2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt ilk fırsatta bi kızılay yapıcam aklımda kuzum

bende bendeee[/QUOTE]

eskiden bişey lazım olunca fellik fellik gezerdim kızılayda şimdi nasıl dayanıcam bilmiyorum sabah serinlikte çıkıp dinlene dinlene gezmek lazım bu arada çıkrıkçıkar suluhann ayy orda bebk şekerleri lohusa şerbet zımbırtıları da vardırr demiiiii

Canım bende bunu çok beğendim. Güle güle kullanın. Meltem mobilya değil mi? Bi arkadaşımda kızına dream modelinden aldı. Ya beğendim beğenmesinede biraz pahalı Nasıl olacak bilmiyorum. Kocişimi bi ikna edebilsem..soluğu mobilyacıda alacam da... hayırlısı..ikna çabalarımız devam etmekte

buda bebişimmmmmEki Görüntüle 724422 annesinin meleğiiiiiii

Canım maşallah kızına çok tatlı ne güzel poz vermiş miniş burunlu Odası da çok güzel olmuş güle güle kullansın bütün cicilerini minik prenses

Pınarosm canım sizin mobilyanız da çok güzelmiş güle güle kullanın.

Öncelikle aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz..

Canım üzme kendini bol dua et Allahın izniyle annen atlatacak....

Canım sende kendine çok dikkat et ne karar verirsen ver hayırlı olacak inşallah....

Canım her ailede sorun mutlaka var... dertsiz sorunsuz aile yok üzme kendini.... benim annemde babamdan cekiyor...
anneme destek oluyorum cunku annemde her konuda bana destek oluyor...

Canım bebişine maşallaahh.....benim bebişimde sol alt göğsümün altında baskı yapıor.. soldan baskı sağdan tepik hiç durmuyor valla... dr. çok döner daha demişti... çünkü bi öncekinde baş aşagıdaydı sımdı yukarıda... o yuzden telaşlanma canım...rahat olsunlar da nerde dururlarsa dursunlar...

Canım bende uyuyamıyorum sağa dönuom vuruo sola dönuorum vuruo düz yatıorum belim agrıyor sabaha kadar boyle gecıyor.. hepimize ya sabırr çünkü az kaldı... catlak konusunda ilk hamılelıkte 8.aya kadar hıcbısey olmamıstı cok sevınmıstım bi baktım 9.ayda asagılarda az olusmaya baslamıs bebek yagı sürdüğüm halde... sımdıkınde sadece onlar gerı cıkıo yenı catlak olusmadı şükür... kısaca catlakların en önemlısı son ayda cıkar bilginiz olsun....

benımde kasıklarım cok agrıyordu hatta sag taraf şişmişti... doktora gittim kasık fıtıgı olusmus dokualrımız zayıfsa bebek baskısında oluyormuss doğumdan 6 ay sonra gel mudahale yapalım dedı... mor damarlar bendede var sonra gecer ıns...

dogum ıznınde oluruz ama o zamana kadar hala onaylanırmı bılemeyız onaylanana kadar guvenim yok....taa hamıle kalmdan önce bu konu vardı guvendık de yaptıkk gelde kızma kendımeee....

banan da doktor 10 hazıranda gel 32.hafta rapoıru yazayım yoksa sonra kullanamazsın dedı peki 32.haftadan 37.haftaya calısabılır raporu alınca yıllık izin kullanabılırım demiii... hazıranın ortasında bi 5 gun kullanmayı düşünüorum

eskiden bişey lazım olunca fellik fellik gezerdim kızılayda şimdi nasıl dayanıcam bilmiyorum sabah serinlikte çıkıp dinlene dinlene gezmek lazım bu arada çıkrıkçıkar suluhann ayy orda bebk şekerleri lohusa şerbet zımbırtıları da vardırr demiiiii[/QUOTE]

çıkrıkcılarda ve suluhanda var kardesım almıstı hep...

