2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugünn cumaa hadi son kez erken kalk diyerek uyandım :)) umarım yrn rahatça uyurummm...

herkesee günaydınnn ben we berkayımmm hepinize günaydın diyorussss:))

benimde vucutdum 34 bedendi 14 kilo olanca geniş kalıp 38 olduk :)) kilo almayı çok istiyordum ama alamıyordum keşke 50-55 kiloda kalabilsem doğumdan sonra.ama dediğin gibi koşturmaca başlıyor zannetmiyorum ki kilolar kalsın :))

Eki Görüntüle 725004 bu dönencenin oyuncakları çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.bende böyle bebeğime ir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl yaptın anlatabilir misin ?

günaydın güzel anneler ve minnoşları.. bugün çalışan anneler için çabucak geçip mesaileri bitsin inş.. bakayım bakayım benim minnoşum neler yapıyormuş

canım özel sorun cıkarmazsa kamu hıc cıkarmaz sanırım devlet memuruyum... yınede sorayım demiştim saolun kızlar...
Canım ben de memurum. Bende senin gibi düşündüm pers. Müd. aradım kullanabilirsin dedi. Ama kamu personeli 2 sıra nolu genel tebliği ver. Onu bi oku 2011 de çıkmış. 32. haf. sonra sadece fiilen çalışılan zaman aktarılabilir diyor. Mağdur olma canım

günaydın en güzel anneler :) dün oğlumla randevumuz vardı, heyecanlı bi şekilde gittik eşimle. şu damarlarımdaki çentik yüzünden oğlum büyümüş mü heyecanlıydık. eşi, suyu iyimiş. kilosu da 1360 grammış. biraz zayıf dedi doktor. ben çok takmadım, buna da şükür dedim ama babamız çok taktı bu meseleye. doğuma kadar 2500 olsa normal sınrılarına girer, doğumdan sonra da hızla toparlar diyorum ama nafile bakalım takvimimizdeki kilomuz kaçmış, ne kadfar eksiğimşz varmış:18:

Gunaydin herkese guzel bir gun olsun hepimiz icin
İki gundur midem cok kotu ya yemek yedikten sonra yanma oluyor ya da bogaimds bir dugum cok rahatsiz ediyor cigneme tbletinide fazla almk istemiyorum insallah gecer
Bakslim minik kizim birgun daha buyumus neler degismis

gaviscon şurup biraz kesiyor o yanmaları.. bende tabletini pek kullanamadım hamile deilken de bu sorunum vardı.. agzımda onu emdikçe midem kalkıyordu..

canım kumaşları çok parlak duruyor ve içleri elyafla doldurulmuş gibi.keçeden yapıncada öyle dururmu ki ayrıntılı bi anlatsa bende bebişe böyle bişiler yapmak istiyorum..

yok canım fotodan flaşlı çekimden öyle parlak duruyordur.. bulutları falan kağıda çıkarıp her bi keçeye göre keserek içlerinide elyafla doldurarak yaptı.. bulutları damlalarını misine ipiyle tutturdu.. bende keçeden bi ço kşey yaptım ozamanlar beraber paylaşmıştık. nasıl yaptığını biliyorum oyüzden

Canım bence de takma kafana. Daha zayıf olanlar var. Şükür doğumdan sonra toparlar kendini. Tabi inşaAllah öncesinde de toparlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…