2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranıza yeni katıldım ağustos annesi olarak rabbim hebınızın bebişlerini sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin:)

seninki akşama yaşadı desene Angeellll

Canımcım bende tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla..40 güne anne iyice dinçleşip iyileşir,hormonları falan düzelir annelik duygusu yerleşir. Bebeğin göbeği düşer dünya yaşantısına adapte olur. bu süreçte birde dışarı çıkarsa hasta olur aaa olur mu Aynen bende senin gibi düşünüyorum ve inşallah o günleri görürsek burdan da yazacam şuraya gittik böyle gezdik diye Valla benim doğum yapan arkadaşlarım var 2. haftadan şıkır şıkır giydirip köşe bucak gezdirdiler. Hiiiç de bişiler olmadı. Anlamıyorum ki sanki tek bizim çocuğumuz olacak ve hastalıklar falan tek bizim çocuğumuz için. Ya ne o öyle yabani, insan görmemiş gibi oluyor sonra çocuklar

Çek cumhuriyetinde bir kadın bebekleri ikiz sanıyormuş ama beşizmiş Hem de doğal yollarla beşiz kalmış. Şok gerçekten Biz burda bir bebeğe onu mu alsam bunu mu alsam, doğunca nasıl bakıcam diye düşünürken kadın orda beşiz doğuracak Ayy çok fena. Karnına bakın kızlar

İnşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorum...

Benim kızda hoşlanmıyor :) Rus finolarinin genel özelliği bu galiba :) kaskati kesiliyor.

Aaaaa ciddimisin ırkın özelliği demek ki bunu ilk defa duydum :)

Aaah ah canım benim de eşimin kuzeni doğumuna 1 gün kala kaybetti hamileliğimin ilk dönemleriydi kötü etkilenmiştim. Kendisi de zor toparlandı hala psikolojik destek alıyor. Çok da yakın oturuyoruz sık görüşüyoruz bana bebeği sordukça içim nasıl sızlıyor onun da hüznü o kadar belli ki gözlerinde Allah kimseye yaşatmasın AMİN.

Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız

Eki Görüntüle 724355

Ama çok güzel olmuş buuu ablanın eline sağlık yeğenin kimbilir nasıl sevinmiştir

Canım merak ettiğin için teşekkürler doktora gittim karnımdan bir de alttan muayene etti bir sorun görmedi emin olmak için nst ye soktu bir de ped verdi içinde kırmızı kağıtlar vardı pedi taktım rengi laciverte dönerse tehlikelidir dedi şükür nst de bir şey çıkmadı pedin renginde de değişme olmadı doktor bunun akıntı olduğunu 7. Aydan sonra bu tür sızmaların olabileceğini söyledi bir de fitil verdi öyle işte içim rahatladı ama 7 aydır gittiğim doktorum çok yoğun olduğunu söyledi ve bana bakmadı bu dün gittiğim doktor da bebeğin zayıf kaldığını söyledi benim sağ ve sol damarlarımda direnç var bu yüzden protokol gereği daha sık doktora gitmem gerektiğini söyledi diğer doktorum ise ayda bir çağırıyordu bu arada bebek 29. Haftada 27 görünüyor ve kilosu da 1090 gr çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemedim ne kadar da çok yazdım dünden içime attım ((((

hayalini bile aklıma getiremiyorumm nerde 1 bebek nerde 5 bebeekkkk Allah yardımcısı olsun valla ne kadar zordur kim bilir yaa

Benim ablam bundan 20 yıl önce 1 haftalık lohusayken bebeğini Edirne'den Kars'a götürmüştü. Hem de trenle düşün yani. Üstelik sezeryanlıydı kimseler de beklemedi başında her işini de kendi yaptı. Yeğenim de ablam da sapasağlamdı:)

hayalini bile aklıma getiremiyorumm nerde 1 bebek nerde 5 bebeekkkk Allah yardımcısı olsun valla ne kadar zordur kim bilir yaa

Zor olmaz mı yaa okurken bile gerildim. Düşünsene evde aynı anda ağlayan 5 tane bebek. Allah kolaylık versin gerçekten, insan çıldırır be

İlk kez böyle bir şey görüyorum ve dehşet verici. İnan ağzım beş karış açık kaldı tükürüğümü bile ters yuttum Ayy! Allah yardımcısı olsun.

