2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bayağı bişeylerini hallettik canım ama daha eksiklerimiz var
raf alıcam oyuncaklarını dizmek için gardrobun kulpları takılcak matkap lazım cekyatıma benim yatağıma renkli minderler almak istiyorum ...
bide yatağımız eksikk yağı pudrası şampusu ...var alıncakk baktıkça cıkıyorrr bide yan fon istiyorum perdenin yanına sirin bişiyy ...hallederiz inş. onlarıda bi iki haftaya...halledersiniz sizde canım ama cokta son dakikaya bırakma kendinide cok yorma ...
arabanın markası graco canım...

canım hepsi harika güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah.. odasıda çokkk güzelll

beğenmene sevindim tatlışşş senin kadar hamarat diilim bu kadar oldu valla ....amin canım benim hepimiizin melekleriii güzel günlerde giysinler kullansınlar cicileriniiii inş.... en önemlisi sağlıklı ve mutlu olsunlar her daimmmmm

daha eksiklerimiz var teyzoşlar olanları paylaşmak istedimm

hayırlı olsun cucu hepsi çok şeker lohusa pijaman da çok tatlı Ankaradaydın demi sen nerden aldın gııııı?[/QUOTE]

sağol hemşom...daha iyileri senin olsun
ben istanbuldan aldım canım ya anneme gittiğimde almıştım havuzlu handan...
ama ankarada var ya kızılayda kocabeyoğlu pasajı varya orda cok güzel modeller var bende alıcam 2 tane daha 1 taneyle olmaz...
oraya gidicem gidemezsemde internet adresinden sipariş vericem....
Pijama Dnyas
burdan modellere bak kuzucumm

ahh tatlım ya daha ne olacak valla mis gibi herşeyini hazırlamışsın.. amin canım inşallahhh

Israrla normal istediğini söyleyeceksin canım,arkadaşaım dedik bundan sonraki randevularında doktoruna sağlığım el verirse normal istiyorum diye söyle dedi,sende söyle bide hemen hastaneye gitmeyin diyolar en azından suyun gelene kadar o zaman açılma oluyormuş gerçi inşaallah panikleyipde en ufak bi sancıda gitmem,bende normal olmasını çok istiyorum

kızlar fotoğraf nasıl ekliyorsunuz yapmaya çalıştım ama oldu mu acep? olduysa eğer buda bizim aldığımız mobilyalar ama henüz gelmedi... bir gelsede cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştirsem çıksa aradan hepsi ya...

burda da duvarlar ve yapmak istediğim tavan için bulutlar var ama onları nasıl yapacağımı bilmiyorum kızlar akıl verin keçeden yapsam nasıl olur?

Eklentiler

• $www_furniture_trendzona_com_.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 39
oyyyy bızdık kışın hiç üşümeyecekk

evet popişleriii üşütmesinlerr

Ay maşallah, çok güzel bir burnu var maşallah.

miniş burunluu yaadoktorumuzda bayılıyoo burnunaaa Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin zamanında doğsunlar inş......

cok güzelmişş canım cok sade ve güzelllllllll bayıldım güzel günlerde uyusun meleğinn........
insan sabırsızlanıyoo dimi bi an önce gelsin diyosunnn
bizde günde kaç kez bakıyoruz bi bilsen babamız eve gelince soluğuu kızımınızın odasında alıyooo

beğendinmi teyzoşumuz...cok sağoll canım seninde kızcenin odasııı bi an önce gelirde yerleştirirsin inş...öle zevklikiiiiiibende sabırsızlıkla bekliyorum meleğinin odasınıııııııııı

kızlar ben geçen hafta sonu biraz gezme fırsatı buldum....daha almadım ama gözlemlerimi paylaşayım....bu oto koltuğunun güvenliği maxımum seviyeye çıkaran ısofıx bağlantı bazası var..epey pahalı..ilk aylar için ana kucağı olarak da kullanılabilen,bebek arabasına uyumlu elde taşınan kısmı arabaya bazasız,emniyet kemeri ile bağlayabiliyoruz..ama bebeğin yüzü arka koltuğa bakacak...sizce bunu almalı mıyız?maxı cosi ve quınny markalarına baktım..quınny arabaya maxı cosı ana kıucağı+oto koltuğu aparatı yerleşiyor...360 derece dönemiyor ama katlaması öyle kolay ki..1200tl civarı ikisi...bir de bazayı alayım,arabaya takayım dersen 1700 civarı ediyor ki az para değil...e bebekte nuna marka var,o da raba+oto koltuğu 1000 tl civarı ama çok matah görünmedi gözüme...krafta baktım biraz ağır..ama araba dönüyor...hem size,hem karşıya bakabiliyor bebek...chıccoda hoş modeller ama sorun katlamak,arabanın büyüklüğü,ana kucağı görevi de gören oto koltuğunun aşırı ağır olması....off kafam çok karıştı...fikri olan var mı?

sağol hemşom...daha iyileri senin olsun
ben istanbuldan aldım canım ya anneme gittiğimde almıştım havuzlu handan...
ama ankarada var ya kızılayda kocabeyoğlu pasajı varya orda cok güzel modeller var bende alıcam 2 tane daha 1 taneyle olmaz...
oraya gidicem gidemezsemde internet adresinden sipariş vericem....
Pijama Dnyas
burdan modellere bak kuzucumm[/QUOTE]

evt ilk fırsatta bi kızılay yapıcam aklımda kuzum

evet hemde nasıl sabırsızlanıyorum... aklımda olan şeyleri yapma fırsatım olmayacak diye tedirgin oluyorum rüyalarıma bile giriyo:) benim şimdilik alığım şeyler garip garip poşetlerde duruyor ama hepsinin önce bi fotosunu çekip öyle kaldırıyorum sonra çıkarıp bakmak zor oluyo bir gelse odası hayırlısıyla... kızlar bu arada kan sulandırıcı iğne kullananlarınız var mı? ben epidurel olamayacağımı öğrendim çok moralim bozuldu

Hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın cimcime,kızlar valla sizleri gördükçe imreniyorum biz oturuyoz bakalım öyle ortada daha ne beşik var nede bu kadar çok eşya aldık bi bebk arabasıyla puset doğunca ona yatırcaz heralde

Güle güle kullan, hepsi çok güzel canım. Bebişin de çok tatlı çıkmış:) Fotojenik olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…