bu beşiz bebek meselesii biz bi tane bebege daha oda nasıl yaralıcaz dıye düşüoz 5 bebek odası yada 5 beşikkkk...ayy allahımmm düşünemıyorum bi kere gördüm haberde bi kadın 5 beşik almıs hepsine ip baglamıs elıyle hepsını bırden sallıyor ne zor yaaaaa...emzirmek aglama sesleriii ve bakım heleeee cok zooooooor ALLAH YARDIMCISI OLSUNN...

yok benim bu kız kesin futbolcu olacak. futbolun ilk dönemlerinde hayvan mesanesini şişirip top oynayan ingilizlere benziyo benim kız. mesaneme tepük tepük
adım atamıyorum mehter takımının hamile üyesi gibiyim. 2 öne bir stop,geri vitesim çalışmıyo
o değil de bu son günlerin stresi öldürüyo beni yarın son biteydi eyiydi . siz takılın ben bi geçmişe bakayım 3073.sayfadayım azmin elinden bişey kurtulmaz

Siz burda lak lak ede durun ben burda kızıma neler yaptım neler :) pesetmedim kece aldım . Su noelbabanin keseleri varya hediye konulan ona benzer büyükçe bir kesem vardı evde. Üstüne keceden sus yapıyorum şimdi. İlk kez aldım elime iğne iplik fena olmuyo gibi ay çok mutlu oldum . Sonunda kızıma bende kendi elcagizimla bisi yapıyorum. Bitince resmini koyarım . Dalga gecene göbeğimle vururum :)

hepsi olur yetişir cok güzel seyler bunlarr yaa benimde ölece posetlerde beklediii haftalarca dolabımız beşiğimiz bilee parca parcaydııı babam geldide kocişle kurdularr sonrasııı zaten sana kalıyoooo en güzel yanıı süslemesii kalıooo

sağol canımcım daha iyileriii sizin olsunn...herşey olur yorma kafanııı ama yavastanda baslayın sıcaklar bastırmadan canımm bide son aylar yormamamız lazım kendimizii benim kızce doğum pozisyonunu almış bileeesağlıkla doğsunlarda herşey hallolur

eskiden bişey lazım olunca fellik fellik gezerdim kızılayda şimdi nasıl dayanıcam bilmiyorum sabah serinlikte çıkıp dinlene dinlene gezmek lazım bu arada çıkrıkçıkar suluhann ayy orda bebk şekerleri lohusa şerbet zımbırtıları da vardırr demiiiii[/QUOTE]

aynen canım yaa simdi tek cıkamıyorum kokkuyom valla markete bile gitsem kociş eve gelince haber ver diooo nasıl giderim kızılaya bilmiyomm benim burda kimsemde yok ailem sehirdışında eşimin ailesidee eskiden olsa gezmek olsun valla fillik fillik
aslında havalar cok ısınmamışken kocişle ctesi kızılayı aradan cıkarsam süper olcakkk olmadı netten sipariş vercem napimm...
aynen kuzu yaaa ulusda süperdir simcikkk ah ahh gidip gezmelii ama neler neler vardır simdiiii

evet ya poz vermiş sankiii uyuyodu yinee zaten hep uyuyoo diyorum doktoraaa napsın ipmi atlasın dediii ay koptuk gülerkenndoktorumuz cok seker yaa ...
saol canım benim inş. sağlıkla doğsunlardaaa cicileriniii eskitsinlerr

aynen canım yaa simdi tek cıkamıyorum kokkuyom valla markete bile gitsem kociş eve gelince haber ver diooo nasıl giderim kızılaya bilmiyomm benim burda kimsemde yok ailem sehirdışında eşimin ailesidee eskiden olsa gezmek olsun valla fillik fillik
aslında havalar cok ısınmamışken kocişle ctesi kızılayı aradan cıkarsam süper olcakkk olmadı netten sipariş vercem napimm...
aynen kuzu yaaa ulusda süperdir simcikkk ah ahh gidip gezmelii ama neler neler vardır simdiiii

evet ya poz vermiş sankiii uyuyodu yinee zaten hep uyuyoo diyorum doktoraaa napsın ipmi atlasın dediii ay koptuk gülerkenndoktorumuz cok seker yaa ...
saol canım benim inş. sağlıkla doğsunlardaaa cicileriniii eskitsinlerr[/QUOTE]

aman kocalarla bu incik boncuk mevzusu için gezilmez uyuz eder benimki beni hadi hadi diyee
en iyisi tek başına sakin sakin gezmekkk:1
:

