- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.881
evt ilk fırsatta bi kızılay yapıcam aklımda kuzum
kızlar fotoğraf nasıl ekliyorsunuz yapmaya çalıştım ama oldu mu acep? olduysa eğer buda bizim aldığımız mobilyalar ama henüz gelmedi... bir gelsede cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştirsem çıksa aradan hepsi ya...
allahım hiçbir şey bitmezmi ya düğünüme yakın dedem vefat etmişti,dğünümmde zehir olmuştu , şimdi zarla zorla hamıleyım doğumuma 2 ay kaldı annemın amelıyatı cıktı yarın sabah doktor acilen amelıyata alıcam demişş şimdi haberdar oldum boyun fıtığından 6 yerde fıtık varmış annem fenalaşmış kolu fln tutmuyormuş doktor açıl amelıyat demiş ve rizkleri cokkk fazlaymış bu ameloyatınnn allahım bnm yuzum gulmeyecekmı hıcc yaa hayırlısıyla çıksın ıstıyorum ameliyattan onu geçtım amelıyat olcak maddı durumuda yok bakalım neler olacak..mutlu olmak haram oluyor bazeennn gerçektenbi şöle sagdcecocukları ıle ılgılenen bı annem olamadı yaa çocuk gıbı bız onun la uğraşıyoruz annemdır ama bıraz bende çocuk olmak ısterdım hiç bitmiyor ne babamla atışması ayrı olmasına rağmen fıtığının sebebını bıle onu gostrıo bıktım artıkkk onların sorunlarından kendı aılemı yuvamın tadını alamıyorum çocuk gıbıler ,,allah tek duam yarın olacaksa hayırlısıyla atlatsın su amelyatı ..inşallah
Merhaba kızlar :)
Bugünde topiği takip edemedim... Öğleden önce işlerim vardı dışarda, öğleden sonrada işyerinde koşuşturmaca derken bugünde bitti...
Benim için pekte iyi olmayan haberler aldım bugün , canım biraz sıkıldı. Biraz daha konular şekillenince sizlerle de paylaşırım dostlar.
İnşallah ben eşim ve bebeğim için herşeyin hayırlısı ne ise öyle olur....
Yarın güzel kızımızı görmeye gideceğiz, cumayıda izin aldım dinlenmek için. Sanırım bir haftada rapor alacağım. Yani sizlerden epey uzak kalacağım için şimdiden üzgünüm
Hayatımın dönüm noktası olan günler yaşıyorum benim için dua edin lütfen, desteğinize ihtiyacım var. Bir karar vermem lazım ama tüm hayatımı etkileyecek bir karar olacak.... Allahım hayırlı yolu göstersin inşallah :)
Hepinizi öpüyorum kendiinize iyi bakın canlar....
kızlar canım çok sıkkın anlatamıyorum kimseye de annem babamdan çok çekiyoo şimdi bi de kaynanası da geliyo yanına doğumumda doğru düzgün yanımda olamıycak devamlı laf sölicekler zaten yüksek tansiyon kalp hastası iyice kötü olucak bende onun o halini gördükçe çok üzülüyorum dayanamıyorum artık neden bu kadar vicdansız babam ve annesi var anlamıyorum neden insanlar bu kadar kötü((
Kizlar bugun doktordaydik kizim 1640gr olmus boyunu ogrenemedik hersey yolunda dedi doktorumuz basi yukarida oldugunu eger 3-4 hafta ya kadar donmezse sezeryan icin gun almamiz gerektigini soyledi bu haftadalarda donuyomus bebekler sizerin bebisiniz nasil duruyo merak ettim :) benim bebisim tam sag gogsumun altinda kafa atiyo resmen kac haftadirda ayni yerde kafasi rahati yerinde galiba :)
Günaydın annişlerrrrr ve bebişleri;
Bugün enterasan bi gece oldu bi türlü uykum gelmedi yani daha öncede uyumakta zorlandığım günler oluyordu ama en fazla 1-2 saat dönüyordum yatakta sonra uyuyordum.bugün bi türlü uyuyamadım 4e kadar ütü yaptım bende...
sonrada 4den sonrada yemek yedim..ondan sonra uyuyabildim 8de de geri uyandım... sanırım dün gündüz uykumu fazla kaçırdım gece uykum çok sarktı...ama benim için keyifliydi bebişim arasa aldığım kıyafetleri ütüledim.çeyiz dizer gidi ütüleyip ütüleyip diziyorum..ALLAHım inşallah kolay bi doğum olurda kucağımaza sağ salim almakta nasip olur hepimize..
