- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.001
kız sen bakma o doktora benim kız kardeşimde 155 boyunda 4 kilo bebeği normal doğumla sağlıklı bi şekilde dünyaya getirdi doktorlarda insanın aklını karıştırmaya yer arıyorlar hiç negatif düşünmeinşallah
Cnm haklisn aslnda biraz raht olmk lazm ama ben oyle olamiyrm kndimede kiziyrm..bse ypinca kske bunu ypmasydm flam diyorm doktorumda kiziyo bu kdr evham ypma 9 ay boyle gcmez cogu gitti azi kaldi diyo ..bnmkisi biraz ustume dusendende fzla yani bildgn evham ypiyorm:-(
zerrecm saol cnm..ıste oyle olur dıye erken doğum bılmem ne korkusu yasıyorumm kardesnı duyunca rahtladmm...
gören benim de doğumumun yakın olduğunu sanıyor. 2ay var deyince şaşırıyorlar. bugün sağlık ocağına gittim. ebe karnımın 31 haftaya göre çok büyük olduğunu söyledi. ama benim bebek iri değil, normal. benim de zorlanmalarımı karnıma bağladı. ama sırf bu nedenden bebeği erken alacaklarını sanmıyorum. bi de ebemiz dediki, yatıp kalkarken çok yavaş hareket et. suyunu patlatabilirsin erken doğum olur dedi. zaten hızlı hareket edemiyorum da, korktum yine de gecede kırk kez tuvalete kalkıyorum
Cnm en son 1115 gramdi boyuda 36 cm di..bnm boyum 1.55 kemiklerm flanda cok ince..ilk doktora gttgmde adam bni 18 flan sanmisti ...vucut yapima gore iri bebiss gelisimi iyi olsn ben raziyim zorlanmaya.dahada zorlanicaksn diyo doktorumm.smdi bile cok sık disari ckmayi cok yurumeyi cok ayakta durmayi yasakladi...allah hepimizi zamnnda kavustrsn yavrularimiza
Kizlar benim doktorumda tam tersine spor yapmami ve hamileyim diye hareketlerimi kisitlamamami soyluyor.
Siz hasta degil hamilesiniz, bebegi sen dogurmayacaksin o kendisi dogacak diyor :) sadece saglikli yasamaya ozen goster, bebegin karninda cani ne isterse onu yapar, ne zaman isterse o zaman dogar sen disaridan bunu degistiremessin diyor... Sicak banyo yapmak, termal hamamlara gitmek, sirt ustu yatmak ve simdi aklima gelmeyen ama onerilmeyen bir cok seyi sordum hepsine serbest dedi... Benim doktorum cok onerilen ve guven veren birisi o yuzden ben ona dayanarak normal hayatimi suruduruyorum acikcasi. Yukariyada uzaniyorum, esyada tasiyorum, sicak havuza girip sirt ustu uyuyorum... Allahim insallah saglikla son aylarimi da atlatmayi nasip eder.
Canım benim yaa! Nasıl güzel o öyle. Maşallah yavruna. Ben onun cücük ayağısını yiriim!
Aynı duygular içindeyiz. Pazartesi randevum var inan saatler geçmiyor sankiAyağını öperim ben onun demek böyle şekilden şekle girmeye çalışıyolar içerde haylazlar :) Çok tatlı ya maşallah Siz foto yükledikçe kızımı çok özlediğimi farkettimmmm hemen gidip görmem lazım
Benim sürekli söylediğim şey. Ben hasta değilim ki sadece hamileyimKizlar benim doktorumda tam tersine spor yapmami ve hamileyim diye hareketlerimi kisitlamamami soyluyor.
Siz hasta degil hamilesiniz, bebegi sen dogurmayacaksin o kendisi dogacak diyor :) sadece saglikli yasamaya ozen goster, bebegin karninda cani ne isterse onu yapar, ne zaman isterse o zaman dogar sen disaridan bunu degistiremessin diyor... Sicak banyo yapmak, termal hamamlara gitmek, sirt ustu yatmak ve simdi aklima gelmeyen ama onerilmeyen bir cok seyi sordum hepsine serbest dedi... Benim doktorum cok onerilen ve guven veren birisi o yuzden ben ona dayanarak normal hayatimi suruduruyorum acikcasi. Yukariyada uzaniyorum, esyada tasiyorum, sicak havuza girip sirt ustu uyuyorum... Allahim insallah saglikla son aylarimi da atlatmayi nasip eder.
