2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım teşekkür ederim ilgin için :)

ben dikişi seviyorum ama keçeyi hiç kullanmadım bikaç renkte alııp bende yapabilirim böyle şeyler bi arkadaşta kızının ismini yazmıştı oda bu tarzda yapılmıştı ozaman misineyle tutturduğu için dikiş izi yok anladım :)) yaptığınız işler varsa böyle paylaşırsanız sevinirim bizede fikir olur hem :))

QUOTE=lesya_90;30622830]anladım canım teşekkür ederim ilgin için :)

ben dikişi seviyorum ama keçeyi hiç kullanmadım bikaç renkte alııp bende yapabilirim böyle şeyler bi arkadaşta kızının ismini yazmıştı oda bu tarzda yapılmıştı ozaman misineyle tutturduğu için dikiş izi yok anladım :)) yaptığınız işler varsa böyle paylaşırsanız sevinirim bizede fikir olur hem :))[/QUOTE]

rica ederim canım

Daha önceden paylaşmıştık ama senin için tekrardan ekleyebilirim. ben dikişten anlamam ama annem güzel şeyler diker elbise ...vs.. ondan bana bulaşmış ama haberim yoktu. kızım sayesinde bunu ortaya cıkardım. medvecezir ve diğer arkadaşlarımda öyle evlatlarımız içimizdeki cevheri çıkartılar bizlere

[ Buyur canım

Son düzenleme:
gaviscon şurup biraz kesiyor o yanmaları.. bende tabletini pek kullanamadım hamile deilken de bu sorunum vardı.. agzımda onu emdikçe midem kalkıyordu..

Canim bende surubu icemiyorum hamilelik oncesinde vardi zaten reflu rahatsizligim bi sureir rahatsizlik vermemisti ama iki gundur acayip oldum tableti daha kolay cigniyorum gidiyor . Ben fazla ilac kullanmamak adina icmekten kaviniyorum ama meecbuuur cigneyecgim

hmmm anladım canım :))) benimde reflüm var. hamilelik hepten tetikledi. boğazım bile cayır cayır yanıyor :S zor valla işimizzz napıcaz böyle bilmem

yerime oturalı 1.5 saat oldu benim ayaklar bilekler tophane patlıcanı gibi şişmeye başladıı (( akşama kadar ne olur bi ayaklar kestiremiyorummmmmm

rica ederim canım

Daha önceden paylaşmıştık ama senin için tekrardan ekleyebilirim. ben dikişten anlamam ama annem güzel şeyler diker elbise ...vs.. ondan bana bulaşmış ama haberim yoktu. kızım sayesinde bunu ortaya cıkardım. medvecezir ve diğer arkadaşlarımda öyle evlatlarımız içimizdeki cevheri çıkartılar bizlere

Eki Görüntüle 725018 Eki Görüntüle 725019 Eki Görüntüle 725020 Eki Görüntüle 725021 Eki Görüntüle 725022 Eki Görüntüle 725038 Eki Görüntüle 725039 [ Buyur canım [/QUOTE]

bayıldım valla ellerinize sağlık loğsa taclarınız çok şeker yaaa :))
güle güle kullanınn canım bende hemen keçe almam lazım yaptıkları koyarım inşallah.tekrar teşekkür ederim :))

küçük doğan bebişler daha çabuk kilo alır ve toparlar canım benim kızlarımda 2600 2900 doğdular kolay doğum oldu ve çok çabuk tombiş oldular şimdi kocaman kızlar oldular hiç aklınıza kötü şeyler getirmeyin allahın izniye sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah

aynen bnm kocam 1.80 evlendıklen snra gobeklenmıstı smdı onuda verdı bende top gbı olup gdıyrmm:) bnmde hamıle pantolonlarm 38...ve 38 beden bnm ıcı ımkansız bıseydı :)bnm bacaklarım ne kalın ne ınceydı etlıdr kollarım kıl gbı yalnızz hc kılo almadm oralara basen bıraz genısledı tbı ama oyle aşırı degıl..aynı basket topundan bnde yuttum :) ama bnmkı sennkn azcık daha buyuk sanırım :)bnce verırızz...suna bak eskıden kılo almk ıcın ugrasan bn hayatmda ılk kez kılo vermkten bhsedıyrmm :)

Günaydın,hayırlı cumalar.
Sabah erkenden uyandım,midem kazınıyordu oğluşta öyle tekmeler attı ki sanırım acıktı diyererk çıktım yataktan. :)

Kızlar lohusa pijaması alan arkdaşlara sormak istiyorum bedeni nasıl ayarlayacağız.Daha önümüzde 8 hafta var şimdiki bedenimize göre alırsak ya doğumdan sonra küçük gelirse ne dersiniz?
Benim görümcem bir tane large beden almış bana mavi renk sabahlıklı filan gayet hoş giydim şuan tam oldu,doğumdan sonra olmayabilirmi acaba aklım karışık.

günaydın hanımlar keyifler nasıl benim bugün enerjim düşük şekerimmi düştü anlamıyorum bazen elim ayağım tutmuyor. birazda moral düşüklüğü var eşimden dolayı o benim değil ben onun nazını çekiyorum...

bayıldım valla ellerinize sağlık loğsa taclarınız çok şeker yaaa :))
güle güle kullanınn canım bende hemen keçe almam lazım yaptıkları koyarım inşallah.tekrar teşekkür ederim :))

saol canım.. rica ederim nedemekk burda yaptıkalrımızı paylaşmak çok güzel.. bizde seninkileri en yakın zamanda bekliyoruz

günaydııınnn kızlaaarrrrr ben de erken uyandım bugün oohhh miss kendimi çok enerjik hissediyorum
çalışan anneciklerin günü hemencik geçsin,ayaklar şişmesin,patronlar adamı deli etmesin çalışmayan annecikler de evde kendini çok yorumasın,güneşte sakınn dışarı çıkmasın,kayınvalidelerle dalaşmasın sabah sabah delilik var üstümde zahir seviyorum siziiii kuzucuklarr biz bi kahvaltı edelimm bakalım

amin canım çok saol, diğer fiziksel ve bedensel gelişimleri tam olsun zayıflığına da takılmayacağım artık ama gel de bunu eşime anlat. zayıf bebek hasta bebek gibi görüyor.

canım ben aynı bedenime göre aldım.. çünkü doğumdan sonra karnın 9 aylık gibi olmayacak.. sonucta aynı beden alsanda dar pijama almayacaksın. lohusa pijamaların kesimleri biraz daha bol sanırım.. Ben M de aldım S beden de aldım.. s beden bile giydiğimde şuan oldu ve öyle zayıf biride değilim yani..

Son düzenleme:
gunaydınn kızlarrr kabus gbı bı geceydı ya...3 yastıkla uyuma savası verdmm ama kurulmuş gbı 2 saatte bır uyandım hepp ter ıcnde kalk donuna kdr degstr su ıc tuvalet tabı olmazsa olmazm gıt tekrar yat sabahı böyle ettm :)smdı zombı gbıym :) keyıfler ıyıdr umarmm nıckı cımm kıloya takma bnce sağlıklı olsunnn..kılolu bebek sağlıklı olucak yada zayıf bebekk saglıksz dıye bsey yok..bnm 1500 kılo doğan yıgenım suan tosun gbı her yerı ısırmalık et ynı :) bnm babaannem dogann oyle böyle buyur der bızımkıleerde allahın ıznıyle dogusnn çokta güzel buyurlerr skma canını.mulberryden hc ses yok bnı korkutuyo en son doktora gdıcektı bda ses cıkmadıı umarm hersey yolundadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…