- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.901
cucu güle güle kullansın bebişin hepsi çok güsel...
bende ewe geldmm yorgunumm okul bitiro insanı...
okuldada her tenefüs okuyorum sizi ama yazamıyorum pek...
bebek şekeri doğunca ısmarlanıo sanırım çünkü doğumtarihi falan yazıcak üstünde..öyle bi nete baktm ama pekte beğenemedm bakalm
Dün hemen gelmemi söyledi sonra tam bir saat bekletti eşim de olay çıkardı biz acil geldik ya bir şey olursa diye üstelik kendi bakmadı başkası baktı ben her zaman iyi bir doktor olduğunu söylüyordum ama eşim iyi doktor olsa hemen ilgilenirdi dedi haklı da bir daha gitmeyeceğim ona üstelik hastanede diğer doktorlardan farklı muayene ücreti alıyor tecrübesine güvendim ama doktorun oğun olması çok problem ya. 7.aydan sonra doktor değiştirmek zor olur ama ne yapayım mecburum.bebek zayıf ama sağlıklı çok şükür benim de tek tesellim o.
Siz burda lak lak ede durun ben burda kızıma neler yaptım neler :) pesetmedim kece aldım . Su noelbabanin keseleri varya hediye konulan ona benzer büyükçe bir kesem vardı evde. Üstüne keceden sus yapıyorum şimdi. İlk kez aldım elime iğne iplik fena olmuyo gibi ay çok mutlu oldum . Sonunda kızıma bende kendi elcagizimla bisi yapıyorum. Bitince resmini koyarım . Dalga gecene göbeğimle vururum :)
yok benim kociş ses cıkarmaztek basına gitmek tabi daha ii ama ben cesaret edemiyorum valla benim kızce doğum pozisyonu almış yaa tepikleyip duruyoo kafa atıyoo valla ha bire tuvaletim geliooo
kızlar dün iş çıkışı bebek nevresim takımlarına baktım ne uçuk fiyatlarr ayoll siz ne yaptınız aldınız mı nevresim takımı mı pike mi aldınız markaları neler nekadar ?
ilk aylarda yorgan istemez zaten penye battaniyeler yetrli gibi:26:
Günaydın herkese :)
Allah kavuştursun canım. Benimki de sabah 6 da çıktı evden Ankara'ya uçtu . Bu gecede orda yarın gelecek . Yalnız kalmamam icin o da çok ısrar etti kuzenimi çağırdı o gelecek .
Ben yalnız kalmaya aliskinim isi gereği cOk yurtdışına çıkıyordu artık pek gitmiyor çok şükür .
Ama artık bence de yalnız kalmamalıyız .
canım bende kocamla ilgili ayıp rüyalar gördüm bu gece, sabahleyin söylemedim gaza gelmesin dieama sonumuz hayır olur inşallah benim hormonlarım aştı kendini. hiç hayatımda böyle rüyalar görmezdim.şimdi hep belden aşağı...
Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız
Eki Görüntüle 724355
kızlaaaar ayakkabılarım babetlerim ayağımı sıkıyor ne yapacağım yaaa trendyolda çok güzel ayakkabılar vardı alacaktım ama kararsız kaldım ben 37 giyiyordum ayağımı sıkıyor hepsi 38 alsam mı dedim sonra kararsızkaldım deneyemediğim için
kızlaaaar ayakkabılarım babetlerim ayağımı sıkıyor ne yapacağım yaaa trendyolda çok güzel ayakkabılar vardı alacaktım ama kararsız kaldım ben 37 giyiyordum ayağımı sıkıyor hepsi 38 alsam mı dedim sonra kararsızkaldım deneyemediğim için
evt evt ben de o şekilde kullanıcam önce çalışabilir raporu alıcam ardından yıllık izin ama sen şirketine yine de bi sor sonradan başını ağrıtmasınlar
yaa cidden bu bebek şekerindeki tarih olayı nasıl olacak normal doğum ne zaman olacağını ne biliyim ben dimi ama doğumdan sonra söylesen hastaneye yetişmezzz:26::26::26:
bu sorumu tekrar ediyorum arada kaynamasın
yaa cidden bu bebek şekerindeki tarih olayı nasıl olacak normal doğum ne zaman olacağını ne biliyim ben dimi ama doğumdan sonra söylesen hastaneye yetişmezzz:26::26::26:
yasamcımmm bnde senn durumundayımm 35 gıyerım normalde babette 36 ya kalıp koyarlar..ıcndekı astatları cıkardm gene olmuyo...sok guzel terlıkler sandaletler var bu sene...oyle bsey alıcmm hem ayagmda dahada sısıcekk daha raht ederm sıcaktaa dıye dusundmm
Halay çekmek az kalır canım yaa..Ne gündüz ne gece rahat edebilir. Ben 1 tanenin bel ağrısına zor dayanıyorum kıza bak sen.. Maşallah ne diimAlış veriş yaparken ikize hamile bi kadınla karşılaştım henüz 4 aylıktı ama bi karnı vardı benimkinden büyük. zaman geçtikçe halini düşünemiyorum. Kızın yanında ben nohut yutmuş solucan gibi kaldım ya zeten benim karnım nedense çok küçük.. Benim oğluşum çok hareketli. Sabahtan beri bi durmadı,yorulmuyorda sıpa! bazen öyle tekmeler atıyorki vucudumu ileri hareket ettiriyor Yakında beni devirir bu çılgın şey
Doğumu sezaryen olacak kızlar anestezi hakkında ne düşünüyorsunuz ?? Ben genel anestezi istemiyorum bebeği görmek istiyorum spinal iyi diyorlar sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?