Bende bir kaç parça bişi yıkayıp ütülemiştim.. Nasıl heyecanlı oluyooooorrBugun Yavrumun cicilerini yikaadim utüledim . Minik minik ay totosunu yiceeeemmm ben onun
Cnm haklisn aslnda biraz raht olmk lazm ama ben oyle olamiyrm kndimede kiziyrm..bse ypinca kske bunu ypmasydm flam diyorm doktorumda kiziyo bu kdr evham ypma 9 ay boyle gcmez cogu gitti azi kaldi diyo ..bnmkisi biraz ustume dusendende fzla yani bildgn evham ypiyorm:-(
hepimiz endişe yaşıyoruz canımcım bundan doğal bişey yok kiyolun sonuna yaklaşmışken herşey güzel sonuçlansın istiyoruz tabikide. benimde bazı zamanlar korkularım olmuyor değil ilk yaşadığımız bir duygu sonuçta insan bilmediği bir şeye hazırlanıyor. insana birde bu saatten sonra kötü şeyleri kaldıramaz gibi de geliyor o yüzden en ufak olumsuz cümlede moralimiz bozuluyor. ammmaaaa ne yapacağız biz hiiiiiç aklımıza kötü getirmeyeceğiz at kafandan seni korkutan düşünceyi Allah göstermesin olumsuz bir durum olsa doktorlar var şükür. herşey zaten Allahın takdiri aslında biz sadece dikkat edelim o. kaderciyim ben biraz olackasa olur olacak olanıda düşünüp değiştiremeyeceğimize göre bugünü zehir etme fıstıkcık kendine aklını kurcalıyor diyeceksin ama fırsat verme arkadaşlarınla buluş hava serinlediğinde akşam yürüyüşe çık ohh mis valla
neeee suyun patlar mı dediyaaaaa ama ben ezelden beri yavaş hareket edemeyen bir insanım hamileykende aynı ani hep hareketlerim yürürken bile eşim hala kızıyor ne hızlı yürüyorsun hala hamilesin diye ama korktum şimdi yaaa
maşallah bebişine canımcımbelki havalar falan da sıcak ya ağırlaştıkça daha çok zorlanırsın diye demiştir benimde kemik yapım çok ince 34 bedenden yukarısını gördüğüm tek dönem hamilelik oldu ama ben sevdim bu tombik halimi afrikalı çocuk gibiydim. herkes nasıl doğurmuş aklına kötü getirme bizde doğururuz.
insanın içini rajatlatan güven veren bir doktorunun olması çok ama çok öenmli sen ne güzel bulmuşsun bak seviyorum bende böyle kısıtlayıcı olmayıp korkutmayan doktorları
doktorumuza gittik bugün teyzesi kızım 1635 kilo olmuş...daha dönmemiş şimdilik sezeryan olucak gibi görünüo dedi banada..ama 34 35 haftaya kadarda dönebilirmiş:44:dönerse tbiki normal doğum..
selam bayanlarrrr bütün gün dikişle uğraştım ancak giriyorum hemen neler kaynatmışsınız bakıcam geçmişi okuyacam ama önce kızıma diktiğim elbiseyi paylaşayım ta ta tammmm
nasıl olmuşşşş
Eki Görüntüle 724596
Kizlar benim doktorumda tam tersine spor yapmami ve hamileyim diye hareketlerimi kisitlamamami soyluyor.
aynen cnm bnde 34 bedendm..kotta 26 :) bnde bu halımı sevıyrm gercı yüzüme flan hc almadm arkadan bksan hamıle oldugm bıle bellı degıl sırf göbek :) ama kılo tutamayan bı yapım var...bde kosustrma verırım sanırım..hedefm 50 kıloda klmakk bakıcazz :)
Harika olmuş, sen daha önce dikiş nakış eğitimi almadığına eminsin di mi ?Bu arada uyku setlerimiz çok benziyor gerçekten, güle güle kullan tatlım
Benim de yemek yeme alışkanlığım dışında değişimim olmadı. Onu da ciddi anlamda sağlıksız beslendiğim için değiştirdim. Çok ıncık cıncık şeylerle kafamı meşgul etmediğim için acayip rahat bir hamilelik geçiriyorum. Hafiften bel ağrılarım dışında hiç bir şikayetim olmadı. Şanslı mıyım, yoksa bu şansı yaratan ben miyim bilemiyorum :)
Sonradan herhangi bir şey olmadı değil mi bel veya bacak ağrısı gibi ??
selam bayanlarrrr bütün gün dikişle uğraştım ancak giriyorum hemen neler kaynatmışsınız bakıcam geçmişi okuyacam ama önce kızıma diktiğim elbiseyi paylaşayım ta ta tammmm
nasıl olmuşşşş
Eki Görüntüle 724596
Eki Görüntüle 724394 Eki Görüntüle 724395 Eki Görüntüle 724396 Eki Görüntüle 724397 Eki Görüntüle 724398 Eki Görüntüle 724399 Eki Görüntüle 724400 Eki Görüntüle 724401 Eki Görüntüle 724402 Eki Görüntüle 724403 Eki Görüntüle 724404 Eki Görüntüle 724405 Eki Görüntüle 724406 Eki Görüntüle 724407 Eki Görüntüle 724408 Eki Görüntüle 724409 Eki Görüntüle 724410 Eki Görüntüle 724411 Eki Görüntüle 724412 Eki Görüntüle 724413 Eki Görüntüle 724414 Eki Görüntüle 724415 Eki Görüntüle 724416 Eki Görüntüle 724417 Eki Görüntüle 724418 Eki Görüntüle 724419
daha eksiklerimiz var teyzoşlar olanları paylaşmak istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?