- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.821
ayyy bncede gaza gelebılır soylemeee :)vlaa hormonlar olabılır...ıcımde kelebekler ucuyoo dun bı farklı gorundu gözüme 1 yıllık kocamm ....msj atıyrm senı cok sevıyrm bılmemm ne....ben ara sıra böyle kaybolayım ortadan ıyı gelıyo sana demekkı dıyo :) aksam olsada gelsee bugun o moddayım yanıı :)
Canımcım bende tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla..40 güne anne iyice dinçleşip iyileşir,hormonları falan düzelir annelik duygusu yerleşir. Bebeğin göbeği düşer dünya yaşantısına adapte olur. bu süreçte birde dışarı çıkarsa hasta olur aaa olur muYav bu 40, mevzusu nedir biri bana bunu açıklasın. Zaten doğumdan sonra insan bir buhran yaşıyormuş hormon dengesinin ani değişikliğinden dolayı, bir de insan 40 gün eve tıkılırsa çıldırır. Yok 40 uçurmakmış bilmem ne. Neden 40 ı uçuruyoruz ben anlamadım arakadaş. Kanat mı takıyoruz 40'a nedir yani. Yaz bitmeden bebişleri gezdiririz, temiz hava alırlar, ki zaten ben kışın da eve kapamayı düşünmüyorum her türlü mevsime alışsın. Öyle değil mi ?
amin canım cümlemize nasip etsin inşallahh.. hoşgeldin aramızakızlar aranıza yeni katıldım ağustos annesi olarak rabbim hebınızın bebişlerini sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almayı nasip etsin:)
canım üzülme lütfen inşallah bu yasa çıkar ve bizlere yetişir diye dua edelim sonra bide şöyle düşünmek lazım kendi psikolojimiz için inşallah bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza alırız ve inşallah kendimizde hem beden hem ruh saglıgımız yerinde bişekilde bebeklerimize bakarız ben kızımda lohusa depresyonu yaşadım daha dogrusu yaşattırıldım bugünkü aklım olsa kimseye izin vermezdim kızımın engüzel günlerini hatırlamıyorum desem inanır mısın evet bebeginle zaman geçirmek birebir ilgilenmek dünyanın engüzel uğraşı ama bebekleriyle tüm gün birlikte olup bunun kıymetini bilmeyen idrak edemeyen okadar çok anne var ki.önemli olan bebeğinle ne kadar kaliteli zaman geçirdiğin ben kızımı kreşe bırakıp o aglarken bende aglayarak işe giderdim ve sürekli neden çalışmak zorundayım yavruma kendime neden bunu yapıyorum diye kendimi şartlarımı sorgulardım çocugu daha çok küçük ne anneler gördüm kendime vakit ayıramıyorum bu çocuk iyice beni yoruyor aman vericem artık kreşe ömrümü bunlaramı adayacagım diyen inşalalh bu yasa ile tüm çalışan annelerin yüzü güler hep birlikte dua edelim gerisinide Allah a havale edelim
Benim kızda hoşlanmıyor :) Rus finolarinin genel özelliği bu galiba :) kaskati kesiliyor.
Kızlar bu sabah yaşadığım bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Sabah ekmek almak için markete gittim,sıcacık bi ekmek aldım ve ucundan tırtıklaya tırtıklaya asansörü beklemeye başladım. Kapı açılınca üst kat komşum çıkmazmıKız beni görünce bi garip oldu ben daha beter..dilim damağım kurudu adeta Bundan 5 ay önce 9. ayına girdiğinde bebeğini kaybetti; Allah kimsenin başına vermesin!!! Birden tansiyonu yükselmiş ve... Allah sonumuzu benzetmesin,sağlıkla kucağımıza alırız inşallaah! Sanki rolleri değiştik. Aylar önce ben ona soruyordum şimdi o 'nasıl gidiyo' diye soruyor.. Öyle moralim bozuldu ve üzüldüm kii.. Allah gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız
Eki Görüntüle 724355
Canım ne oldu dün gittin mi doktora aklım sende kaldı pantolonunu ıslatacak kadar su gelmesi neyin nesiymiş..
Canım sen elinden geleni sana söyleneni yap hepimiz duacıyız zaten. Doktorum bana 30. haftadan sonra bebek %99 yaşar ama 33 ten sonra olursa küvöze bile gerek kalmaz. Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
Yazdıklarınızı okuyayım öyle cevap yazayım dedim, ne çenesi düşüklermişiz meğer oku oku bitmedi...
