- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.841
Canım valla ben artık kimsenin dediğine kulak asmıyorum! Bu annem dahi olsa. Ya ben anlamıyorum herkeste 'ben öyle yaptım amaan sakın sakın sen öyle yapma şöyle kötü olur böyle kötü olur!' bi korkutma durumu var! Banada herkes sakın alma ne gerek var bilmem ne diye saydırıyorlar ama ben alacam! Aynen dediğin ggibi havalar ekimden sonra soğuyor. 2 ay boyunca eve tıkılamam. Ben iyileştim tamamdırİnşallah bebekte sağlıklı olur! yok neymiş '40 olmadan dışarı çıkmak iyi değil' 40 gün evde kalınır mı yahu?İnsan delirir!! Ben hep derim 'Sakınılan gözeee Çööp bataaar' Ben nereye o oraya. Alışsın vallaa. Çocuk sahibi oluyorum diye kendimi eve hapsedemem!
Yav bu 40, mevzusu nedir biri bana bunu açıklasın. Zaten doğumdan sonra insan bir buhran yaşıyormuş hormon dengesinin ani değişikliğinden dolayı, bir de insan 40 gün eve tıkılırsa çıldırır. Yok 40 uçurmakmış bilmem ne. Neden 40 ı uçuruyoruz ben anlamadım arakadaş. Kanat mı takıyoruz 40'a nedir yani. Yaz bitmeden bebişleri gezdiririz, temiz hava alırlar, ki zaten ben kışın da eve kapamayı düşünmüyorum her türlü mevsime alışsın. Öyle değil mi ?
MERHABA GÖBÜŞLÜ HATUNLAR,
hamişliğin ilk aylarından beri boğazım ve burnumun etleri şişmeye genişlemeye başlamıştı bu da benim nefes almamı zorlaştırıyordu ama eşim artık horluyorsun diyene kadar bunu o kadar takmıyordum bugün sağolsun ispatlamak için gece yememiş ,içmemiş ,uyumamış benim horlama sesimi telefona kaydetmiiiiiişşşşsabah bir uyandım kulağımda telefon kendi horlama sesim çok kötüydü kızlaaarrrn yaaaaa hala gülüyoruz ,neyse ben okula kaçtım akşama görüşürüz baayyyyy
üzülme canım sonuçta kontrol altındasın. kendi doktorunun kabul etmemesi çok garip,gelişimin geri olduğunu önceki doktorun söylemedi mi? Bolca dinlen canım doktorun dediklerini harfiyen yerine getir her şey yoluna girecektir. 1090 gr düşük bi kilo değil ki bence normal, organ gelişiminde sorun olmasında kilo konusu doğduktan sonra giderilir. Üstelik zayıf doğsa bile toparlanması daha çabuk olur bir sorun olmadığı sürece ki olmayacaktır inşallah. Dikkat et kendine
aynen öyle canım sakınan göze çöp batıyor zaten kadınların lohusalık deprasyonuna girmelerindeki diger bi etken de bu 40 gün eve kapanıyorsun bide ilk günden gelen giden bi başlıyor yahu kardeş bi bekleyin bi bebek dış dünyaya alışsın anne ile birbirlerine bi alışsınlar biz dogumdan sonra bebekten çok gelen gidene ne ikram edeceğiz derdine düşüyoruz bu bebeğimde nasipse inşalalh yavrum saglıklı dogsunda hiç kendimi kısıtlamayı düşünmüyorum
bende anlamadım arastacım arkadaşım diyorki geçen sene hasta annene bakmaktan herşeye koşturmaktan tatil yapamadın arkasından hamilelik girdi kış girdi bebeği dogur 15 gün sonra al eşinide çocuklarınıda bi 1 hafta tatile git diyor annemi düşünemiyorum el kadar bebekle nereye gidersin derarkadaşımda diyorki kaçarsınız gidince arayıp söylersin diyor
Canımcım inşallah sıkıntılı bi durum yoktur. Sen içini ferah tut! Dile kolay biliyorum ama stres yapmak olayı kötü değilse bile kötüye sürüklemeye neden oluyor. hayırlısı olsun. Bide yavrun sağlıklıymış. Sağlıklı olsunda zayıflık halledilebilir bi durum. İnşallah minik kuzun sağlıkla dünyaya gelir.Dün hemen gelmemi söyledi sonra tam bir saat bekletti eşim de olay çıkardı biz acil geldik ya bir şey olursa diye üstelik kendi bakmadı başkası baktı ben her zaman iyi bir doktor olduğunu söylüyordum ama eşim iyi doktor olsa hemen ilgilenirdi dedi haklı da bir daha gitmeyeceğim ona üstelik hastanede diğer doktorlardan farklı muayene ücreti alıyor tecrübesine güvendim ama doktorun oğun olması çok problem ya. 7.aydan sonra doktor değiştirmek zor olur ama ne yapayım mecburum.bebek zayıf ama sağlıklı çok şükür benim de tek tesellim o.
Bende normal istiyorum. İnşallah hayırlısı tabii... Ama dediğin gibi bi durum varsa hiç bir şey için geç değil. Benim arkadaşım şimdiye kadar 4 dr değiştirdikızlar az önce arkadaşlar doktorum için çok hastası olduğu için genelde bi bahane bulup sezeryana alıyor dediler. ama ben normal istiyorum çok ciddi bir risk olmadığı sürece bu saatten sonra doktor değiştirmekde olmaz heralde napcam ben
seninki akşama yaşadı desene Angeellll
Maşallah kızınaa!! Nasıl güzel bir yüzdür o Allah'ım yaaaAllah nazarlardan sakınsın. Sağlıklı hayırlı bi ömrü olsun inşallah! Odası ve cicileride pek bi güzel. Güle güle güzel günlerde giysin hepsini.
maşallah canım çok net görüntüsü doğunca hemen tanıyabileceksin :)
Eki Görüntüle 724394 Eki Görüntüle 724395 Eki Görüntüle 724396 Eki Görüntüle 724397 Eki Görüntüle 724398 Eki Görüntüle 724399 Eki Görüntüle 724400 Eki Görüntüle 724401 Eki Görüntüle 724402 Eki Görüntüle 724403 Eki Görüntüle 724404 Eki Görüntüle 724405 Eki Görüntüle 724406 Eki Görüntüle 724407 Eki Görüntüle 724408 Eki Görüntüle 724409 Eki Görüntüle 724410 Eki Görüntüle 724411 Eki Görüntüle 724412 Eki Görüntüle 724413 Eki Görüntüle 724414 Eki Görüntüle 724415 Eki Görüntüle 724416 Eki Görüntüle 724417 Eki Görüntüle 724418 Eki Görüntüle 724419
daha eksiklerimiz var teyzoşlar olanları paylaşmak istedimm
daha eksiklerimiz var teyzoşlar olanları paylaşmak istedimm
Dün hemen gelmemi söyledi sonra tam bir saat bekletti eşim de olay çıkardı biz acil geldik ya bir şey olursa diye üstelik kendi bakmadı başkası baktı ben her zaman iyi bir doktor olduğunu söylüyordum ama eşim iyi doktor olsa hemen ilgilenirdi dedi haklı da bir daha gitmeyeceğim ona üstelik hastanede diğer doktorlardan farklı muayene ücreti alıyor tecrübesine güvendim ama doktorun oğun olması çok problem ya. 7.aydan sonra doktor değiştirmek zor olur ama ne yapayım mecburum.bebek zayıf ama sağlıklı çok şükür benim de tek tesellim o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?