- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.781
abboooadamlar zaten birbirine benziyor.. bide birbirinin yaşadıkları yerlerin havalarını alsınlar tam olsun bi hafta sonuda müşterisinin otelde yer ayırtacakmış beni götürecekmiş.. kaldığı otelin manzara resmini çekio herseferinde hayran kalıyorum cadde üstü deniz manzaralı :))
Kızlar tatil konusu açılınca aklıma geldi biz geçen yıl dodoyu götürmüştük denize sudan hiç hoşlanmaz kendisi :) Denizin ortasına eşim zorla getiriyor kucağında bi salıyor motorlu gibi can havliyle kıyıya yüzüyor bizimki2 tane kız vardı aralarında konuşuyorlar aaa köpeğe bak ne güzel yüzüyor kim öğretti acaba yüzmeyi diye Biz eşimle koptuk tabi ben öğrettim her türlü evcil hayvana yüzme öğretilir diye telefonumu vereyim mi kandırır paralarını alırız diyor
kızlar dün iş çıkışı bebek nevresim takımlarına baktım ne uçuk fiyatlarr ayoll siz ne yaptınız aldınız mı nevresim takımı mı pike mi aldınız markaları neler nekadar ?
ilk aylarda yorgan istemez zaten penye battaniyeler yetrli gibi:26:
Kızlar tatil konusu açılınca aklıma geldi biz geçen yıl dodoyu götürmüştük denize sudan hiç hoşlanmaz kendisi :) Denizin ortasına eşim zorla getiriyor kucağında bi salıyor motorlu gibi can havliyle kıyıya yüzüyor bizimki2 tane kız vardı aralarında konuşuyorlar aaa köpeğe bak ne güzel yüzüyor kim öğretti acaba yüzmeyi diye Biz eşimle koptuk tabi ben öğrettim her türlü evcil hayvana yüzme öğretilir diye telefonumu vereyim mi kandırır paralarını alırız diyor
Canim benim annem yaptırmış bir tane pike takımı . Bende bir tane nevresimlerin icine koymak icin yazın sunnyfunny sen aldım butik bebeden daha gelmedi.
Uyku seti ve 2 tane nevresim takımı daha alicam . Nevresim takımları büyük olasılıkla Karaca ve english home olacak beğendim çünkü
Uyku seti bir türlü beğenemiyorum bakalım ne olcak
Yün yorgan, yastık ve Alezi kis icin linensten aldım
ben emzirememekten ve bakım konusunda korkuyorum cnm.. 6 ay hiç bişey verilmeden emzirmek istiyorum oysaa(( ilk gün sütüm gelmese kaynanam mama yapalım der öyle biri.. aceleci delirtir beni.. ama rabbim inş. sütümüzü o an getirir.. bari bu isteğimiz gerçek olsun yaaa.. 1 sene çalışmak istemiyorum derken bu imkansız oldu gibi..
yaaaa bizde arkadaşın gibi olacağız kesin kesss(( benim arkadaşım 2.5 aylık bırakıp gitti işe.. ilk zamanları hep ağladı. şuan 7 aylık yeni yeni alışıyor ki hala içinde ukte.. hergün sütünü sağdı ama akşamları emmek istemiyormuş annesini itiyormuş ne kötüü ((( şuanda sütü pek gelmiyormuş..
ayy sorma benim kız da son günlerde okadar çok üzerime düştüki benimle uyumak istiyor sarılıp sarılıp öpüyor çok hoşuma gidiyo tabi ama gece bi çenesi düşünce susmak bilmiyor benim gözlerden uyku akıyor ...
ben bu nevresim takımını aldım english homedan 40 liraydı sanırım, bir de mobilyacı verecek hediye olarak karyola için, bir tanede beşiğin içinden çıkacak. ama benimde beşiğin içine ufak bir iki tane çarşaf almam gerekiyor sanırım, çünkü hepsi karyolaya göre bu söylediklerimin. Bir tanede şu peluş battaniyeler var ya topçuk topçuk üstleri onlardan aldım, yorgan lazım olmaz zaten ilk iki ay bence. bir de pike almayı düşüyorum. yaa bak ben hazır hepsi sanıyodum ama düşünüce bi sürü şey çıkıyor yine .
aynen policim zaten benimkinin çenesinin maşallahı var benimkide ben akşamları uzanınca yanıma uzanıyor karnıma elini koyup kardeşine bana kendi uydurdugu şarkılar söylüyor hamilelikten midir nedir iyice ona karşı hassas oldum en büyük korkularımdan biride dogumdan sonra ona karşı ilgim azalacak mı tahammülsüzleşecekmiyim onu ihmal mi edeceğim diye düşünmeden edemiyorum
Biliyorum canım orayı, terası harikadır geceleri. Hamileliğimden dolayı kullanamıyorum orayı, çünkü oraya gidince portakal suyu içmemek gerekiyor
buarada dün bebeğimin eşyaları yıkandı... ve kurutma makınasında kurutalım dedıler toz moz olmaz hem de ütü gerekmez. içim istemedi ama hadi dedim yapacak halin yok karışma..
bir makina kurutuldu birde ne görelim yavrumun esyaları nasıl küçülmüşşşş
ikinci makinayı hemen durdurduk....bir ton sey ılk gıydı gıydı yoksa olmaz 3. ayı bile...ütülencekler şimdi belki düzelir bir kısmı...
diyeceğim o ki sakın sız kurutmaya koymayın
""6. Atılan bir sudan yaratıldı.
7. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar.""
Şu Ayet mi kolay doğuma sebep oluyormuş? Doğrudur belki de kim bilir. Ben genelde her bir şeyde Ayetel kursi okurum yetiyor sanki bana :)[/QUOTE
olabilir canım bende duyduğumu söyledim. onun ötesinde bir bilgim yok. şüphesiz ne okuduğundan çok ne kadar inanarak okuduğunda önemli belki kalpten gelerek çekilen bir besmele bile koruyabilir bebişlerimizi, doğumumuzu kolaylaştırabilir. ben elimden geleni yapmaya duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum. sonuçta bebişe bana hiç bir faydası olmasa da sevabını alırım diye düşünüyorumhamilelik çok belirsiz ve gergin bir süreç ve beni bu süreçte ibadet etmek ve bebeğimin şükrünü edip onu Allaha emanet etmek çok rahatlatıyor.
Bizim ki de tam tersi suyu görünce girmemesi için zor tutuyoruz. Bazen kışın sahile gidiyoruz yürüyüşe, çekiştirip duruyo denize gircekmiş. Hasta olucak haberi yok. Yazın giriyor bol bol ama şu sorunumuz oluyor, dalgaları ağzıyla yakalamaya çalışıyor dolayısıyla çok su yutuyor sonra ishalHe bir de denizde ne kadar yosun ve pislik varsa hepsi yakalayıp tek tek kıyıya taşıyor. Çok çevreci benim oğlum
poli senin kızın olacaktı öyle değil mi canım kız bebekler için engilish home da çok güzel nevresim takımları var bayıldım ben fiyatını tam net hatırlamıyorum ama pahalı değildi internetten bi bak istersen orada yazıyor fiyatları
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım her sayfayı tam olarak okuyamadım ama sizlere danışmak istiyorum sizce bebeğin odasını hazırlamak için erken mi yoksa yapmak mı lazım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?