2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zerrecm saol cnm..ıste oyle olur dıye erken doğum bılmem ne korkusu yasıyorumm kardesnı duyunca rahtladmm...

Biraz karakter meselesi ; aslında tek noktaya odaklanma ile de ilgili belki de evhamlı olmak .
Ben hamile olduğumu öğrenince bu sene bitecek tezimi seneye bıraktım ; halbuki şimdi tüh diyorum rahatça yapsaydım seneye bebekle hem daha zor olacak hem de kafayı dağıtır evhamlardan uzaklaşırdım :) Bakalım şimdi elimden geldikçe rahat olmaya çalışıyorum dediğim gibi sadece çalışma umarım başarılı olurum :)

Yine de önlemleri alıp gerisini kadere bırakmak en iyisi :) Sağlıklı , hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi rahatlarız diyeceğim ama o zaman asıl annelik başlıyor :):)

zerrecm saol cnm..ıste oyle olur dıye erken doğum bılmem ne korkusu yasıyorumm kardesnı duyunca rahtladmm...

Canım, anladığım kadarıyla bebek iri ve erken doğum lafı edilmiş. 24 haftalıkken gittiğimde doktor bana da aynı şeyi söyledi 24 haftaydı ama 26 hafta kadar bebek gelişik ve iri demişti. Bu durumda erken doğum olabilir ve sezeryanlada doğum yapabilirsin demişti. Ben 1.80 eşim 1.88 bizden küçük bebek çıkmasını beklemek ilginç olurdu Korkma derim, Allah'ın izniyle herşey olacağına varır. Son zamana kadar normal doğum istiyorum, aksi bir durum söz konusu olmadıkça o sezeryanı istemem.

neeee suyun patlar mı dedi
yaaaaa ama ben ezelden beri yavaş hareket edemeyen bir insanım hamileykende aynı ani hep hareketlerim yürürken bile eşim hala kızıyor ne hızlı yürüyorsun hala hamilesin diye ama korktum şimdi yaaa

maşallah bebişine canımcım
belki havalar falan da sıcak ya ağırlaştıkça daha çok zorlanırsın diye demiştir benimde kemik yapım çok ince 34 bedenden yukarısını gördüğüm tek dönem hamilelik oldu ama ben sevdim bu tombik halimi afrikalı çocuk gibiydim. herkes nasıl doğurmuş aklına kötü getirme bizde doğururuz.

insanın içini rajatlatan güven veren bir doktorunun olması çok ama çok öenmli sen ne güzel bulmuşsun bak seviyorum bende böyle kısıtlayıcı olmayıp korkutmayan doktorları

Eki Görüntüle 724564
bu da benim tontiş, nasıl başarmışsa ayağı alnına değiyor
Canım benim yaa! Nasıl güzel o öyle. Maşallah yavruna. Ben onun cücük ayağısını yiriim!

Aynı duygular içindeyiz. Pazartesi randevum var inan saatler geçmiyor sanki Zaman geçtikçe daha çok görmek istiyorum..merakım daha çok artıyor.

Benim sürekli söylediğim şey. Ben hasta değilim ki sadece hamileyim Benim doktorumda aynı şeyleri söylüyor. Sadece eskiden olduğundan daha yavaş hareketlerle ve dinlenerek her şeyi yapabilirsin. Neyi yapıp neyi yapamayacağını ben bilemem,buna sen karar vereceksin diyor.

Bugun Yavrumun cicilerini yikaadim utüledim . Minik minik ay totosunu yiceeeemmm ben onun
Bende bir kaç parça bişi yıkayıp ütülemiştim.. Nasıl heyecanlı oluyooooorr içim içime sığmıyordu adeta. Bittikten sonra saatlerce onları seyretmiştim Bu hamilelik ne garip bir şey

