- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.801
Offf ne kötü ya çok fena duygusallaştım şuan salya sümük ağlayabilirim. Kuzucuğumu erkenden ayırmasınlar Allahım ne olur bi mucize olsun
Offf ne kötü ya çok fena duygusallaştım şuan salya sümük ağlayabilirim. Kuzucuğumu erkenden ayırmasınlar Allahım ne olur bi mucize olsun
evet yaa gece manzaralı resminide göndermişti.. aaaaaaaaaaaaa neden içmemek gerekiyor banada söylesene gidersek aklımda olsun
""6. Atılan bir sudan yaratıldı.
7. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar.""
Şu Ayet mi kolay doğuma sebep oluyormuş? Doğrudur belki de kim bilir. Ben genelde her bir şeyde Ayetel kursi okurum yetiyor sanki bana :)[/QUOTE
olabilir canım bende duyduğumu söyledim. onun ötesinde bir bilgim yok. şüphesiz ne okuduğundan çok ne kadar inanarak okuduğunda önemli belki kalpten gelerek çekilen bir besmele bile koruyabilir bebişlerimizi, doğumumuzu kolaylaştırabilir. ben elimden geleni yapmaya duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum. sonuçta bebişe bana hiç bir faydası olmasa da sevabını alırım diye düşünüyorumhamilelik çok belirsiz ve gergin bir süreç ve beni bu süreçte ibadet etmek ve bebeğimin şükrünü edip onu Allaha emanet etmek çok rahatlatıyor.
Haklısın canım inanarak çekilen bir besmele bile çok işe yarar. Ben sanırım bu Ayetel kürsiyi çok içten okuyorum. Hamileliğim o kadar kolay geçiyor ki, ne ödem oldu, ilk zamanlar ne kusmam oldu, geceleri mışıl mışıl uyuyorum hatta zor kalkıyorum uyusam hep uyuyacam. Çok hafiften bel ağrılarım oluyor ama o kdar olacak di mi yaniİnşallh Allah kolay doğum da nasip eder gerçi sezeryan istiyorum ama onda bile sıkıntı olabilir. Alllah hepimizin yardımcısı olsun:)
canım ben kurutma makinasında kuruttum ve öyle bir sıkıntı olmadı.. çok devirlide kuruttuysan.. ben mini 45' ile kurutmuştum..
Ya müzikli, eğlenceli bir yer ve genelde alkol alıyor herkes, sen de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorsun
Haklısın canım inanarak çekilen bir besmele bile çok işe yarar. Ben sanırım bu Ayetel kürsiyi çok içten okuyorum. Hamileliğim o kadar kolay geçiyor ki, ne ödem oldu, ilk zamanlar ne kusmam oldu, geceleri mışıl mışıl uyuyorum hatta zor kalkıyorum uyusam hep uyuyacam. Çok hafiften bel ağrılarım oluyor ama o kdar olacak di mi yaniİnşallh Allah kolay doğum da nasip eder gerçi sezeryan istiyorum ama onda bile sıkıntı olabilir. Alllah hepimizin yardımcısı olsun:)
heee allah seniibende dedim portakal suyunda bi puştluk mu varr
Ya evet bazıları çok seviyor bizim işyerindeki kavun mesela havuz deniz su birikintisi görmesin hemen atlar :) ama dodo hiçç sevmiyor o anca sahildeki çocuklarla oynasın kendini sevdirsin şişko göbek erir zaten azıcık yüzse
Ben idoşa karacahomedan Seyyahcığımın da onayıyla şu nevresim takımını :
Eki Görüntüle 724298
Kidboo'dan da şu uyku setini aldım belki sana da fikir olur :)
Eki Görüntüle 724300
nebiliyim canım ya başlarında değilim ki çok sinir oldum....(
Kızlar biraz önce pantolonumda bir ıslaklık hissettim gittim baktım beyaz akıntı pantolonuma kadar geçmiş bu ne olabilir çok korkuyorum ağrı sızı yok 15 dakika sonra dersim bitecek
Sevgili arkadaslarim.. ailem oldunuz artik...
Arkadaslar az once dr dan geldik..erken doğum olayimizda bir degisme yok artik doguma kadar yatak istirahati kesinlesti...lutfen su mubarek gunlerde bizimicin cok dua edin mumkunse, artik yrn ne olur belli degil...uzgunum cunku heves ettigim seyler vardi kismet degilmis.. hayrlisi tabi bu surecte ins kolay gecer...ne denir bilmiyorum kelimeler bogazimda dugumlusizi de uzmek istemiyorum...her bebis odasi gordugumde keske onceden kendim alsaydim herseyini diyorum...kismet den baska bisi gelmiyo dilime..bu surecre beni uzen seyler aklima geliyo insanlara kiziyorum..ne tetikledi bizi bilmek imkansiz 2.tetanozdan tutunda hersey aklima bir soru isareti birakti. ..beni bi siz anlarsiniz esim bile anlamaz ben bunu biliyorum...iyi ki varsiniz... cok uzun yazip sacmalamis olabilirim kusura bakma yin o kadar duygularim karisti ki
Harikasin arasta :) Volkan bu ayicikli nevresimi görünce karacada benim kızıma bunu al dedi :) ida ile inci aynı ayiciga bakarak uyanacaklar :)
Uyku seti icin netten mı aldın eline gecti mı . Bende krem bej beyaz gibi bisi bakıyorum netten almaya cesaret edemedim. Kidboo nun bu takımı çok hoşuma gitti. Daha once funnababy den benzer bişey beğendim bı gittim mağazaya cirkinmis. O yüzden görerek almak istiyorum bu hafta sonu bu gösterdiğine bakarım sagol canım tavsiyen icin.
