2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle canım sakınan göze çöp batıyor zaten kadınların lohusalık deprasyonuna girmelerindeki diger bi etken de bu 40 gün eve kapanıyorsun bide ilk günden gelen giden bi başlıyor yahu kardeş bi bekleyin bi bebek dış dünyaya alışsın anne ile birbirlerine bi alışsınlar biz dogumdan sonra bebekten çok gelen gidene ne ikram edeceğiz derdine düşüyoruz bu bebeğimde nasipse inşalalh yavrum saglıklı dogsunda hiç kendimi kısıtlamayı düşünmüyorum

bende anlamadım arastacım arkadaşım diyorki geçen sene hasta annene bakmaktan herşeye koşturmaktan tatil yapamadın arkasından hamilelik girdi kış girdi bebeği dogur 15 gün sonra al eşinide çocuklarınıda bi 1 hafta tatile git diyor annemi düşünemiyorum el kadar bebekle nereye gidersin der arkadaşımda diyorki kaçarsınız gidince arayıp söylersin diyor

Halay çekmek az kalır canım yaa..Ne gündüz ne gece rahat edebilir. Ben 1 tanenin bel ağrısına zor dayanıyorum kıza bak sen.. Maşallah ne diim Alış veriş yaparken ikize hamile bi kadınla karşılaştım henüz 4 aylıktı ama bi karnı vardı benimkinden büyük. zaman geçtikçe halini düşünemiyorum. Kızın yanında ben nohut yutmuş solucan gibi kaldım ya zeten benim karnım nedense çok küçük.. Benim oğluşum çok hareketli. Sabahtan beri bi durmadı,yorulmuyorda sıpa! bazen öyle tekmeler atıyorki vucudumu ileri hareket ettiriyor Yakında beni devirir bu çılgın şey

Dün hemen gelmemi söyledi sonra tam bir saat bekletti eşim de olay çıkardı biz acil geldik ya bir şey olursa diye üstelik kendi bakmadı başkası baktı ben her zaman iyi bir doktor olduğunu söylüyordum ama eşim iyi doktor olsa hemen ilgilenirdi dedi haklı da bir daha gitmeyeceğim ona üstelik hastanede diğer doktorlardan farklı muayene ücreti alıyor tecrübesine güvendim ama doktorun oğun olması çok problem ya. 7.aydan sonra doktor değiştirmek zor olur ama ne yapayım mecburum.bebek zayıf ama sağlıklı çok şükür benim de tek tesellim o.

kızlar az önce arkadaşlar doktorum için çok hastası olduğu için genelde bi bahane bulup sezeryana alıyor dediler. ama ben normal istiyorum çok ciddi bir risk olmadığı sürece bu saatten sonra doktor değiştirmekde olmaz heralde napcam ben

canım bunun bir çaresi yokmudur acaba, fiziksel değil psikolojik de olabiliyormuş,
benim üniversitede ev arakadşım dişlerini gıcırdatırdı gece rüyasında, yan odadan ben uyuyamazdım sesinden,
tedavi de olmazdı,
ama bu horlama bence kolay tedavi ediliyodur, gençlerde olması ilginç zaten,
benim de eşim çok horluyor, özellikle çok stresli ve yorgun olduğu zamanlar,
çok üzerine gidemiyorum bukonuda çünkü kızıyor ve çok alınıyor söyleidğimde ama dayanılmaz oluyor bazen horlama sesi
aslında ben kilolurda olur sanırdım horlamayı eşim zayıf sporda yapar ama yinede horlama gibi bir hastalığı var, tedavi olsun çok istiyorum çünkü bunun bir de yaşlılığı var.
bir de evlenemden önce ben ona horlama muhabbeti yapmıştım, ortak bir arakadışmızla bir gece kalmıştım da kız çok kötü horluyordu, düşünsene öyle birinin eşin olduğunu falan diye bahsetmiştim hiç ses çıkarmamıştı, gençlerde neden horlarki diye büyük konuşmuştum:):):)
sen alınma lütfen bence olabilir böyle şeyler ama bir çaresi vardır mutlaka demi:):)

Teşekkür ederim canım önceki doktorum da söylüyordu gelişimi geri diye yemek yememi söylüyordu ama yediğim yemekle ilgii değilmiş durum bebeği besleyen damarlarımdaki dirençle ilgiiymiş umarım dediğin gibi olur canım sağlıklı olsun zamanında gelsin de zayıf olsun dün hastanede hep dua ettim herkesin bebeğini Allah zamanında kucağına almayı nasip etsin diye desteğin için sağ ol canım

Bizdede öyle sıkıntılar var. Şimdiden nasıl yapsak diye düşünüyoruz..zamanı gelince 2 ayağımız 1 pabuca girmesin diye. Söylediğinde haklı aslında 10 ya da 15 gün sonra hemen bir yerlere kaçılabbilir..bunu aşkitellam ile akşam bi konuşayım bakalım ne diicek

Canımcım inşallah sıkıntılı bi durum yoktur. Sen içini ferah tut! Dile kolay biliyorum ama stres yapmak olayı kötü değilse bile kötüye sürüklemeye neden oluyor. hayırlısı olsun. Bide yavrun sağlıklıymış. Sağlıklı olsunda zayıflık halledilebilir bi durum. İnşallah minik kuzun sağlıkla dünyaya gelir.

Bende normal istiyorum. İnşallah hayırlısı tabii... Ama dediğin gibi bi durum varsa hiç bir şey için geç değil. Benim arkadaşım şimdiye kadar 4 dr değiştirdi

elsa gecmıs olssun cnmmm cok sukur bı sorun yokmuss...cucu masallh yavruna....5ızz mıı off dıyorumm yanı...bz bırının hakkndan gelemıyrm. bızm yasadıgımzz sıkıntıları 5le carp onu yasıyo.....kızlar son aylara grdk boyle kayıplardan faln bhsedılmese bnce cok ıyı olur..hepımızn korkuları var en hassas donemdeyızz bu tıp seylerı duymk ınsanı hem gerıyo hem uzuyo...

amin canım hepimizin meleklerini Rabbim nazarlardan korusunsağlıkla doğsunlar inş..... hayırlı uzun ömürleri olsun hep mutlu olsun minnoşlarımızzz
beğenmene sevindim canım daha güzelleri sizlerin olsunnnnn

selam anneler,,, bugün bir yorgunluk, bir halsizlik....
işteyim ama çalışamıyorum, geçtim başka servise dinleniyorum... ne olcak benim bu halim :)

elsa çok geçmiş olsun. herşeyde vardır bir hayır....bu gibi direnç olduğu durumlarda bebeğin beslenmemsi sözkonusu olluyor ve bazı tedavi seçenekleri var. sana uyguluyorlar mı bılemıyorum ama dr.unuda değiştirmişken bir sor istersen. kan akışının ekstra fazla olması için kan sulandırıcı verebilirler yada verdiler bilemiyorum benzer bir durum içinde olduğum için ne olur ne olmaz yazmak istedim....

kilo tabiki sorun değil arkadaslar ama bahsedilen sey gelişim geriliği ve o yavas yavas artabilir allah korusun.....

benim ablamda vaktınde 1.5 kılo dogmus ne kuvez ne bısey gerek kalmamıs sorun degıl ole seyler..ama dırenc mevzusu onemlı....

hayırlı olsun cucu hepsi çok şeker lohusa pijaman da çok tatlı Ankaradaydın demi sen nerden aldın gııııı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…