- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.061
canım ben aynı bedenime göre aldım.. çünkü doğumdan sonra karnın 9 aylık gibi olmayacak.. sonucta aynı beden alsanda dar pijama almayacaksın. lohusa pijamaların kesimleri biraz daha bol sanırım.. Ben M de aldım S beden de aldım.. s beden bile giydiğimde şuan oldu ve öyle zayıf biride değilim yani..
gunaydınn kızlarrr kabus gbı bı geceydı ya...3 yastıkla uyuma savası verdmm ama kurulmuş gbı 2 saatte bır uyandım hepp ter ıcnde kalk donuna kdr degstr su ıc tuvalet tabı olmazsa olmazm gıt tekrar yat sabahı böyle ettm :)smdı zombı gbıym :) keyıfler ıyıdr umarmm nıckı cımm kıloya takma bnce sağlıklı olsunnn..kılolu bebek sağlıklı olucak yada zayıf bebekk saglıksz dıye bsey yok..bnm 1500 kılo doğan yıgenım suan tosun gbı her yerı ısırmalık et ynı :) bnm babaannem dogann oyle böyle buyur der bızımkıleerde allahın ıznıyle dogusnn çokta güzel buyurlerr skma canını.mulberryden hc ses yok bnı korkutuyo en son doktora gdıcektı bda ses cıkmadıı umarm hersey yolundadr
sana katılıyorum canım bu kiloları bu kadar takmayın kızlar.. çok şükür sağlıklarını yerinde bütün azaları tamam ya buna şükür. kilolu olması sağlıklı olacak anlamına gelmez. yada ii besleyemiyorsunuz anlamınada gelmez..
O ter su içme tuvalet olayı benide bezdiriyor canım.. hele zilimin çalmasına az varken ben tuvalet yüzünden kalkıyorum gıcık oluyorum. bidaha uyu uyuyabilirsen ..
mulberry bende çok merak ediyorum yaaa nezamandır yokk.. özelden msj atacaktım özel msj yeride yoktu neden ki..
Günaydın,hayırlı cumalar.
Sabah erkenden uyandım,midem kazınıyordu oğluşta öyle tekmeler attı ki sanırım acıktı diyererk çıktım yataktan. :)
Kızlar lohusa pijaması alan arkdaşlara sormak istiyorum bedeni nasıl ayarlayacağız.Daha önümüzde 8 hafta var şimdiki bedenimize göre alırsak ya doğumdan sonra küçük gelirsene dersiniz?
Benim görümcem bir tane large beden almış bana mavi renk sabahlıklı filan gayet hoş giydim şuan tam oldu,doğumdan sonra olmayabilirmi acaba aklım karışık.
angys, hayatımsın; ben de size hak veriyorum aslında. ne yapalım sağlıklı olsun da azıcık da minik olsun. umarım mulberry de iyidir, benim de hep aklımda. o benim kadar iyimser değildi bu konuda, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle döner.
Kendim için henüz hiçbirşey araştırmadığım için bu konuda cahil kaldım. :)
Sanırım magazada yönlendirirler olmadı denerim bir tane ona göre alırım diyorum.
