2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa cidden bu bebek şekerindeki tarih olayı nasıl olacak normal doğum ne zaman olacağını ne biliyim ben dimi ama doğumdan sonra söylesen hastaneye yetişmezzz:26::26::26:

canım sen hangi hastahaneye hangi de gidiyorsun benim dr tarif ettin sankide merak etttim :)

Heyecanla bekliyorum hadi bakalım

kızlaaaar ayakkabılarım babetlerim ayağımı sıkıyor ne yapacağım yaaa trendyolda çok güzel ayakkabılar vardı alacaktım ama kararsız kaldım ben 37 giyiyordum ayağımı sıkıyor hepsi 38 alsam mı dedim sonra kararsızkaldım deneyemediğim için

yok benim kociş ses cıkarmaz tek basına gitmek tabi daha ii ama ben cesaret edemiyorum valla benim kızce doğum pozisyonu almış yaa tepikleyip duruyoo kafa atıyoo valla ha bire tuvaletim geliooo

o zaman şanslısın kocanı al git yanında.
benimkinin burnumdan getireceğini bildiğim için ona teklif etmem bileee
[/QUOTE]

evet canım ben en iyisi kocişi alıp gidiyim bu haftasonu ...
sende al bi arkadasını kol kola girip gezin valla mis gibiiiii

Canım ben uyku seti aldım.pike yada nevresim takımı almadım.Penye battaniyeleri var.Onlarla idare ederim.

Benim eşimde 2 günlüğüne adapazarına gidecek annene yada anneme git diyor ama ben istemiyorum.Rahat edemiyorum.Evimde kalmak istiyorum.

Bende bende kocacığımda diyorki doğumdan sonra sen 1 ay yandın.Beni rahat bırakmayacakmış.

Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız

Eki Görüntüle 724355

Maşşallah ablanın ellerine sağlık.Ne kadarda güzel yapmış.

bence denemeden alma canım ayakkabı cok önemli bi sıkarsa hic giyilmez git bi avm ye deneyerek al ben cesaret edemiyorum ayakkabıyı netten almayı

Kızlar çok acayip şeyler oluyor ayak parmağıma kıramp girdi ve parmağım benden hükümsüz kareket etti çoook acıdı. P.tesi dr a gideceğim çok heyecanlıyım...

canım ayakkabılar kalıbına göre değişiyo kaldiki şimdi bizim ayaklar bi şişiyo bi iniyo internetten almak çok riskli bence deneyip rahatlığına bakarak alman daha mantıklı bence...

evt evt ben de o şekilde kullanıcam önce çalışabilir raporu alıcam ardından yıllık izin ama sen şirketine yine de bi sor sonradan başını ağrıtmasınlar

canım özel sorun cıkarmazsa kamu hıc cıkarmaz sanırım devlet memuruyum... yınede sorayım demiştim saolun kızlar...

yaa cidden bu bebek şekerindeki tarih olayı nasıl olacak normal doğum ne zaman olacağını ne biliyim ben dimi ama doğumdan sonra söylesen hastaneye yetişmezzz:26::26::26:

ben hastaneye falan yapmıcam orda herkese vermekten yakınlarımıza kalmaz...ya eve yapacam bebek gormeye gelenlere dagıtıcamm yada 40 mevlütünde yapıp gelenlere dagıtıcammm.... kardesım 40 mevlütünde yaptırmıstı......

bu sorumu tekrar ediyorum arada kaynamasın

canım benimkini annenensi aldı 120TL ye uyku seti almış.annemler muğladalar onların orda güzel nevresimciler var ucuza mal edebiliyor 35 TLyede bi takımda ayrı yeten nevresim diktirmiş. uyku seti+bi takımda nevresim takımı yeter diye düşünüyorum...
bende su gecirmez alez alıcam şuanda fikrim öyle.. :))

hastanede dağıtmıcam ben..normal çikolata alırıs gelen olursa...yada biblolu bebekli çikolatalar war onlardan...

daha sonra yaptırırm die düşündm ewe gelenlere we mewlüttte gelenlere wermeyi düşünüyorumm amaaa sezeryan tarihi belli olursa da yapılabiinir aslında

yasamcımmm bnde senn durumundayımm 35 gıyerım normalde babette 36 ya kalıp koyarlar..ıcndekı astatları cıkardm gene olmuyo...sok guzel terlıkler sandaletler var bu sene...oyle bsey alıcmm hem ayagmda dahada sısıcekk daha raht ederm sıcaktaa dıye dusundmm

ah canlarım ben zaten 40 giyiyiorum bunlarda olmuyor 41 mi giyeceğim napıcam bilmıyorum ayaklarım çok acıyor (

canım benim arkadaşım ikiz doğurdu,36 hft da aldılar sezeryanla, kızcağız artık yürüyemiyordu, kendi zayıftıda karnını taşıyamıyordu, şimdi de 1 aylık filan oldular, baş etmek zor ;Allah yardım etsin

Ayyy nihayet biraz hafiflettik işleri bodoslama dalıyorum valla Ben bütün yazı terlikle geçirmeyi planlıyorum 3-4 tane terlik aldım bantları açılabilen türden işe de terlikle geliyorum ay ben hamileyim ayol kim ne derse desin valla ayakkabılar babetler hatta sandaletler beni sıkıyor en rahatı terlik

Doğumu sezaryen olacak kızlar anestezi hakkında ne düşünüyorsunuz ?? Ben genel anestezi istemiyorum bebeği görmek istiyorum spinal iyi diyorlar sizce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…