- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.921
aynen canım ben de terlikle çook rahat ediyorum.. parmak arası terlikler de gayet iş görüyor vallaAyyy nihayet biraz hafiflettik işleri bodoslama dalıyorum vallaBen bütün yazı terlikle geçirmeyi planlıyorum 3-4 tane terlik aldım bantları açılabilen türden işe de terlikle geliyorum ay ben hamileyim ayol kim ne derse desin valla ayakkabılar babetler hatta sandaletler beni sıkıyor en rahatı terlik
Doğumu sezaryen olacak kızlar anestezi hakkında ne düşünüyorsunuz ?? Ben genel anestezi istemiyorum bebeği görmek istiyorum spinal iyi diyorlar sizce ??
dün iş çıkışı ebebeğe gittim oto koltugu almak için travel sistem bebek arabalarına baktım adam ısrarla chicco yu tafsiye etti ana kucagı çantası oto koltugu puseti toplam 899 tl. ama çok hantallar yaaa kafam çok karıştı aslında bebek arabasını sonra alacaktım ama oto koltuguyla birlikte almak daha mantıklı geldi bebek uyurken puseti çıkarıp oto koltugu iskelete takılabiliyor ilk aylar iyi olur annemde ne gerek var zaten ilk zaman nereye çıkacaksın dedikçe beni sinir basıyor eve tıkılıp buhranlar geçirmek istemiyorum sonuçta ağustosun başlarında dogum bursada hava ekimden sonra bozuyor hiç mi dışarı çıkmayacagım ben oto koltugu zaten agır onunlamı taşıyacagım bebeği siz ne yapacaksınız kızlar bana bi akıl verin kararsızım bu konuda
canım özel sorun cıkarmazsa kamu hıc cıkarmaz sanırım devlet memuruyum... yınede sorayım demiştim saolun kızlar...
ben hastaneye falan yapmıcam orda herkese vermekten yakınlarımıza kalmaz...ya eve yapacam bebek gormeye gelenlere dagıtıcamm yada 40 mevlütünde yapıp gelenlere dagıtıcammm.... kardesım 40 mevlütünde yaptırmıstı......
canım benimkini annenensi aldı 120TL ye uyku seti almış.annemler muğladalar onların orda güzel nevresimciler var ucuza mal edebiliyor 35 TLyede bi takımda ayrı yeten nevresim diktirmiş. uyku seti+bi takımda nevresim takımı yeter diye düşünüyorum...
bende su gecirmez alez alıcam şuanda fikrim öyle.. :))
Akrobatik olacak maşallahhh çok tatlı bir bebekkk ay doğsunlar da artık dün bebeğimi nasıl taşıyacağımı falan düşündüm kafasını dikkatle tutacağımı , doya doya koklayacağımı nasıl geçecek günler offfff
aynen canım ben de terlikle çook rahat ediyorum.. parmak arası terlikler de gayet iş görüyor valla
bu senede terlikle geselimm..her yaz en topuklu ayakkabılarla gezen ben bu yaz düzz terliklerleee :)) bebiş için herşey...şuara apor ayakkabı we babet giyiyorum ama sıkıo cidden...gün içinde ayaklar şişioo...
bu arada sezeryan istiyorum we genel anestezi istiyorumm..spinalle ilgili hem çok şey duydum..acıyı hissedenler..sonrasında başağrısı bel ağrısı çekenler falan...hem de spinalede cesaretm yok öyle yatamam rahat rahat :) uyuyum daha ii..bebişimizi Allah izin werirse bir ömür görces zaten
bu senede terlikle geselimm..her yaz en topuklu ayakkabılarla gezen ben bu yaz düzz terliklerleee :)) bebiş için herşey...şuara apor ayakkabı we babet giyiyorum ama sıkıo cidden...gün içinde ayaklar şişioo...