birde bi soru sorucam
şimdi benim aynaya bakıyorumda hiç çatlağım yok bebek yağı haricinde bi üründe kullanmadım.acaba bundan sonra bebek daha çok büyücek ya ozaman mı çatlak olur diyorum.kimisinde çatlak olmuyormuş hiç benimde olmadı bu zamana kadar inşallah olmaz.çatlaklar konusunda fikirlerinizi bekliyorum...
herkese günaydınlarrr
luboyf çok ama çok sevindim direncin birinin gtmesine gözün aydın canım...
ağrısı sızısı olan herkese allah yardım etsin.
ben anlamıyorum biz mi çürüğüz eskiden insanlar çok mu dayanıklıydı. hamileliğin böyle birşey olucağı aklımın ucundan geçmezdi. hele ki benim hamilelğim hep yatakta geçti o apayrı bir konu kendim için demiyorum bu yazdığımı
insanlar bukadar ağrı sızıyla uykusuzlukla nasıl hiçbiirsey yokmuş gıbı davranıyorlarmış ilginçç...
bugün dr kontrolum var yine. p.teside nst yle tanıştım yazmadım size sanırım...çok hafif lekelenmem oldu ödüm koptu sancı filan cıkmadı ama ıkı gun kan sulandırıcıya ara verdıler dun yıne basladım...dunden beri de sağ kasıgımın oralarda bir batma var hiç geçmeyen hayırlısı inş.
yaa size birşey sorucam bu kasıgımın agrısı var dıye boyle hafıf curuk gıbı bı hıs tuhaf yanı wc deyken aynaya baktım dıstan gorunur bırsey var mı dıye. orda kı damarlarım nasıl gozukuyor solda yok ama...benım bebekte hep sağımı kasıyor toplanıyor ondan dolayımı acaba bu acı:44:
günaydın kızlar fox haberde gördüm doğum izni 6 aya çıkıyor dedi fatih portakal yarısında yakaladım haberi ama... haziranda en geç ekimde çıkacakmış çıktığında doğum izninde olanlar da yararlanacak dediler o kafamı karıştırdı ekimde biz doğum izninde olacak mıyız? ulan bu kadar bekledik bi de kaçırırsak ucundan çok gıcık olurum
hakkında hayırlısı olsun canım.. karar vermek ne zormuş be verdiğim kararlar hiç istediğim gibi gitmedi. demek ki diyorum rabbim böyle nasip etmiş... aman vallaa beynim akrman çorman halaaa. bişeyler kesinleşir gibi oldu ama tam hee oldu demeden rahatlayamayacağım..
İşyerindeki patronum salmama konusunda ısrarcı.. hatta tazminata ihtiyacım var diye çıkış yapmadan verditcekmiş muhasaebedeki kızla konuşmuş. bugün yanıma uğrucakmıs sanırım kendisini heyecanla bekliyorum.. 32. haftamda çalışır raporu alacağım 37. e ye kadar çalışabilirsem gelicem.. sonrada doğum iznine ayrılacağım.. izin bitince işe dönüp 3 hafta yıllık iznimi kullanırım sonrada 3 ay ücretsiz izin alacağım gibi gibiiii... şuanda kafada bu var tabi ozamana kadar değişmezse gene..
bende bendeee
evet hemde nasıl sabırsızlanıyorum... aklımda olan şeyleri yapma fırsatım olmayacak diye tedirgin oluyorum rüyalarıma bile giriyo:) benim şimdilik alığım şeyler garip garip poşetlerde duruyorama hepsinin önce bi fotosunu çekip öyle kaldırıyorum sonra çıkarıp bakmak zor oluyo bir gelse odası hayırlısıyla... kızlar bu arada kan sulandırıcı iğne kullananlarınız var mı? ben epidurel olamayacağımı öğrendim çok moralim bozuldu
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın cimcime,kızlar valla sizleri gördükçe imreniyorum biz oturuyoz bakalım öyle ortada daha ne beşik var nede bu kadar çok eşya aldık bi bebk arabasıyla puset doğunca ona yatırcaz heralde
bende bendeee
Canım maşallah kızına çok tatlı ne güzel poz vermiş miniş burunluOdası da çok güzel olmuş güle güle kullansın bütün cicilerini minik prenses
Pınarosm canım sizin mobilyanız da çok güzelmiş güle güle kullanın.
