- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.041
Maşallah canım meleğine. Gözleri açık mı onun çok tatlı yaaaaa
yok canım fotodan flaşlı çekimden öyle parlak duruyordur.. bulutları falan kağıda çıkarıp her bi keçeye göre keserek içlerinide elyafla doldurarak yaptı.. bulutları damlalarını misine ipiyle tutturdu.. bende keçeden bi ço kşey yaptım ozamanlar beraber paylaşmıştık. nasıl yaptığını biliyorum oyüzden
gaviscon şurup biraz kesiyor o yanmaları.. bende tabletini pek kullanamadım hamile deilken de bu sorunum vardı.. agzımda onu emdikçe midem kalkıyordu..
Canım bence de takma kafana. Daha zayıf olanlar var. Şükür doğumdan sonra toparlar kendini. Tabi inşaAllah öncesinde de toparlar...
Canim bende surubu icemiyorum hamilelik oncesinde vardi zaten reflu rahatsizligim bi sureir rahatsizlik vermemisti ama iki gundur acayip oldum tableti daha kolay cigniyorum gidiyor. Ben fazla ilac kullanmamak adina icmekten kaviniyorum ama meecbuuur cigneyecgim
QUOTE=lesya_90;30622830]anladım canım teşekkür ederim ilgin için :)
ben dikişi seviyorum ama keçeyi hiç kullanmadım bikaç renkte alııp bende yapabilirim böyle şeyler bi arkadaşta kızının ismini yazmıştı oda bu tarzda yapılmıştı ozaman misineyle tutturduğu için dikiş izi yok anladım :)) yaptığınız işler varsa böyle paylaşırsanız sevinirim bizede fikir olur hem :))
günaydın en güzel anneler :) dün oğlumla randevumuz vardı, heyecanlı bi şekilde gittik eşimle. şu damarlarımdaki çentik yüzünden oğlum büyümüş mü heyecanlıydık. eşi, suyu iyimiş. kilosu da 1360 grammış. biraz zayıf dedi doktor. ben çok takmadım, buna da şükür dedim ama babamız çok taktı bu meseleye. doğuma kadar 2500 olsa normal sınrılarına girer, doğumdan sonra da hızla toparlar diyorum ama nafilebakalım takvimimizdeki kilomuz kaçmış, ne kadfar eksiğimşz varmış:18:
Bende 34 bedendim ama en son aldığım hamile pantolonunu 38 beden aldım,rahat olsun ve sıkıştırmasın diye. Öyle garip oldum ki.. şimdiye kadar 38 beden giydiğim hiç bir şey olmadı kısmet hamilelikteymişBenim bacaklarım biraz kalınlaştı zaten göğüsleri söylemeye gerek yok İnanır mısın çok salaş giyindiğimde hamile olduğumu anlamıyorlar. Kız kardeşim dalga geçiyor 'karnın basketbol topu gibi' İnşallah doğumdan sonra fazlalık kilo kalmaz. Eşim manken gibi..yanından tombik tostos ollmak istemiyorum
bayıldım valla ellerinize sağlık loğsa taclarınız çok şeker yaaa :))
güle güle kullanınn canım bende hemen keçe almam lazım yaptıkları koyarım inşallah.tekrar teşekkür ederim :))
küçük doğan bebişler daha çabuk kilo alır ve toparlar canım benim kızlarımda 2600 2900 doğdular kolay doğum oldu ve çok çabuk tombiş oldular şimdi kocaman kızlar oldular hiç aklınıza kötü şeyler getirmeyin allahın izniye sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah
Günaydın,hayırlı cumalar.
Sabah erkenden uyandım,midem kazınıyordu oğluşta öyle tekmeler attı ki sanırım acıktı diyererk çıktım yataktan. :)
Kızlar lohusa pijaması alan arkdaşlara sormak istiyorum bedeni nasıl ayarlayacağız.Daha önümüzde 8 hafta var şimdiki bedenimize göre alırsak ya doğumdan sonra küçük gelirsene dersiniz?
Benim görümcem bir tane large beden almış bana mavi renk sabahlıklı filan gayet hoş giydim şuan tam oldu,doğumdan sonra olmayabilirmi acaba aklım karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?