Dün ben yine öğleden sonra yeni evimize gittim, sanırım 2 haftaya taşınırım. Artık taşınıp odasını kurdurmayı, kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi istiyorum, siz yazdıkça gaza geliyorum sanırsam :)) haydi öptük oğlumla..
Çek cumhuriyetinde bir kadın bebekleri ikiz sanıyormuş ama beşizmişHem de doğal yollarla beşiz kalmış. Şok gerçekten Biz burda bir bebeğe onu mu alsam bunu mu alsam, doğunca nasıl bakıcam diye düşünürken kadın orda beşiz doğuracak Ayy çok fena. Karnına bakın kızlar
Eki Görüntüle 724383
Canımcım bende tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla..40 güne anne iyice dinçleşip iyileşir,hormonları falan düzelir annelik duygusu yerleşir. Bebeğin göbeği düşer dünya yaşantısına adapte olur. bu süreçte birde dışarı çıkarsa hasta olur aaa olur muAynen bende senin gibi düşünüyorum ve inşallah o günleri görürsek burdan da yazacam şuraya gittik böyle gezdik diye Valla benim doğum yapan arkadaşlarım var 2. haftadan şıkır şıkır giydirip köşe bucak gezdirdiler. Hiiiç de bişiler olmadı. Anlamıyorum ki sanki tek bizim çocuğumuz olacak ve hastalıklar falan tek bizim çocuğumuz için. Ya ne o öyle yabani, insan görmemiş gibi oluyor sonra çocuklar
hayalini bile aklıma getiremiyorummnerde 1 bebek nerde 5 bebeekkkk Allah yardımcısı olsun valla ne kadar zordur kim bilir yaa
Çek cumhuriyetinde bir kadın bebekleri ikiz sanıyormuş ama beşizmişHem de doğal yollarla beşiz kalmış. Şok gerçekten Biz burda bir bebeğe onu mu alsam bunu mu alsam, doğunca nasıl bakıcam diye düşünürken kadın orda beşiz doğuracak Ayy çok fena. Karnına bakın kızlar
Eki Görüntüle 724383
Canım merak ettiğin için teşekkürler doktora gittim karnımdan bir de alttan muayene etti bir sorun görmedi emin olmak için nst ye soktu bir de ped verdi içinde kırmızı kağıtlar vardı pedi taktım rengi laciverte dönerse tehlikelidir dedi şükür nst de bir şey çıkmadı pedin renginde de değişme olmadı doktor bunun akıntı olduğunu 7. Aydan sonra bu tür sızmaların olabileceğini söyledi bir de fitil verdi öyle işte içim rahatladı ama 7 aydır gittiğim doktorum çok yoğun olduğunu söyledi ve bana bakmadı bu dün gittiğim doktor da bebeğin zayıf kaldığını söyledi benim sağ ve sol damarlarımda direnç var bu yüzden protokol gereği daha sık doktora gitmem gerektiğini söyledi diğer doktorum ise ayda bir çağırıyordu bu arada bebek 29. Haftada 27 görünüyor ve kilosu da 1090 gr çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemedim ne kadar da çok yazdım dünden içime attım((((
İlk kez böyle bir şey görüyorum ve dehşet verici. İnan ağzım beş karış açık kaldı tükürüğümü bile ters yuttumAyy! Allah yardımcısı olsun.
Eki Görüntüle 724383
Canım merak ettiğin için teşekkürler doktora gittim karnımdan bir de alttan muayene etti bir sorun görmedi emin olmak için nst ye soktu bir de ped verdi içinde kırmızı kağıtlar vardı pedi taktım rengi laciverte dönerse tehlikelidir dedi şükür nst de bir şey çıkmadı pedin renginde de değişme olmadı doktor bunun akıntı olduğunu 7. Aydan sonra bu tür sızmaların olabileceğini söyledi bir de fitil verdi öyle işte içim rahatladı ama 7 aydır gittiğim doktorum çok yoğun olduğunu söyledi ve bana bakmadı bu dün gittiğim doktor da bebeğin zayıf kaldığını söyledi benim sağ ve sol damarlarımda direnç var bu yüzden protokol gereği daha sık doktora gitmem gerektiğini söyledi diğer doktorum ise ayda bir çağırıyordu bu arada bebek 29. Haftada 27 görünüyor ve kilosu da 1090 gr çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemedim ne kadar da çok yazdım dünden içime attım((((
Böyle bi göbekle insanın vücut dengesi kalmaz kiii hele bir de 5 bebeğin tekmeler atmaya çalıştığını düşünsenize ayakta duramaz bu kadın öne doğru düşecek gibi sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?