Kızlar bu sabah yaşadığım bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Sabah ekmek almak için markete gittim,sıcacık bi ekmek aldım ve ucundan tırtıklaya tırtıklaya asansörü beklemeye başladım. Kapı açılınca üst kat komşum çıkmazmıKız beni görünce bi garip oldu ben daha beter..dilim damağım kurudu adeta Bundan 5 ay önce 9. ayına girdiğinde bebeğini kaybetti; Allah kimsenin başına vermesin!!! Birden tansiyonu yükselmiş ve... Allah sonumuzu benzetmesin,sağlıkla kucağımıza alırız inşallaah! Sanki rolleri değiştik. Aylar önce ben ona soruyordum şimdi o 'nasıl gidiyo' diye soruyor.. Öyle moralim bozuldu ve üzüldüm kii.. Allah gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
Amannn ne marifetliymiş. Çok tatlı olmuş canım.Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız
Eki Görüntüle 724355
dün iş çıkışı ebebeğe gittim oto koltugu almak için travel sistem bebek arabalarına baktım adam ısrarla chicco yu tafsiye etti ana kucagı çantası oto koltugu puseti toplam 899 tl. ama çok hantallar yaaa kafam çok karıştı aslında bebek arabasını sonra alacaktım ama oto koltuguyla birlikte almak daha mantıklı geldi bebek uyurken puseti çıkarıp oto koltugu iskelete takılabiliyor ilk aylar iyi olur annemde ne gerek var zaten ilk zaman nereye çıkacaksın dedikçe beni sinir basıyor eve tıkılıp buhranlar geçirmek istemiyorum sonuçta ağustosun başlarında dogum bursada hava ekimden sonra bozuyor hiç mi dışarı çıkmayacagım ben oto koltugu zaten agır onunlamı taşıyacagım bebeği siz ne yapacaksınız kızlar bana bi akıl verin kararsızım bu konuda
Canım valla ben artık kimsenin dediğine kulak asmıyorum! Bu annem dahi olsa. Ya ben anlamıyorum herkeste 'ben öyle yaptım amaan sakın sakın sen öyle yapma şöyle kötü olur böyle kötü olur!' bi korkutma durumu var! Banada herkes sakın alma ne gerek var bilmem ne diye saydırıyorlar ama ben alacam! Aynen dediğin ggibi havalar ekimden sonra soğuyor. 2 ay boyunca eve tıkılamam. Ben iyileştim tamamdırİnşallah bebekte sağlıklı olur! yok neymiş '40 olmadan dışarı çıkmak iyi değil' 40 gün evde kalınır mı yahu?İnsan delirir!! Ben hep derim 'Sakınılan gözeee Çööp bataaar' Ben nereye o oraya. Alışsın vallaa. Çocuk sahibi oluyorum diye kendimi eve hapsedemem!
dün iş çıkışı ebebeğe gittim oto koltugu almak için travel sistem bebek arabalarına baktım adam ısrarla chicco yu tafsiye etti ana kucagı çantası oto koltugu puseti toplam 899 tl. ama çok hantallar yaaa kafam çok karıştı aslında bebek arabasını sonra alacaktım ama oto koltuguyla birlikte almak daha mantıklı geldi bebek uyurken puseti çıkarıp oto koltugu iskelete takılabiliyor ilk aylar iyi olur annemde ne gerek var zaten ilk zaman nereye çıkacaksın dedikçe beni sinir basıyor eve tıkılıp buhranlar geçirmek istemiyorum sonuçta ağustosun başlarında dogum bursada hava ekimden sonra bozuyor hiç mi dışarı çıkmayacagım ben oto koltugu zaten agır onunlamı taşıyacagım bebeği siz ne yapacaksınız kızlar bana bi akıl verin kararsızım bu konuda
Yav bu 40, mevzusu nedir biri bana bunu açıklasın. Zaten doğumdan sonra insan bir buhran yaşıyormuş hormon dengesinin ani değişikliğinden dolayı, bir de insan 40 gün eve tıkılırsa çıldırır. Yok 40 uçurmakmış bilmem ne. Neden 40 ı uçuruyoruz ben anlamadım arakadaş. Kanat mı takıyoruz 40'a nedir yani. Yaz bitmeden bebişleri gezdiririz, temiz hava alırlar, ki zaten ben kışın da eve kapamayı düşünmüyorum her türlü mevsime alışsın. Öyle değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?