2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ben de terlikle çook rahat ediyorum.. parmak arası terlikler de gayet iş görüyor valla

Doğumu sezaryen olacak kızlar anestezi hakkında ne düşünüyorsunuz ?? Ben genel anestezi istemiyorum bebeği görmek istiyorum spinal iyi diyorlar sizce ??

bu senede terlikle geselimm..her yaz en topuklu ayakkabılarla gezen ben bu yaz düzz terliklerleee :)) bebiş için herşey...şuara apor ayakkabı we babet giyiyorum ama sıkıo cidden...gün içinde ayaklar şişioo...

bu arada sezeryan istiyorum we genel anestezi istiyorumm..spinalle ilgili hem çok şey duydum..acıyı hissedenler..sonrasında başağrısı bel ağrısı çekenler falan...hem de spinalede cesaretm yok öyle yatamam rahat rahat :) uyuyum daha ii..bebişimizi Allah izin werirse bir ömür görces zaten

canımm bende senin gibi düşünüyordum ama sonra mothercare mağazasında bi kızla konuştum fikrim öyle değişti.sanada söyleyeyim kendin karar ver.şimdi şöyleki sen nasılsa bebek arabasıda alıcaksın oto koltuğuda..ve travel sistem bebek arabalarında oto koltuğu takılıp çıkabiliyor. dediğin gibi çocuk uyurken direk al öylece koy aynı şekilde otokoltuğunda arabada uyurken direk al bebek arabasına tak.gezmeye gidincede kolaylık.sonra büyüyüncede diğer büyükler için olan başlığı takarsın ayrı ayrı alsan hem birbiriyle uyumsuz olucak hemde birlikte kullanamayacaksın.ben travel sitem aldım port bebe falan almıcam artık.umarım yardımcı olabilmişimdir.
ben sunny babyden aldım normalde 650TL idi alacağım mağazada ayın ürünü olmuştu 580 e aldım birde siyah çanta aldım yanına :))

evt mantıklı hastanede evde derken birsürü almak lazım yetişmez.en iyisi evde dağıtmak .

ayol bizim 2. olduğundanmıdır nedir kimsede heves yok ne bişey alan var nede eksik ne var diye soran kendi kendime debelenip duruyorum.

Eki Görüntüle 724564
bu da benim tontiş, nasıl başarmışsa ayağı alnına değiyor
Akrobatik olacak maşallahhh çok tatlı bir bebekkk ay doğsunlar da artık dün bebeğimi nasıl taşıyacağımı falan düşündüm kafasını dikkatle tutacağımı , doya doya koklayacağımı nasıl geçecek günler offfff
aynen canım ben de terlikle çook rahat ediyorum.. parmak arası terlikler de gayet iş görüyor valla

Canım zaten İskenderun'a gelip terlik giymesen (özellikle parmak arası) ayıp olur bir de tıp tıp sesler çıkarman gerekiyor o terlikle çıkıyor mu bakim

katılıyorum canım bende genel istiyorum orda ne yapıldığı görerek sakin kalamam acı eşiğim de çok düşük zaten uyanınca bebişim yanımda olsun illa ilk ben görmeliyim gibi bi düşüncem yok varsın ailem görsün babası görsün kızımı bir ömür onunla geçiçek inşallah

O bel ağrısını ben de duydum neden kaynaklanıyor acaba ??

Eki Görüntüle 724564
bu da benim tontiş, nasıl başarmışsa ayağı alnına değiyor

Ayağını öperim ben onun demek böyle şekilden şekle girmeye çalışıyolar içerde haylazlar :) Çok tatlı ya maşallah Siz foto yükledikçe kızımı çok özlediğimi farkettimmmm hemen gidip görmem lazım

bence denemeden alma canım ayakkabı cok önemli bi sıkarsa hic giyilmez git bi avm ye deneyerek al ben cesaret edemiyorum ayakkabıyı netten almayı

canım ablam babetlerini patlatmıştı. bence 38 al. ama idare edecek kadar varsa alma derim doğumdan sonra giyilmez hale geliyor.

canım ayakkabılar kalıbına göre değişiyo kaldiki şimdi bizim ayaklar bi şişiyo bi iniyo internetten almak çok riskli bence deneyip rahatlığına bakarak alman daha mantıklı bence...

bu kadar anneciğin fikrini aldığımıza göre bizde terlik ve deneyerek almaya karar verdiiik diğer babetleri falan.spinal olsun istiyorum bende sezeryan olursa

cnm ben quinny buzz +maxi cosi anakucağı aldım isfix de aldım hatta 9kg sonrası araba koltuğunu da aldım toplu alışveriş yaptık uygun oldu bizim için. bebek arabasına anakucağını yerleştirince anneye dönük duruyor zaten ilaveten dönmesine gerek kalmıyor büyüyüp de diğer bebek arabası aparatını kullanmaya başlayınca da zaten dışarı bakmak ister çocuklar yani yine çift yünlü olması gerekmiyor bence. Dediğin gibi katlaması açması sürmesi çok rahat. hem ileriyi de düşünerek almak lazım isofix le uyumlu anakucağını.aynı isofix bir daha sonra alacağınız oto koltuğuna da uyumlu olmalı sonuçta pahalı bişi bidaha isofix almamak için.Mesela en güvenlisi römer markaymış oto koltuğunda. Maxi cosi de tabi güvenli yani tavsiye edilen iki marka diye biliyorum ben

yaa cidden bu bebek şekerindeki tarih olayı nasıl olacak normal doğum ne zaman olacağını ne biliyim ben dimi ama doğumdan sonra söylesen hastaneye yetişmezzz:26::26::26:

ben tarih fikrinden vazgeçtim cnm aynı senin gibi düşünüyordum ben de yetişmez normal olursa diye ama iki seçenek buldum kendimce ilk başta. ya şekerleri sipariş ediceksin sonra küçük kağıtlara tarih bastırıcan hoşgeldin falan diye yazdırıcan matbaalar yapıyor topluca sonra da zımbalıcan ama ben yapmıcam bunu. sonuçta açıkçası ben kimsenin bebeğinin doğum tarihine bakmıyorum o şekerlerden yakınlarım da zaten bilirler oğlumun doğum tarihini onun için bi tek ismini yazdırıcam yazdırırsam. hatta ona bile gerek yok mu ki diye düşünmeye başladım. sadece sevimli şekerler dağıtabilirm pek kimsenin sakladığını da düşünmüyorum açıkçası

selam bayanlarrrr bütün gün dikişle uğraştım ancak giriyorum hemen neler kaynatmışsınız bakıcam geçmişi okuyacam ama önce kızıma diktiğim elbiseyi paylaşayım ta ta tammmm

nasıl olmuşşşş

aaa haytecim ayıp ediyosun çıkmaz mı hiç hem tıp tıp ne ki o ses bildiğin şap şaapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…