2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendim için henüz hiçbirşey araştırmadığım için bu konuda cahil kaldım. :)
Sanırım magazada yönlendirirler olmadı denerim bir tane ona göre alırım diyorum.
Bu sabah giydim denemek için görümcemin aldığını ayy nasıl hoşuma gitti :)

sana katılıyorum canım bu kiloları bu kadar takmayın kızlar.. çok şükür sağlıklarını yerinde bütün azaları tamam ya buna şükür. kilolu olması sağlıklı olacak anlamına gelmez. yada ii besleyemiyorsunuz anlamınada gelmez..

O ter su içme tuvalet olayı benide bezdiriyor canım.. hele zilimin çalmasına az varken ben tuvalet yüzünden kalkıyorum gıcık oluyorum. bidaha uyu uyuyabilirsen ..

mulberry bende çok merak ediyorum yaaa nezamandır yokk.. özelden msj atacaktım özel msj yeride yoktu neden ki..

bu arada bu takvim ne kadar doğru ya...ben de olan şeyleri ne zaman baksam birebir söylüyor...

ellerim şişiyor mesela bi kaç gündür sabah ve akşamları...şimdi takvimde okudum şişebilir diye...

angys, hayatımsın; ben de size hak veriyorum aslında. ne yapalım sağlıklı olsun da azıcık da minik olsun. umarım mulberry de iyidir, benim de hep aklımda. o benim kadar iyimser değildi bu konuda, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle döner.

tatlım hesabınımı dondurdukı bnde anlamadımm bı tuhaflık var dımı............hc hberde vermedı gırıpp cnm o terden bezdmm vla...goguslermn arası altı terlıyo bde cıldm hassas kızarıyo pişiyo resmen :) zaten savaş verıyrm gece tam dalıcamm çişim gelıyo..o sekıldede asla uyuyamm hadı kalk tuvalete gıt gne yatt flann offff :)

canım ben gecelik yani elbise gibi aldım ıkı tane rahat rahat giyebilmek için birini boynerden m beden aldım zaten bıraz bol olsunkı rahat edelim birinide englısh homedan aldım o L beden ama m gibi oldu giyince bence kendi bedenınden bir beden büyük almak daha mantıklı

cnm en son doktora gdıcemm dedı 2 hfta oldu sanırım bdada grmedıı burdakı herkesı aılemden bırı gbı merak edıyrmm

hep öyle canım bızdıklara bakmaktan
bizde annemle magazadan aldık nete güvenemedim ne olur ne olmaz.. orda hem danıştık onlar fikir verdi.. annemde şişceksin de daha nekadar şişceksin sonucta karnın çok olmucak dedi.. normal ebatlarımda aldık..

Bi arkadasımda doğurmustu oda öncesinde L giyiyormuş L almış. ve olmuş

Kızlar bebişim dünden beri tepik atmıyo.daha doğrusu sanki bişeyler hissediyorum ama karnımda değil içerlerde bi yerde ve belli belirsiz sizce nedendir? Ben gibi uzun süre hissedemeyenler var mı? Bı kız beni meraktan çat die çatlatacak.doğunca onun kulaklarını çekicem...ana ol da gör dicem :)

bilmiyorum ki canım adı aktif durmuyor ama en son yazdığı yazıyla aktif tarih saati çok yakın ama girip dondursa imkansız sanki. inş. en yakın zamanda bizi haberdar eder..

ay o tuvaleti ben yatmadan önce yapıyorum ki hemen gelmesin diye suda içmiyorum yatağa yatmaya niyetleniyorum hop gene geliyor doktorum demişti artık çok baskı yapar idrar hisssin fazla olur die hakket öylede oldu

Dün düğün için üstüme bişeyler bakayım dedim akşam akşam nasıl morelim bozuldu abiye elbiselerin maşallahı var zaten 350-400 kii onuda büyük beden giyiyorum göbek kısmı tamam ama göğüs kısmı çok büyük oluyo terziye gidecek bozulacak hamile elbisesi baktım öyle büyük elti elbisesi bulamadım büyük elti elbisesi nedir yaa valla sinirlerim bozuldu kızlar acaba diktirsem yetişir mi

karnımızdayken bile ne yapıyor diye meraklanıyoruz. bide büyüsün gezmelere çıksın ozaman naparız bilmem