hepsi olur yetişir cok güzel seyler bunlarr yaa benimde ölece posetlerde beklediii haftalarca dolabımız beşiğimiz bilee parca parcaydııı babam geldide kocişle kurdularr sonrasııı zaten sana kalıyoooo en güzel yanıı süslemesii kalıooo
sağol canımcım daha iyileriii sizin olsunn...herşey olur yorma kafanııı ama yavastanda baslayın sıcaklar bastırmadan canımm bide son aylar yormamamız lazım kendimizii benim kızce doğum pozisyonunu almış bileeesağlıkla doğsunlarda herşey hallolur
eskiden bişey lazım olunca fellik fellik gezerdim kızılayda şimdi nasıl dayanıcam bilmiyorum sabah serinlikte çıkıp dinlene dinlene gezmek lazım bu arada çıkrıkçıkar suluhann ayy orda bebk şekerleri lohusa şerbet zımbırtıları da vardırr demiiiii
Canım yaa.. benimde öyleydi taaki 2-3 güne kadar. Aşağıyı tepikleyip duruyordu. Yürürken bi tepik ıyh!deyip bi duruyordumyok benim bu kız kesin futbolcu olacak. futbolun ilk dönemlerinde hayvan mesanesini şişirip top oynayan ingilizlere benziyo benim kız. mesaneme tepük tepük
adım atamıyorum mehter takımının hamile üyesi gibiyim. 2 öne bir stop,geri vitesim çalışmıyo
o değil de bu son günlerin stresi öldürüyo beni yarın son biteydi eyiydi . siz takılın ben bi geçmişe bakayım 3073.sayfadayım azmin elinden bişey kurtulmaz
Siz burda lak lak ede durun ben burda kızıma neler yaptım neler :) pesetmedim kece aldım . Su noelbabanin keseleri varya hediye konulan ona benzer büyükçe bir kesem vardı evde. Üstüne keceden sus yapıyorum şimdi. İlk kez aldım elime iğne iplik fena olmuyo gibi ay çok mutlu oldum . Sonunda kızıma bende kendi elcagizimla bisi yapıyorum. Bitince resmini koyarım . Dalga gecene göbeğimle vururum :)
Siz burda lak lak ede durun ben burda kızıma neler yaptım neler :) pesetmedim kece aldım . Su noelbabanin keseleri varya hediye konulan ona benzer büyükçe bir kesem vardı evde. Üstüne keceden sus yapıyorum şimdi. İlk kez aldım elime iğne iplik fena olmuyo gibi ay çok mutlu oldum . Sonunda kızıma bende kendi elcagizimla bisi yapıyorum. Bitince resmini koyarım . Dalga gecene göbeğimle vururum :)
cucu güle güle kullansın bebişin hepsi çok güsel...
bende ewe geldmm yorgunumm okul bitiro insanı...
okuldada her tenefüs okuyorum sizi ama yazamıyorum pek...
bebek şekeri doğunca ısmarlanıo sanırım çünkü doğumtarihi falan yazıcak üstünde..öyle bi nete baktm ama pekte beğenemedm bakalm
bu aralar fazla mı yoğunum nedir zor giriyorum kızlar. alıntılayamadım yine gitti hepsi ama nevresim takımlarınız,cici kıyafetleriniz, uyku setleriniz odalarınız hepsi hayırlı olsun şekerler güle güle kullanın.
cucunun bebeği ne sevimli çıkmış manken bebek gibi olacak maşallah
amin canım cümlemize nasip etsin inşallahh.. hoşgeldin aramıza
banan da doktor 10 hazıranda gel 32.hafta rapoıru yazayım yoksa sonra kullanamazsın dedı peki 32.haftadan 37.haftaya calısabılır raporu alınca yıllık izin kullanabılırım demiii... hazıranın ortasında bi 5 gun kullanmayı düşünüorum
...
aman kocalarla bu incik boncuk mevzusu için gezilmez uyuz eder benimki beni hadi hadi diyee
en iyisi tek başına sakin sakin gezmekkk
aramıza hoşgeldin..
Kullanabiliyorsun sanırım.. poli arkadaşımızda o şekilde kullanacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?