Son düzenleme:
aman kocalarla bu incik boncuk mevzusu için gezilmez uyuz eder benimki beni hadi hadi diyee
en iyisi tek başına sakin sakin gezmekkk[/QUOTE]

yok benim kociş ses cıkarmaz tek basına gitmek tabi daha ii ama ben cesaret edemiyorum valla benim kızce doğum pozisyonu almış yaa tepikleyip duruyoo kafa atıyoo valla ha bire tuvaletim geliooo

Canım yaa.. benimde öyleydi taaki 2-3 güne kadar. Aşağıyı tepikleyip duruyordu. Yürürken bi tepik ıyh!deyip bi duruyordum şimdi düzeldim..tersti sanırım döndü

Kolay geldin tatlım. Göbeğini seviim senin

cucu güle güle kullansın bebişin hepsi çok güsel...

bende ewe geldmm yorgunumm okul bitiro insanı...

okuldada her tenefüs okuyorum sizi ama yazamıyorum pek...

bebek şekeri doğunca ısmarlanıo sanırım çünkü doğumtarihi falan yazıcak üstünde..öyle bi nete baktm ama pekte beğenemedm bakalm

bu aralar fazla mı yoğunum nedir zor giriyorum kızlar. alıntılayamadım yine gitti hepsi ama nevresim takımlarınız,cici kıyafetleriniz, uyku setleriniz odalarınız hepsi hayırlı olsun şekerler güle güle kullanın.

cucunun bebeği ne sevimli çıkmış manken bebek gibi olacak maşallah

eminim çok güzel olacak canım merakla bekliyorum fotoğrafını :)

Selam güzel anneler ve bebişleri... bebişlerinize nevresim takımları tavsiiyelerinde bulunmuşsunuz hepsi çok güzel.
yalnız kızlar ben kendime karaca dan nevresim takımı almışştım çok güzel.ilk yıkamada mahvoldu,iğrenç bir hal aldı,rengi aktı. o yüzden bebek için ordan hiçbir şey bakmadım. aksine ikeadan ve english home dan aldığım nevresim takımlarım harika. yıkayıp ütülediğimde yepyeni görünüyor. renkleri ilk aldığım gibi. o yüzden bebeğime de ikeadan aldım. yalnız ikeadan nevresim takımı gibi setler alırsanız ebatlarına dikkat edin. çünkü standartlardan farklı oluyor. kendi yorganlarına göre ürettiği için ebatlarda değişiklik oluyor. o yüzden yorganımı ona göre diktirip bir kaç tane daha ikeadan alacağım inşallah. ayrıca çok güzel battaniyeler de var. aklınızda bulunsun şekerler..

sağol canımcım daha güzellerii sizin olsunnnnn

oyy saol teyzoşuu bizim kız cok bıcırık cok annesini meloşuu yaaarandevuları iple cekiyorum ama hemencik geciyoo neyse 20 güne indik 19 haziranda görücem kızımı inş... bakalım bu sefer nasıl poz vericek

Nihayet bitirdim gecmisi.amma kaynatiyosunuz hiziniza yetisemiyorum:)))erken dogum riski olan arkadaslarimiz kendinizi uzmeyin. Dualarimiz sizinle gerci ayni durum bende de var rahim calismaya baslamisbol bol istirahat etmemiz gerekiyo meleklerimiz icin...

aramıza hoşgeldin..

Kullanabiliyorsun sanırım.. poli arkadaşımızda o şekilde kullanacak..

en iyisi tek başına sakin sakin gezmekkk

yok benim kociş ses cıkarmaz tek basına gitmek tabi daha ii ama ben cesaret edemiyorum valla benim kızce doğum pozisyonu almış yaa tepikleyip duruyoo kafa atıyoo valla ha bire tuvaletim geliooo[/QUOTE]

o zaman şanslısın kocanı al git yanında.
benimkinin burnumdan getireceğini bildiğim için ona teklif etmem bileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…