2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA GÖBÜŞLÜ HATUNLAR,
hamişliğin ilk aylarından beri boğazım ve burnumun etleri şişmeye genişlemeye başlamıştı bu da benim nefes almamı zorlaştırıyordu ama eşim artık horluyorsun diyene kadar bunu o kadar takmıyordum bugün sağolsun ispatlamak için gece yememiş ,içmemiş ,uyumamış benim horlama sesimi telefona kaydetmiiiiiişşşşsabah bir uyandım kulağımda telefon kendi horlama sesim çok kötüydü kızlaaarrrn yaaaaa hala gülüyoruz ,neyse ben okula kaçtım akşama görüşürüz baayyyyy

Offf ne kötü ya çok fena duygusallaştım şuan salya sümük ağlayabilirim. Kuzucuğumu erkenden ayırmasınlar Allahım ne olur bi mucize olsun

canım üzülme lütfen inşallah bu yasa çıkar ve bizlere yetişir diye dua edelim sonra bide şöyle düşünmek lazım kendi psikolojimiz için inşallah bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza alırız ve inşallah kendimizde hem beden hem ruh saglıgımız yerinde bişekilde bebeklerimize bakarız ben kızımda lohusa depresyonu yaşadım daha dogrusu yaşattırıldım bugünkü aklım olsa kimseye izin vermezdim kızımın engüzel günlerini hatırlamıyorum desem inanır mısın evet bebeginle zaman geçirmek birebir ilgilenmek dünyanın engüzel uğraşı ama bebekleriyle tüm gün birlikte olup bunun kıymetini bilmeyen idrak edemeyen okadar çok anne var ki.önemli olan bebeğinle ne kadar kaliteli zaman geçirdiğin ben kızımı kreşe bırakıp o aglarken bende aglayarak işe giderdim ve sürekli neden çalışmak zorundayım yavruma kendime neden bunu yapıyorum diye kendimi şartlarımı sorgulardım çocugu daha çok küçük ne anneler gördüm kendime vakit ayıramıyorum bu çocuk iyice beni yoruyor aman vericem artık kreşe ömrümü bunlaramı adayacagım diyen inşalalh bu yasa ile tüm çalışan annelerin yüzü güler hep birlikte dua edelim gerisinide Allah a havale edelim

evet yaa gece manzaralı resminide göndermişti.. aaaaaaaaaaaaa neden içmemek gerekiyor banada söylesene gidersek aklımda olsun

Ya müzikli, eğlenceli bir yer ve genelde alkol alıyor herkes, sen de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorsun

Merhabalar güzel annişler. Geçmişi okumayı anca bitirebildim. Neler kaynatılmıış neleeer Öncelikle görüyorumki herkesler dualar okuyor bunları paylaşmanız gerçekten iyi oldu,bilgilenmiş oldum. Bende İbrahim Suresini okuyorum Hayırlı ve USLU bi evlat olsun diye. Karın ve meme çatlakları bende henüz oluşmadı. Sabah akşam bepanthol kullanıyorum ayrıca kakao ve badem yağı ve banyodan sonrada komple bebe yağı..yazınca güreşe çıkacakmışım gibi yağlandığımı farkettim ama çatlamak istemiyoruum
Bir kaç gündür bende nevresim takımı araştırması yapıyordum,iyiki burayı takip ediyorum şimdi daha iyi fikir edinmiş oldum sayenizde.

Benim kızda hoşlanmıyor :) Rus finolarinin genel özelliği bu galiba :) kaskati kesiliyor.

Ben idoşa karacahomedan Seyyahcığımın da onayıyla şu nevresim takımını :
Eki Görüntüle 724298

Kidboo'dan da şu uyku setini aldım belki sana da fikir olur :)
Eki Görüntüle 724300

Harikasin arasta :) Volkan bu ayicikli nevresimi görünce karacada benim kızıma bunu al dedi :) ida ile inci aynı ayiciga bakarak uyanacaklar :)

Uyku seti icin netten mı aldın eline gecti mı . Bende krem bej beyaz gibi bisi bakıyorum netten almaya cesaret edemedim. Kidboo nun bu takımı çok hoşuma gitti. Daha once funnababy den benzer bişey beğendim bı gittim mağazaya cirkinmis. O yüzden görerek almak istiyorum bu hafta sonu bu gösterdiğine bakarım sagol canım tavsiyen icin.

Polianna english home da45 liraya hoş nevresimler var. Benim beğendiğim 175 lira maalesef internette yayınlanmıyor o ürün koyamiyorum resmini. 85 lirayada bir nevresim vardı.

nebiliyim canım ya başlarında değilim ki çok sinir oldum....(

ay cnaım yaaa üzüldüm gerçektenn.. özenerek al sonra millet içine etsin.. ben okadar hassas davranmaya çalıştım bu konularda annem elbise almıştı kızıma bi yereni başka elbisenn boyası akmış. ver onu ben alda yıkıcam dedi. gönlüm vermek istemedi çünkü normal deterjanla yıkıcaktı. bişeyde diyemedim. aldı elbiyesi b.k etti getirdi biyerlerinde süsü kopmuşşş..

Kızlar biraz önce pantolonumda bir ıslaklık hissettim gittim baktım beyaz akıntı pantolonuma kadar geçmiş bu ne olabilir çok korkuyorum ağrı sızı yok 15 dakika sonra dersim bitecek

Canım ne oldu dün gittin mi doktora aklım sende kaldı pantolonunu ıslatacak kadar su gelmesi neyin nesiymiş..

