2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar bende iki tane pijama takımı bir tanede gecelik takımı alayım diyorum
hastahanede olmazsa bile eve gelince mutlaka giyerim gelen giden olacak
offf yandık vallahi o sıcaklarda ne yapıcaz biz

nisanbu canım ben geçen haftaki düğün için çok gezdim öyle sıkıldım ki bulamayınca ben gitmiyorum düğüne filan dedim :)) ki çok yakınım yani öyle bir şansım yoktu
en sonunda normal bir kıyafetin büyük bedenini giydim üzerime göre ayarladılar ve tadilata gitti
düğündede o kadar güzel durdu ki birçok kişiden daha güzel olmuştum ayıptır söylemesi :)) facede beğenilerin arkası kesilmedi :)))
hemde sadece 100tl ye aldım :)
doğumdan sonra tekrar bedenime göre küçültüp kullancağım

buarada dün bir tanıdık ile konuştuk oğlu 3 yaşında hiç konuşamıyor
kadın hamile kalınca ve bebek doğduktan sonra ağır bir depresyon geçirmiş
bebeği hiç sevemedim,sahiplenemedim,o yük bana çok ağır geldi diyor
yatağın üzerinde dururken o bir insanmı,bir kedimi ne olduğunu çözemedim diyor
emzirmeme rağmen ağır antibiyotikler kullandım diyor
bebeğiyle hiç doğru düzgün ilgilenmemiş ve hiiç konuşmamış şuan buna bağlıyor oğlunun konuşmamasını
ayy çok üzüldüm yaa oda şuan çok pişman,üzgün ama elimde değildi diyor

rabbim bize böyle şeyler yaşatmasın inş

Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedim bedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)

Canım ben geçen hafta bitane aldım elbise normalde de giyilebilir bişey zaten çok para vermedim bedeni de büyük almadım çünkü sadece omuzlara oturuyo geri kalanı bol :)

Eki Görüntüle 725081

Benimde resimler bu şekilde :) istem dışı sanırım el göbişte hem koruma iç güdüsü hemde bakın bebişim burda der gibi :))
Oyy kurban olsun anneleri onları verene.

Ohh sen abla elbiseni hazırlamışın ne güzel bizim de 28 haziranda canım bir ay sonraya sığar mı dersin göbüş pardonda gelinlik mi dikeceksiniz 800e deseydin

Kızlar bu lohusa pijamalarının bi özelliği var mı? cahilliğime verin lütfen..
ben şuan bile pijamayla yatamıyorum. iç çamaşırlarıyla yatıyorum valla sıcaklara dayanmam imkansız.. doğumdan sonra da insanlar falan görmeye geldiğinde mi giyeceksiniz bu lohusa pijamalarını?
onlar bana biraz klasik gibi geldiği için, gerçi çok güzelleri de var ama ben koton dan, lcw den falan şöyle cicili bicili biraz eşofman tarzı olan pijamalardan almayı düşünüyorum. birileri geldiğinde onlarla daha rahat ederim çünkü..

düğün için kıyafet bakan anneler, benim de geçen hafta kuzenimin düğünü vardı. hamile kıyafeti değil de bol kesim dize kadar şifon tarzı bi elbise bulmuştum.çok da güzel olmuştu. hem hamile kıyafeti olmadığı için sonrasında da giyebilirim. başka bir düğünde de gögüs altından bollaşan bi elbise buldum kotondan. o da hamile kıyafeti değildi ama çok güzel oldu.ama çok abiye tarzı değillerdi.ben de abiye giymiyorum zaten normalde. demek istediğim normal elbiselerden de hamile için olabilen çok güzel kıyafetler olabiliyor. bir de o gözle bakın derim minnoşlar. tabi karnınız düğüne kadar çok büyümeyecekse

bende 2 pijama takımı aldm biri sabahlıklı...kırmızı we pembe...bbirde gecelik aldm pembe...hastanedede giyeris ewdede gelen giden olur hemde şık olalım lohusayıs die salmayalım kendimiizi :))

sizin yine düğünler hamileyken ...benm tam bebeişin 40ı çıkınca kaynımın düğünü war...of off kimbilir o kiloyla nasıl elbise bulucam..doğumdan sonra 10 kilo werdm diyenler gibi olursam ii :)) olamazsam yandım

Alt kısmı saten canım üst kısmı da payetli bi kumaş. Bütün bir elbise olarak düşünme göğüs altından dikiş geçecek o dikişin üstüne de altın sarı kemerlerden alıcam :)

18 inde kuzenimin düğünü var nerden aldın ki, ben de bi bakayım.

Hamile abiye diyince zaten yaşlı teyze kıyafeti gibi şeyler çıkarıyolar Göğüs altından bollaşan modeller çok bu sene yine şanslıyız :)

Jan rascodan aldım canım bu elbiseyi gez mağazaları bulursun mutlaka kafana göre bişey.

özelliği emzirmen için kolaylığı var canım.. üst taraftan çıtçıtlı düğmeli falan oluyorlar.. yada göğüs altından açılan..Bende geceleri çamaşırımla yatıyorum ki onalr bile sıkıntı yapıyor onları gelenlerin yanında giymek için aldık işte.. sonra nerde gördüm ben seni dicez pijama ve geceliklere benim aldıkalrım klasik deil zaten gayet spor baktıgında bu lohusa pijaması demezsin

Son düzenleme:
Ohh sen abla elbiseni hazırlamışın ne güzel bizim de 28 haziranda canım bir ay sonraya sığar mı dersin göbüş pardonda gelinlik mi dikeceksiniz 800e deseydin

Şu an çok bol, son hafta belki bi terziye götürürüm.2 haftaya taşınacağım derken benim üst üste bi bakmışım hooop oğlum geliyo :)) Eşim de öle diyo üzerine az daha koy bi gelinlik daha al diye ama hamile kıyafetleri hep çok pahalı ve sadece bir kez giyebileceğim için yazık o kadar para verilmez

Normal kıyafet bakarken göbişin ön tarafını kaldırma ihtimalini unutmayın annişler.
Benim tadilata gittiği için o kısmıda ayarlanmıştı.

mylovel canım tabiki istediğin gibi alabilirsin ben onlardan da almayı düşünüyorum yani normal eşofman tarzı olanlardan
ben açıkcası birazda kendimi özel hissetmek için alacağım lohusa pijamlarından çünkü diğerlerini herzaman giyioruz
birde dosta düşmana güzel görünelim dimiii :)))

aynen canım ya benimde kuzenimin akrabalarımızın eylül gibi düğünlerti var hatta kızıma düğün için cicler aldım ozaman giydiririm die ama ben o kiloyla ne giyerim hiç bilmiyorumm onlar çıtı pıtı doğacaklar biz tosuncuk gibi olucaz

O zaman bugünde büyük beden mağazalarına gezeyim ben de bak buda iyi fikir sağol canım

Benimde doğumdan sonra 3-4 tane düğün var.Kocişin dayı oğlu,teyze kızı vs.ama ben gitmeyeceğim kocişi gönderceğim. :))

Son düzenleme:
Benimde resimler bu şekilde :) istem dışı sanırım el göbişte hem koruma iç güdüsü hemde bakın bebişim burda der gibi :))
Oyy kurban olsun anneleri onları verene.

Bu elbiseyle göbeğim pek belli olmadı da o yüzden bakın benim bebişim olacak der gibi gösterdim Seviyorum göbeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…