- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.961
geldiğinde yaparız bi sahil istersen kuzum tabi cehennem sıcağı olmazsa
selam bayanlarrrr bütün gün dikişle uğraştım ancak giriyorum hemen neler kaynatmışsınız bakıcam geçmişi okuyacam ama önce kızıma diktiğim elbiseyi paylaşayım ta ta tammmm
nasıl olmuşşşş
cok güzelllll olmuşş kızın cok sanslı senin gibi marifetli bi annişi varrr neler dikersin sen ona nelerrgüzel günlerde giysinnnnnnn
Eki Görüntüle 724596
tekrar tekrar bakıyorum sizinle paylaşayım dedim kızlarbukadarcık çeyizi var papatyamın yaa
Eki Görüntüle 724611 Eki Görüntüle 724612 Eki Görüntüle 724611 Eki Görüntüle 724612
cok güzell kızının cicileriii canımmmm cok sekerrgüzel günlerde giysinnnnnn....
kutuda olan takımdan bizdede var hatta bugün resmini paylaştım havuzlu handanmı aldınn
ilk defa resm eklicem umarm olmştur...buda bisim arabamıss kırmısı siyah :)
tekrar tekrar bakıyorum sizinle paylaşayım dedim kızlarbukadarcık çeyizi var papatyamın yaa
tombik ki ne tombik yirim yirimmaşallah o tombiğe ya tam ısırmalık olmuş annesi
teşekkürler canımMedvecezir maşallah canım prensesine, kilo almadığın için de tebrik ederim.
tatlım ben nevresim takımlarını cotton box tan aldım. fiyatları 35 40 arası değişiyordu butikbebeden aldım. kidboo uyku seti aldım karyolasına. onun dışında annem saolsun bir yorgan yastıklar falan da yaptırmış.kızlar dün iş çıkışı bebek nevresim takımlarına baktım ne uçuk fiyatlarr ayoll siz ne yaptınız aldınız mı nevresim takımı mı pike mi aldınız markaları neler nekadar ?
ilk aylarda yorgan istemez zaten penye battaniyeler yetrli gibi:26:
ben de english homedaki nevresim takımlarına bayılıyorum ama alamıyorum çünkü çarşafları lastikli ve boyutları standart her yatağa olmuyorlar alırken çok dikkat edin elinizde kalmasınlar..poli senin kızın olacaktı öyle değil mi canım kız bebekler için engilish home da çok güzel nevresim takımları var bayıldım ben fiyatını tam net hatırlamıyorum ama pahalı değildi internetten bi bak istersen orada yazıyor fiyatları
Ben idoşa karacahomedan Seyyahcığımın da onayıyla şu nevresim takımını :
Eki Görüntüle 724298
Kidboo'dan da şu uyku setini aldım belki sana da fikir olur :)
Eki Görüntüle 724300
dün iş çıkışı ebebeğe gittim oto koltugu almak için travel sistem bebek arabalarına baktım adam ısrarla chicco yu tafsiye etti ana kucagı çantası oto koltugu puseti toplam 899 tl. ama çok hantallar yaaa kafam çok karıştı aslında bebek arabasını sonra alacaktım ama oto koltuguyla birlikte almak daha mantıklı geldi bebek uyurken puseti çıkarıp oto koltugu iskelete takılabiliyor ilk aylar iyi olur annemde ne gerek var zaten ilk zaman nereye çıkacaksın dedikçe beni sinir basıyor eve tıkılıp buhranlar geçirmek istemiyorum sonuçta ağustosun başlarında dogum bursada hava ekimden sonra bozuyor hiç mi dışarı çıkmayacagım ben oto koltugu zaten agır onunlamı taşıyacagım bebeği siz ne yapacaksınız kızlar bana bi akıl verin kararsızım bu konuda
41 kere maşallahhhhhhhhhhhhh :))
dört gözle fotoları bekliyorum şekerim :)Siz burda lak lak ede durun ben burda kızıma neler yaptım neler :) pesetmedim kece aldım . Su noelbabanin keseleri varya hediye konulan ona benzer büyükçe bir kesem vardı evde. Üstüne keceden sus yapıyorum şimdi. İlk kez aldım elime iğne iplik fena olmuyo gibi ay çok mutlu oldum . Sonunda kızıma bende kendi elcagizimla bisi yapıyorum. Bitince resmini koyarım . Dalga gecene göbeğimle vururum :)
maşallah atletik olacak annesi bu kızan :)
canımsın teşekkür ederim. açıkçası şaka maka düşünmüyor değilim bu bebiş bana işimi bıraktırdı belki butik sahibi eder neden olmasıncanım bence sen açtığın blogla yetinmee, kendine bi butik açmalasınellerine sağlık.. çok ilerlettin sen bu işleri valla annemi geçiceksin yakında
teşekkürler ccanımmmMükemmelsin canım yaaaa çok beğendim elbiseyi ellerine sağlıksaol canım
Eline de çekirdek alıp sahile çıktın mı tamamdırAyyy ne özlemişim sahilde aylak aylak gezmeyi
canım sanırım onu yapamam aslında denersem belki yaparım da artık vakit azaldı doğuma fazla enerjim kalmıyorAştın sen kendini tatlım çok güzel olmuşNevresim takımı falan da dikmeyi düşünüyor musun?
cicileriniz harikalar bayıldım Allah mutlu sağlıklı günlerde kullanmanızı, giydirmenizi nasip eder inşallah.