bu arada sezeryan istiyorum we genel anestezi istiyorumm..spinalle ilgili hem çok şey duydum..acıyı hissedenler..sonrasında başağrısı bel ağrısı çekenler falan...hem de spinalede cesaretm yok öyle yatamam rahat rahat :) uyuyum daha ii..bebişimizi Allah izin werirse bir ömür görces zaten
önceki 2 sezeryanımda da spinal anestezi ile oldu, hiç sorun yaşamadım Allaha şükür, ayılma sorunu da olmuyor
selem herkese. 30. haftada 8 kilo almak çok mu kızlar. kendimi çok kilolu hissediyorum.
bence denemeden alma canım ayakkabı cok önemli bi sıkarsa hic giyilmez git bi avm ye deneyerek alben cesaret edemiyorum ayakkabıyı netten almayı
canım ablam babetlerini patlatmıştı. bence 38 al. ama idare edecek kadar varsa alma derim doğumdan sonra giyilmez hale geliyor.
canım ayakkabılar kalıbına göre değişiyo kaldiki şimdi bizim ayaklar bi şişiyo bi iniyo internetten almak çok riskli bence deneyip rahatlığına bakarak alman daha mantıklı bence...
yasamcımmm bnde senn durumundayımm 35 gıyerım normalde babette 36 ya kalıp koyarlar..ıcndekı astatları cıkardm gene olmuyo...sok guzel terlıkler sandaletler var bu sene...oyle bsey alıcmm hem ayagmda dahada sısıcekk daha raht ederm sıcaktaa dıye dusundmm
Ayyy nihayet biraz hafiflettik işleri bodoslama dalıyorum vallaBen bütün yazı terlikle geçirmeyi planlıyorum 3-4 tane terlik aldım bantları açılabilen türden işe de terlikle geliyorum ay ben hamileyim ayol kim ne derse desin valla ayakkabılar babetler hatta sandaletler beni sıkıyor en rahatı terlik
aynen canım ben de terlikle çook rahat ediyorum.. parmak arası terlikler de gayet iş görüyor valla
kızlar ben geçen hafta sonu biraz gezme fırsatı buldum....daha almadım ama gözlemlerimi paylaşayım....bu oto koltuğunun güvenliği maxımum seviyeye çıkaran ısofıx bağlantı bazası var..epey pahalı..ilk aylar için ana kucağı olarak da kullanılabilen,bebek arabasına uyumlu elde taşınan kısmı arabaya bazasız,emniyet kemeri ile bağlayabiliyoruz..ama bebeğin yüzü arka koltuğa bakacak...sizce bunu almalı mıyız?maxı cosi ve quınny markalarına baktım..quınny arabaya maxı cosı ana kıucağı+oto koltuğu aparatı yerleşiyor...360 derece dönemiyor ama katlaması öyle kolay ki..1200tl civarı ikisi...bir de bazayı alayım,arabaya takayım dersen 1700 civarı ediyor ki az para değil...e bebekte nuna marka var,o da raba+oto koltuğu 1000 tl civarı ama çok matah görünmedi gözüme...krafta baktım biraz ağır..ama araba dönüyor...hem size,hem karşıya bakabiliyor bebek...chıccoda hoş modeller ama sorun katlamak,arabanın büyüklüğü,ana kucağı görevi de gören oto koltuğunun aşırı ağır olması....off kafam çok karıştı...fikri olan var mı?
yaa cidden bu bebek şekerindeki tarih olayı nasıl olacak normal doğum ne zaman olacağını ne biliyim ben dimi ama doğumdan sonra söylesen hastaneye yetişmezzz:26::26::26:
Akrobatik olacak maşallahhh çok tatlı bir bebekkk ay doğsunlar da artık dün bebeğimi nasıl taşıyacağımı falan düşündüm kafasını dikkatle tutacağımı , doya doya koklayacağımı nasıl geçecek günler offfff
Canım zaten İskenderun'a gelip terlik giymesen (özellikle parmak arası) ayıp olur bir de tıp tıp sesler çıkarman gerekiyor o terlikle çıkıyor mu bakim
Kızlar ben flodan sandalet tarzı bi ayakkabı aldım ortopedik ve biraz topuklu çok rahat ettim sizinle de paylaşayım
104576 Z 5004 Siyah Bayan Sandalet - Flo.com.tr Kadın Sandalet Modelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?