- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #31.081
kızalr bnmde arkadsn dugunu varr ne gıycem bılmıyrmm ...elbıse almam lazımm snra o buyuk beden elbıseyı napımkı ben bda :) dokuzaycm ıce donuyolar bazen dışa vurunca hıssedıyosn ama organlara calısınca hıssetmıyosunn...ıyıdr annesı dınlenıyodr sıcaklarda :)
Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedimbedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)
Eki Görüntüle 725081
Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedimbedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)
Eki Görüntüle 725081
Kız kardeşimin düğünü var 7 Temmuzda ben abiye sordum diktirmek için ortalama 800 dediler
Bi tane hazır aldım 300 TL ye ve çok güzel. Sadece hamile abiye diye bakmadım beğendiğim abiyenin L sini aldım.
Sırada kına için bişiler bakmak var :)
Nasıl kumaşdan diktiriyorsun canım sen bu anlattığın modeli,beni görmelisin oturduğum yerde gözümde canlandırmaya çalışıyorum elbiseyi aynen yazıyorum bak önce elimle kendimde bir kayık yaka çizdim sonra düşük omuz,bide elimle V çizdim biri görse vallahi bu kız kafayı yemiş der
Kız kardeşimin düğünü var 7 Temmuzda ben abiye sordum diktirmek için ortalama 800 dediler
Bi tane hazır aldım 300 TL ye ve çok güzel. Sadece hamile abiye diye bakmadım beğendiğim abiyenin L sini aldım.
Sırada kına için bişiler bakmak var :)
18 inde kuzenimin düğünü var nerden aldın ki, ben de bi bakayım.
Kızlar bu lohusa pijamalarının bi özelliği var mı? cahilliğime verin lütfen..
ben şuan bile pijamayla yatamıyorum. iç çamaşırlarıyla yatıyorum valla sıcaklara dayanmam imkansız.. doğumdan sonra da insanlar falan görmeye geldiğinde mi giyeceksiniz bu lohusa pijamalarını?
onlar bana biraz klasik gibi geldiği için, gerçi çok güzelleri de var ama ben koton dan, lcw den falan şöyle cicili bicili biraz eşofman tarzı olan pijamalardan almayı düşünüyorum. birileri geldiğinde onlarla daha rahat ederim çünkü..
düğün için kıyafet bakan anneler, benim de geçen hafta kuzenimin düğünü vardı. hamile kıyafeti değil de bol kesim dize kadar şifon tarzı bi elbise bulmuştum.çok da güzel olmuştu. hem hamile kıyafeti olmadığı için sonrasında da giyebilirim. başka bir düğünde de gögüs altından bollaşan bi elbise buldum kotondan. o da hamile kıyafeti değildi ama çok güzel oldu.ama çok abiye tarzı değillerdi.ben de abiye giymiyorum zaten normalde. demek istediğim normal elbiselerden de hamile için olabilen çok güzel kıyafetler olabiliyor. bir de o gözle bakın derim minnoşlar. tabi karnınız düğüne kadar çok büyümeyecekse
Ohh sen abla elbiseni hazırlamışın ne güzel bizim de 28 haziranda canım bir ay sonraya sığar mı dersin göbüşpardonda gelinlik mi dikeceksiniz 800e deseydin
bende 2 pijama takımı aldm biri sabahlıklı...kırmızı we pembe...bbirde gecelik aldm pembe...hastanedede giyeris ewdede gelen giden olur hemde şık olalım lohusayıs die salmayalım kendimiizi :))
sizin yine düğünler hamileyken ...benm tam bebeişin 40ı çıkınca kaynımın düğünü war...of off kimbilir o kiloyla nasıl elbise bulucam..doğumdan sonra 10 kilo werdm diyenler gibi olursam ii :)) olamazsam yandım
sağolun kızlar bende iki tane pijama takımı bir tanede gecelik takımı alayım diyorum
hastahanede olmazsa bile eve gelince mutlaka giyerim gelen giden olacak
offf yandık vallahi o sıcaklarda ne yapıcaz biz
nisanbu canım ben geçen haftaki düğün için çok gezdim öyle sıkıldım ki bulamayınca ben gitmiyorum düğüne filan dedim :)) ki çok yakınım yani öyle bir şansım yoktu
en sonunda normal bir kıyafetin büyük bedenini giydim üzerime göre ayarladılar ve tadilata gitti
düğündede o kadar güzel durdu ki birçok kişiden daha güzel olmuştum ayıptır söylemesi :)) facede beğenilerin arkası kesilmedi :)))
hemde sadece 100tl ye aldım :)
doğumdan sonra tekrar bedenime göre küçültüp kullancağım
buarada dün bir tanıdık ile konuştuk oğlu 3 yaşında hiç konuşamıyor
kadın hamile kalınca ve bebek doğduktan sonra ağır bir depresyon geçirmiş
bebeği hiç sevemedim,sahiplenemedim,o yük bana çok ağır geldi diyor
yatağın üzerinde dururken o bir insanmı,bir kedimi ne olduğunu çözemedim diyor
emzirmeme rağmen ağır antibiyotikler kullandım diyor
bebeğiyle hiç doğru düzgün ilgilenmemiş ve hiiç konuşmamış şuan buna bağlıyor oğlunun konuşmamasını
ayy çok üzüldüm yaa oda şuan çok pişman,üzgün ama elimde değildi diyor
rabbim bize böyle şeyler yaşatmasın inş
Eki Görüntüle 725081
Şuan 85B sütyen takıyorum. Emzirme sütyeni bedeni sizce ne olmalı?
Benimde resimler bu şekilde :) istem dışı sanırım el göbişte hem koruma iç güdüsü hemde bakın bebişim burda der gibi :))
Oyy kurban olsun anneleri onları verene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?