Canim benim bir arkadasimin gec dollenme oldugunu bu yuzden bebegin normalden kucuk gorundugunu soylemisti doktoru ...2 doktora daha gitti ayni seyi soylediler...Yapman gereken icini ferah tutup dua etmek ve kontrollerini aksatmayarak vitaminlerini duzenli almak ve iyi beslenmek..allahin izniyle saglikla dogacaktir..onemli olan saglikli olmalari varsin zayif olsun...

İlk kez böyle bir şey görüyorum ve dehşet verici. İnan ağzım beş karış açık kaldı tükürüğümü bile ters yuttum Ayy! Allah yardımcısı olsun.

Ya düşünsene o bebekler içerde kıpırdarken nasıl oluyodur kadının içi. Biri uyusa biri uyanır içerde o kız uyuyamaz bile Çok zor çok.

Böyle bi göbekle insanın vücut dengesi kalmaz kiii hele bir de 5 bebeğin tekmeler atmaya çalıştığını düşünsenize ayakta duramaz bu kadın öne doğru düşecek gibi sanki :)

Doktorun özel bir durumun olduğunu bile bile neden ilgilenmiyor ki canım Çok şükür gelen sıvı korkulacak bişey değilmiş. Sen sıklaştır kontrollerini canım üzülmemeye çalış inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini biz dualarımızla yanınızdayız

meraba güzeller ....
gecmişi okuyamadım valla okuyunca akşam oluyooumarım meleklerinizde sizde iyisinizdir
biz dün doktora gittik kızcem öle tatlıydıkii yanaklarıı dombilik dombilikuyuyodu yine dedim kızımı bi uyanık görmedim cok tatlıydı meleğim ...
doktor ilk bakınca kız nerde bu kız dediiii nereye girmişş böle dediidoğum pozisyonu almış kuzucum istediğimiz bişiy bu dedi ama kendini yormıcaksın dedii ayaklar havaya fora bol su ve magnezyumunu asla aksatma dedii....
20 gün sonra cağırdı artık 20 güne düştük sonraki 2 randevumuzda doğurmak yok dediii yani buda demek oluyokii 40 günden sonra kızcem gelebilirrr baskı yapıyoo zaten kafa atar dedii cok sık idrara sıkışırsın dediii gercekten ha bire tuvaletteyim gecede 4-5 kere kalkıyorum....
1.700 gr olmuş 40 cm
bi dahaki gidişimizde nst cihazına bağlanıcakmışım tok gel dediler yemek yiyip yanındada cikolata falan getirmemi istediler...
bizde durumlar bölee güzeller

Böyle bi göbekle insanın vücut dengesi kalmaz kiii hele bir de 5 bebeğin tekmeler atmaya çalıştığını düşünsenize ayakta duramaz bu kadın öne doğru düşecek gibi sanki :)

Bu kadar bebeğin bele yaptığı baskıyı düşünsene. İnsan bel ağrısından durumaz be Kadın bastonla gezse yeridir yani. Yürümek bir işkencedir, bu kadın bu bebeklerle denge sağlayıp yürüyebiliyorsa doğumdan sonra ipte de rahatça yürüyebilir bence Denge merkezi çok gelişiyo olmalı şuan.

üzülme canım sonuçta kontrol altındasın. kendi doktorunun kabul etmemesi çok garip,gelişimin geri olduğunu önceki doktorun söylemedi mi? Bolca dinlen canım doktorun dediklerini harfiyen yerine getir her şey yoluna girecektir. 1090 gr düşük bi kilo değil ki bence normal, organ gelişiminde sorun olmasında kilo konusu doğduktan sonra giderilir. Üstelik zayıf doğsa bile toparlanması daha çabuk olur bir sorun olmadığı sürece ki olmayacaktır inşallah. Dikkat et kendine

elsacım zayıf değil bence bebğin ama, benimki de hemen hemen seninle aynı haftada ve 982 gr çıktı ve doktor normal dedi. 100-200 gr oynayabilşiyor sanki, birde tam o kiloda olamyabiliyor bebekler, atıyorum 3 kilo doğacak diye ölçülüyor son gün ama bebek 3.5 doğuyor.
birde dopplerle damarların durmuna bakılsın eğer hep böyle geriden gelirse tam beslenmediğindne de olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…