hepimiz endişe yaşıyoruz canımcım bundan doğal bişey yok ki
yolun sonuna yaklaşmışken herşey güzel sonuçlansın istiyoruz tabikide. benimde bazı zamanlar korkularım olmuyor değil ilk yaşadığımız bir duygu sonuçta insan bilmediği bir şeye hazırlanıyor. insana birde bu saatten sonra kötü şeyleri kaldıramaz gibi de geliyor o yüzden en ufak olumsuz cümlede moralimiz bozuluyor. ammmaaaa ne yapacağız biz hiiiiiç aklımıza kötü getirmeyeceğiz at kafandan seni korkutan düşünceyi Allah göstermesin olumsuz bir durum olsa doktorlar var şükür. herşey zaten Allahın takdiri aslında biz sadece dikkat edelim o. kaderciyim ben biraz olackasa olur olacak olanıda düşünüp değiştiremeyeceğimize göre bugünü zehir etme fıstıkcık kendine aklını kurcalıyor diyeceksin ama fırsat verme arkadaşlarınla buluş hava serinlediğinde akşam yürüyüşe çık ohh mis valla

teşekkür edermm tatlımm onemlı olan tedbırlı olmk ve gerısını allaha bırakmak ve bol bol dua etmk...allhmm hayrlısyla kavustrsn hepımızı yavrularımızaaa

aynen cnm bnde 34 bedendm..kotta 26 :) bnde bu halımı sevıyrm gercı yüzüme flan hc almadm arkadan bksan hamıle oldugm bıle bellı degıl sırf göbek :) ama kılo tutamayan bı yapım var...bde kosustrma verırım sanırım..hedefm 50 kıloda klmakk bakıcazz :)

kızlar optmm sızı bz kızmla yatalım artık..o pek uyumaya nıyetlı degıl gbı ama bakalımm szı sevıyrmm optumm:)

doktorumuza gittik bugün teyzesi kızım 1635 kilo olmuş...daha dönmemiş şimdilik sezeryan olucak gibi görünüo dedi banada..ama 34 35 haftaya kadarda dönebilirmiş:44:dönerse tbiki normal doğum..

Bende tek tek sayfalari okuyordum senden haber bekliyordum evt ya banada aynisini dedi donerler insallah ben cok normal dogum yapmak istiyorum masallah senin bebisede 10 gun var ama kilolar ayni yerim ben bu kuzucuklari cok saol cnm sordugun icin

Harika olmuş, sen daha önce dikiş nakış eğitimi almadığına eminsin di mi ? Bu arada uyku setlerimiz çok benziyor gerçekten, güle güle kullan tatlım

Benim de yemek yeme alışkanlığım dışında değişimim olmadı. Onu da ciddi anlamda sağlıksız beslendiğim için değiştirdim. Çok ıncık cıncık şeylerle kafamı meşgul etmediğim için acayip rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hafiften bel ağrılarım dışında hiç bir şikayetim olmadı. Şanslı mıyım, yoksa bu şansı yaratan ben miyim bilemiyorum :)

Bende 34 bedendim ama en son aldığım hamile pantolonunu 38 beden aldım,rahat olsun ve sıkıştırmasın diye. Öyle garip oldum ki.. şimdiye kadar 38 beden giydiğim hiç bir şey olmadı kısmet hamilelikteymiş Benim bacaklarım biraz kalınlaştı zaten göğüsleri söylemeye gerek yok İnanır mısın çok salaş giyindiğimde hamile olduğumu anlamıyorlar. Kız kardeşim dalga geçiyor 'karnın basketbol topu gibi' İnşallah doğumdan sonra fazlalık kilo kalmaz. Eşim manken gibi..yanından tombik tostos ollmak istemiyorum

kızlar bu arada blogumu takip eden arkadaşlar var ise ismini değiştirdim. biraz daha profesyonel bir gelecek için alt yapı çalışması diyelim. ciddi ciddi bu butik vb işini düşünmeye başladım çünkü =)

yeni blog adresim======> http://elifcedesign.blogspot.com/

gece gece uyku tutmadıııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

Evet, bende sigara ve alkolden uzak durmak disinda birsey degistirmedim. Birde sigarayi biraktigim ve sabahlari kahveyle acmadigim icin kahvalti girdi hayatima :)

Sonradan herhangi bir şey olmadı değil mi bel veya bacak ağrısı gibi ??

Yok canım cok sukur 2 sezeryanimda da hic problem yasamadım , spinal rahat oldu , tabi herseyin riski var ama genel de de uyanmak biraz zaman alıyor , spinal uyuşukluğu geçince hersey bitiyor, daha kısa sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…