Bu sabah giydim denemek için görümcemin aldığını ayy nasıl hoşuma gitti :)
tatlım hesabınımı dondurdukı bnde anlamadımm bı tuhaflık var dımı............hc hberde vermedı gırıppcnm o terden bezdmm vla...goguslermn arası altı terlıyo bde cıldm hassas kızarıyo pişiyo resmen :) zaten savaş verıyrm gece tam dalıcamm çişim gelıyo..o sekıldede asla uyuyamm hadı kalk tuvalete gıt gne yatt flann offff :)
Kızlar bebişim dünden beri tepik atmıyo.daha doğrusu sanki bişeyler hissediyorum ama karnımda değil içerlerde bi yerde ve belli belirsiz sizce nedendir? Ben gibi uzun süre hissedemeyenler var mı? Bı kız beni meraktan çat die çatlatacak.doğunca onun kulaklarını çekicem...ana ol da gör dicem :)
Kızlar bebişim dünden beri tepik atmıyo.daha doğrusu sanki bişeyler hissediyorum ama karnımda değil içerlerde bi yerde ve belli belirsiz sizce nedendir? Ben gibi uzun süre hissedemeyenler var mı? Bı kız beni meraktan çat die çatlatacak.doğunca onun kulaklarını çekicem...ana ol da gör dicem :)
Dün düğün için üstüme bişeyler bakayım dedim akşam akşam nasıl morelim bozuldu abiye elbiselerin maşallahı var zaten 350-400 kii onuda büyük beden giyiyorum göbek kısmı tamam ama göğüs kısmı çok büyük oluyo terziye gidecek bozulacak hamile elbisesi baktım öyle büyük elti elbisesi bulamadımbüyük elti elbisesi nedir yaa valla sinirlerim bozuldu kızlar acaba diktirsem yetişir mi
Amannn ne hareketliymiş canım maşallah. Bizimkide bi utangaç edalarına giriyo ultrasonda hemen uyuma taklidiYa teyzesi, esniyordu bile
usg aletini tepikledi durdu güldürdü bizi
Amin canım gör bak annesi seni emdikçe tombişleşir bu seferde çok mu tombiş dersinDoktorumuz sizin yapacağınız birşey yok dedi bana, Allah başka dert vermesin. minik bebişler daha hızlı büyüyor diye okudum ben.
Benim de hep aklımda mulbery umarım güzel haberlerle döner. En azından bi haber verse...gunaydınn kızlarrr kabus gbı bı geceydı ya...3 yastıkla uyuma savası verdmm ama kurulmuş gbı 2 saatte bır uyandım hepp ter ıcnde kalk donuna kdr degstr su ıc tuvalet tabı olmazsa olmazm gıt tekrar yat sabahı böyle ettm :)smdı zombı gbıym :) keyıfler ıyıdr umarmm nıckı cımm kıloya takma bnce sağlıklı olsunnn..kılolu bebek sağlıklı olucak yada zayıf bebekk saglıksz dıye bsey yok..bnm 1500 kılo doğan yıgenım suan tosun gbı her yerı ısırmalık et ynı :) bnm babaannem dogann oyle böyle buyur der bızımkıleerde allahın ıznıyle dogusnn çokta güzel buyurlerr skma canını.mulberryden hc ses yok bnı korkutuyo en son doktora gdıcektı bda ses cıkmadıı umarm hersey yolundadr
Canım ara ara istirahate çekiliyorlar. Benimki 2-3 günde bi kendine izin veriyo. İlk zamanlar ben de paniklemiştim ama normal canım.Kızlar bebişim dünden beri tepik atmıyo.daha doğrusu sanki bişeyler hissediyorum ama karnımda değil içerlerde bi yerde ve belli belirsiz sizce nedendir? Ben gibi uzun süre hissedemeyenler var mı? Bı kız beni meraktan çat die çatlatacak.doğunca onun kulaklarını çekicem...ana ol da gör dicem :)
Ahahha büyük elti elbisesi mi arıyosun kuzum sen :) Ben de nikah şahidi elbisesi diktiricemdüğün haftaya pazar benim elbisemi kayınvalidem dikecek bu haftasonu prova yapıcaz yetiştiririm dedi inşallah yetişir. Hamile elbisesi zaten kolay oluyor kalıbını daha önce çıkarmıştık. Üst kısmı düz kayık yaka düşük omuz sırtı V geliyor. Göğüs altından da A pile dedikleri şekilde açılıyor. Bi bitse güzel olacak inşallah Bu tarif ettiğimin fazla işi yok ama şuan moda evlerinin en yoğun zamanı :)
Ahahha büyük elti elbisesi mi arıyosun kuzum sen :) Ben de nikah şahidi elbisesi diktiricemdüğün haftaya pazar benim elbisemi kayınvalidem dikecek bu haftasonu prova yapıcaz yetiştiririm dedi inşallah yetişir. Hamile elbisesi zaten kolay oluyor kalıbını daha önce çıkarmıştık. Üst kısmı düz kayık yaka düşük omuz sırtı V geliyor. Göğüs altından da A pile dedikleri şekilde açılıyor. Bi bitse güzel olacak inşallah Bu tarif ettiğimin fazla işi yok ama şuan moda evlerinin en yoğun zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?