- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.941
selem herkese. 30. Haftada 8 kilo almak çok mu kızlar. Kendimi çok kilolu hissediyorum.
kızlaar ben pek mutluyum bebeğim geçen hafta az hareket ediyo diye üzülüyordum bu hafta coşmuş durumda resmen otur karşıma izle hareketlerini :) o tepikledikçe ben mutlu oluyorum :)
selam bayanlarrrr bütün gün dikişle uğraştım ancak giriyorum hemen neler kaynatmışsınız bakıcam geçmişi okuyacam ama önce kızıma diktiğim elbiseyi paylaşayım ta ta tammmm
nasıl olmuşşşş
Eki Görüntüle 724596
saçmalama kız ben 11 kilo aldım :d napalım yawrular için olacak bunlar...
Mükemmelsin canım yaaaa çok beğendim elbiseyi ellerine sağlıkselam bayanlarrrr bütün gün dikişle uğraştım ancak giriyorum hemen neler kaynatmışsınız bakıcam geçmişi okuyacam ama önce kızıma diktiğim elbiseyi paylaşayım ta ta tammmm
nasıl olmuşşşş
Eki Görüntüle 724596
aaa haytecim ayıp ediyosun çıkmaz mı hiçhem tıp tıp ne ki o ses bildiğin şap şaapp
veririz dimi bunları ben kilolu olmak istemiyorum. çok korkunç
son 2 ayda bazıları çok kilo alınır diyor bazıları az alınır diyor. çok almak istemiyorum. ayda 1 kilo almak mümkünmü bilen var mı acaba
tekrar tekrar bakıyorum sizinle paylaşayım dedim kızlarbukadarcık çeyizi var papatyamın yaa
tekrar tekrar bakıyorum sizinle paylaşayım dedim kızlarbukadarcık çeyizi var papatyamın yaa
Mükemmelsin canım yaaaa çok beğendim elbiseyi ellerine sağlık
Eline de çekirdek alıp sahile çıktın mı tamamdırAyyy ne özlemişim sahilde aylak aylak gezmeyi
Eki Görüntüle 724611 Eki Görüntüle 724612 Eki Görüntüle 724611 Eki Görüntüle 724612
ilk defa resm eklicem umarm olmştur...buda bisim arabamıss kırmısı siyah :)
Mümkün hatta hiç kilo almamak bile mümkün biz şekerli anneler artık kilo almıyoruz sadece bebişlerimiz alıyor çok dikkat ediyoruz çünküson 2 ayda bazıları çok kilo alınır diyor bazıları az alınır diyor. çok almak istemiyorum. ayda 1 kilo almak mümkünmü bilen var mı acaba
veririz dimi bunları ben kilolu olmak istemiyorum. çok korkunç
selam bayanlarrrr bütün gün dikişle uğraştım ancak giriyorum hemen neler kaynatmışsınız bakıcam geçmişi okuyacam ama önce kızıma diktiğim elbiseyi paylaşayım ta ta tammmm
nasıl olmuşşşş
Eki Görüntüle 724596
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?