Canım sen elinden geleni sana söyleneni yap hepimiz duacıyız zaten. Doktorum bana 30. haftadan sonra bebek %99 yaşar ama 33 ten sonra olursa küvöze bile gerek kalmaz. Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Yazdıklarınızı okuyayım öyle cevap yazayım dedim, ne çenesi düşüklermişiz meğer oku oku bitmedi...
Dün ben yine öğleden sonra yeni evimize gittim, sanırım 2 haftaya taşınırım. Artık taşınıp odasını kurdurmayı, kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi istiyorum, siz yazdıkça gaza geliyorum sanırsam :)) haydi öptük oğlumla..

Ayyy ne güzel aynı ayıcığa bakıp uyuyacaklar evet Canım ben bunun o kenarındaki pervazlar krem olanından gördüm yakından kumaşı filan çok kaliteli, görüntüsü de çok sade ve kibar ama ben kenarları vizon olanından sipariş ettim getiriyolar. Netten ben de almak istemedim dokunarak almak istedim. Çok kaliteli ve şık geldi bana. Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta sonu elimde olacak kısmetse. Aynı uyku setinin krem ve pervazları gri olanı da var ona da bir bak istersen.

Kızlar bu sabah yaşadığım bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Sabah ekmek almak için markete gittim,sıcacık bi ekmek aldım ve ucundan tırtıklaya tırtıklaya asansörü beklemeye başladım. Kapı açılınca üst kat komşum çıkmazmı Kız beni görünce bi garip oldu ben daha beter..dilim damağım kurudu adeta Bundan 5 ay önce 9. ayına girdiğinde bebeğini kaybetti; Allah kimsenin başına vermesin!!! Birden tansiyonu yükselmiş ve... Allah sonumuzu benzetmesin,sağlıkla kucağımıza alırız inşallaah! Sanki rolleri değiştik. Aylar önce ben ona soruyordum şimdi o 'nasıl gidiyo' diye soruyor.. Öyle moralim bozuldu ve üzüldüm kii.. Allah gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılsın inşallah

dün iş çıkışı ebebeğe gittim oto koltugu almak için travel sistem bebek arabalarına baktım adam ısrarla chicco yu tafsiye etti ana kucagı çantası oto koltugu puseti toplam 899 tl. ama çok hantallar yaaa kafam çok karıştı aslında bebek arabasını sonra alacaktım ama oto koltuguyla birlikte almak daha mantıklı geldi bebek uyurken puseti çıkarıp oto koltugu iskelete takılabiliyor ilk aylar iyi olur annemde ne gerek var zaten ilk zaman nereye çıkacaksın dedikçe beni sinir basıyor eve tıkılıp buhranlar geçirmek istemiyorum sonuçta ağustosun başlarında dogum bursada hava ekimden sonra bozuyor hiç mi dışarı çıkmayacagım ben oto koltugu zaten agır onunlamı taşıyacagım bebeği siz ne yapacaksınız kızlar bana bi akıl verin kararsızım bu konuda

Rabbim sabır versin komsuna canım. Ne kadar zor. Hepimizin bebişleri Allaha Emanet...
Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız

Eki Görüntüle 724355
Amannn ne marifetliymiş. Çok tatlı olmuş canım.

Canım valla ben artık kimsenin dediğine kulak asmıyorum! Bu annem dahi olsa. Ya ben anlamıyorum herkeste 'ben öyle yaptım amaan sakın sakın sen öyle yapma şöyle kötü olur böyle kötü olur!' bi korkutma durumu var! Banada herkes sakın alma ne gerek var bilmem ne diye saydırıyorlar ama ben alacam! Aynen dediğin ggibi havalar ekimden sonra soğuyor. 2 ay boyunca eve tıkılamam. Ben iyileştim tamamdır İnşallah bebekte sağlıklı olur! yok neymiş '40 olmadan dışarı çıkmak iyi değil' 40 gün evde kalınır mı yahu?İnsan delirir!! Ben hep derim 'Sakınılan gözeee Çööp bataaar' Ben nereye o oraya. Alışsın vallaa. Çocuk sahibi oluyorum diye kendimi eve hapsedemem!

Yav bu 40, mevzusu nedir biri bana bunu açıklasın. Zaten doğumdan sonra insan bir buhran yaşıyormuş hormon dengesinin ani değişikliğinden dolayı, bir de insan 40 gün eve tıkılırsa çıldırır. Yok 40 uçurmakmış bilmem ne. Neden 40 ı uçuruyoruz ben anlamadım arakadaş. Kanat mı takıyoruz 40'a nedir yani. Yaz bitmeden bebişleri gezdiririz, temiz hava alırlar, ki zaten ben kışın da eve kapamayı düşünmüyorum her türlü mevsime alışsın. Öyle değil mi ?

Canim sakinn ola sakinn hantal birsey alma..Benim ikinci bebegim..Quiny nin 3 tekerlekli ana kucagi pusete takilanlarindan almistim :) tam 8 sene once...okadar rahatt ettimki anlatamam..minicik oluyordu katlaninca ...pit diye oturuyordu ana kucagi arabaya...siddetle tasiye ederim..Ve coook saglam...simdi ikinci oglumada aynisini kullanacagim insallah...

Canim logusalik donemi yani totalde regl suresi 40 gun surdugu icin sanirim eskilerden kalma boyle bir aliskanlik var...Eskiler dua bile etmezmis bu donemde sanki o Allahtan gelen bir durum degil...Ben ilk oglumu 20 gunllukken alip disari cikmistim...sole bir turlayip geldik..Ama bebek cok yeni oldugu icin fellik fellik gezmeside pek dogru degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…