu aldım burada bir dokordan. 17sine kadar bekleyemicem dedim bu sefer kız kardeşim ve annemle gideceğz ayrı bir heyecan var yani hepimizde
öyle işte kuzular bende durumlar böyle şimdi biraz bişeyler yiyelim geç bile kaldık. hepinizi çok öpüyoruummmm

Ya evet bazıları çok seviyor bizim işyerindeki kavun mesela havuz deniz su birikintisi görmesin hemen atlar :) ama dodo hiçç sevmiyor o anca sahildeki çocuklarla oynasın kendini sevdirsin şişko göbek erir zaten azıcık yüzse

Ben idoşa karacahomedan Seyyahcığımın da onayıyla şu nevresim takımını :

Kidboo'dan da şu uyku setini aldım belki sana da fikir olur :)

evt canım kızım olacak inş.
english home hastayım zaten aman hiç fiyatlara bakmamıştım hep gözümü korkutmuştur orasıı fiyat açısından benim netten de açılmıyo ama bigün gidip bakıcam inşallah.

canım burda hayatımsın medve cezir arkadaşların odaları hazır maşallah. hemde çoookkk güzeller. bence erken değil. buarada ağustos anneleri oda hazırlıkları bitenler oda resimlerini ağustos annelerinin bebişlerine aldığı ciciler sayfasına koysa ne güzel olur. çünkü bakmak istediğimizde burda geçmişi karıştırmak çok zor. ordan istediğimiz zaman bakabilriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…