2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar ben pek mutluyum bebeğim geçen hafta az hareket ediyo diye üzülüyordum bu hafta coşmuş durumda resmen otur karşıma izle hareketlerini :) o tepikledikçe ben mutlu oluyorum :)

canım bence sen açtığın blogla yetinmee, kendine bi butik açmalasın ellerine sağlık.. çok ilerlettin sen bu işleri valla annemi geçiceksin yakında

Mükemmelsin canım yaaaa çok beğendim elbiseyi ellerine sağlık
aaa haytecim ayıp ediyosun çıkmaz mı hiç hem tıp tıp ne ki o ses bildiğin şap şaapp

Eline de çekirdek alıp sahile çıktın mı tamamdır Ayyy ne özlemişim sahilde aylak aylak gezmeyi

tekrar tekrar bakıyorum sizinle paylaşayım dedim kızlar bukadarcık çeyizi var papatyamın yaa

Eklentiler

• $Resim 019.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $Resim 001.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $Resim 002.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $Resim 003.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $Resim 004.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $Resim 005.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $Resim 006.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $Resim 007.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $Resim 008.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $Resim 009.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $Resim 010.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $Resim 011.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $Resim 012.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $Resim 013.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $Resim 014.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $Resim 015.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim 016.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $Resim 017.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $Resim 018.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 32
son 2 ayda bazıları çok kilo alınır diyor bazıları az alınır diyor. çok almak istemiyorum. ayda 1 kilo almak mümkünmü bilen var mı acaba

mümkünmüş valla, bende bu ayın başına kadar 10 kilo almıştım, mayısta çok dikkat ettim beyaz ekmek yerine tam buğday çavdar falan yedim, pirinç pilavı yemedim, tatlıyı da azalttım akşam çok geç vakit bişey yememeye çalıştım, bol bol meyve yedim abur cubur yerine veeeee bu ay sadece 1 kilo aldım. tabii bu önümüzdeki iki ay ne olur bilmem inşallah böyle devam eder.

son 2 ayda bazıları çok kilo alınır diyor bazıları az alınır diyor. çok almak istemiyorum. ayda 1 kilo almak mümkünmü bilen var mı acaba
Mümkün hatta hiç kilo almamak bile mümkün biz şekerli anneler artık kilo almıyoruz sadece bebişlerimiz alıyor çok dikkat ediyoruz çünkü
veririz dimi bunları ben kilolu olmak istemiyorum. çok korkunç

Canım zaten doğumun hemen ardından kilo vermeye başlıyoruz sütüm az diye tatlıya pastaya hücum etmezsen bol bol su içersen hem sütün artar hem de çabuk kilo verirsin Korkma hiçbirimiz böyle tombiş kalmayacağız

Aştın sen kendini tatlım çok güzel olmuş Nevresim takımı falan da dikmeyi düşünüyor musun?

ben çok hızlı kilo aldmmm 14 kilo almştmmm hemde çok abartı yememiştimm bu ay biraz daha dikkat ettm we 1 kilo aldm...heralde 20 kiloyla doğuma giderimm...biraz bünye meselesi....çok aşırı yemesemde kilolar geldi..birde cnm hep tatlı çikolata dondurma isteynce böyle oldu maalesef :)) sağlık olsun diyorum bebişim sağlıklı doğsunda kiloları weririss umarm birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…