İçe dönüyor bazen bu sıpalar canım :) Kıyamazsın ki annesi minnak kulakları çekmeye Sana şimdi bi popo atarsa görürsün

Ahahha büyük elti elbisesi mi arıyosun kuzum sen :) Ben de nikah şahidi elbisesi diktiricem düğün haftaya pazar benim elbisemi kayınvalidem dikecek bu haftasonu prova yapıcaz yetiştiririm dedi inşallah yetişir. Hamile elbisesi zaten kolay oluyor kalıbını daha önce çıkarmıştık. Üst kısmı düz kayık yaka düşük omuz sırtı V geliyor. Göğüs altından da A pile dedikleri şekilde açılıyor. Bi bitse güzel olacak inşallah Bu tarif ettiğimin fazla işi yok ama şuan moda evlerinin en yoğun zamanı :)

Ya teyzesi, esniyordu bile
usg aletini tepikledi durdu güldürdü bizi
Amannn ne hareketliymiş canım maşallah. Bizimkide bi utangaç edalarına giriyo ultrasonda hemen uyuma taklidi
Doktorumuz sizin yapacağınız birşey yok dedi bana, Allah başka dert vermesin. minik bebişler daha hızlı büyüyor diye okudum ben.
Amin canım gör bak annesi seni emdikçe tombişleşir bu seferde çok mu tombiş dersin
Benim de hep aklımda mulbery umarım güzel haberlerle döner. En azından bi haber verse...
Canım ara ara istirahate çekiliyorlar. Benimki 2-3 günde bi kendine izin veriyo. İlk zamanlar ben de paniklemiştim ama normal canım.

kızalr bnmde arkadsn dugunu varr ne gıycem bılmıyrmm ...elbıse almam lazımm snra o buyuk beden elbıseyı napımkı ben bda :) dokuzaycm ıce donuyolar bazen dışa vurunca hıssedıyosn ama organlara calısınca hıssetmıyosunn...ıyıdr annesı dınlenıyodr sıcaklarda :)

canım iki hafta önce bana da aynısı oldu. içerde hissediyordum sanki organlarıma vuruyor pıt pıt, ama dışardan hiç bir hareketini hissetmiyordum. bir hafta kadar bekledim. çok sakindi bebeğim hareketleri hiç yok gibi.. bi akşam acil başka bi doktora gittim. doktor ultrasonda baktı. kalp atışlarını dinledi hiç bir sorun yok dedi. içime sinmedi kendi doktorumu aradım. gel bakalım dedi. nst'ye girdim. şükür bir soru yoktu. herşey normal çıktı. ertesi günden sonra coştu bebeğim. doktor göresi varmış dedim.. ya da güç topluyordu bu tekmeler için dünden beri diyorsun çok olmamış bence biraz daha bekle hareket hissetmezsen doktora gidersin için rahat etmesi için. çünkü çok huzursuz oluyor insan. doktoru aradığımda yarın gel dediğinde o geceyi zor sabah etmiştim. ama olabiliyor canım demek ki sıkma canını. dediğim gibi ben bir hafta hissetmedim bebeği..

Nasıl kumaşdan diktiriyorsun canım sen bu anlattığın modeli,beni görmelisin oturduğum yerde gözümde canlandırmaya çalışıyorum elbiseyi aynen yazıyorum bak önce elimle kendimde bir kayık yaka çizdim sonra düşük omuz,bide elimle V çizdim biri görse vallahi bu kız kafayı yemiş der

Kız kardeşimin düğünü var 7 Temmuzda ben abiye sordum diktirmek için ortalama 800 dediler
Bi tane hazır aldım 300 TL ye ve çok güzel. Sadece hamile abiye diye bakmadım beğendiğim abiyenin L sini aldım.
Sırada kına için bişiler bakmak var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…