2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dilemmacım çok güzel kızının cicileri özellikle ip askılı pembe fırfırlı alttan çıtçıtlı badiye bayıldım çok şeker :)

tekrar tekrar bakıyorum sizinle paylaşayım dedim kızlar bukadarcık çeyizi var papatyamın yaa

cok güzelmişş güzel günlerde kullanınn

maşallah o tombiğe ya tam ısırmalık olmuş annesi
tombik ki ne tombik yirim yirim

Medvecezir maşallah canım prensesine, kilo almadığın için de tebrik ederim.
teşekkürler canım

tatlım ben nevresim takımlarını cotton box tan aldım. fiyatları 35 40 arası değişiyordu butikbebeden aldım. kidboo uyku seti aldım karyolasına. onun dışında annem saolsun bir yorgan yastıklar falan da yaptırmış.

ben de english homedaki nevresim takımlarına bayılıyorum ama alamıyorum çünkü çarşafları lastikli ve boyutları standart her yatağa olmuyorlar alırken çok dikkat edin elinizde kalmasınlar..

Ben idoşa karacahomedan Seyyahcığımın da onayıyla şu nevresim takımını :
Eki Görüntüle 724298

Kidboo'dan da şu uyku setini aldım belki sana da fikir olur :)
Eki Görüntüle 724300

arastacım uyku setlerimiz de benziyor gülüm bak ben de bunu aldım karyolası için;

ben de travel system araba aldım. herkes baston puset tavsiye ediyor ama ne bilim gönlümden bu geçti aldım bende.

buda bebişimmmmmEki Görüntüle 724422 annesinin meleğiiiiiii
41 kere maşallahhhhhhhhhhhhh :))

dört gözle fotoları bekliyorum şekerim :)

Eki Görüntüle 724564
bu da benim tontiş, nasıl başarmışsa ayağı alnına değiyor
maşallah atletik olacak annesi bu kızan :)

canım bence sen açtığın blogla yetinmee, kendine bi butik açmalasın ellerine sağlık.. çok ilerlettin sen bu işleri valla annemi geçiceksin yakında
canımsın teşekkür ederim. açıkçası şaka maka düşünmüyor değilim bu bebiş bana işimi bıraktırdı belki butik sahibi eder neden olmasın

Mükemmelsin canım yaaaa çok beğendim elbiseyi ellerine sağlık saol canım

Eline de çekirdek alıp sahile çıktın mı tamamdır Ayyy ne özlemişim sahilde aylak aylak gezmeyi
teşekkürler ccanımmm

Aştın sen kendini tatlım çok güzel olmuş Nevresim takımı falan da dikmeyi düşünüyor musun?
canım sanırım onu yapamam aslında denersem belki yaparım da artık vakit azaldı doğuma fazla enerjim kalmıyor doğduktan sonra belki

Son düzenleme:
için rahat olsun güzelim batma yanma sancıı ne ararsan bende mevcutt.. kızımın kafası oraya baskı yapa yapa içten yara olduğuna eminim artık o derece hemdeeeeee

Yaaaa yandık biz :) Velilerim hep "batar batar normal, artık doğuma kadar böyle" deyip duruyorlar. Ben geceleri uyuyamazsam doğum için gücü nasıl bulucam (( Çok tırstım ben bu batmadan :)

cnm aynen nereye kafayı dayarsa oram sacıyo agrıyo bnde korkuyodmm ıcım rahtladıı

Koca kafalılarrrr

Kedicim zevkli işler olsa gerek bunlar. Neyse sen şimdi bu konuda profosyonel ol da emekli olduğunda senle bir organizasyon şirketi kuralım biz

Şunu bi atlatsam bir sene daha senesonuydu, gösteriydi, videoydu, danstı, kostümdü, sahneydi, ikramdı görmek bile isemiyorummmm
Neyse videomu bitirdim az önce. 7 dakkalık güzel bir sunu oldu. 1 sene boyunca çektiğim birkaç güzel resim :) Umarım annelerinin hoşlarına gider...

Hahahahaha zibidiye bak sen yaaa :)))))))
Bizim salak napar acaba, hiç suya sokamadık garibimi...

Ay biz kaçıyoruz iyi akşamlar kızlaarrrr yarın ve cumartesi günü izinliyim nihayet yuppppppppppiiiiiiiiii yarın doktoruma görünmeliyim hepinizi öpüyoruz bebeğimleeeeee

cok güzell kızının cicileriii canımmmm cok sekerr güzel günlerde giysinnnnnn....
kutuda olan takımdan bizdede var hatta bugün resmini paylaştım havuzlu handanmı aldınn

Hastane çıkışı mı cnm krem rengi olan , takım olur bebişler:))) havuzlu han ı çok merak ediyorum hiç gitmedim gidemiycem de sanırım :) maltepe de oturuyorum uzak geliyo. Gerçi oralara bi gtmek lazım arkadaşım bebek çikolatası ve süslerini çok uyguna aldım demişti ama bakalım

çok güzel hepsi rengarenk çok beğendim güle güle kullanın canım

hepsi çook güsel....çok şeker..güle güle giysn bebişin cnm

canım hepside çok güzel cicişlerin.. inşallah bebeğin sağlıklı sihatli gününde doğar :))

Arada atladıklarım olabilir çok teşekkür ederiz teyzelerii, burda herkesin herşeyi şahane :) aldıklarımı bir hevesle sadece sizle paylaştım ne tuhaf çok yakın hissediyor insan aynı duygularla heyecanla beklemek çok motive edici iyiki varsınz

doktorumuza gittik bugün teyzesi kızım 1635 kilo olmuş...daha dönmemiş şimdilik sezeryan olucak gibi görünüo dedi banada..ama 34 35 haftaya kadarda dönebilirmiş:44:dönerse tbiki normal doğum..

hepsi çok güzel maşallah ben oğluma hiçbişey almamışım bunu anladım artık sıcaklarda bastırdı ne yapayım gideriz bi alışveriş merkezine ucuz pahalı alır çıkarız geç kaldık biraz

Bu ara hep ara ara giriyrm katilamiyrm sohbete kizlar.anesteziden bhsedilmiss bndr genel istiyrm bna ne ypildgni bilmek bni cok gerer kndi m bayilirn zaten.en iyisi uyumak.cok buyuk ihtiml sezeryan olucm.bnde 36da flan bebisimi alirmi doktor diye dusunuyrm cnku boyum kisa ve bedenime gore bebis iri ..cok zorlaniyrm.gecen biri dogum yaklsti heralde dedi yok agustosta diyince yaknca doguruck gbisn dedi.acayip sinir oldm.doktormda diyo dahada agrlasicksn diye..allahm guc vetsn bi 9 ay daha tasirm yavrumu o buyusn gelissn iyi olsn yter...doktorda normal dusunmuyo bnde farkndaymm.allahm saglik versn hepimize kizlar

Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız

Eki Görüntüle 724355

Vaaaay helal olsunnn

İçim daraldııııııııııııııııııı
Of nasıl geçiyordur kimbilir......

Çok geçmiş olsun canım. Yapacağın ilk şey o salak doktorunu bırakmak bence...

maşallah bebişin kaç gram seninle haftamız ve günümüz aynı bende 15 gündür bebişimi görmüyorum caba kaç gram olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…