- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.021
aynen cnm bnde 34 bedendm..kotta 26 :) bnde bu halımı sevıyrm gercı yüzüme flan hc almadm arkadan bksan hamıle oldugm bıle bellı degıl sırf göbek :) ama kılo tutamayan bı yapım var...bde kosustrma verırım sanırım..hedefm 50 kıloda klmakk bakıcazz :)
kızlar bu arada blogumu takip eden arkadaşlar var ise ismini değiştirdim. biraz daha profesyonel bir gelecek için alt yapı çalışması diyelim. ciddi ciddi bu butik vb işini düşünmeye başladım çünkü =)
yeni blog adresim======> elifcedesign
gece gece uyku tutmadıııııııııııııııııııı
Canım ben de memurum. Bende senin gibi düşündüm pers. Müd. aradım kullanabilirsin dedi. Ama kamu personeli 2 sıra nolu genel tebliği ver. Onu bi oku 2011 de çıkmış. 32. haf. sonra sadece fiilen çalışılan zaman aktarılabilir diyor. Mağdur olma canımcanım özel sorun cıkarmazsa kamu hıc cıkarmaz sanırım devlet memuruyum... yınede sorayım demiştim saolun kızlar...
Eki Görüntüle 725004 bu dönencenin oyuncakları çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.bende böyle bebeğime ir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl yaptın anlatabilir misin ?
Gunaydin herkese guzel bir gun olsun hepimiz icin
İki gundur midem cok kotu ya yemek yedikten sonra yanma oluyor ya da bogaimds bir dugum cok rahatsiz ediyor cigneme tbletinide fazla almk istemiyorum insallah gecer
Bakslim minik kizim birgun daha buyumus neler degismis
canım medvecezir arkadaşımız onları keçeden yaptı
tekrar tekrar bakıyorum sizinle paylaşayım dedim kızlarbukadarcık çeyizi var papatyamın yaa
canım kumaşları çok parlak duruyor ve içleri elyafla doldurulmuş gibi.keçeden yapıncada öyle dururmu ki ayrıntılı bi anlatsa bende bebişe böyle bişiler yapmak istiyorum..
günaydın en güzel anneler :) dün oğlumla randevumuz vardı, heyecanlı bi şekilde gittik eşimle. şu damarlarımdaki çentik yüzünden oğlum büyümüş mü heyecanlıydık. eşi, suyu iyimiş. kilosu da 1360 grammış. biraz zayıf dedi doktor. ben çok takmadım, buna da şükür dedim ama babamız çok taktı bu meseleye. doğuma kadar 2500 olsa normal sınrılarına girer, doğumdan sonra da hızla toparlar diyorum ama nafilebakalım takvimimizdeki kilomuz kaçmış, ne kadfar eksiğimşz varmış:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?