- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.861
maşallah..ne güzel hazırlık yapmışsın...ben gene son dakikaya kalacağım...evde tadilat var,o bitecek de,oda düzene girecek de bebişe bir yatak konacak...((park yatağımız var,ama ben kenarını süsleyebileceğim bir beşik istiyorum yine de...araban ve oto koltuğun ne marka?
canım hepsi harika güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah.. odasıda çokkk güzelll
daha eksiklerimiz var teyzoşlar olanları paylaşmak istedimm
evet bayağı bişeylerini hallettik canım ama daha eksiklerimiz var
raf alıcam oyuncaklarını dizmek için gardrobun kulpları takılcak matkap lazım cekyatıma benim yatağıma renkli minderler almak istiyorum ...
bide yatağımız eksikk yağı pudrası şampusu ...var alıncakk baktıkça cıkıyorrr bide yan fon istiyorum perdenin yanına sirin bişiyy ...hallederiz inş. onlarıda bi iki haftaya...halledersiniz sizde canım ama cokta son dakikaya bırakma kendinide cok yorma ...
arabanın markası graco canım...
beğenmene sevindim tatlışşş senin kadar hamarat diilim bu kadar oldu valla ....amin canım benim hepimiizin melekleriii güzel günlerde giysinler kullansınlar cicileriniiii inş.... en önemlisi sağlıklı ve mutlu olsunlar her daimmmmm
sağol teyzoşu beğenmene sevindim kızımın el örgülerini koymamışımm kusur kalmasın.... teyzoşlarııı onlarıda görsünnnEki Görüntüle 724440
kızlar az önce arkadaşlar doktorum için çok hastası olduğu için genelde bi bahane bulup sezeryana alıyor dediler. ama ben normal istiyorum çok ciddi bir risk olmadığı sürece bu saatten sonra doktor değiştirmekde olmaz heralde napcam ben
Eki Görüntüle 724394 Eki Görüntüle 724395 Eki Görüntüle 724396 Eki Görüntüle 724397 Eki Görüntüle 724398 Eki Görüntüle 724399 Eki Görüntüle 724400 Eki Görüntüle 724401 Eki Görüntüle 724402 Eki Görüntüle 724403 Eki Görüntüle 724404 Eki Görüntüle 724405 Eki Görüntüle 724406 Eki Görüntüle 724407 Eki Görüntüle 724408 Eki Görüntüle 724409 Eki Görüntüle 724410 Eki Görüntüle 724411 Eki Görüntüle 724412 Eki Görüntüle 724413 Eki Görüntüle 724414 Eki Görüntüle 724415 Eki Görüntüle 724416 Eki Görüntüle 724417 Eki Görüntüle 724418 Eki Görüntüle 724419
daha eksiklerimiz var teyzoşlar olanları paylaşmak istedimm
oyyyy bızdık kışın hiç üşümeyecekk
Ay maşallah, çok güzel bir burnu var maşallah.
kızlar fotoğraf nasıl ekliyorsunuz yapmaya çalıştım ama oldu mu acep? olduysa eğer buda bizim aldığımız mobilyalar ama henüz gelmedi... bir gelsede cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştirsem çıksa aradan hepsi ya...
canım herşeyin çok tatlı çok cici allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinbende sabırsızlanıyorum kızçemın odasını paylaşmak için haftaya mobılya bı gelsinde hemen paylaşıcam sizlerle inşallah
evet popişleriii üşütmesinlerr
miniş burunluu yaadoktorumuzda bayılıyoo burnunaaa Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin zamanında doğsunlar inş......
cok güzelmişş canım cok sade ve güzelllllllll bayıldım güzel günlerde uyusun meleğinn........
insan sabırsızlanıyoo dimi bi an önce gelsin diyosunnn
bizde günde kaç kez bakıyoruz bi bilsen babamız eve gelince soluğuu kızımınızın odasında alıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?