için rahat olsun güzelim batma yanma sancıı ne ararsan bende mevcutt.. kızımın kafası oraya baskı yapa yapa içten yara olduğuna eminim artık o derece hemdeeeeee
cnm aynen nereye kafayı dayarsa oram sacıyo agrıyo bnde korkuyodmm ıcım rahtladıı
Kedicim zevkli işler olsa gerek bunlar. Neyse sen şimdi bu konuda profosyonel ol da emekli olduğunda senle bir organizasyon şirketi kuralım biz
Bizim ki de tam tersi suyu görünce girmemesi için zor tutuyoruz. Bazen kışın sahile gidiyoruz yürüyüşe, çekiştirip duruyo denize gircekmiş. Hasta olucak haberi yok. Yazın giriyor bol bol ama şu sorunumuz oluyor, dalgaları ağzıyla yakalamaya çalışıyor dolayısıyla çok su yutuyor sonra ishalHe bir de denizde ne kadar yosun ve pislik varsa hepsi yakalayıp tek tek kıyıya taşıyor. Çok çevreci benim oğlum
Eki Görüntüle 724394 Eki Görüntüle 724395 Eki Görüntüle 724396 Eki Görüntüle 724397 Eki Görüntüle 724398 Eki Görüntüle 724399 Eki Görüntüle 724400 Eki Görüntüle 724401 Eki Görüntüle 724402 Eki Görüntüle 724403 Eki Görüntüle 724404 Eki Görüntüle 724405 Eki Görüntüle 724406 Eki Görüntüle 724407 Eki Görüntüle 724408 Eki Görüntüle 724409 Eki Görüntüle 724410 Eki Görüntüle 724411 Eki Görüntüle 724412 Eki Görüntüle 724413 Eki Görüntüle 724414 Eki Görüntüle 724415 Eki Görüntüle 724416 Eki Görüntüle 724417 Eki Görüntüle 724418 Eki Görüntüle 724419
daha eksiklerimiz var teyzoşlar olanları paylaşmak istedimm
cok güzell kızının cicileriii canımmmm cok sekerr güzel günlerde giysinnnnnn....
kutuda olan takımdan bizdede var hatta bugün resmini paylaştım havuzlu handanmı aldınn
çok güzel hepsi rengarenk çok beğendim güle güle kullanın canım
hepsi çook güsel....çok şeker..güle güle giysn bebişin cnm
canım hepside çok güzel cicişlerin.. inşallah bebeğin sağlıklı sihatli gününde doğar :))
Bende merak ettim aramizda 10 gun var sanirim bakim kilosuna senin bebisinin ne kadar olmus :) yarin bekliyecem haberini birde mumkunse sorsana druna normalde kacinci haftaya kadar dogum pozisyonuna donmus olmali eger senin bebisde yukardaysa ben tr yasamiyorum bana donmezse sezeryan falan demesi cok erken geldi bakalim sana ne diyecek doktorun
Arada atladıklarım olabilir çok teşekkür ederiz teyzelerii, burda herkesin herşeyi şahane :) aldıklarımı bir hevesle sadece sizle paylaştım ne tuhaf çok yakın hissediyor insan aynı duygularla heyecanla beklemek çok motive edici iyiki varsınz
Benim marifetli ablam, kızı elif'in örgü bebeğini yapmış
şunun şirinliğine bakarmısınız
Eki Görüntüle 724355
Çek cumhuriyetinde bir kadın bebekleri ikiz sanıyormuş ama beşizmişHem de doğal yollarla beşiz kalmış. Şok gerçekten Biz burda bir bebeğe onu mu alsam bunu mu alsam, doğunca nasıl bakıcam diye düşünürken kadın orda beşiz doğuracak Ayy çok fena. Karnına bakın kızlar
Eki Görüntüle 724383
Canım merak ettiğin için teşekkürler doktora gittim karnımdan bir de alttan muayene etti bir sorun görmedi emin olmak için nst ye soktu bir de ped verdi içinde kırmızı kağıtlar vardı pedi taktım rengi laciverte dönerse tehlikelidir dedi şükür nst de bir şey çıkmadı pedin renginde de değişme olmadı doktor bunun akıntı olduğunu 7. Aydan sonra bu tür sızmaların olabileceğini söyledi bir de fitil verdi öyle işte içim rahatladı ama 7 aydır gittiğim doktorum çok yoğun olduğunu söyledi ve bana bakmadı bu dün gittiğim doktor da bebeğin zayıf kaldığını söyledi benim sağ ve sol damarlarımda direnç var bu yüzden protokol gereği daha sık doktora gitmem gerektiğini söyledi diğer doktorum ise ayda bir çağırıyordu bu arada bebek 29. Haftada 27 görünüyor ve kilosu da 1090 gr çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemedim ne kadar da çok yazdım dünden içime attım((((
Bu ara hep ara ara giriyrm katilamiyrm sohbete kizlar.anesteziden bhsedilmiss bndr genel istiyrm bna ne ypildgni bilmek bni cok gerer kndi m bayilirn zaten.en iyisi uyumak.cok buyuk ihtiml sezeryan olucm.bnde 36da flan bebisimi alirmi doktor diye dusunuyrm cnku boyum kisa ve bedenime gore bebis iri ..cok zorlaniyrm.gecen biri dogum yaklsti heralde dedi yok agustosta diyince yaknca doguruck gbisn dedi.acayip sinir oldm.doktormda diyo dahada agrlasicksn diye..allahm guc vetsn bi 9 ay daha tasirm yavrumu o buyusn gelissn iyi olsn yter...doktorda normal dusunmuyo bnde farkndaymm.allahm saglik versn hepimize kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?